Reactie op “Terug naar de Akbarstraat”

Screenshot_64

(Door: “bozeoudeman”)

Als ik het in een reactie over NSB-types als Rottenberg heb, wat te denken over, als ik mij correct herinner, het in mijn optiek gluiperige kruipwitje en voorbeeldige volks -en landverrader professor Maurice Crul* van die toch al enigszins bedenkelijke VU te Amsterdamistan – waar zelf benoemd ‘goedmensch’ Peter Breedveld** als redacteur van het personeelsblad van de VU werkzaam was (nog steeds is?) maar dit terzijde – die als ‘wetenschapper’ twee en half miljoen euro van de EU ontving om te onderzoeken om tot de door de Timmermans/Sargentini EU gewenste slotsom te komen dat “de autochtonen de ‘inburgering’ van allochtonen ophouden, doordat die autochtonen zich niet wensen aan te passen aan de allochtonen”. Dus aanpassen was zijn aanbeveling. 

Zo, nu weet u het. Het is dus uw schuld, wit man en wit vrouw, alle problemen die er met onze geliefde allochtonen zijn die ‘Nederland hebben opgebouwd’. Ook dat is een nieuwtje voor ons allen. De allochtonen hebben Nederland dus na de oorlog opgebouwd, niet uw en mijn ouders en zeker uzelf niet. En verder, aansluitend bij de conclusie van die professor, is alles uw schuld, en om dit te onderzoeken en ‘wetenschappelijk aan te tonen’ heeft de ‘onkreukbare wetenschapper’ twee en half miljoen gebeurd. Volkomen mee hobbelend in dat spoor komt nu de zeer ‘onkreukbare’ PvdA’er Rottenberg met een docudrama waarin zes witte ouderparen braaf doen wat de ‘wetenschapper’ al eerder heeft aanbevolen. Helaas passen ze zich nog steeds niet voldoende aan. Foei, zij moeten zich natuurlijk ook nog tot de islam bekeren om tot de ouderclub te mogen behoren, dan pas zijn zij een heel klein beetje halal.

Geleend van “Cultuurondervuur” dit ironische stuk: U moet zich schamen. U leeft in een “witte bubbel”. U doet aan “zelf-segregatie”. U heeft te weinig “vrienden met een migratieachtergrond”. U stuurt uw kinderen bij voorkeur naar een witte school en woont liever in een “witte wijk”. Het lijkt wel of u wilt vasthouden aan de Nederlandse cultuur. Hoog tijd dus dat de wetenschap u onder de loep neemt. Maurice Crul, hoogleraar in de sociologie, mag 2,5 miljoen Europese subsidie incasseren om uw problematische gedrag in kaart te brengen.

*Maurice Crul, hoogleraar in de sociologie mocht dus 2,5 miljoen van uw indirecte belastinggeld aan Europese subsidie incasseren om het weigerachtige gedrag van die vreselijke antisociale en racistisch getinte witten, zoals u dus, ten aanzien van hoogstaande zwarten en islamieten in kaart te brengen.

** Peter Breedveld, goedmensch die, eveneens als ik mij goed herinner ‘grappend’ op zijn blog de oproep deed ‘dat de VN troepen moest sturen om alle PVV’ers af te schieten’. De held wenste niet voor de camera van Powned te reageren. Men moest maar naar de persvoorlichter gaan, anders ging de zeer dappere Breedveld de beveiliging erbij roepen, ‘omdat hij werd lastiggevallen door een journalist’. Tja, grappen maken en mensen de dood toewensen op zijn blog is lekker veilig. Maar om dan ook uitleg daarover te geven en met je smoel op de nationale tv te komen, dat is eng, nietwaar dappere Peter Breedveld, die voor zover ik weet nimmer voor die ‘grappige’ oproep is veroordeeld.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Reactie op “Terug naar de Akbarstraat”

 1. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/24/haags-gebiedsverbod-voor-haatimam-fawaz-jneid-verlengd/

  Haags gebiedsverbod voor haatimam Fawaz Jneid verlengd
  Moslimprediker blijft risico voor radicalisering jongeren

  De omstreden Haagse imam Fawaz Jneid moet nog langer wegblijven uit de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk. Het ministerie van Justitie en Veiligheid verlengt het gebiedsverbod omdat de moslimprediker zich nog steeds niet beter gedraagt.

  Een woordvoerder van het ministerie bevestigt berichtgeving door de NOS. Het verbod geldt sinds 2017 en is tot nu toe elke zes maanden verlengd. Verantwoordelijk minister Ferd Grapperhaus vreest dat Jneid kwetsbare jongeren in de wijken opzweept en dat zij radicaliseren.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  De islam is tezeer dichtgetimmerd om te kunnen integreren. Maakt niet uit in welk soort samenleving. Overal waar de islam opduikt ontstaan spanningen. Alleen moslims die de islam uitstappen kunnen integreren. De rest is allemaal gebazel. Samenlevingen die grote aantallen moslims opnemen zullen uiteindelijk door de knieën gaan. Dat gaat ook in Nederland gebeuren wat dat betreft ben ik zeer pessimistisch. Er is een enorme luiheid bij het Nederlandse volk zich te verdiepen in de werkingswijze van de islam. Deze luiheid zal ze duur komen te staan en het zullen onze kleinkinderen zijn die de rekeing gaan betalen van die luiheid. Zij zullen de echt verweesden worden en niet weinigen zullen hun heil elders zoeken waarmee Nederland definitief een islamitisch land zal worden en waarin het koningshuis zich zal bekeren tot de islam. Want alle culturen zijn immers gelijk en het Nederlandse volk en haar cultuur bestaat immers niet.

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Grachtengordel/rivierenbuurt Mensch met een pied-à-terre  in de Pyreneeën   en een stulpje op de zeedijk van den Helder wil als laatste geplet worden door de “elephant in the room”.  

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat ook wel “grappig” was dat was de aftiteling na afloop van de documentaire, ik wil met iedereen een weddenschap aangaan dat men niet in staat is zonder haperingen de namen voor te lezen van de personen die daar genoemd werden.
  En hoewel het niet bepaald een avondvullende docu was deden er kennelijk vele tientallen mensen mee aan de totstandkoming ervan.
  In eerste instantie moest ik nog glimlachen en dacht; “het is ook niet bepaald een afspiegeling van de samenleving” om me direct daarna te realiseren dat het dat nou juist wel was. We zijn inmiddels een minderheid in eigen land.

  Like

 5. van Colle zegt:

  Tenenkrommende film niet helemaal afgekeken zo beledigend naar autochtoon Nederland Te weten dat de VU er moest komen op bases van Christelijk geloof er werd met dubbeltjes en kwartjes gespaard Wat zullen ze zich nu flink in de maling genomen voelen dat de VU een islamitisch bolwerk is geworden

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Die prediker zal zich nooit anders gedragen en die jongeren zullen ondertussen al wel geradicaliseerd zijn, als ze het al niet waren.

  Like

 7. Steeds meer nieuwe nsb’ers laten hun smoelwerk zien.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Niet gekeken. Ik walg al van Felix Rottenberg (PvdA) en kan vermoeden welke kant deze ‘docu’ opgaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s