Buitenlandse leiders gedenken in Jeruzalem de dode Joden, terwijl zij de levenden negeren

Screenshot_84

(Door: “Brabosh”)

Het is weer die tijd van het jaar. Een tijd waarin wereldleiders samenkomen, hun hoofd buigen en alle dode Joden gedenken – terwijl ze de levenden negeren.

Een tijd waarin wereldleiders plechtige woorden uitspreken over vechten tegen intolerantie in de wereld – terwijl hun eigen landen erin verzinken. Een tijd waarin wereldleiders zichzelf op de rug kloppen en laten zien hoe geweldig ze zijn in het vechten tegen Jodenhaat – terwijl ze dit blijven promoten in internationale fora.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hypocrisie, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

14 reacties op Buitenlandse leiders gedenken in Jeruzalem de dode Joden, terwijl zij de levenden negeren

 1. Monalisa zegt:

  AMSTERDAM – Premier Mark Rutte heeft zondag excuses aangeboden voor de Nederlandse houding ten aanzien van de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. 75 jaar te laat Rutte.
  Tot nu toe zag het Nederlandse kabinet geen aanleiding voor excuses voor die houding van de Nederlandse regering ten tijde van de Holocaust. In 2012 was de kwestie al aangezwengeld door PVV-leider Geert Wilders.
  Ik heb daar al in 2012 om gevraagd. Toen kon het niet. Nee u Rutte wil graag in de aandacht staan, op andermans gedachte.
  Nu blijkbaar wel”, reageert Wilders. „Een beetje laat, maar beter laat dan nooit en zeer op zijn plaats, zeker ook in een tijd van helaas weer groeiend antisemitisme.”
  De PVV zei toen dat de Nederlandse regering in ballingschap in Londen tijdens de Tweede Wereldoorlog wegkeek van de Jodenvervolging. Hij kreeg toen bijval van onder meer het Nederlands Auschwitz Comité. En dat klopt helemaal.
  Buitenlandse leiders gedenken zondag in Jeruzalem de dode Joden, terwijl zij de levenden negeren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Dat wereldleiders de Joden herdenken is puur voor de bühne.
  Het zal ze werkelijk aan de kont roesten op een enkeling na, wat er met deze mensen gebeurt.
  Met de scheepsladingen “gelukzoekers” die ze binnenhalen, halen ze de nieuwe nazi’s binnen die het werk van Hitler maar wat graag even afmaken.
  Hypocriete honden zijn het.

  Like

 3. M. zegt:

  Hoe schijnheilig, de doden herdenken uit het verleden terwijl de nieuwe moordenaars op ze los gelaten worden.
  Moet dat het idee scheppen dat men er tegen is terwijl men het dunnetjes aan het overdoen is?

  Like

 4. Harry zegt:

  Rutte nog gezien met die pokdalige smoel met een keppeltje op ?
  Wat een hypocriete smeerlap , wat een gore schijnheilige leugenaar !

  Wij moeten nodig een afzettingsprocedure krijgen , geen land ter wereld heeft ooit zo’n grote leugenaar en schijnheilige rat als minister president gehad !

  Waarom kunnen we dat soort tuig niet afzetten die door slechts een klein deel van de misleide bevolking op die stoel gehesen is ?
  Van ons “ democratische systeem “ klopt geen donder !

  Impeach the bastard !

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Hypocriete Rutte maakt excuses met het petje van de Joden op zn rattekop. Kennelijk zijn dode joden meer waard dan levende. Die zak geld die Kaag van m meekrijgt zit me zo godverdommes dwars. Kaag die het geld naar Hamas brengt zodat ze daar weer wapens voor gaan kopen om Joden af te schieten. Ik snap trouwens sommige joden ook niet dat ze blij zijn met excuses van die rat Rutte. Excuus van een rat heeft generlei waarde. Om misselijk van te worden. Bah

  Geliked door 1 persoon

 6. jetse47 zegt:

  “Onze” rugloze crimineel rutte krijgt het weer voor elkaar dat hij geprezen wordt.
  Onbegrijpelijk dat mensen niet door hebben dat zij bedrogen worden door deze HUICHELAAR cq
  antisemiet!!

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4998741/nederlands-auschwitz-comite-excuses-rutte-geschiedenis

  Like

  • karton zegt:

   @ jetse47.
   Sapperdeflap, u zet wél wat op papier !! Rutte crimineel , Rutte huichelaar, Rutte antisemiet ?! U durft, maar u hebt, wat mij betreft, VOLKOMEN GELIJK !!!!!
   De man deugt voor geen euro-cent !
   Het antisemitisme waar men heden-ten-dage de mond vol van heeft (ook vanmorgen weer op tv met die vervelende Seegers van de CU) heerst in Nederland sinds het ongebreidelde binnenhalen van parasiterende islamieten, in de jaren ’60-’70 hoorde men eigenlijk nóóit iets antisemitisch in Nederland, met het binnenloodsen van islamieten is ’t begonnen en ’t ligt beslist niet aan extreem-links of extreem rechts, zoals diverse “politici” ons willen doen geloven.

   Like

 7. Monalisa zegt:

  de verkiezingen komen er aan, ik snap deze joden niet

  Like

 8. karton zegt:

  Niet alleen de buitenlandse leiders gedenken de dode Joden op deze manier; Rutte doet exact hetzelfde. Hij biedt excuses aan maar vergeet de hedendaagse antisemieten aan te pakken en desnoods het land uit te schoppen. Hypocriet kereltje, deze Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/27/isis-noemt-israel-als-belangrijkste-doelwit/

  ISIS noemt Israël als belangrijkste doelwit

  Roept op Joden aan te vallen en vredesinitiatieven president Trump in het Midden-Oosten te torpederen

  De terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS) komt volgens een boodschap van de leider in ‘een nieuwe fase’ en dat is er een van ‘belangrijke operaties tegen Israël’. Een woordvoerder meldde dat de leider, Abu Ibrahim al-Hashimi, hiertoe heeft opgeroepen.

  De nieuwe leider roept ook op Joden aan te vallen en de vredesinitiatieven van president Trump in het Midden-Oosten te torpederen

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/01/27/donald-adolf-trump-senior-gantz-advisor-compares-us-president-to-hitler/

  Donald ‘Adolf’ Trump: Benny Gantz Advisor’s Social Media Tirades Against President Surface
  Donald ‘Adolf’ Trump: Benny Gantz Advisor’s Social Media Tirade tegen president Komt Uit

  TEL AVIV – The senior advisor of Prime Minister Benjamin Netanyahu’s chief political rival, Benny Gantz, called President Donald Trump a “psychopath” and compared him to Hitler in a shocking series of past tweets unearthed ahead of a meeting between the Blue and White leader and Trump Monday.

  Ronen Tzur accompanied Gantz to Washington to meet with Trump on Monday in what is expected to be a confab about the imminent unveiling of the American president’s much-anticipated “deal of the century” for solving the Israeli-Palestinian conflict.

  Nl
  TEL AVIV – De senior adviseur van de belangrijkste politieke rivaal van premier Benjamin Netanyahu, Benny Gantz, noemde president Donald Trump een ‘psychopaat’ en vergeleek hem met Hitler in een schokkende reeks van tweets uit het verleden die zijn opgegraven voorafgaand aan een ontmoeting tussen de blauw-witte leider en Trump maandag.

  Ronen Tzur vergezelde Gantz naar Washington om Trump maandag te ontmoeten in wat naar verwachting een confab is over de op handen zijnde onthulling van de langverwachte ‘deal van de eeuw’ van de Amerikaanse president voor het oplossen van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s