Asielsysteem helemaal kapot: 14.000 ongewenste vreemdelingen ‘opeens verdwenen’

Screenshot_76

(Door: Michael van der Galien)

Ons asielsysteem is zo lek als een zeef. En dan bedoel ik: als een zeef met extra grote gaten. Waar in 2016 en 2017 12.000 ongewenste vreemdelingen “opeens verdwenen” waren, steeg dat aantal vorig jaar naar 14.000. En de overheid staat erbij en kijkt ernaar.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Demografie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Asielsysteem helemaal kapot: 14.000 ongewenste vreemdelingen ‘opeens verdwenen’

 1. Rensk. zegt:

  De Overheid staat erbij en kijkt er naar. Meer niet. Verder zijn het al 3 kabinetten Rutte afpakjesdagen. Dat de belasting ¨dienst¨ (let op het woord dienst) afpakjesdagen had is niet verwonderlijk, Hun grote voorbeeld Rutte zit in Den Haag. Die doet niet anders dan afpakken en weggeven aan anderen (EU en de hobbies van de EU zoals asielindustrie en klimaatindustrie)Het is1 grote afpakregering. Al 10 jaar lang. De pensioenen zijn nu aan de beurt. Het klimaat zit in de lift dus de zaken gaan tot nu toe redelijk goed van Rutte. En omdat ze zelf niet te vertrouwen zijn werkt dat door naar de burger, want ze denken dat de burger net zo erg is als zij zelf zijn en dus gaan ze macht uitoefenen en dat is wat er gebeurde bij de belasting. Mensen die zelf niet te vertrouwen zijn, zijn zeer achterdochtig naar mensen toe. BTW 3 procent verhoging b.v. is veel meer. Want mensen die diensten verlenen proberen die 3 procent aan voeding en dergelijke weer binnen te harken en verhogen de prijs van hun diensten. Zo is de gewone burger vele malen meer de klos dan deze 3 procent. Op naar vierder kabinet Rutte, want de beurs van de burger is nog niet voldoende leeg.

  Maar goed de mensen willen kennelijk heel graag leeggeplukt worden, want heel veel mensen letten totaal niet op hun in en uitgaven. (overigens ook rijke mensen, die b.v. niet zien wat er aan onkostenvergoeding binnen komt) Althans……………………..

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  is dit vreemd? Hoeveel islamieten werken er bij de COA’s ? Bij de overheid? Bij de politie? Overal! Het Trojaanse paard heeft zijn lading soldaten gedropt al lange tijde geleden! Alleen Nederlanders die nog steeds de mainstream media volgen weten dit nog altijd niet. Zij zijn ziende blind en horende doof. Wat zullen zij straks akelig wakker worden als meutes zwarte Afrikanen en islamieten met messen en machetes al lange tijd voor hun deur bleken te staan….. Doei…. Dag vogeltjes, dag diertjes, dag Europese mensjes! Europa is nu een kalifaat!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben wel benieuwd hoe ze dat doen want ik mag toch hopen dat een uitkering niet mogelijk is.
  De vraag is dus hoe ze dat allemaal regelen, ze zullen toch ergens moeten wonen of onderdak hebben, ze moeten eten, drinken en ga zo maar door. Hoe dan ?

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Tijl Uylenspiegel heel simpel roven stelen intimideren in Amsterdam door links verwend met alles gratis enz.
   Alleen DE NEDERLANDER betaald het gelag.

   Like

   • Nemesis zegt:

    En ze krijgen gewoon hun uitkering bijgeschreven op hun rekening, er is niemand die dat controleert.

    Like

 4. Peter zegt:

  Ze weten helemaal niks,maar heeft hier een burger zijn boete voor fout parkeren niet betaald,sturen ze een deurwaarder met politie om te innen,

  Like

 5. bobzelf zegt:

  ik zou het risico niet nemen om op GEERT te stemmen ,,,
  iemand die zegt wat hij doet , en doet wat hij zegt ,,,,,,,

  van der galien , de ouwe boerka stampert , whahahahahaaha
  1 eurootje maar !!!!!
  EN DAN ZAL HIJ U AL HET VVD NIEUWS VERTELLEN ?????
  HOE ZOU HET MET Jalta zijn ???? met vriend ?? LIVESTRO ?? DE VVD HOMO
  en soros lover ???

  IK VROEG MAAR 32 X AAN DIE BOERKA BONKERT, WANNEER HIJ DIE LIJST
  GING PLAATSEN , VAN MIJN OOM’S VLADIMIR
  MISDADEN , MASSAMOORDEN NA 2000
  EERST VROEG IK SINDS 1991
  MAAR WAS BANG DAT DE LIJST TE LANG ZOU WORDEN ,,,
  WHAHAHAHAHHA

  de lijst nooit gezien, wel een DDS BLOK ,,,
  maar wie daar nou nog reageren , tussen al die mensen met 32 alias HUTTE figuren en beukmannetjes whahahahaha wat een afdeling zielig daar ..

  watt een enge moslim
  ONS MICHAEL THE LOSER

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Inmiddels beginnen bij 1 op de 4 Nederlanders, dus circa 4,3 miljoen mensen de handen te jeuken.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Bah bah bah
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/roderick-veelo-gaat-los-het-meest-laffe-en-debiele-asielbeleid-is-het-nederlandse-wat-een-land/

  Roderick Veelo gaat los: ‘Het meest laffe en debiele asielbeleid is het Nederlandse. Wat een land!

  RTL is tegenwoordig, helaas, in handen van politiekcorrecte uilskuikens die nauwelijks te onderscheiden zijn van hun ‘vakgenoten’ bij de publieke omroep. Gelukkig zijn er zo heel nu en dan uitzonderingen. Namelijk: Roderick Veelo.

  Een yezidi gezin woont al negen jaar in Nederland en deed een beroep op de afsluitregeling, ook wel bekend als “het kinderpardon.” Dat gezin is op vrijdag echter in detentie gezet om uitgezet te worden. Van Dijken verbaast zich daarover. “Uitzetting van gewortelde kinderen gaat dus beginnen,” schrijft ze.

  Het meest laffe en debiele asielbeleid is het Nederlandse: oorlogsmisdadigers en criminele asielzoeker worden niet uitgezet, echte slachtoffers worden eruit getrapt. Wat een land!

  Like

 8. Laura van der Storm zegt:

  Meneer van der Galien, U bent toch degene die Geert Wilders altijd loopt te schofferen op uw eigen site??En nu commentaar hebben dat er zoveel loslopende geen rechthebbende asielzoekers het land overspoelen en in het geniep hier blijven?? Dat krijg je hé, als de grenzen wagenwijd open staan en blijven open staan. U heeft helemaal geen recht van spreken!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/25/french-dutch-police-bust-network-smuggling-10k-kurds-uk/

  French and Dutch Police Bust Network Smuggling 10,000 Kurds into the UK
  Franse en Nederlandse politie rolt netwerk mensensmokkelaars op die 10.000 Koerden naar het VK smokkelden

  French and Dutch authorities have arrested 23 people in connection with a people-smuggling network that is said to have helped around 10,000 Kurds illegally enter the UK.
  Eurojust, the European unit for judicial cooperation, announced the arrests earlier this week in a statement saying: “In a joint action by the French and Dutch authorities, coordinated by Eurojust, 23 people were arrested on suspicion of large-scale migrant smuggling.”

  Nl
  Franse en Nederlandse autoriteiten hebben 23 mensen gearresteerd in verband met een mensensmokkelnetwerk dat naar verluidt ongeveer 10.000 Koerden illegaal het Verenigd Koninkrijk heeft geholpen.
  Eurojust, de Europese eenheid voor justitiële samenwerking, kondigde de arrestaties eerder deze week aan in een verklaring: “In een gezamenlijk optreden van de Franse en Nederlandse autoriteiten, gecoördineerd door Eurojust, werden 23 mensen gearresteerd op verdenking van grootschalige migrantensmokkel.”

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Op grond van de wet op de identificatieplicht kan de politie op verdenking dat er zich in een straat of een wijkdeel illegalen bevinden een 100% identificatiecontrole uitoefenen. Als dat regelmatig wordt gedaan kunnen veel van die ‘onderduikers’ gevonden worden en alsnog uitgezet worden.
  Maar ja, ….. Je moet het wel willen. Of er opdracht toe krijgen.
  Tweede Kamer doe eens iets !!!
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 11. oudmarinier zegt:

  Zoals ik al eerder zei , : ” Incompetente , intolerante , onverantwoordelijke en politiek onschendbare randdebielen die zich voordoen als politici.

  Geliked door 2 people

 12. Kuu zegt:

  Die achterlijke enkelbandjes van Justitie helpen ook niet natuurlijk….

  Like

 13. karton zegt:

  Het asielsysteem in Nederland helemaal kapot ? Welk asielsysteem dan ?
  Er rijdt een autobus, gevuld met Moldaviërs dwars door Europa en stopt voor de poort van het AZC in Ter Apel . De chauffeur : “Allemaal uitstappen Moldaviërs, de eindbestemming is bereikt, uw kamer staat gereed incl. inventaris en uw vleespotten zijn gevuld. Ik rijd nu terug voor een nieuwe lading “vluchtende Moldaviërs”.
  Stuur die zooi terug naar het eerste EU-land waar zij binnenkwamen in hun bus, dat is toch ook een onderdeel van het systeem ?
  ‘Den Haag” dénkt dat zij álles hebben geregeld, klopt alleen v.w.b. het innen van snelheids-boetes en belasting-inning, van het overige klopt geen ene moer.

  Like

 14. vangie1206j zegt:

  Rechtgeaarde NEDERLANDERS kom in opstand tegen dit verschrikkelijke kabinet deze monsters verwoesten NEDERLAND en zijn inwoners.
  Ik zeg dit is legitiem omdat dit verschrikkelijke kabinet helemaal niets doet voor de autochtone bevolking alles aan elkaar liegt
  De bevolking beroofd van zijn geld door astronomischem belasting stijgingen.
  Deze stijgingen zijn voor al dat import gespuis uitschot wst ons als dank nog eens extra beroofd tot aan ons leven toe.
  Luie zwijnen kom GVD IN OPSTAND.
  Alleen niet wanneer u jij of weet ik veel levensmoe bent zijn is.

  Like

 15. vangie1206j zegt:

  Nog even dit las in de Telegraaf dat Euro commissaris vd Leijen even haar 16 vierkante meter appartement heeft laten verbouwen voor zegge 72000.00 EURO en de commissie vond het goed.
  Ik zal geen lelijke woorden gebruiken alleen NEXIT NIET VANDAAG MAAR GISTEREN.
  EN DAT ZOOITJE MAAR BLÈREN DAT ZE DE BEGROTING NIET SLUITEND KRIJGEN….BŔRRRRRRRR.

  Like

 16. oudmarinier zegt:

  Je vraagt je toch echt af HOE krijgt men het voor elkaar om 14.000 geregistreerde mensen “kwijt te raken” ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s