Honderden West-Europese wijken in het bezit van “islamisten”

Screenshot_80

(Door: “Balkanske priče”)

In het Westen is een conflict gaande tussen de islam en onze beschaving. Kinderen leren in moskeescholen dat ongelovigen de doodstraf verdienen. De Islampartij wil een islamitische staat in België. Sjeik Omar Bakri, één van de  predikers die actief is in Londen, verklaarde zelf dat hij de islamitische staat het liefst zou vestigen in Groot-Brittannië. Hij zou niet rusten voor de vlag van de islam zou worden gehesen boven Downing Street en het Elysée. Het Westen zou hoe dan ook deel uitmaken van de islamitische wereld en dit kon op twee manieren gebeuren: door een invasie van buitenaf of door een ideologische invasie van binnenuit. De islam beveelt zijn volgelingen om een wereldwijde islamitische staat te stichten, waarin iedereen heeft te leven volgens de sharia, de barbaarse wet van de islam. En waar de tegenstanders van de islam “Marked for Death” zijn…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

12 reacties op Honderden West-Europese wijken in het bezit van “islamisten”

 1. koddebeier zegt:

  Met dank aan de oude kartelpartijen Europa wijd en de horde idioten die er steeds weer op stemmen !!

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Dit conflict bestaat al enige tijd en bevindt zich pas in de beginfase !
  Wat mogen de Engelsen zich gelukkig prijzen met hun Brexit zodat zij over enige tijd zelf kunnen bepalen wie in hun land mag verblijven ; terwijl wij afhankelijk zijn geworden/gemaakt van een stelletje nietsnutten die zich de “leiding” van de EUSSR noemt, maar NIET door óns gekozen.

  Geliked door 3 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het is duidelijk dat we nog maar een ‘achterhoedegevecht’ zouden kunnen leveren. We zijn te lang blind geweest voor wat zich op ons eigen territorium afspeelde en afspeelt.
  Toch zijn we het aan onszelf, onze kinderen en kleinkinderen verplicht alsnog ons in te zetten om het tij te keren.
  Het ons gebleven ‘strijdmiddel’ is het WOORD. We moeten de massa in beweging krijgen. Er moet veel meer en op veel meer plaatsen openlijk uitgesproken worden dat we de ISLAM uit onze samenleving willen verdrijven. Ook in het verleden hebben onze voorouders de ISLAM terug moeten dringen van het Europese grondgebied. Dat zullen we nog een keer moeten doen.
  Dat kan alleen met een brede opstelling.

  Geliked door 3 people

 4. Eppo zegt:

  Hier in Nederstan hebben die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD er ook 1 groot Murken ghetto en Townships in elke stad gecreëerd vol dito problemen en Murken meuk
  Uiteraard weet er geen 1 hun eigen Zelf binnen gehaalde troep te handelen .
  Geen 1 Dienst of organisatie . je mag zelf hun kolerezooi opknappen en er mee opgescheept zitten en betalen dan ziet je er geen 1 .
  Stem PVV of FvD .

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Zolang dit soort artikelen wegens “haatzaaien” alleen maar in dit ondergronds pamflet en vergelijkbaar verschijnt zal de segregatie gestaag door blijven gaan. De massieve downplay strategie in de mainstream heeft zijn diensten bewezen. Gelukkig kon bij de jongste zestallige gezinsmoord geroepen worden “zie” ook Duitsers plegen moorden.

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zoals velen hier laat ook in mijn gedachten daar vaak over gaan, om te beginnen heb ik nooit begrepen waarom nagenoeg alle gelovigen proberen anderen tot hun religie te overtuigen.
  Is je geloof meer waar als er maar zeer velen in geloven ?

  En dan het islamiseren van hele wijken.
  “We” hebben toegestaan dat grote groepen bij elkaar gingen wonen, vaak in wat voorheen arbeiderswijken waren, binnen niet al te lange tijd voelen autochtone bewoners zich daar niet meer thuis en vertrekken zodra ze daartoe de kans krijgen naar elders.
  Tegelijkertijd hebben we nog steeds grote delen van Nederland waar niet of nauwelijks allochtonen wonen, de bewoners aldaar zien de grootstedelijke problemen niet, interesseren zich er niet voor en zien het gevaar ervan niet.
  Onder het motto, als ik er geen last van heb dan bestaat het ook niet.
  Inmiddels is de eerste generatie ‘gastarbeiders’ oud en der dagen zat en zitten we met de tweede derde of soms zelfs vierde generatie opgescheept en wat blijkt ? Ze kunnen niet meekomen in de maatschappij, een schoolopleiding is te hoog gegrepen en dus vormen ze de onderkant van de samenleving en het gekke is dat altijd anderen daar de schuld van krijgen “Ja maar wij worden gediscrimineerd”. Ten dele is dat waar maar men vraagt zich nooit af wat daar de reden van is, een werkgever heeft maar een doel en dat is om zijn onderneming zo gezond mogelijk te houden.
  In de loop der tijd is gebleken dat bepaalde allochtone groepen niet bepaald over een gezonde werkethiek beschikken.
  En zo kom je dus in de bekende vicieuze cirkel terecht met als bijkomend effect dat mensen zichzelf steeds meer binnen de eigen gemeenschappen bewegen want onderling mixen ze ook niet.
  Marokkanen en Turken zijn als water en olie, ze mengen niet en stoten elkaar af.
  En dat gaat steeds verder, waren het eerst de Marokkanen en Turken, later kwamen daar de Surinamers bij, daarna de Antillianen en de laatste tijd zie je Somalische en Ethiopische groepen ontstaan.
  De Babylonische spraakverwarring is een feit.

  Like

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Toegestaan en bevorderd door globalistische LAND- en CONTINENTVERRADERS die hoogverraad plegen. Beschamend slecht! Figuren als angela m., emmanuel m., frans t., guy v., jean-claude j., giuseppe c., ursula von der l. e.v.a. maar bijv. ook george soros en nicolas sarkozy behoren tot hun dood in de bak te zitten!

  Like

 8. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Helaas laat de geschiedenis zien dat je alleen NA strijd van de 7e Eeuw afkomt. Zo werkt het al bijna 1400 jaar overal waar het is gekomen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen in Nimes
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7932043/Reports-heavy-gunfire-streets-French-city-Nimes.html

  Heavy machine-gun fire is heard on the streets of French city of Nimes ‘as gang members shoot at rivals’
  Zwaar machinegeweervuur ​​is te horen in de straten van de Franse stad Nîmes ‘terwijl bendeleden op rivalen schieten’

  Gunfire heard on the streets of a French city as several people were seen fleeing
  Social media clips showed the figures running through the streets of Nimes city
  Residents said ‘shootout’ was likely to have been between rival gang members

  Nl
  Zwaar machinegeweervuur ​​is te horen in de straten van de Franse stad Nîmes ‘terwijl bendeleden op rivalen schieten’
  Geweervuur ​​hoorde in de straten van een Franse stad terwijl verschillende mensen vluchtten
  Social media clips toonden de figuren die door de straten van de stad Nimes liepen
  Bewoners zeiden dat ‘shootout’ waarschijnlijk tussen rivaliserende bendeleden was geweest

  Like

 10. Lucky zegt:

  Boehoehoe……laat me niet lachen.
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/28/french-isis-fighters-sentenced-death-iraq-complain-inhuman-treatment/

  French ISIS Fighters Sentenced to Death in Iraq Complain of Inhuman Treatment
  Franse ISIS-strijders ter dood veroordeeld in Irak Klagen over onmenselijke behandeling

  A group of French jihadists have decried their treatment in an Iraqi prison, claiming that they have been subjected to “torture” and “humiliation” before their planned executions.

  Two French nationals, Brahim Nejara and Fodil Tahar Aouidate, currently awaiting execution for joining the ISIS terrorist group alongside nine other French citizens, have written to their families complaining about their treatment in the Al Rosafa prison in Baghdad.

  “We are confronted with the incessant threats, verbal and physical of the militiamen who work in this prison. Some of us have been tortured and humiliated, the pressure is so strong that there are among us who have isolated themselves and started to speak alone, and that death is preferable to them to the current ordeal,” their letter read according to French newspaper Liberation.

  Nl
  Een groep Franse jihadisten hebben hun behandeling in een Iraakse gevangenis afgewezen en beweren dat ze vóór hun geplande executies aan ‘marteling’ en ‘vernedering’ zijn onderworpen.

  Twee Franse staatsburgers, Brahim Nejara en Fodil Tahar Aouidate, die momenteel wachten op executie voor hun toetreding tot de ISIS-terroristische groep samen met negen andere Franse burgers, hebben hun families geschreven over hun behandeling in de Al Rosafa-gevangenis in Bagdad.

  “We worden geconfronteerd met de onophoudelijke bedreigingen, verbaal en fysiek van de militiemannen die in deze gevangenis werken. Sommigen van ons zijn gemarteld en vernederd, de druk is zo sterk dat er onder ons zijn die zich hebben geïsoleerd en alleen begonnen te spreken, en dat de dood de voorkeur verdient boven de huidige beproeving, ‘lezen hun brief volgens de Franse krant Liberation .

  Like

  • karton zegt:

   @ Lucky.
   Op deze grauwe dinsdagmiddag heeft u, met uw reactie, mij een lach op ’t gezicht getoverd ! Ik las n.l. over de behandeling die Franse jihadisten, dus zware criminelen, moordenaars, verkrachters, slavenhandelaren enz. enz. ondergaan in een Iraakse gevangenis. Het maakte mijn dag helemaal goed, @ Lucky !!!
   Dat er nog maar vele jihadisten mogen volgen.
   Boehoehoe……….das ff lachen !!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s