VIDEO: Brigitte Gabriel legt de geschiedenis van de islam uit in minder dan 5 minuten

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, gezond realisme, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO: Brigitte Gabriel legt de geschiedenis van de islam uit in minder dan 5 minuten

 1. Helena zegt:

  Brigitte Gabriel legt hier in simpele bewoordingen, en heel duidelijk, het ontstaan van een met achterlijkheid, haat en jaloezie doorspekte politieke ideologie uit, die zich islam noemt! Zou onze keuning roodbaard, terwijl hij Yaf Fashem bezocht, zich hebben geschaamd voor zijn (deels) Duitse achtergrond bij het zien van al die foto’s van onschuldige Joodse mensen die een gele ster moesten dragen – als herkenning – die notabene door de islam is bedacht en door hitler weer was ingevoerd? Zou hij dan weer ‘gezellig’ gaan iftarren met de bezetters na de volgende ramadan??
  Laat me raden…..

  Geliked door 3 people

 2. andre zegt:

  Frans Timmermans denkt er anders over want “der islam gehört seit 2000 jahren zu Europa” maar eigenlijk bedoelt Frans Timmermans “Islam sucks” net als Frans Timmerans zelf. Eigenlijk ben ik best wel trots op Frans Timmerswans.

  Geliked door 2 people

 3. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islam(ieten) gerelateerd dus altijd on topic

  De man (nou ja) die met zijn moeder is getrouwd heeft weer van zich laten spreken, op een onbeschofte wijze die je eerder zou verwachten van een lompe ongemanierde domme kloot heeft hij leden van de Israëlische veiligheidsdienst geschoffeerd.
  Het rechtop lopende Oedipus complex wou alleen de Sint-Annakerk in Jeruzalem betreden en
  maakte dit duidelijk aan de mensen die over lijf en leden moeten waken van deze drol.
  Die zakkenwasser vond het zelfs niet nodig om later (via de ambassade of andere wegen)
  excuses te laten horen
  Blijkbaar heeft zijn moeder hem alles geleerd maar geen manieren, peins dat ze teveel focust op hem de tiet te geven en het statige Eysée laten lijken op een ordinaire hoerenkast…
  WALGELIJK
  .https://youtu.be/LfBogF6_Co4

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 23 januari 2020 om 19:53

   peins dat ze teveel focust op hem de tiet te geven

   Ik denk dat ze af en toe ook aan zijn soepstengeltje zuigt.
   Maman verwent haar ‘jongetje’ natuurlijk graag.

   En dat stuk vreten meent zich ‘president’ te mogen noemen!

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tis jij kan het soms plastisch uitdrukken 🙂
    nog meer nieuws uit Frankrijk :ik zou wel wat willen verwedden dat hij gisteren onder moeders rok is gekropen en dat op dat eigenste moment ‘tiet’ of ‘soepstengeltje’ daar niks mee te zien hadden.
    Boze Franse burgers liepen gisteren niet ver van zijn schuiloord met brandende fakkels in een optocht uit protest tegen de pensioenhervorming die hij opgestart heeft.
    De protesten beperkten zich niet tot Parijs er waren ook in Lyon en paar andere grote steden.
    Mainstream media bericht er niet over want er lopen advocaten en andere vrije beroepen mee.
    Het ongenoegen zit diep, mama’s zoontje maakt geen kans op herverkiezing mathematisch onmogelijk (geworden).

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 24 januari 2020 om 19:13

    Boze Franse burgers liepen gisteren niet ver van zijn schuiloord met brandende fakkels in een optocht uit protest tegen de pensioenhervorming die hij opgestart heeft.

    Ik zou het helemaal niet erg vinden als ze met een fakkel het soepstengeltje lontje van die gerontofiel zouden aansteken.
    Dan wordt-ie pas écht lekker heet.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Die optochten met de brandende fakkels, en niet alleen in enkele maat in vele steden, waren behoorlijk indrukwekkend, honderd duizenden mensen.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:25 januari 2020 om 12:53
    had uw comment niet gezien, moet dringend werk maken van men eigen schrijfsels (en positieve reacties daarop 🙂 ) op te volgen.
    Bon, uwe reactie is (als gewoonlijk) … euh …zonder meer poëtische te heten.
    🙂 🙂 🙂

    Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Top vrouw ! Kan iedereen aanraden naar haar te luisteren.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1582437512/asielzoekers-belagen-brabantse-buschauffeurs-vervoerder-treft-maatregelen

  Asielzoekers belagen Brabantse buschauffeurs, vervoerder treft maatregelen

  GRAVE – Buschauffeurs op lijn 99 tussen Uden en Nijmegen voelen zich onveilig. De chauffeurs worden met regelmaat geïntimideerd door een groep van ongeveer vijfentwintig asielzoekers. Vervoerders Connexxion en Arriva hebben inmiddels hun maatregelen getroffen.

  Volgens Omroep Brabant rijden er nu namelijk regelmatig beveiligers mee op de bus. De kleine groep zorgt bij Grave regelmatig voor problemen bij het instappen. Zo weigeren ze te betalen, discussiëren ze over het tarief en zijn ze agressief naar de buschauffeur toe, beweert Connexxion. Het belagen en de overlast vinden vooral plaats in de middaguren en avond.

  Zo’n acht personen komen van het azc in Grave”, vertelt woordvoerder Anton Masteling van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers aan de regionale omroep. „Waar de anderen vandaan komen, weten we nog niet.” Mogelijk gaat het ook hier om mensen uit veilige landen, laat de woordvoerder weten.

  Like

  • Trucker zegt:

   Goed mogelijk dat omwonenden en/of gebruikers van deze buslijn mits de koppen bij elkaar steken dit prima kunnen oplossen, stel vrijwilligers die meerijden op bus.
   Laat het nu net zijn dat ze boodschappen wezen doen zijn in de plaatselijke bouwmarkt en onder het gereedschap (louter toevallig) ook een koevoet(je) is.
   Komt er heibel laten ze zich provoceren en het moment dat een islamiet geweld gebruikt is het gerechtvaardigd om zich te verdedigen.
   POEPSIMPEL en geen (juridische) speld tussen te krijgen 🙂

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘Catch as catch can,’is een zeer goed alternatief voor ALLLE. agressieve ‘binnendringers’ ’, Opdat chauffeurs/ beveilgers/ etc. zodoende laten merken/ blijken WIE het er voor het zeggen heeft,!!! op. bussen., etc.<~<~<~<~<~<~<>>>>>>>>>>>>>>>>> fleckie: men zou bijna ‘denken’,,,.net als tijdens de Duitse ( nazi- bezetting). met hun. .GROSSE. SCHNAUTZEN ’, ( enorm grote. brutale bekken)…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 6. Cleo zegt:

  Jammer dat Brigitte Gabriel hier niet meer in de media aan het woord komt; ze heeft in haar jeugd al gemerkt hoe gevaarlijk islam is en kan veel suffe knikkers wakker schudden! Dat is hoog nodig!

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Als dit nou eens op het NPO1 nieuws getoond werd.
  Maar daar hebben ze de ballen niet voor bij die linkse propaganda machine.

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  Oh! Wat haten de moslims en hun smerige kruiperige politiek-correcte linksige vriendjes deze vrouw? Dat geldt vooral voor de linkse politiek-correcte Quislings. Zij maakt het leven voor hen moeilijk. Men mensen zoals zij, kunnen ze niet slapend rijk worden.

  Like

 9. Zeer lovenswaardig wat Brigitte Gabriel hier verteld maar vergeet niet dat die Mo ook zijn volgelingen wist te inspireren door hen rijkdom te beloven met het plunderen van karavanen en later steden.
  Anderen zagen welk een rijkdom de Islam op kon leveren en dus sloten ze zich met liefde en plezier aan bij de roverhoofdman.
  Dit is een ding dat Mevr Gabriel ten minste had mogen benoemen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Was bewuste mohamed dan niet een doodgewone. kamelendrijver, bij karavanen, 👹(waardoor hij op de hoogte was van hoe, wanneer en waarnaar karavanen zich begaven?, zodoende…….☠️<~<~<~<~<~<~

   Like

 10. Alex Delarge zegt:

  Ik doe het veel sneller. Moord,verkrachting,incest,inteelt,verminking,cultuurvernietiging,redeloosheid,irrationeel,antisemitisme,achterlijkheid.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Net een turk in de Akbarstraat: wij moesten ons aanpassen aan Nederland en jij witte komt in een zwarte wijk wonen en dus pas jij je maar aan. Een kritische vraag word er weer niet gesteld in deze serie, want laat die man eens vertellen wat zijn aanpassingen dan aan de samenleving zijn geweest???????????????????????????????????????????????????? Het is en blijft een slachtoffercultuur als ik die mensen hoor praten. Hopeloos. Ik weet dat er een Molukse wijk is die ook bij elkaar kruipen. Is niet erg.Doen Nederlanders als ze in het buitenland wonen ook. Chineze en vietnamezen doen het ook., Is normaal. Maar van dergelijke groepen hoor je nooit geen gezeik. Je hoort het alleen vanuit de moslimgroep en het is de Islam, die ze zo al 1400 jaar hebben gevormd. Niks mee te beginnen (de seculiere moslims en ex moslims uitgezonderd) Je hoort nooit chinezen klagen. Je hoort nooit andere groepen klagen. Enkel zodra de Islam om de hoek komt kijken begint het slachtoffergezeik. Ik heb een ongelofelijk hekel als mensen in de slachtofferrol gaan zitten. Geen enkel geduld met zulke mensen.

  Geliked door 1 persoon

 12. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Brigitte Gabriel komt oorspronkelijk uit Libanon. Voor haar begon de ellende in de jaren ’70. Libanon was een christelijk land en Beiroet was het Parijs van het Oosten. Totdat de 7e Eeuw langskwam met dood en verderf, een jarenlange burgeroorlog was het gevolg. Nog een filmpje met deze geweldige dame 😀 https://www.youtube.com/watch?v=_Z_RAbOJcu0

  Like

 13. D.G.M.Holland zegt:

  Heel fier sprak Willem Alexander: “De Holocaust mag nooit meer gebeuren”.
  Wat zou zijn opa Bernard (als gewezen nazilid van de NSDAP) daarvan gevonden hebben ?
  https://nos.nl/artikel/142371-bernhard-was-feitelijk-wel-een-gewezen-nazi.html

  Gaat de geschiedenis zich toch weer herhalen door de islamisering?

  Geschiedenis van de gele Joodse ster
  Het is niet weer 1938 Door Jimmy Bitton
  Het vermeende verlangen van president Mahmoud Ahmadinejad om een ​​beleid te voeren waarbij Joden en Christenen (dhimmi’s) afzonderlijke kleding moeten dragen, kan het beste worden begrepen door terug te kijken naar de oorsprong van deze praktijk.

  Onnodig te zeggen dat dit niet de eerste keer was dat Joden het gele identificatiemerk moesten dragen. Het meest voor de hand liggende voorbeeld is het gele insigne, de Jodenster, die Joden tijdens de nazi-bezetting van Europa moesten dragen.
  Voor degenen die zich dit kunnen herinneren, kan het voelen alsof het weer 1938 is.

  Houd er echter rekening mee dat de oorsprong van deze praktijk veel eerder dateert dan 1938.
  Die begon al ongeveer rond het jaar 717.
  Door de geschiedenis achter het gele onderscheidingsvermogen te onderzoeken, krijgen we inzicht in de ideologie die Mahmoud Ahmadinejad en andere islamitische fundamentalisten motiveert.

  Het informeren van Ahmadinejad’s ideologie met betrekking tot de Joden is een islamitische instelling ontwikkeld in het Pact van Umar, toegeschreven aan de tweede opvolger van Mohammad. Dat pact is naar verluidt gebaseerd op een brief aan Christenen in Syrië die door Christenen in Syrië tot Umar I is gericht en waarin wordt aangegeven onder welke voorwaarden zij zich zouden willen onderwerpen aan de islamitische heerschappij.

  Geleerden, zoals A. S Tritton, betwijfelen deze weergave van de geschiedenis, omdat het niet gebruikelijk was voor de veroverde om de voorwaarden te bepalen waarop zij tot alliantie met de overwinnaars zullen worden toegelaten.
  Wel is zeker, dat het pact is voortgekomen uit de wens van een moslim om een ​​interetnische etiquette te vestigen in een inherent hiërarchische samenleving.

  Het officiële Hamas-handvest, genaamd “Het Handvest van Allah”, weerspiegelt dit premoderne verlangen naar islamitische hegemonie over niet-moslims.
  Artikel 31 van het charter luidt nog steeds:
  “In de schaduw van de islam is het mogelijk voor de leden van de drie religies: islam, Christendom en Jodendom naast elkaar bestaan ​​in veiligheid en beveiliging.
  Veiligheid en beveiliging kan alleen de overhand in de schaduw van de Islam, en recente en oude geschiedenis is de beste getuige van dat effect.”
  Zoals het Pact van Umar al doet vermoeden, kunnen Joden en Christenen ‘veiligheid krijgen’ als ze gehoorzaam blijven“ in de schaduw van de islam ‘door een gele naad op hun bovenkleding te dragen…

  De geschiedenis leert ons ook dat vanaf 717 Joden het slachtoffer waren van deze onderdrukkende behandeling in andere islamitische samenlevingen.
  B.v.:
  -In 807 beval de Perzische Abbassid Kalief Harun al-Rashid Joden om een ​​gele riem te dragen.
  -In 815 gaf een andere Perzische heerser, Kalief Al-Mutavallil, een geel insigne-bevel uit.
  -Het meest vernederende voorbeeld is te vinden in een brief uit Bagdad die besluiten beschrijft die Joodse kleding reguleren: “… twee gele insignes [worden getoond], één op het hoofddeksel en één in de nek.
  -Verder moet elke Jood een stuk om zijn nek hangen van lood met het woord dhimmi [een sociale status gegeven aan getolereerde ongelovigen] erop.
  -Hij moet ook een riem om zijn middel dragen.
  -De vrouwen moeten een rode en een zwarte schoen dragen en een kleine bel in hun nek of schoenen hebben.
  -Het incident dat het dichtst bij de nazi-periode lag, vond plaats tussen 1315 en 1326, toen Emir Ismael Abu-I Walid de Joden van Granada dwong een geel insigne te dragen.

  Helaas zijn Joden geen vreemden voor wrede en vernederende behandelingen.
  Hoewel we nu kunnen erkennen dat islamitisch antisemitisme geen nieuw verhaal is, maar eerder een premoderne pathologie, die waarschijnlijk niet snel zal verdwijnen, is er veel ruimte voor hoop.

  Tegenwoordig is de realiteit op het terrein drastisch anders dan in 1938 en in 717.
  Joden zijn nu gezegend met een onafhankelijke staat met een verdedigingsmacht als geen ander. De staat Israël, het wonder van onze tijd, zal niet vallen, noch zal het anderen toestaan ​​Joden elders neer te halen.

  Terwijl Israël zich voorbereidt op het onvermijdelijke, moeten Joden in de Diaspora ook reageren op de uitdagingen van Iran en de vele anderen. Voor begeleiding is het misschien gepast om te kijken naar een artikel uit 1933 getiteld “Wear It With Pride, The Yellow Badge” van Robert Weltsch: “De Joden die worden aangevallen, moeten leren zichzelf te erkennen.”

  Tegenwoordig kunnen Joden dit doen door Israël te steunen. Ondersteuning versterkt niet alleen Israël, het geeft een krachtige boodschap af dat Joden verenigd en toegewijd zijn aan hun voorouderlijk thuisland.
  Ook moeten Joden niet vergeten dat Joods overleven niet alleen afhankelijk is van de militaire capaciteiten van Israël, maar, zoals in het verleden, van de bereidheid en het vermogen van de huidige generatie om haar kinderen te leren hun kinderen te onderwijzen.
  Dit is de verantwoordelijkheid van elke Jood vandaag.

  Jimmy Bitton, BA (Hons.), B.Ed., MA is een freelance schrijver wiens werk is verschenen in Israël, de Verenigde Staten en Canada. Hij is ook een leraar Joodse studies aan de Community Hebrew Academy van Toronto.

  http://www.jewishmag.com/103mag/yellowbadge/yellowbadge.htm

  Steun Geert Wilders en de P.V.V. om de Joods-Christelijke cultuur in ons land te behouden.

  Geliked door 3 people

 14. Helena zegt:

  Dank u D.G.M.Holland voor deze broodnodige informatie. The Donald zal binnenkort (voor a.s. dinsdag) een vredesplan presenteren voor het Midden Oosten, deze WERELDLEIDER die door links tot op het bot wordt gehaat zal ons wederom versteld doen staan 🙂 “Ze (de palestijnen) zullen er eerst misschien negatief op reageren, maar het plan pakt werkelijk erg positief voor hen uit.” Natuurlijk moeten we Geert Wilders steunen, 5 februari staat hij weer voor de rechter….

  Geliked door 2 people

 15. fleckie zegt:

  ARTE, de Duits- Franse t.v.zender maakt bekend op t.t, 331, dd. Zondag 26.1.2020 Dat de. monumemtale film. ‘EXODUS’. van Otto Preminger, ( USA. 1960, 212 minuten, wordt uitgezonden. .. Cyprus/ Palestina, 1947: ‘Die Krankenschwester Kitty Freman setzt sich in einem Internierungslager fur Judische Fluchtlinge der Shoah auf Zypern ein. Diese wurden von ihrem ursprunglichen Vorhaben, nach Palstina auszuwandern von den dort herrschenden Englandern abgehalten und nach Zypern gebracht…, -( Otto Premingers Monumentalfilm (1960) gewann 1961 einen Oskar.<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 16. Wanneer gaan Merkel, Macron, Timermans en Rutte dit betoog bekijken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s