De EU en de VN zijn instituten waar we uit zouden moeten stappen

Screenshot_68

(Door: “Elise Nijmegen”)

De EU is, net zoals de VN, is op jacht naar uw geld. Agenda 21 van de VN zegt dat de welvaart herverdeeld moet worden. Van uw portemonnee naar die van de elitaire globalisten en multinationals. Betere functionerende lidstaten krijgen hogere rekeningen van de EU dan lidstaten waar het minder goed gaat. Verder krijgen de burgers steeds hogere rekeningen door de “Green Deal” van de EU en lopen de kosten voor de immigranten ook steeds hoger op, aangezien de meesten op kosten van de hardwerkende burger leven.

O.a. worden de geschiedenis van het ontstaan van de EU, het Verdrag van Lissabon – een soort EU-grondwet die de democratie en onafhankelijkheid van de lidstaten doet afnemen – en andere zeer belangrijke zaken in onderstaand artikel beschreven, zoals het lage rentebeleid van de ECB. De EU wil alles verbinden en dat leidt tot een communistische dictatuur…
https://opiniez.com

Dit bericht is misselijkmakend en ondanks dat ik hoop dat het verzonnen is, weet ik beter…

Het gaat over geheime seksfeesten van de “elite”, de zogenaamde ITNJ en Eyes-Wide-Shut-type feesten met bloedmooie vrouwen in lingerie of ontbloot bovenlijf, Venetiaanse maskers, champagne en orgieën in statige herenhuizen. Clubs zoals Sanctum, die illuminatie seksfeesten organiseert en alle tekenen van een satanistische sekte vertoont, inclusief de Luciferciaanse symboliek, en het zijn feesten waar alles kan; vastbinden, referenties naar bloedtransfusies en het opzoeken en overschrijden van grenzen lijkt voor de allerrijksten opwindend te zijn. Er is een hele lijst van clubs die over de hele wereld te vinden zijn en waar de meest bizarre en gruwelijke dingen schijnen te gebeuren.
https://jdreport.com

De eerste autoriteiten, zo laat onderstaand artikel weten, waarschuwen voor het gevaar van blauwe Led-lampen. Het zou volgens de Franse autoriteit namelijk de retinale cellen van het oog permanent vernietigen, wat kan leiden tot verminderde gezichtsscherpte.
www.forschung-und-wissen.de

Het zo door de VN en EU gepromote 5G zal de wereld voorgoed veranderen, en niet in uw voordeel. Tien redenen waarom 5G een wereldwijde catastrofe kan veroorzaken vindt u in onderstaand artikel.

5G verstoort spanningsafhankelijke calciumcellen in menselijke cellen bijvoorbeeld. De studies van professor Hassig en zijn collega’s in Zwitserland hebben bewezen dat door de straling van 5G dieren werden geboren met een verhoogde incidentie van staar. Blootstelling aan millimetergolffrequentie EMF-straling veroorzaakt schade aan de mitochondriën van cellen en draagt bij aan hersenkanker. De DNA-schade is inter-generationeel, mutageen en kan door kinderen worden geërfd.

EMFS-wetenschapper Dr. Pall wijst op dertien onderzoeken waaruit blijkt waarom de EMFS met gepulseerde golf van 5G actiever en gevaarlijker zijn dan de oude EMFS met continue golven. Puls golf-EMFS kan breuken van enkelstrengs en dubbelstrengs in cellulair DNA veroorzaken, terwijl cellulaire basen in cellulair DNA oxideren. Dit is een manier om kanker in het lichaam te veroorzaken. Dit  en nog veel meer info vindt u in onderstaand artikel.
www.worldunity.me

De klimaathysterie, de zogenaamde noodtoestand, is gebaseerd op niets dat onderbouwd kan worden. De mens heeft namelijk geen enkele invloed op de mondiale temperaturen. Het klimaatakkoord dat miljarden kost heeft geen enkele zin, behalve dan dat de welvaart herverdeeld wordt.
www.naturalnews.com

Eén van de meegebrachte islamitische gebruiken die onacceptabel zijn, is het besnijden van meisjes. Het is krankzinnig gewoon, maar vrouwen mogen nu eenmaal, volgens bepaalde culturen, niet genieten van seks. Vrouwen zijn niet gelijk aan de man en mogen vele dingen niet die mannen wel mogen. In Staffordshire hebben politiebazen het deksel van de “gruwelijke” genitale verminking van vrouwen opgeheven. De kwartaal statistieken laten een stijging van 50% zien, in de periode van april 2018 tot maart 2019 zijn er 50 gevallen toevallig geconstateerd, die allemaal vastgelegd werden tijdens verloskundige afspraken. Deze statistieken tonen aan, zegt misdaadcommissaris Sue Arnold, dat FGM een probleem is en niet langer genegeerd kan worden. Het besnijden van meisjes, meestal voordat ze 10 jaar zijn, is een gruwelijke misdaad die en vrouw fysiek en mentaal kan raken voor de rest van haar leven.
www.derbytelegraph.co.uk

Duizenden Grieken eisen dat de asielzoekers verwijderd worden van hun eilanden. Het is een gevaarlijke situatie en de Grieken kunnen in het donker niet meer veilig over straat. De eilanden Lesbos, Samos en Chios organiseerden een algemene staking, waarbij winkels en openbare diensten werden gesloten, en verzamelden zich op centrale pleinen. Ze willen hun leven terug en hun eilanden terug!! Het is waanzin, deze door de EU en de VN opgezette asielinvasie. Eigenlijk is het een hervestingprogramma dat een directe aanval is op de bestaande jarenlang zorgvuldig opgebouwde welvaart en de westerse cultuur in vele “open grenzen” landen. De Grieken zeggen wat een overgroot deel van de Europeanen denkt; we willen ons leven terug en dat is mijns inziens alleen mogelijk als het overgrote deel van de door de VN en EU binnengehaalde immigranten weer teruggaan naar hun land van herkomst!
www.dailymail.co.uk

Er wordt weleens gezegd dat rijkdom naar je hoofd stijgt, maar dat je daarbij dan ook alle realiteitszin, gezond verstand, moraal, vaderlandsliefde en empathie verliest. Dat is een nieuwe negatieve epidemie die we bij vele politici zien; politici die niet langer in dienst zijn van de bevolking, maar van de multinationals en globalistisch ingestelde afstammelingen van de Club van Rome, die van het Kalergiplan, die door Agenda 21 van de VN alsnog dat willen krijgen wat ze bedacht hadden en het is aan ons, de Europese bevolking, om deze globalistische plannen, inclusief de uitrol van het levensgevaarlijke 5G, te dwarsbomen.

Westerse normen en waarden, onze vrijheid, onze geschiedenis, cultuur, de vrijheid van meningsuiting en onze tradities zijn geen dingen die we op willen geven voor een dictatoriale/communistische levenswijze opgedrongen door de EU en de VN.

Door:
“Elise Nijmegen”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De EU en de VN zijn instituten waar we uit zouden moeten stappen

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Helemaal mee eens. NEXIT zo snel mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Dat zo’n prachtige planeet bevolkt wordt door schatrijk, liederlijk schorem, je begrijpt het niet…
  Staat er niet ergens in een heel oud boek: ‘Satan is de heerser van de wereld’ of woorden van gelijke strekking?
  Hoelang blijft hij dan nog heersen? Tot deze planeet op sterven na nog nét niet dood is?

  😥

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Per direct !!

  Like

 4. Rensk. zegt:

  VN (mensenrechten door Saoedi Arabie te omarmen )en EU zegt welvaart verdelen. Dat zelfde zei Lenin ook. We hebben gezien wat daarvan komt. Meer dan 20 miljoen doden. Degenen, die dat zeggen bedoelen dat iedereen daarvoor heel veel aders zal moeten laten, behalve degenen die dat zeggen. Die mogen in grote luxe blijven leven. Timmermans: ik verdien zoveel, omdat ik keihard werk. En dat zeggen ze allemaal en daarom mogen zij de luxe, die ze anderen misgunnen. Gelijkheid is een utopie. Nooit zal er gelijkheid komen, want geen mens is gelijk. De een is dom de ander is lui, weer een ander werkt keihard (nee ik bedoel niet Timmermans), weer een ander is slim , weer een ander is jaloers, want al zou idereen even veel aan geld hebben, de buurman heeft een mooiere vrouw dus die moet kapot en ga zo maar door. En dan wil je gelijkheid. Hoe dom kun je verder nog zijn.

  Geliked door 2 people

 5. albert000 zegt:

  Met jouw blog maak je mensen die al wakker zijn bewust wat er aan de hand is. Maar zij die nog slapen die krijg jij niet wakker, al schrijf je er nog zoveel per dag.
  Zij die op verkeerde posities zitten in onze maatschappij krijg jij ook niet weg met je blog, die zitten goed vast geworteld.
  Maar er is 1 iemand die ervoor zorgt dat mensen wakker worden dat zij die op verkeerde posities in onze maatschappij zitten wankelen, dat misstanden aan het licht komen hoe goed zij ook verborgen zijn, en nog veel en veel meer.

  Maar wat zo jammer is dat niemand haar helpt om erdoor te komen. Zij moet voor het welzijn van ons allen bekent krijgen haar blog dient gelezen te worden. Maar ook hen die ziek zijn kunnen bij haar terecht voor genezing.

  Lees haar blog, deel haar artikelen zodoende help je mee met het bevrijden van jezelf en anderen van hen die ons leven kapot maken waar dan ook.

  Dit is mijn toekomst – en de jouwe?

  Mijn leven heeft in het teken gestaan van het opruimen van de wortel van het kwaad. De bedoeling was om dat te doen door de hele wereld te drenken in prachtige muziek. Wereldwijd. Het mislukte helaas, want de man die bij me hoort en ik hadden daartussen moeten zitten, zodat het plan echt zou lukken. Wij hadden het immers bedacht. Toen was er nog maar één andere optie: ik moest in het hol van de leeuw duiken, in Nederland tussen de gestoorde kabbalisten die dachten dat ik hun hun macht kwam afnemen. Wat zou mijn toekomst zijn, denk je? En: maak jij ook plannen voor de toekomst?
  https://sophiavassiliou.nl/dit-is-mijn-toekomst-en-de-jouwe/

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/wir-schaffen-das-gewoon-extra-hard-turkije-ziet-stijging-naar-400-000-vluchtelingen-duitsland-heeft-al-hulp-aangeboden/

  Wir schaffen das gewoon extra hard! Turkije ziet stijging naar 400.000 vluchtelingen, Duitsland heeft al hulp aangeboden

  In Syrië, met name in de provincie Idlib, wordt als een nieuwe woningen gebouwd. De ‘ontheemden’ komen namelijk weer massaal onze kant op. Bij de Turkse grens zeggen ze er zo’n 400.000 deze kant op zien komen. Bondskanselier Merkel heeft al ‘hulp aangeboden’. Toppie!

  Turkse hulporganisaties doen er, samen met hun overheid, alles aan om deze populatie op hun plek in de eigen regio te houden. Maar waar ze er eerst nog 200.000 tot 250.000 deze kant op zagen vluchten, is dat in drie weken dus al zo’n beetje verdubbeld. Genoeg reden voor alarm dus.

  Like

 7. karton zegt:

  @ Tistochwat.
  Ik ben het helemaal met uw reactie en de strekking van het artikel eens. Zowewl de EU als de VN zijn opgericht/ingesteld om uitgekotste politici, zoals o.a. Timmermans, van een zéér goed belegde boterham te voorzien en ze te laten wonen in kastelen terwijl de mensen die hun salaris moeten ophoesten op een wachtlijst van járen staan. Echter………Tistochwat……….u noemt “Satan als heerser van de wereld” en “hoe lang blijft hij dan nog heersen ?”. Ik vermoed dat Satan géén “hij” is maar een “zij” !! Enkele politici van het mannelijk geslacht zijn redelijk eerlijk, maar van de vrouwelijke politici ken ik er niet één die eerlijk is : Quag, Ollonkreng, Botox Hennis, Barbara Visser enz.
  (een uitzondering maak ik voor Fleurtje Agema, Renske….)
  U zult begrijpen dat het stukje betr. “Satan” cynisch is bedoeld.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/24/cda-houwdegen-annie-schreijer-pierik-geveld-door-hartklachten-na-duurzaamheidsgedram-frans-timmermans/

  CDA-houwdegen Annie Schreijer-Pierik geveld door hartklachten na duurzaamheidsgedram Frans Timmermans
  ‘Debatten hebben mij enorm aangegrepen, resulterend in deze ernstige lichamelijke klachten’

  In een interview aan Nederlandse vakbladen zegt Schreijer de toestand te wijten aan de emoties die zij heeft over de ‘groene dossiers’. “De stikstofdebatten, het verborgen leed en de enorme onzekerheid op ons platteland en in de kustplaatsen bij boeren, tuinders, vissersmannen en -vrouwen hebben mij enorm aangegrepen, resulterend in deze ernstige lichamelijke klachten”, zegt ze in Pigbusiness.

  Sommige voorstellen in de Green Deal, het plan om de EU in 2050 klimaatneutraal te maken, zijn haar te veel geworden. “Verdere uitbreiding van de Natura 2000-netwerken en een oproep tot het sluiten van bijna een derde van de visgronden voor beschermde mariene gebieden zijn voor mij onaanvaardbaar”, aldus Schreijer, die zo snel mogelijk weer aan het werk wil.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Money pit
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/rijke-eu-landen-maken-ruzie-over-hun-financiele-bijdrage-europese-leiders-komen-met-spoed-bijeen/

  Rijke EU-landen maken ruzie over hun financiële bijdrage, Europese leiders komen ‘met spoed’ bijeen

  In alle haast hebben bijna 30 EU-leiders besloten om een extra EU-top te organiseren. De aanleiding voor het ‘Europese spoeddebat’ is een hoog opgelopen ruzie over de Europese financiële begroting. De rijke landen die daar netto gigantisch veel aan mee betalen staan op ramkoers met de armere landen die juist veel geld uit Europa ontvangen.

  Nederland, Duitsland, Zweden, Oostenrijk en Denemarken zijn de financiële afdracht aan ‘Europees ongezonde landen’ helemaal zat en dreigen nu om de subsidiekraan stop te zetten. De vijf landen weigeren om nog meer vermogen af te dragen dan de 1 procent van hun bruto binnenlands product.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s