Immense mensenmassa op de been in 100 Franse steden tijdens fakkeltocht tegen Macron. Mainstream media, wat gebeurt hier?

Screenshot_73

(Door: “9ForNews”)

Op donderdagavond was er een immense mensenmassa op de been in Franse steden. Vele tienduizenden betogers liepen mee in een fakkeltocht tegen president Macron. Natuurlijk waren verslaggevers van alle grote westerse media ter plaatse om hier uitgebreid verslag van te doen. Maar niet heus. Mensen gingen massaal de straat op om te protesteren tegen de aangekondigde pensioenhervormingen in Frankrijk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, Frankrijk, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Immense mensenmassa op de been in 100 Franse steden tijdens fakkeltocht tegen Macron. Mainstream media, wat gebeurt hier?

 1. kartpn zegt:

  Ieder weekend zijn in vele Franse steden demonstraties van de Gele Hesjes ; ook hier horen/lezen we niets meer over. De Hoge Heren denken : als we het niet bekend maken is ‘t ook niet gebeurd. Hoe stom kan je zijn ?!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Kun je zien hoe lamlendig een groot deel van onze landgenoten geworden zijn, te hadden het beslist kunnen weten, als….., ja als ze eens wat verder gekeken hadden als alleen maar ( ik weet helemaal niet wat er allemaal op tv was/is) dát dus !!

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Wat er op TV is, de NL-TV ? ?
    Niks om je voor te laten lichten, sorry bedoel je voor-te-laten-liegen……….

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    😀 Kijk toch al geen TV. De heer des huizes dus wel, helaas moet onze eigen speciale schotel worden opgehangen en ingesteld. Dat kan hij niet, ik moest maar iemand bellen die dat kan doen. Maar ik zou niet weten wie. Dat adres en telefoonnummer zit in een verhuiskarton en die is ook niet te vinden in enorme rommel. Pech gehad, kijkt hij maar op z’n tablet.

    Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het mag dan zo zijn dat er veel te weinig tot niets over gemeld wordt in de “kwaliteitskranten” (en dat is een kwalijke zaak), de media zijn aan zichzelf en de bevolking verplicht verslag te doen van het nieuws.
  Nou is het in feite niks nieuws dat de media dat al vele jaren aan hun laars lappen en tevens een grote schande.
  Dat gezegd hebbende is het verleidelijk om zich dan ‘dus’ maar achter de protesterende werknemers te scharen, maar het is de vraag of dat terecht is.
  Via de Elsevier kwam ik erachter dat de pensioenen in Frankrijk in feite één grote bende is met vaak wel erg riante regelingen is die vaak ook wel érg vroeg ingaan voor bepaalde beroepsgroepen.
  Dat daar een keer de bezem door moet staat buiten kijf, het zou kunnen dat het hier en daar met de botte bijl wordt gedaan en dat men daar terecht tegen in opstand komt valt te verdedigen maar niks doen is ook geen optie.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Elsevier ?, nu is het wel zo dat altijd en overal in de
   diverse media in NL het wordt afgeschilderd dat ’t een-en-ander in Nederland het beste, aller/aller beste is geregeld, niet alleen in de EU maar de hele wereld……..
   Laat je niet foppen.

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  De mainstream media gaan hier niet of maar zeer beperkt over berichten. Ze zijn immers de instrumenten van de zittende macht. Bang als ze zijn dat deze protesten overwaaien naar de rest van Europa moet het kleiner gemaakt worden en het liefst onzichtbaar.

  Like

 4. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Niet alleen in Gorkum, Spijkenisse of welke andere plaats ook in NL, ook in andere EU-landen worden blanke kinderen door de nieuwe “Europeaantjes” mishandeld.
  Hier op een video van de Site “Riposte Laïque” is te zien hoe een Frans jongetje door arabs en zwarten in elkaar wordt getrapt.
  Pierre Cassen van de site werd door Politie en Justitie gedwongen de film van Internet te halen, maar ’t stond al op YouTube
  / / /
  Petit blanc frappé au sol par 12 petits noirs et arabes…

  Article publié le 25.01.2020
  Riposte Laïque
  Pierre Cassen commente une vidéo, où on voit, à Etampes, un petit blanc d’une douzaine d’années frappé au sol par une douzaine de petits noirs et arabes… Cette vidéo a été retirée du site Fdesouche, sous les menaces de la police et de la justice. Mais on peut en savoir davantage sur ce scandale, que l’Etat veut dissimuler aux Français, sur cet article de Résistance républicaine. https://resistancerepublicaine.com/20

  Petit blanc frappé au sol par 12 petits noirs et arabes…

  Like

  • delamontagne zegt:

   RESISTANCE REPUBLICAINE;
   Wij werden gedwongen onderstaande video teverwijderen en werden er vriendelijk op gewezen dat we anders 5 jaar gevangenis riskeerden en een boete van 75.000 Euro wegens medeplichtigheid aan……………agressie !!!!!!!!!! als men de video toch zou verspreiden.
   Ik ben benieuwd om te weten wat men wat dan ook kan riskeren als men een video zou verspreiden van een stelletje blanke jongeren die een zwart kind molesteren.

   Like

  • delamontagne zegt:

   We zouden alle blanken moeten wurgen, deze onmensen, dit onder-ras.
   Hafsa Askar,
   Vice-Presidente UNEF, Lille Noord-Fr

   Like

 6. Gerrit zegt:

  Veel kranten en radio en tv zenders hebben een behoorlijke linkse signatuur. Die zijn de hele dag bezig met hun eigen linkse mening aan de kijker en luisteraar op te dringen. Het journaal gaat altijd over klimaat en die vreselijke Trump.Toen ik bij een krant werkte en de voorpagina maakte besefte ik hoe gemakkelijk het is om het nieuws te kunnen manipuleren. Voor Baudet en Wilders is dan geen plaats maar wel voor Jetten en zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s