DUIDELIJK (54) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Demografie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Linkse Kerk, moralisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, VVD. Bookmark de permalink .

29 reacties op DUIDELIJK (54) . . .

 1. koddebeier zegt:

  Wederom verraad door de linkse kloothommel partijen waar tegenwoordig ook de christelijke en liberale toe behoren !!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Kwart van Nederlanders bereid geweld te gebruiken tegen overheid…………Vreemd he !!
  Een kwart maar ????

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  VVD de grootste huichelaars partij van Nederland, wat een misselijk clubje, hoe laag gezonken moet je zijn om nog VVD te stemmen !!

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Dit verbaast ons toch niet, deze zoveelste leugen?

  Geliked door 2 people

 5. Tom zegt:

  Ik leefde tot nu toe in de veronderstelling dat het woord ‘illegaal’ inhoudt dat het niet volgens de wet is. Wat niet voldoet aan de wet is strafbaar… lijkt mij.

  Wikipedia onderschrijft dit:
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Illegaal

  Illegaal films downloaden.
  Illegale sigaretten.
  Illegaal vuurwerk.

  En ga zo maar door. Zijn dan al deze zaken niet strafbaar?

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Wat zei Rutte onlangs? Immigratie wordt het issue van de verkiezingen 2020. Heel Holland bakt, heel Holland snuift heel Holland transgendert heel Holland verbind en islamiseert en nagenoeg heel Holland brengt straks weer zijn stem uit.

  Like

  • Nemesis zegt:

   op de verkeerde partijen die weer net wat leuks beloofd hebben op tijd. Dank zij het ultra korte termijn geheugen als van een goudvis van de Nederlander.

   Like

 7. Meine zegt:

  Het was ooit onderdeel van een “regeeraccoord” …….
  En “verkocht” als mooi praatje aan de kiezers..

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Ach, wat doen die moties er toe? Als de motie wordt aangenomen wordt er niet op gehandhaafd. Denk aan het boerkaverbod, het referendum (wij zeggen ‘nee’, de overheid doet ‘ja’), en de diverse politieke partijen die in verkiezingstijd van alles beloven om de kiezers aan zich te binden, maar zodra de verkiezingen achter de rug zijn, zijn ze ons en de aan ons gedane beloftes weer vergeten.

  Nu het hier toch over illegalen gaat, kijk eens naar de dagelijks toenemende ellende die die gasten veroorzaken. Ze wanen zich onaantastbaar. En hoe komt dat?

  OMDAT ONZE OVERHEID TE LAKS IS OM IN TE GRIJPEN!!

  Ik hoop dat er een dag aanbreekt dat dit tuig door getergde burgers van repliek wordt gediend, en ze kennis gaan maken met hoe de Nederlander ook kan zijn. Er zijn grenzen, al worden die wel heel erg opgerekt momenteel.

  Maar op een dag is die rek er uit. Dan hebben we een burgeroorlog.

  Geliked door 2 people

 9. De situatie in NL en W-Eu wordt met de dag hachelijker en gevaarlijker! Vandaag; ‘Mogelijk geschoten vanuit tram in Schiedam’! We zijn ONZE VEILIGHEID al lang kwijt!

  Like

  • Cathja zegt:

   @rottenpikwick op 24/1 om 20:50

   Inderdaad, we zijn onze veiligheid inmiddels kwijt. Velen durven ’s avonds de straat niet meer op, en weer anderen durven hun woning niet te verlaten. Openbaar vervoer blijkt niet veilig te zijn, mede doordat personen met boerka’s gewoon instappen, en we nooit zeker weten wie er onder die massa lappen zit, en met welke bedoelingen zij rondlopen.
   Van onze overheid hoeven we geen enkel begrip te verwachten. Die zijn er voor de vreemdelingen, want het mag hen nergens aan ontbreken…..

   Geliked door 2 people

 10. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Monalisa zegt:

  Dat had de vvd al jaren terug moeten doen de illegalen van ter Appel lopen, los bij u en bij ons in de grensstreek ze werken massaal in de kassen. Maar dit weet de inspectie helaas een controle is overbodig, is weg bezuinigt, de heren waar ze werken zijn veel VVD’er en CDA’ers hoe zo zwart werken, dit kost de Nederlander en de Duitser hun baan. Ze werken voor een appel en een drol. Hier gaat een Nederlander niet voor werken.

  Geliked door 1 persoon

 12. bozeoudeman zegt:

  Duidelijk zichtbaar welke voor VN/EU/islam kruipende ‘volksvertegenwoordigers’ uit welke partijen straks voor de krijgsraad moeten worden gebracht! Onthoudt de namen van deze volk- en landverraders uit SP, PvdA, CDA, VVD, PvdD, CU, D66, GroenLinks en Van Kooten uit de PvdD, naast leden van Denk, deze laatsten zijn enkel vertegenwoordigers van een ons vijandig gezinde macht en zodoende geen land- of volksverraders. Al die anderen wel! Die anderen die beter weten maar uit lafheid, domheid, onnozelheid, hebzucht of wat dan ook blijven kiezen tegen hun eigen volk en land! Lang leve ooit de Vrije Republiek der Nederlanden!

  Geliked door 1 persoon

 13. P van gastel zegt:

  Typisch VVD links lullen rechts vullen.
  Zo zie je maar dat ze van het eerste leugentje niet gebarsten zijn. Ik ben wel benieuwd of de kiezers hem deze keer nog zullen geloven. Maar mischien geloven ze wel weer in hem als hij weer gouden bergen gaat beloven.

  Geliked door 1 persoon

 14. Dr. Heinz zegt:

  Die tegen hebben gestemd, per direct opheffen cq verbieden!!
  Die politieke partijen komen niet op voor het eigen land, en het eigen volk!!
  Dus wegwezen!!

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   ik vind ze te bleek

   Like

   • Republikein zegt:

    Volgens de natuurkundige Stephen Hawking is er na dit leven niets meer, laten we dus bij een koppie thee met elkaar praten, wel eeuwige discussie zonder resultaat.
    Proost!
    [ heb al meer dan 50 jaar geen thee meer gedronken]

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dan kunnen we elkaar de hand geven, ik lus geen thee

    Like

   • Republikein zegt:

    De wetenschap die ik ga presenteren kan je leven veranderen. Met deze wetenschap kun je het mooiste leven op deze planeet creëren. Het geheim waar ik achter ben gekomen is, het eerste deel is om de kennis te hebben. Maar het tweede deel is het belangrijkste. En dat deel is, dat je de wetenschap in je leven moet gebruiken of het werkt niet. Als je in de spiegel kijkt en je ziet jezelf en je ziet als één persoon die terug kijkt? Dat is niet waar. Je bent gemaakt van 50 biljoen cellen. En de cellen zijn de levende wezens. Dus je bent een gemeenschap, niet één persoon. Maar uw geest is de regering voor de 50 biljoen cellen!” ~ Bruce Lipton

    Like

 15. Monalisa zegt:

  De kop van dit stuk ga ik maandag op de telegraaf plaatsen op WUZ.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s