Bijna niks bekend over statushouders die naar Den Haag komen

Screenshot_77

(Door: Maarten Brakema)

DEN HAAG – De gemeente Den Haag heeft nauwelijks inzicht in de achtergronden van de vluchtelingen die door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) aan de stad worden toegewezen. De afgelopen drie jaar heeft er geen enkel overdrachtsgesprek tussen COA en gemeente plaats gehad. Gevolg is dat Den Haag slechts een ‘summier’ beeld heeft van de statushouders die hierheen komen.

Dit terwijl COA, gemeenten en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid afspraken hebben gemaakt over die zogeheten ‘warme overdrachten’. Daarbij heeft het COA beloofd dat in tachtig procent van de gevallen wel zo’n gesprek zou plaats hebben. De organisatie erkent dat dit niet wordt gehaald. ‘Dat komen wij niet na’, aldus een woordvoerder.

Lees verder>>>
(h/t “Pietersen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Den Haag, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Bijna niks bekend over statushouders die naar Den Haag komen

 1. bobzelf zegt:

  RUTTE wil ze wel, rutte wil ze wel ,
  hij pleurt dan eerst zijn moeder er wel uit
  maakt de flikker ,,,, geen flikker uit

  mijn god wat een zielepoot ,,,die mosselruggengraat “””

  bob

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De COA is een staat-instantie in de Staat en heeft haar eigen Wetten.

  Iedereen is welkom, maakt niet uit Wie, Waarvan daan of Waarom.

  Land van melk en honing en van overvloed [ voor de vreemdelingen ! ]

  Like

 3. Cleo zegt:

  Het is gewoon handel voor die zogenaamde Gutmenschen; waar normale handelaren schuiven met dozen, schuiven deze ‘sociale’ ratten met zoveel mogelijk mensen om zo veel mogelijk subsidies, projectgelden, etc. los te krijgen bij de sullige en/of door-activistisch-links-verrot-geïnfiltreerde overheden!
  Onze ouderen, hulpbehoevenden in zorg, studenten, boeren, bouwers, etc. kunnen wat dit kabinet betreft de ‘hik’ krijgen, zoveel is wel duidelijk!
  In 17e of 18e eeuws Nederland zou dat zooitje in Den Haag allang uit het pluche zijn getrokken!

  Geliked door 2 people

 4. Henk.V zegt:

  Op deze situatie past slechts één omschrijving : levensgevaarlijke incompetentie bij de toezichthoudende instanties. De overheden die zorg moeten dragen voor de veiligheid van onze samenleving blijken niet voor hun taak berekend.
  Maar wat kan men eigenlijk verwachten in een land dat zichzelf niet meer bestuurt en dat zoiets als normaal beschouwt? Het kabinet Rutte III voert alleen nog de plannen van de EU uit en die pakken ronduit desastreus voor ons land en haar bevolking uit.
  Ik had niet verwacht dat ik onze landbestuurders ooit nog eens als schadelijk voor Nederland zou zien.
  Nu is het zover, en dus moet het volk van Nederland meerderheid besluiten dat Rutte III van het toneel verdwijnt.
  Wij hebben een regering nodig die er HELEMAAL VOOR ONS WELZIJN IS en een Nexit uitvoert.

  Geliked door 1 persoon

 5. andre zegt:

  Het zijn gore leugenaars want ze weten precies wie het zijn! Alles gaat via de VN vluchtelingenkampen, vervolgens via de NGO ferry diensten van Frans Timmermans zo met goed gevulde creditcrads en schone kleren met de nieuwste mobieltjes de linkse EU in. Als er gemiddeld 800 stuks kansloze idioten per week NL in worden gedragen door links betekent dit ook dat er op een gegeven moment 800 kansloze idioten per week een dak boven hun hoofd KRIJGEN. Dit zijn gemiddeld 400 woningen per week die niet naar de gewone mensen kunnen gaan. Het kabinet Rutte is rot, kats verrot! En omdat iedereen inmiddels het kabinet Rutte haat gaan er 2 partijen heel groot worden en dat is PVV en FvD. Ook de mensen die het niet helemaal eens zijn met deze 2 zullen op de PVV en FvD gaan stemmen gewoon omdat ze die leugenaars in Den Haag kots maar dan ook kots zat zijn.

  Like

 6. Laura van der Storm zegt:

  Wederom totale incompetentie. Wanneer gaat het kabinet Rutte zich eens schamen?

  Like

 7. Jan zegt:

  C(riminele) O(rganisatie) (voor) A(sielshoppers)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s