Links is de wachtkamer van het fascisme

Screenshot_87

(Door: “Balkanske priče”)

De fascistische vlam wordt nog steeds door links in leven gehouden. De SA was een in 1921 door Adolf Hitler opgerichte paramilitaire organisatie, die partijvergaderingen van zijn NSDAP beschermde en op de vuist ging met politieke tegenstanders. In de Kristallnacht in 1938 waren het de SA-idioten, die joodse winkels kort en klein sloegen en hun eigenaren mishandelden en vermoordden. Maar, dit linkse fascisme is weer terug. ‘Anti-fascisme’ is het fascisme van deze tijd. ‘Als het fascisme ooit terugkeert, dan zal het zich ongetwijfeld aandienen in het gewaad van het antifascisme’, zei de joodse historicus Jacob Presser, die op wonderbaarlijke wijze deze nationaalsocialistische gruwel had overleefd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Links fascisme, nationaalsocialisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Links is de wachtkamer van het fascisme

 1. Lucky zegt:

  ‘Helemaal geen universiteit, maar een ideologische hersenspoelingorganisatie zonder enige educatieve waarde’

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/26/hungary-sounds-alarm-over-soros-plan-billion-dollar-university-network/

  Hungary Sounds Alarm over Soros Plan for Billion-Dollar Global University Network
  Hongarije klinkt alarm over Soros-plan voor miljarden-dollar wereldwijd universitair netwerk

  The Hungarian government is sounding alarm bells over open border activist George Soros’s plans to construct a billion-dollar global university network.

  Soros, an 89-year-old financial speculator and convicted insider trader who has poured a fortune into globalist causes around the world — including the campaign against Brexit in the United Kingdom — announced his new Open Society University Network would be the “most important and enduring project of my life” in Davos, Switzerland, during the elitist World Economic Forum summit.
  The plutocrat is also said to have branded U.S. President Donald Trump “the ultimate narcissist” — a curious choice of insult, given Soros’s own admission that he “fancied myself as some kind of god” from an early age in his book The Alchemy of Finance.

  Nl
  De Hongaarse regering laat alarmbellen klinken over de plannen van open grensactivist George Soros om een ​​wereldwijd universitair netwerk van een miljard dollar te bouwen.

  Soros, een 89-jarige financiële speculant en veroordeelde handelaar met voorkennis die wereldwijd een fortuin heeft verdiend – inclusief de campagne tegen Brexit in het Verenigd Koninkrijk – kondigde aan dat zijn nieuwe Open Society University Network de ‘belangrijkste en duurzaam project van mijn leven ”in Davos, Zwitserland, tijdens de elitaire World Economic Forum-top.
  Van de plutocraat wordt ook gezegd dat hij de Amerikaanse president Donald Trump ‘de ultieme narcist’ heeft genoemd – een merkwaardige keuze van belediging, gezien Soros ‘eigen erkenning dat hij zich al vanaf jonge leeftijd in zijn boek The Alchemy of Finance’ als een soort god ‘zag .

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Dat opent alle deuren voor de links-groene eco-dictatuur!Wie thans de klimaat-noodtoestand uitroept, eist niets anders dan besluiten zonder democratische legitimatie en stelt ten doel, democratische rechten onder druk te zetten.

  Ook Hitler en zijn nationaal socialistische trawanten riepen de noodtoestand uit direkt nadat hij geïnstaleerd was als kanselier. Wat daarna gebeurde is geschiedenis.

  Terwijl de politiek vandaag met uitgestreken gezicht staat te huilen in Auschwitz hebben ze ondertussen de grootste Joden haters in het Midden oosten al meer dan 50 jaar gefaciliteerd.

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Ontmaskering van greta

  Voorbeeld: Hoezo schoolstaking? Ze heeft een school voor special needs kinderen, waar je niet aanwezig hoeft te zijn als het bijv door je aandoening niet kan.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Volgens mij was het Winston Churchill die zei; De nieuwe fascisten zullen zich anti-fascisten noemen.
  De nazi’s waren geen voorstanders van nudisten maar van naturisten, ondanks dat beiden in hun blote kont lopen zit daar een fors verschil in.
  Bij nudisten gaat het puur en alleen om het naaktlopen, naturisten willen ‘een verbinding met de natuur’, of zoals het op Wiki wordt verwoord;
  “een manier om in harmonie met de natuur te leven, door samen naakt te zijn, gekenmerkt door zelfrespect, respect voor anderen en hun opvattingen en respect voor het milieu”.
  Het heeft dus een filosofisch aspect.
  Verder klopt het artikel helemaal en bevestigt het dat Antifa gewoon de gewapende tak van Links is.
  Overigens was de vraag “wat is fascisme” van Tom Staal een beetje een strikvraag want daar valt geen eenduidige definitie van te geven, het enige dat in alle beschrijvingen voorkomt is dat het racistisch is.
  Franco was een fascist maar is daar door de rest van de wereld nooit op aangevallen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel.
   Ik stelde mijn, buufje (32 jaar oud) voor, om samen, zij én ik, het naturisme te gaan beoefenen uit respect voor het milieu. Ik kreeg, begrijpelijk, een klap op m’n kop van haar.
   Ik maak er opzettelijk maar onzin van want je wordt toch doodziek van het geleuter over fascisme en anti-facisme en over nazisme.
   Ik ben me van geen kwaad bewust op dit gebied, maar er zijn kennelijk mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, hiermede bedoel ik NIET u, Tyl Uylenspiegel !

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Bent u al over de teleurstelling heen dat uw buuf niet op uw uitnodiging heen ging ?
    😀
    Mooi verhaal; toen de eerste naaktstranden in Nederland kwamen werkte ik op een manege in ’s Gravenzande en dat is zelfs voor Westlandse begrippen een zwartekousendorp, Hoek van Holland is echter een Rotterdamse gemeente en dus een stuk progressiever en die wilden dus een naaktstrand wat uiteindelijk gerealiseerd werd en precies tegen de grenspaaltjes op het strand kwam !
    Met name in het begin was het echt een bezienswaardigheid. Er is wat af gewandeld vanaf ’s Gravenzande naar de Hoek ! Het leukste waren nog de buitenritten die ik vaak moest begeleiden, buitenrijden is op zich al leuk maar als je dan een deel van de route ook nog eens over het naaktstrand komt dan is dat voor velen een verhoging van de vreugde !
    Overigens had veel van het bloot beter bedekt kunnen blijven want daar zat werkelijk niemand om verlegen en de verhouding man/vrouw gaat ook nogal mank, het leeuwendeel van de naaktlopers is man die dan ook nog eens opvallend vaak met de handen op de rug staan en waar je ook vandaan komt altijd frontaal naar je toe staan.
    Wellicht dat de naam van zijn site daar wel op gebaseerd is van onze linkse malloot en diehard nudist Breedfeld (Frontaal Naakt).

    Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Antifa is oa. zo’n fascistische uitwas van links en die ook gepamperd wordt door links !!

  Like

 6. bobzelf zegt:

  en als je , net nog in 2019,,,
  onze nieuwe vrienden ,,,,,,,,, onze haast nieuwe EU leden ,,,
  die vrienden ,,, gekoesterd door onze eigen OOM FRANS ,,,,,

  IN EEN OPTOCHT DOOR KIEV , ZIET MARCHEREN ,,,,
  MET EEN 15.000 RASIDIOTEN ,,,,,,,
  VOORZIEN VAN “” BRANDENDE HAKENKRUIZEN ,,,,,,,,,,
  EN
  VERZAMELEN OP HET “””” BANDERA PLEIN “””

  dus in nederland zouden ze marcheren naar “”HET ADOLF HITLER PLEIN ??

  dan vraag je jezelf toch af , ???????

  hoe kunnen mensen , 75 jaar na Adolf dit nog laten gebeuren ,,,,,,,,,,,

  bobzelf

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Gek eigenlijk ook dat veel rechtse Oekraïners, Russen, Wit-Russen, Balten e.a. Adolf Hitler nog steeds zo verheerlijken terwijl hij hen juist zo gruwelijk haatte! Velen van hen haten op hun beurt (en volkomen terecht!) de linkse dictator Jozef Stalin die hen met vele miljoenen heeft laten doodhongeren, deporteren, vermoorden en hen tijdens WO II verkocht, verraadde en uitleverde aan de nazi’s!

   Like

 7. Lucky zegt:

  München vrijdag demo tegen ouderenarmoede: Bejaarde vrouw die slecht ter been is wordt afgevoerd door de politie

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/01/26/hillary-clinton-mark-zuckerberg-is-trumpian-has-authoritarian-views/

  Hillary Clinton: Mark Zuckerberg Is ‘Trumpian,’ Has ‘Authoritarian’ Views
  Hillary Clinton: Mark Zuckerberg is ‘Trumpian’, heeft ‘autoritaire’ denkbeelden

  Failed presidential candidate Hillary Clinton has alluded to Mark Zuckerberg possessing what she calls “Trumpian” qualities matched with “authoritarian” views displayed via his stewardship of Facebook, an interview in the Atlantic magazine reveals.

  When I asked Clinton today whether she too sees a Trumpian quality in Zuckerberg’s reasoning, she nodded. “It’s Trumpian,” she said. “It’s authoritarian.” (Facebook did not immediately provide a response to my request for comment from Zuckerberg.)

  It has trumpeted its ability to affect the outcome of an election. There’s good reason to believe, Clinton said, that Facebook is “not just going to reelect Trump, but intend[s] to reelect Trump.”

  As Breitbart News reported, George Soros expressed similar notions of Facebook somehow being in collusion with Donald Trump ahead of the 2020 election.
  “Facebook will work to re-elect Trump and Trump will protect Facebook. It makes me very concerned about the outcome of 2020,” he said during a private dinner hosted by his Open Society Foundations at the World Economic Forum.

  Nl
  Mislukte presidentskandidaat Hillary Clinton heeft gezinspeeld op Mark Zuckerberg die bezit heeft van wat zij “Trumpian” -kwaliteiten noemt, gekoppeld aan “autoritaire” opvattingen getoond via zijn rentmeesterschap van Facebook, onthult een interview in het Atlantische tijdschrift.

  Toen ik Clinton vandaag vroeg of zij ook een Trumpiaanse kwaliteit ziet in de redenering van Zuckerberg, knikte ze. “Het is Trumpian,” zei ze. “Het is autoritair.” (Facebook gaf niet meteen antwoord op mijn verzoek om commentaar van Zuckerberg.)

  Het heeft zijn vermogen om de uitslag van een verkiezing te beïnvloeden geprofileerd. Er is een goede reden om te geloven, zei Clinton, dat Facebook “niet alleen Trump opnieuw gaat kiezen, maar van plan is […] Trump opnieuw te kiezen.”

  Zoals Breitbart News meldde, uitte George Soros soortgelijke ideeën dat Facebook op de een of andere manier in samenspraak was met Donald Trump voorafgaand aan de verkiezingen in 2020.
  “Facebook zal Trump opnieuw kiezen en Trump zal Facebook beschermen. Het maakt me erg bezorgd over de uitkomst van 2020, ‘zei hij tijdens een privédiner georganiseerd door zijn Open Society Foundations op het World Economic Forum.

  Like

 9. Jan zegt:

  SP’ers vechten schelden elkaar uit voor nazi

  Vechtpartij en nazi-vergelijking bij lokale SP-fracties: ‘Dit is wel heel mis’
  https://wnl.tv/2020/01/27/vechtpartij-en-nazi-vergelijking-bij-lokale-sp-fracties/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s