Demoniseren

Screenshot_74

(Door: “bozeoudeman”)

Nu ik het daar recentelijk toch over had, kom ik nog een keer terug op de drol die in 2011 als grap stelde dat de VN troepen moest sturen om in Nederland PVV-aanhangers af te schieten en daarna beweerde dat dit gewoon wat rauwe humor was, dat begreep toch wel iedere debiel. Amper werd de lolbroek op zijn mislukte grap aangesproken en mocht ook nog eens, bijna als beloning, gewoon als redacteur bij het universiteitsblad van de VU aanblijven.

Maar wel nadat hij excuses had aangeboden voor zijn grap. Oké dan maar, moet kunnen. Hoewel ik nog steeds vind dat ontslag het enige was wat terecht was geweest in dit geval. Maar ja, hij heeft veel vriendjes zoals schrijver Hafid Bouazza en is later zelfs in een heuse relatie met diens zus Hassnae Bouazza verwikkeld geraakt, zo lees ik ergens op internet. Is dat de reden dat de man, die eens kritisch stond ten aanzien van islam, dit daarna, net als Pauw, toen niet meer was. Leuke spannende relatie? Kan!

Verder was er nog een andere ‘lolbroek’, de ex-politiecommissaris Van Riessen, die in 2007 in bijzijn van de latere PvdA-hoofdman Samsom, die enkel wat zat te grinniken zonder de ‘grappenmaker’ tot de orde te roepen, die ook nooit aangepakt is voor zijn opmerking ‘dat alle stemmers op de PVV het land uitgedonderd moesten worden’. Dit volgens zijn duidelijk zeer beperkte idee over democratie. Ook deze man heeft zich nimmer hoeven te verantwoorden voor zijn, laten we zeggen ‘gelal’. Ook niet voor het ‘mollen’ van een politicus wat zonder enig gevolg voor die ex-politieman door hem werd uitgesproken.

Dan heeft dit allemaal in een ver verleden plaatsgevonden, de VU man verslikte zich in 2011 in zijn grap en de politiebaas was dronken (?) in 2007 en men wist niet beter. Hoewel? Fortuyn was in 2002 al ‘gemold’. Ondanks dat alles was er recentelijk weer eentje. Zou dit een raar dingetje bij schrijvers zijn dat los zit in hun brein, dat dit soort gedrag veroorzaakt? Breedveld droomt ervan schrijver te zijn, Van Riessen hoopte in de voetsporen van Baantjer te stappen en nu dan die nooit echt leuke grappen makende Koch, die triomfantelijk in het rond keek om te zien of zijn kunstje goed was gevallen bij het publiek. Hij gunde Baudet een wandeling langs de snelweg, zo stelde hij.

Keiharde min of meer directe en indirecte doodsbedreigingen worden gewoon via verder meestal niet erg veel zeggende talkshows de huiskamer in geslingerd zonder dat daar verder enig juridisch gevolg aan wordt gegeven. Tenminste, als het om rechtse politici gaat. Opmerkelijk is dat een eveneens grappig bedoelde opmerking in de richting van Halsema in 2008 “om haar huis ‘buitengewoon integer’ in de fik te steken” door de woordvoerder van de reizigersorganisatie Rover hem direct die baan kostte en ook zijn plek als columnist bij de Amsterdamse PvdA-fractie. Dus bedreigen van linkse politici schijnt erger te zijn?

Ooit werd een politicus bijna aan de lopende band door minkukels zo lang gewoonweg de dood toegewenst tot een linkse zelfbenoemde milieusoldaat het uitvoerde. Moet dit echt opnieuw gebeuren? Moet er weer een gestoorde activist opstaan om zijn of dit keer haar ’15 minutes of fame’ op te eisen? Als je Thierry dood wil schieten roep dan paf! Zij? Wie wordt zo straks het volgende slachtoffer van de vele rel schoppende en onverantwoordelijk hetze makende eikels binnen die ‘oh zo fatsoenlijke media’?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Demoniseren

 1. droevige mof zegt:

  In januari 2019 werd de de AfD-politicus Frank Magnitz verraderlijk aangevallen en met een kanthout geslagen dat hij ernstige hoofdwonden opliep die hem hadden kunnen doden. Zijn er verdachten opgespoord of zelfs daders? Domme vraag. Het onderzoek is ingestelt.
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRY6JLUzJqJjAZA0mbIuNChN3lsokbMQ1IlXgA1ZR3FCRBhEwLI

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Beste “bozeoudeman” het kan lang of kort duren maar er komt een dag dat we stront (drol) gaan ruimen !!

  Geliked door 2 people

 3. Dré zegt:

  Waar liggen de voorgedrukte formulieren om aangifte re doen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Ik heb geprobeerd dit stuk op de telegraaf te plaatsen een mooi stuk bozeoudeman.
  Alleen vind ik het jammer dat vele Nederlander onze Pim zeer gouw zijn vergeten.
  Ik kom veel in Italië waar hij ligt het is er soms zo somber daar. Dat wij zijn graf schoonmaken.
  Pim is bij velen zeer gouw vergeten.

  Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  Koch, van Riessen en de rest die aan die tafels zaten, zijn indirecte moordenaars net als de overige linkse politici die door demoniseren de dood van Pim hebben bewerkstelligd en hopen op dezelfde manier ook Geert en Thiery uit de weg te ruimen.
  Door hun opmerkingen en de bijval die zij krijgen zien idioten als Volkert v.d. Graaf het als iets legitiems om iemand als Pim, Geert of Thiery te mogen doden.
  Zij denken dankzij die zakkenwassers die zo reageren dat zij het Nederlandse volk daar een dienst mee bewijzen.
  Nou, ik durf te beweren dat ze het Nederlandse volk een grotere dienst bewijzen om hen te laten verdwijnen.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Daarom zitten ze ook bij Jinek en bij max zit die andere verrader Charles Groenehuizen.
   Allebij Trump en Wilders haters. Er zit een knop op je tv zet deze op de late avond uit.

   Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    @Monalisa.
    Ik kijk niet naar die programma’s.
    Je hoeft er trouwens ook niet naar te kijken want er zijn genoeg ander informatiebronnen die over deze walgelijke gesprekken die daar aan tafel gevoerd worden berichten en er schande over spreken.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Blazertje ik kijk ook niet naar dat uitschot maar je ziet wel eens wat voorbij komen was ze graag willen bespreken op hun avond

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Monalisa.
    Blazertje?
    Mijn schrijfsels zijn net als bovengenoemde programma’s je hoeft er niet naar te kijken.

    Like

   • Monalisa zegt:

    O nu zie ik het sorry van mijn schrijffout

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Daar ben ik het niet mee eens 😂😂😂😂

    Like

 6. fleckie zegt:

  JINEK. en MAX doodgewoon negeren, ( en masse) dan verdwijnen ze , door de desinteresse in hun programma’s vanzelf wel!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen, downplayen
  https://tpo.nl/2020/01/26/passagier-die-aanslag-op-utrechtse-tram-overleefde-mag-niet-alle-beelden-zien/

  Passagier die aanslag op Utrechtse tram overleefde mag niet alle beelden zien
  Gökmen Tanis probeerde hem te executeren maar wapen weigerde

  De eiser wil alle beelden hebben, omdat hij daarop kan zien wat de dader precies heeft gedaan bij hem. Hij stelt dat verdachte Gökmen Tanis in de tram zijn wapen op hem heeft gericht waarna hij een aantal keren de trekker overhaalde. Maar er kwamen geen kogels uit, mogelijk omdat het wapen haperde of omdat de kogels op waren. Ook nadat Tanis zijn wapen heen en weer had geschud en opnieuw de trekker had overgehaald, gebeurde er niets. Daarna is de dader weggerend. De eiser heeft wel enkele beelden gezien, maar dat was een selectie, en daarop waren volgens hem de gebeurtenissen niet uitgebreid genoeg te zien.

  De passagier wil dat het OM de verdachte vervolgt voor poging tot moord dan wel doodslag op hem als persoon. Maar het OM heeft volgens hem een bredere juridische omschrijving op de aanklacht gezet, waarbij hij en nog enkele andere passagiers die er levend vanaf kwamen, bij elkaar zijn gevoegd. De eiser wil met de beelden aantonen dat Tanis het echt op hem had gemunt, zodat hij daarmee zijn vordering tegen de verdachte kan onderbouwen.

  Like

 8. bezigebij63 zegt:

  Mijn aangifte tegen Joop van Riessen werd meteen geseponneerd.

  Like

  • karton zegt:

   @ bezigebij63.
   U had véél beter vóór het politie-bureau kunnen gaan staan schreeuwen : “minder, minder, minder Van Riessen !!!” Binnen de kortste keren was u ingesloten.
   Nederland is volkomen verziekt !!
   Hoogste tijd voor een grote schoonmaak.

   Like

 9. Taljaard zegt:

  Het Nederlandse globalistische regentendom kan zich geen tweede politieke moord veroorloven.
  En dat weten ze.
  De moord op Fortuyn stinkt van alle kanten.
  Dat de dader allang weer op vrije voeten is, en ongemoeid wordt gelaten, is hiervoor een duidelijke indicatie. Maar ze zijn heel erg geschrokken, van zowel de publieke impact van de uitlatingen van Fortuyn, als van die van zijn dood door moord. Men durfde de verkiezingen niet uit te stellen, wat tot gevolg had dat er een kabinet met de LPF moest worden gevormd. De regentenkliek had echter al snel in de gaten, dat het hier een aantal politieke amateurs betrof, die zonder Fortuyn als schapen zonder herder aan hun intriges waren overgeleverd. Dus dit kabinet was slechts een heel kort leven beschoren.

  De opkomst van Wilders (zeer zeker geen politieke amateur!) en de PVV is hen al jaren een doorn in het oog. Maar met hem afrekenen, zoals men dit met Fortuyn heeft gedaan, is een veel te groot risico. Baudet herinnert in veel opzichten aan Fortuyn. Net als hij geen beroepspoliticus, maar een flamboyante en zeer goed van de tongriem gesneden intellectueel.
  Geen wonder dus, dat Baudet dezelfde reacties bij hen oproept.
  Want zij zijn niet veranderd.
  Het enige wat zij geleerd hebben is dat een politieke moord niet betekent dat je daar ook de maatschappelijke onvrede, als gevolg van hun consistente wanbeleid, mee weeg neemt.
  En dat dit een te groot risico voor hun machtspositie inhoudt.
  Ze zouden wel willen, maar ze kunnen niet.

  Bovendien is de wind op het geopolitieke toneel sinds de moord op Fortuyn aanmerkelijk gedraaid.
  Had men voordien alleen maar een antiglobalist als Putin op een machtspositie.
  Tegenwoordig zit er ook een Trump in het Witte Huis, een Johnson op Downing Street 10, en een Orban in Budapest. En is de positie van de globalisten, met hun trekpop Macron in Frankrijk, ook nogal wankel te noemen. Wanneer deze cruciale dominosteen in hun NWO-rijtje ook valt zou dit nog wel eens kunnen resulteren in een val van het globalisme als geheel. En vrijwel zeker die van de huidige EU, die dan nog slechts een vrijwel exclusief Duitse aangelegenheid zou zijn.
  Want in hoeverre dat houdbaar is, is nog maar zeer de vraag.

  (Waarde collega-historicus Ome Han; ik weet dat jij meeleest. En dat jij op Jank.nl koortsachtig aan damage control doet. Hoewel ik sterk vermoed, dat jij ook wel weet een verloren strijd te voeren. Want jij bent niet zo dom als het gros van de schrijvers daar.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s