Waarom niet voor iedereen?

Screenshot_85

(Door: “Bozeoudeman”)

De anti-christen maffia PvdA en SP is weer aan de gang en is opnieuw een kruistocht begonnen. Deze keer tegen de Jehovah’s Getuigen. Nou heb ik persoonlijk geen reden om het voor hen op te nemen na vanaf de jaren zeventig door een groep van hen te zijn lastig gevallen, geëxcommuniceerd en in mijn leven bemoeilijkt voor iets waar ik niets mee van doen had, maar de eerlijkheid gebiedt mij dit toch te doen.

Vast en zeker gebeurt er veel wat niet zou moeten gebeuren. Ook, of misschien wel vooral bij dit soort ‘godvruchtige’ lieden, wat op zich niet vreemd is, want mensen zijn wij tenslotte allemaal. Dus ook de vele ‘heiligen’ onder ons die net zo goed tot het plegen van misdaden en ander liederlijk verval in staat zijn.

Waar ik mij aan stoor, is dat bekende met twee maten meten, waar die socialisten vaak zo goed in zijn. Waarom een groepje gelovigen, dat zeer beperkt is, er uitpikken en hen dwingen het hoofd te buigen voor gerechtelijke dwang? Waarom dit niet via het parlement aan alle godsdienstige, dus ook islamitische, en tevens semi-godsdienstige groepen, zoals het humanisme met in zijn kielzog het socialisme, opleggen?

Eenieder die een beetje het nieuws heeft gevolgd, weet over het misbruik in de katholieke kerk door met name priesters, maar hier gaat het verder. Hier gaat het ook om misbruik door opvoeders en geloofsgenoten. Zou dit bij al die andere groeperingen, godsdienstig of niet, dan niet of nauwelijks plaatsvinden? En hoe zit het bij pleeggezinnen? Zelf weet ik als ervaringsdeskundige van een meisje dat daar haar latere, als volwassen vrouw, ‘carrière’ als hoer aan te danken had.

Kortom, waarom een groep aan het kruis nagelen, socialistische hypocrieten, waarom niet naar de maatschappij in het geheel kijken en waarom ook niet, als we ons willen beperken tot een groep, eens de hand in eigen socialistische boezem steken of in de bevriende islamboezem? Of is het antwoord daarop dat je je eigen vuil liever niet naar buiten brengt en dat die islamieten niet met slechts 35 duizend, maar met anderhalf miljoen leden zijn.

Dus lekker dapper van deze socialistische boellies om op het schoolplein op een kleintje in te trappen, nietwaar mevrouw Kuiken die een dappere Haan probeert te zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, sociaaldemocraten, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Waarom niet voor iedereen?

 1. droevige mof zegt:

  Als een dief die schreeuwt om de dief te vangen.
  De olifant in de kamer is zoals zo vaak de islam, de favoriete religie van de atheïstische groen-linksen. Hier is een fantastische oplossing voor het probleem. Doe zoals de profeet, trouw met een kind.

  Like

 2. Asgard zegt:

  Zelfs de paus die maalt er niet om, om zijn geloof in te ruilen voor de NWO,….deze Jezuit vind het dan ook geen enkel probleem om van het geloof af te stappen, de agenda die voor hem uitgerold is beukt volop door om maar alles wat iets tegen de wil van Rome in gaat, en als leugen bestempeld word, geelimineerd dient te worden,…daar je het ware gezicht nu ziet, van over lijken gaan,….als je het hebt over een geheime organisatie dan zijn het deze in jurken gehulde hobbits wel, die in Rome zitten, want dat is een organisatie in een organisatie in een organisatie!.
  .
  Onlangs schreef Jan Dijkgraaf ook een stuk over de Jehovahs getuigen,…waarin ie niets heel hield en de hele organisatie/gemeenschap aan de schandpaal nagelde,…wat natuurlijk koren op de molen is voor onze Media, die smullen er volop van,….echte wat Dijkgraaf niet beseft is dat ie daar veel te ver in ging,….om gewoon walging te maken van het misbruik wat heeft/had plaats gevonden bij een gemeente van getuigen ging ie volop los op deze mensen,…nou weet ik met volle 100% zekerheid te zeggen dat in mijn straat waar getuigen leven,..een totale afkeer hebben tegen misbruik,..deze getuigen spreken zich daar ook duidelijk over uit en distancieren zich daar ook duidelijk van, zij hebben dezelfde walging over misbruik in welke vorm dan ook,…de volgende keer als er een voetballer zich schuldig heeft gemaakt aan kindmisbruik dan zijn ook alle voetballers ter wereld daar schuldig aan, want alle voetballers zijn hetzelfde, of niet Jan Dijkgraaf

  Mijn buren,..de getuigen in mijn straat vertrouw ik zonder moeite mijn goederen toe die in mijn huis staan, vergeleken met de buurman schuin tegenover mij die bij de belastingdienst werkt! De getuigen in ,mijn straat zijn vriendelijke, sociale en zeer liefdevolle personen, helemaal niets mis mee, gewoon prachtige mensen in hun laten en doen, laten wij dat ook zo zien dan i.p.v alles kapot te maken op de media omtrent deze mensen.

  We zijn met zn allen toch wakker op deze site, zeggen wij toch??!!
  Weet gewoon dat wat wij gewoon vinden, totaal op de schop moet, wilt de NWO komen,..en ik kan jullie zeggen die gaat er komen,…dus alles maar dan ook alles waar wij waarde aan hechten, noem maar op je kan het zo gek niet bedenken moet kapot, als wij daar overtuigd van zijn en dat zijn wij, dan is het ook niet zo gek dat zelfs de religies kapot moeten voor een One World Goverment met een One World Religion,…alles dus in het NWO jasje,..we zullen het
  zien en gaan het meemaken,..het gebeurt nu voor onze eigen ogen!!

  Niets is wat het lijkt!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig is het uithuwelijken van minderjarige meisjes in islamitische gemeenschappen halal en de hele P.v.d.A. en de linkse colonne zag dat het goed was. Waarom de islam bashen als je christenen, joden, hindoes en boedhisten hebt. Moet je dan geen kritiek hebben op misstanden?
  Natuurlijk wel maar doe het dan ook bij de over beschermde islamitische medemens.

  Overigens Arjan Lubach verraste mij wel.

  https://www.rtl.nl/video/d49bee83-6013-4ef8-b6e7-319ee8327699/

  Like

 4. Taljaard zegt:

  De Watchtower Foundation is te bestempelen als een geld graaiende Amerikaanse religieuze multinational, die al sinds jaar en dag misbruik maakt van de gebrekkige Bijbelkennis van een groep makkelijk te beinvloeden en geestelijk manipuleerbare mensen.
  Vaak zijn de mensen die tot deze sekte toetreden van zichzelf buitenkerkelijk en weten ze weinig tot niets van de protestantse of Rooms Katholieke leer, en nog minder van de Bijbel.
  Maar iedereen die een beetje heeft opgelet tijdens catechisatie kan hen aan de deur al vrij makkelijk van repliek dienen.
  Meestal komen ze dan ook niet meer terug.

  Dit laat echter onverlet dat zij over het algemeen beschaafde en fatsoenlijke mensen zijn.
  En dat veel kerkelijke mensen wel wat van hen zouden kunnen leren, qua gemeenschapszin en offervaardigheid.
  Ongetwijfeld zullen er bij sommigen achter de voordeur zaken plaatsvinden die ethisch gezien niet door de beugel kunnen, en die men als seksueel misbruik moet beschouwen.
  Uit onderzoek is echter allang gebleken dat zulke dingen net zo vaak voorkomen in gezinnen van niet gelovige en niet kerkelijke mensen. Maar helaas dus ook bij kerkelijke mensen. Dat valt niet te ontkennen, hoewel juist zij beter zouden moeten weten.

  Het in vroeger jaren voorkomende misbruik van vooral jonge jongens in de RKK door priesters staat hier los van. Want dat was eerder te wijten aan het celibaat en het feit dat er nogal wat homoseksuele mannen tussen deze priesters zaten. Maar ook dat was meer uitzondering dan regel. Waarbij natuurlijk nadrukkelijk moet worden gesteld, dat ieder geval er een teveel is. En dat het jaren lange verzwijgen en met de mantel der liefde bedekken van deze praktijken door de RKK voor hen op een wereldwijd schandaal is uitgelopen.

  Het verder volledig met de schrijver eens.
  Het is makkelijk schoppen naar autochtone, gelovige en niet islamitische mensen.
  Dat doen linksen al tientallen jaren.
  Er kan echter zonder meer gesteld kan worden dat links er zelf vaak een buitengewoon twijfelachtige seksuele moraal op na houdt. In de jaren `70 van de vorige eeuw hebben zij bijv. getracht om, in samenwerking met de toenmalige NVSH, pedofilie maatschappelijk acceptabel te maken.
  Gelukkig stuitte dit op teveel weerstand.

  Links heeft ons ook, vanuit diezelfde twijfelachtige seksuele moraal, met de huidige abortuswetgeving opgescheept.
  En, of men nu gelovig is of niet; het is volgens mij de hoogste tijd dat de wetgeving hierover aan een revisie dient te worden onderworpen. Het zal duidelijk zijn dat ondergetekende een fel tegenstander van zowel deze praktijk als deze wetgeving is. Hoewel deze moord op 30.000 ongeboren kinderen per jaar in dit land alleen al door links zo ongeveer als een mensenrecht en onopgeefbaar sacrament wordt beschouwd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s