Geschiedenis van nu, gezien in de toekomst

Screenshot_62

(Door: “bozeoudeman”)

Zoals vandaag slechts nog maar een klein clubje normaal denkende mensen verbouwereerd toekijkt na weer een islam gunstig gezinde uitspraak van een ‘rechter’, die het voor zijn islamitische meesters lijkt op te nemen door een land te willen dwingen voor dood te gaan liggen en braaf te islamiseren, zoals het vandaag de dag wereldwijd schijnt te horen, zo zal eens, indien mijn idee over goed over kwaad zegeviert, de wereld in de toekomst verbouwereerd zijn over de geschiedenis die heden wordt geleefd.

‘Onpartijdig’ komt het Internationaal ‘Gerechtshof’ in Den Haag tot een heel ‘onverwachte’ uitspraak van ‘schuldig’ in de zaak, aangespannen door het bijna overheersend islamitische Gambia, namens 57 landen van de organisatie van islamitische staten en natuurlijk ook ondersteund door onder andere Nederland, als braafste Kafir land uit het VN/EU klasje. ‘Onafhankelijk’ voorzitter Abdulqawi Ahmed Yusuf, een Somalische rechter wiens naam suggereert dat de goede man een (gelovig) moslim kan zijn, stelt dat Myanmar schuldig is aan de aanklacht vanuit die 57 moslimlanden.

Zou het voor een organisatie van christelijke landen, iets dat de EU op dit moment nog net is, niet eens tijd worden om ook minstens één aanklacht in te dienen tegen die vooral islamitische landen waar geen vrijheid van godsdienst bestaat, waar geen kerken mogen worden gebouwd, waar christenen worden verjaagd en vervolgd, waar het in het bezit hebben van een exemplaar van de Bijbel een misdaad is, waar volgens cijfers van World Watch List over wereldwijde geloofsvervolging in 2019 elke dag minstens 11 christenen om hun geloof werden vermoord!?

Elke maand worden christenen vermoord, christenen ontvoerd, gelovige vrouwen vermoord, seksueel misbruikt of onder dwang uitgehuwd, kerken aangevallen, christenen aangehouden en zonder enige vorm van proces opgesloten. Zou dan die aanklacht bij dat Internationaal ‘Gerechtshof’ worden afgehandeld door een wellicht christelijk rechter of zou dan, om bij voorbaat partijdigheid uit te sluiten, deze rechter uit Somalië ook deze zaak op zijn bordje krijgen?

Geen moslimland, maar het boeddhistische Myanmar staat in het beklaagdenbankje vanwege de vanuit het moslimland Bangladesh binnendringende moslimbevolking naar Bangladesh terug proberen te jagen. Dat mag volgens vernieuwde VN-verdragen niet, binnendringende moslims moeten overal ter wereld worden behandeld als vluchtelingen, liefst zelfs ook als graag geziene gasten die het culturele leven in een land komen versterken. Geen enkel land heeft nog het recht om zelf te kiezen wie zij in het land toelaat en wie niet, zeker niet als het om moslims gaat. Moslims hebben via de VN al een duidelijk streepje voor op alle andere wereldbewoners. Heet zoiets geen discriminatie?

Hoe kan dit nu? Dit lijkt wel op nazi-Duitsland, Sovjet Rusland, communistisch China, Noord- Korea, dit soort rechtspraak waarin een wellicht zwaar partijdige rechter tot een uitspraak moet komen. Overal lijken halal rechtskundige slagerijen opeens als enige vlees te mogen keuren. Braaf kijken we allemaal in het Westen de andere kant op en hopen dat we daar zo direct door onze toekomstige islammeesters voor worden beloond. Zoals een Zweeds schrijfster al stelde: “Ik wil dat als straks de moslims aan de macht zijn dat zij weten dat ik altijd alles in hun voordeel heb gedaan”. Dus met andere woorden; “jongens, niet mij verkrachten, ik heb alles goed gevonden wat jullie met anderen deden, dus spaar mij”.

Waarschijnlijk zal het eens tot een verzetsuitbarsting komen, maar de vraag is wanneer. Hoe lang de toekomstige Derde Wereldoorlog zal duren is speculatief, maar ik houd rekening met een nieuw soort 80-jarige oorlog. Dit gezien het feit dat moslims zich overal ter wereld in landen hebben ‘ingegraven’, in met name de eens gewone woonwijken na binnendringen, en strategische posities innemen. De meeste mensen accepteren heel veel van anderen voor zij gaan inzien dat de andere partij niet wil samenleven. Dan kan een vorm van genocide al hebben plaatsgevonden op veel oorspronkelijke, met name christelijke bewoners zoals nu al gebeurt in sommige Afrikaanse landen en in Indonesië. Wellicht dat pas dan wereldwijd het laatste deel van de niet islambevolking zich gaat verzetten tegen de met name rondtrekkende moordlustige bendes van zogenaamde gelovigen.

Dit laatste, waardoor ik veroordeeld kan worden voor een haatmisdrijf als ik nalaat dit niet enigszins gespecificeerd te stellen, zal in de toekomst, indien die groepen zijn verslagen, de werkelijkheid in de geschiedenisboeken kunnen worden. Merkel, Obama, de VN en EU, vrijwel alle zogenaamde mensenrechtenorganisaties die heden actief zijn, het socialisme, het liberalisme, het gestoorde christelijke idee over naastenliefde en meer van de zich nu goede mensen noemende krankzinnigen, kunnen in die boeken worden afgeschilderd als totale gekken die hun landen en bevolkingen en zelfs hun eigen kinderen en kindskinderen voor de wolven hebben gegooid vanwege een dermate collectief heersende krankzinnigheid waar men in de toekomst volkomen perplex van is.

Maar helaas leven wij niet in die toekomst en zullen wij eerst min of meer lijdzaam de ‘zegeningen’ van de links/liberaal/christelijke gestoordheid moeten ondergaan. Het zal jaren duren voor een tegenkracht echt zal ontstaan. De eerste tekenen zijn er wel, maar het is te weinig en gekken hebben vrijwel overal de touwtjes in handen. Zolang dat zo is, zal de massa niet in beweging komen om zich van terreur en de krankzinnigheid van genoemde politieke stromingen te ontdoen. Pas als de massa gaat bewegen kan er verandering optreden, die helaas niet per definitie een verandering ten goede hoeft te zijn. Dat laatste is wel bewezen met de dombo beweging D66, die stelt dat iedere verandering altijd een verbetering is, zij als club zijn het bewijs dat dit dus niet zo is.

De bevrijding van het ooit vrije Westen moet straks wellicht komen vanaf die kant die men voordien zag als de bedreiging bij uitstek voor hetzelfde vrije Westen, ofwel de eens communistische landen. Met name China zal vermoedelijk standhouden tegen de mens-vijandige druk van de fascisten uit de VN. China en landen als Myanmar en de Oost-Europese landen zijn de hoop op een ooit weer vrije toekomst voor de mensheid. Vrijheid die door EU dwazen te grabbel is gegooid vanwege de simpele reden dat meerdere generaties van deze met name jonge dwazen geen idee hadden noch hebben wat vrijheid betekent en wat onderdrukking inhoudt. Dwazen die denken dat als zij het goed bedoelen de andere partij dat dan met goedheid zal belonen. Hoe kinderlijk denkend kunnen dwazen zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Geschiedenis van nu, gezien in de toekomst

 1. droevige mof zegt:

  Recht en rechtvaardigheid in het nationaal-socialisme.
  Roland Freisler, voorzitter van het Volksgerichtshof (Hoge Raad) in 1944 in de strafzaak tegen de verzetsstrijder Graaf Schwerin von Schwanenfeld: “Je bent een miezerige smeerlap” (vanaf 1:30) Dr.jur. Freisler was verantwoordelijk voor 2600 doodvonnissen. Hij zou (!) in 1945 zijn omgekomen bij een luchtaanval in Berlijn.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   En weet je trouwens ook dat Antoine-Quentin Fouquier-Tinville, de Franse “Roland Freisler” , tijdens de Franse Revolutie OOK 2600 doodvonnissen heeft uitgesproken? Zo had hij ooit tegen de beroemde geleerde Antoine Lavoisier bruut geschreeuwd, toen deze een scheikundige proef wou voltooien: “De Republiek heeft aan geleerden totaal geen boodschap!”
   Fouquier-Tinville stierf echter op 5 mei 1795 eveneens onder de guillotine, gelijk naar zijn slachtoffers, iets waar Freisler aan ontkwam ofschoon een aantal van zijn slachtoffers (Hans & Sophie Scholl, Erwin von Witzleben, Josef Wirmer, Erich Fellbiebel, Caesar von Hofacker e.a) tevergeefs voorspelden dat Freisler zelf terecht zou staan wat nooit zou uitkomen!

   Like

 2. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/01/23/25-asielzoekers-intimideren-en-belagen-regelmatig-buschauffeurs-lijn-99-uden-nijmegen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  25 ‘asielzoekers’ intimideren en belagen regelmatig buschauffeurs lijn 99 Uden – Nijmegen

  “Buschauffeurs op de lijn tussen Uden en Nijmegen, lijn 99, voelen zich al weken onveilig. De chauffeurs worden bij Grave door een groep van ongeveer vijfentwintig asielzoekers belaagd en geïntimideerd. De busmaatschappijen Connexxion en Arriva, die de buslijn samen exploiteren, hebben inmiddels maatregelen genomen: er rijden regelmatig beveiligers mee op de bus.

  ‘”Ze willen niet betalen, discussiëren over het tarief of zijn agressief tegenover de buschauffeur”, vertelt Herman de Gooijer van Connexxion. De overlast is vooral in de middaguren en in de avond.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Dan moeten die buschauffeurs gewoon op lijn 90 gaan staken en eisen dat de veiligheid op die buslijnen terugkomt of anders ervoor zorgen dat dit asielzoekers-tuig NOOIT meer meereizen in die bussen! Helaas mogen doe goeden niet onder de kwaden lijden!

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De Nep D66 ‘rechtspraak’ door D66 rechters (zij zijn een meerderheid in rechterskringen) saboteren
  met grote regelmaat regeringsbesluiten, het wordt de hoogste tijd om hier paal en perk aan te stellen !

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/latin-america/2020/01/23/alleged-al-qaeda-jihadis-caught-trying-enter-u-s-fake-colombian-passports/

  Alleged al-Qaeda Jihadis Caught Trying to Enter U.S. with Fake Colombian Passports
  Vermeende jihadisten van Al Qaida betrapt toen ze de VS binnengingen met valse Colombiaanse paspoorten

  American authorities identified and apprehended three Syrian nationals accused of belonging to al-Qaeda .
  According to RCN, American law enforcement identified the three individuals as Al Raefee, Tuameh Tuameh, and Al Harari Al Harari. The three are believed to be in U.S. custody, soon to be charged with membership in a terrorist organization. The men appear to have entered Colombia through Venezuela, where they acquired Colombian residency paperwork, a government identification card, and a Colombian passport through an illegal documentation network.

  Nl
  Amerikaanse autoriteiten identificeerden en arresteerden drie Syrische staatsburgers die ervan worden beschuldigd lid te zijn van Al-Qaida.
  Volgens RCN identificeerde de Amerikaanse wetshandhaving de drie individuen als Al Raefee, Tuameh Tuameh en Al Harari Al Harari. De drie worden verondersteld in Amerikaanse hechtenis te zijn en zullen binnenkort worden beschuldigd van lidmaatschap van een terroristische organisatie. De mannen lijken Colombia binnen te zijn gekomen via Venezuela, waar ze via een illegaal documentatienetwerk papieren van de Colombiaanse residentie, een identiteitsbewijs van de overheid en een Colombiaans paspoort hebben verkregen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Chapeau, “bozeoudeman” !! U slaat de spijker op z’n kop !
  Het wordt de hoogste tijd dat Nederland zijn handen aftrekt van dit zogenaamde Internationaal ‘Gerechtshof’ , daar wordt bitter weinig ‘recht’ gesproken !

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.foxnews.com/world/christian-persecution-close-to-genocide-levels-largely-ignored-due-to-political-correctness-report

  Christian persecution close to ‘genocide levels,’ largely ignored due to ‘political correctness’: report
  Christelijke vervolging dicht bij ‘genocide-niveaus’, grotendeels genegeerd vanwege ‘politieke correctheid’: rapport

  Political correctness contributes to alarming anti-Christian hostility around the world and caters to the terrorists trying to eradicate Christianity, an expert on religious persecution told Fox News.

  The interim findings of a report, which was released last month and commissioned by British Foreign Secretary Jeremy Hunt, shows that anti-Christian hostility is not only spreading geographically but also in severity, in some areas “coming close to meeting the international definition of genocide.”

  “I believe the death of most people suffering today is truly because of political correctness, because the world turns a blind eye to this, and when we are politically correct, we are sympathizing with those terrorists that are destroying communities and erasing history,” Taimoorazy said.

  “I believe the death of most people suffering today is truly because of political correctness, because the world turns a blind eye to this, and when we are politically correct, we are sympathizing with those terrorists that are destroying communities and erasing history,” Taimoorazy said.

  Nl
  Politieke correctheid draagt ​​bij aan alarmerende anti-christelijke vijandigheid over de hele wereld en richt zich op de terroristen die proberen het christendom uit te roeien, vertelde een expert op het gebied van religieuze vervolging aan Fox News.

  De tussentijdse bevindingen van een rapport, dat vorige maand werd vrijgegeven en in opdracht van de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt, laat zien dat anti-christelijke vijandigheid zich niet alleen geografisch verspreidt, maar ook in ernst, in sommige gebieden “in de buurt van de internationale definitie van genocide. .”

  “Ik geloof dat de dood van de meeste mensen die vandaag lijden echt te wijten is aan politieke correctheid, omdat de wereld hiervoor een oogje dichtknijpt, en wanneer we politiek correct zijn, sympathiseren we met die terroristen die gemeenschappen vernietigen en de geschiedenis wissen”, Taimoorazy zei.

  “Ik geloof dat de dood van de meeste mensen die vandaag lijden echt te wijten is aan politieke correctheid, omdat de wereld hiervoor een oogje dichtknijpt, en wanneer we politiek correct zijn, sympathiseren we met die terroristen die gemeenschappen vernietigen en de geschiedenis wissen”, Taimoorazy zei.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Uitroeien van Christenen
  https://www.newsweek.com/persecution-christians-genocide-christianity-disappearing-report-1414038

  PERSECUTION OF CHRISTIANS IS APPROACHING GENOCIDE LEVELS, REPORT FINDS: CHRISTIANITY ‘IS AT RISK OF DISAPPEARING’

  VERVOLGING VAN CHRISTENEN NADERT GENOCIDENIVEAU, VERSLAG VINDT: CHRISTENDOM ‘RISICO VAN VERDWIJNING’

  A new report says that the persecution of Christians across the world is fast becoming genocide and that the faith will soon disappear in some areas of the world, even in locations where its presence dates back to antiquity.

  The crisis was made apparent recently by the Sri Lanka attacks on Easter, when Islamic extremists targeted three churches and three hotels in Colombo in a series of bombings. The attacks killed 253 people and injured hundreds more.

  The British government commissioned Bishop of Truro Philip Mounstephen to lead a review of persecution of Christians and to recommend how the U.K. Foreign Office should respond to it. That review has now published an interim report detailing its findings so far.
  areas of the world, even in locations where its presence dates back to antiquity.

  “Evidence shows not only the geographic spread of anti-Christian persecution, but also its increasing severity,” the report states. “In some regions, the level and nature of persecution is arguably coming close to meeting the international definition of genocide, according to that adopted by the UN.”

  The review found that eradicating Christians and other minorities through violence was the explicit objective of extremist groups in Syria, Iraq, Egypt, northeast Nigeria and the Philippines.

  These groups are not only murdering Christians for their faith but also whitewashing all evidence of their existence by destroying churches and removing religious symbols such as crosses. Clergy are also being targeted for kidnapping and killing.

  “The main impact of such genocidal acts against Christians is exodus. Christianity now faces the possibility of being wiped out in parts of the Middle East where its roots go back furthest…. Christianity is at risk of disappearing, representing a massive setback for plurality in the region,” the report continued.

  Nl
  Een nieuw rapport zegt dat de vervolging van christenen over de hele wereld snel genocide wordt en dat het geloof binnenkort zal verdwijnen in sommige delen van de wereld, zelfs op locaties waar de aanwezigheid dateert uit de oudheid.

  De crisis werd onlangs duidelijk gemaakt door de aanslagen in Sri Lanka op Pasen, toen islamitische extremisten zich richten op drie kerken en drie hotels in Colombo in een reeks bomaanslagen. De aanslagen doodden 253 mensen en verwondden honderden anderen.

  De Britse regering heeft bisschop van Truro Philip Mounstephen de opdracht gegeven een onderzoek naar de vervolging van christenen te leiden en aan te bevelen hoe het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken hierop moet reageren. Die beoordeling heeft nu een tussentijds rapport gepubliceerd met de bevindingen tot nu toe.
  delen van de wereld, zelfs op locaties waar de aanwezigheid teruggaat tot de oudheid

  “Bewijs toont niet alleen de geografische verspreiding van anti-christelijke vervolging, maar ook de toenemende ernst ervan”, stelt het rapport. “In sommige regio’s komt het niveau en de aard van de vervolging waarschijnlijk in de buurt van de internationale definitie van genocide, volgens de definitie van de VN.”

  Uit het onderzoek bleek dat het uitroeien van christenen en andere minderheden door geweld het expliciete doel was van extremistische groeperingen in Syrië, Irak, Egypte, Noordoost-Nigeria en de Filippijnen.

  Deze groepen vermoorden niet alleen christenen voor hun geloof, maar vergoelijken ook alle bewijzen van hun bestaan ​​door kerken te vernietigen en religieuze symbolen zoals kruisen te verwijderen. Geestelijken worden ook het doelwit van ontvoering en moord.

  “De belangrijkste impact van dergelijke genocidale daden tegen christenen is exodus. Het christendom wordt nu geconfronteerd met de mogelijkheid om weggevaagd te worden in delen van het Midden-Oosten, waar de wortels het verst teruggaan … de regio, ‘ging het rapport verder.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:


  Christen genocide door de ottomanen

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:


  Priester over globale vervolging van Christenen

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Bij de Nederlandse goedmensen is deze priester een haatzaaier die niet de verbinding zoekt. Als we maar genoeg verbinden komt alles goed.

   Like

  • Nemesis zegt:

   @ Lucky: bedankt voor je bijdragen/video’s over de christenvervolging en moordpartijen.

   Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Graag gedaan Nemesis, ik erger me nl vreselijk aan het feit dat hier amper aandacht aan gegeven wordt of zelfs genegeerd wordt door bepaalde media.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Je hebt inderdaad gelijk. De media, dat weten we ondertussen wel waar die of geen aandacht aan besteden. Maar het zou niet verkeerd zijn, hier wat meer aandacht voor te hebben. Wat voor soort of helemaal geen geloof wat aanhangt, doet niet ter zake, het gaat wel om je medemensen die zich niet aan de maangod wilden onderwerpen en dat betreft ons allemaal.

    Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:


  Extreme Christenvervolging wereldwijd

  Geliked door 1 persoon

 11. rene zegt:

  Religie’, de grootste moordenaar door de eeuwen heen.

  Geliked door 1 persoon

 12. R Thomasson zegt:

  CHAPEAU! Bozeoudeman voor de scherpe analyse. Het is niet te verwonderen dat het Internationaal ‘Gerechtshof’ in Den Haag tot een heel ‘onverwachte’ uitspraak tegen Myanmar kwam. Dat gebeurt als de rechter is een “geitenneuker” uit Somalië en de rest komt uit de jungle en de woestijn. De aanklacht komt vanuit 57 moslimlanden…m.a.w.: de vuilnisbak van de wereld. Wat voor mentaliteit deze landen hebben, kon men gisteren zien in het programma op NPO2 “De Puinhopen van Irak”. Het is vanzelfsprekend dat de Buddhistische Myanmar heeft het recht de indringers uit Bangladesh van haar grondgebied te verjagen. Ze hebben daar niets te zoeken. Maar recht en rechtvaardigheid horen niet bij de zwaar corrupte VN. Er was eens een tijd, waarin de VN was een respectabele organisatie met gezag. Echter in de laatste vijf decennia is deze wereldorganisatie – met zwijgende toestemming van het westen – gekaapt door Islamitische landen. De verrottingsproces heeft de VN veranderdd in een gedegenereerde en parasitaire organisatie voor wie respectabele landen in de wereld mogen wel betalen, maar krijgen er niets voor terug.

  Geliked door 3 people

 13. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/show/angelina-jolie-strijdt-tegen-nepnieuws-met-nieuwe-tv-show-voor-tieners~af5a69da/

  Angelina Jolie strijdt tegen nepnieuws met nieuwe tv-show voor tieners

  “Angelina Jolie maakt voor BBC World News een programma over hoe tieners nepnieuws kunnen herkennen. De moeder van zes kinderen hoopt jongeren handvatten te geven om zelfstandig na te denken over internationale zaken.

  Actrice Jolie produceert BBC My World, een programma dat de verhalen achter het nieuws uitlegt en feiten en informatie brengt over belangrijke internationale kwesties. Ze maakt daarbij gebruikt van het uitgebreide netwerk van duizenden BBC-verslaggevers over de hele wereld. Het is gericht op kinderen van dertien jaar en ouder.

  Het wekelijkse programma, dat een half uur duurt, wordt uitgezonden via BBC World News, het best bekeken kanaal van de Britse omroep”.

  De BBC en Angelina Jolie .. Ik ben erg benieuwd wat zij als nepnieuws beschouwen.

  Ach, we kunnen het wel raden ….

  Geliked door 1 persoon

 14. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  “Bozeoudeman” stelt vragen over dit soort rechtspraak waarin een wellicht zwaar partijdige rechter tot een uitspraak moet komen. Het antwoord is dat moslims, met behulp van meewerkende kruiperige westerse landen, voor elkaar kregen zichzelf een Ũbermenschen status te verschaffen: niet enkel in internationale kwesties zoals Myanmar of Israël, maar zelfs als het gaat over de veiligheid van burgers in westerse landen. Een goede voorbeeld is de angstaanjagende kruiperige houding van de Zweedse schrijfster. In Nederland worden berichten over MISDADEN van moslims tegenover de autochtone bevolking, via codewoorden, in de media verspreid. Zo zag, bijv. een bericht over de moord op een 15 jarige jongen uit het noorden van het land. “Hij is n.a.v. ruzie neergestoken door leeftijdgenootjes”. Echter in het hoge noorden wordt zo’n “codebericht” in de snelheid van het licht ontrafeld. De “leeftijdgenootjes” zijn twee lichtgetinte jongens (volgens bronnen Marokkanen) en de “ruzie” is een roof midden op straat. De lichtgetinte jongetjes (of “leeftijdgenootjes”) eisten van het slachtoffer een tientje. Hij had de tientje niet, of wou het niet geven, dus hij moest maar koelbloedig worden vermoord. Een Kuffar heeft geen recht een eis van een moslim te weigeren; ook niet in Nederland.

  Geliked door 3 people

 15. R Thomasson zegt:

  DEEL 3
  Dat de grote Burgeroorlog zal vroeger of later komen, is net zo zeker als een Amen in de kerk. Hoelang zal het duren? De duistere monsterachtige krachten die de wereld in hun tengels hebben, hopen zo lang mogelijk. Dat geeft ze gelegenheid van beide kanten nog meer miljarden te verdienen. “Divide et Impera” Daarom zijn ze zo gebeten, dat wij ons zo lang mogelijk koest houden. Dat is al eerder gebeurd. In de jaren ’20 en ’30 waren ze de grootste sponsors van Hitler https://www.theguardian.com/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar
  En https://libcom.org/library/allied-multinationals-supply-nazi-germany-world-war-2 Toen de Reich begon uiteen te vallen “hielpen” ze de oorlogindustrie en verdienden 2X grof geld. Waarom zouden zij nu niet dezelfde tactiek hanteren. Ze hebben nu binnen de EU een psychopathische Duitse vrouw als Kanselier, een gesponsorde Franse president en een bak vol geldverslaafde schooiers aan de top. Dezelfde duistere krachten hielpen, zeer kort na 9/11, een zoon van een islamitische Somaliër naar de presidentschap van de VS. Niemand kan begrijpen hoe Barrack, Hussein, Obama, kon worden goedgekeurd met een midden-naam “Hussein” en zonder bewijs dat hij is geboren in de VS. Direct na de verkiezingen reisde hij naar een islamitische conferentie in Caïro en verklaarde daar: “I am one of Yours”. De NGO’s voor “Mensenrechten” zijn bedoeld als middel om de volledige controle over het westen te nemen. Ze zijn zeker niet bedoeld om blanken te helpen.
  Dankzij de massale islamitische misdaden op de Europese autochtone bevolking, Europa wordt nu langzaam wakker. De “reconquista” hoeft geen 80 jaar te duren. Geen een Europees leger gaat vechten tegen zijn eigen bevolking t.b.v. een stelletje corrupte en verraderlijke EU-viezeriken en hun NWO bazen.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Nee hoeft niet. maar er zijn er die wel tegen de eigen bevolking vechten, maar die zullen zich wel afsplitsen, deze zoveelste lichting hardcore NSB’ers en zich bij dat zogenaamde EU of VN leger voegen.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Nemesis. “Maar er zijn er die wel tegen de eigen bevolking vechten, maar die zullen zich wel afsplitsen”. Ze zijn tegen de eigen bevolking, zolang IEMAND ERVOOR BETAALD!!! Ze zijn eigenlijk nu al gesplitst. De rijken onder hen gebruiken vijandig houding om hun off-shore bankrekeningen te spekken. Zij horen bij de sleutelfiguren die de spil zijn van het verraad. De kleintjes zijn meelopers. Ze hopen met hun houding, tegen het eigen volk, hun carrière veilig te stellen. Net als ambtenaars en politiemensen tijdens de Tweede Wereldoorlog; zij spelen het veilig om hun baan niet te verliezen. Ook in deze tijd is het niet gezond voor een ambtenaar uit te komen voor zijn of haar PVV (FvD) sentimenten.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Daar heb je dus gelijk in. En achteraf, als dat er in dit geval nog zou zijn, waren ze allemaal in get verzet, echt waar…… (sarc.)

    Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/01/24/nigeria-christians-accuse-governmentcollusion-after-boko-haram-beheads-pastor/

  Nigeria: Christians Accuse Government of Collusion After Boko Haram Beheads Pastor
  Nigeria: christenen beschuldigen de regering van samenspanning nadat Boko Haram pastoor is onthoofd

  The Christian Association of Nigeria (CAN) demanded answers from the Nigerian government on Thursday after the beheading of pastor Reverend Lawan Andimi by Islamist terror group Boko Haram.
  Andimi was abducted earlier this month by Boko Haram militants who attacked the local government area of Michika, where he served as the chairman of the local chapter of the CAN. Days later, he appeared in a ransom video pleading with church and government leaders to pay the necessary ransom for his release.

  Nl
  De Christian Association of Nigeria (CAN) eiste donderdag antwoorden van de Nigeriaanse regering na de onthoofding van dominee Lawan Andimi door de islamitische terreurgroep Boko Haram.
  Andimi werd eerder deze maand ontvoerd door Boko Haram-militanten die het lokale regeringsgebied van Michika aanvielen, waar hij als voorzitter van het lokale hoofdstuk van het CAN diende. Dagen later verscheen hij in een losgeldvideo waarin kerk- en regeringsleiders werden verzocht de nodige losgeld te betalen voor zijn vrijlating.


  RIP

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Ik had niettemin allang het vermoeden dat er ooit een besmettelijke ziekte over de wereld zou gaan verspreiden omdat de natuur het blijkbaar zat was dat de mens haar steeds belaagde en uitbuitte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s