Aan Joods Nederland

Screenshot_99

(Door: Jan Dijkgraaf)

Nu de laatste generatie overlevende Joden richting kist gaat, herstelt Rutte dat ‘vuiltje’ eindelijk wel

Beste Joden,

Goed nieuws. Mark Rutte heeft namens de Nederlandse regering eindelijk zijn excuses aangeboden. Van de 160.000 Joden die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog leefden, werden er 107.000 naar de vernietigingskampen gebracht en kwamen er 102.000 nooit meer terug. Rutte gaf toe dat er te veel Nederlandse ambtenaren daarin een rol hadden gespeeld en bood daarvoor een dag voordat het 75 jaar geleden was dat de Russen (!) Auschwitz bevrijdden zijn excuses aan tijdens een speech bij het Spiegelmonument ‘Nooit meer Auschwitz’ in Amsterdam.

Toen Geert Wilders in 2012 op dergelijke excuses aandrong, voelde Rutte er niks voor. Toen vond hij dat jullie het maar moesten doen met eerder uitgesproken excuses van toenmalig premier Wim Kok voor –ik citeer letterlijk- “de kille ontvangst na de oorlog van Joden die de Holocaust hadden overleefd”. Over ‘kil’ gesproken…

Maar goed, nu de laatste generatie overlevende Joden richting kist gaat, herstelt Rutte dat ‘vuiltje’ dus eindelijk wel.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, Holocaust, Hypocrisie, Jodenhaat, Nederland, Overheid, Rotzakken, Rutte, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aan Joods Nederland

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Door het open grenzen verdrag van Schengen uit 1985, dankzij met name de regeringspartijen CDA en VVD inclusief de premiers Balkenende Rutte, zijn onze grenzen weer wagenwijd open gezet voor voornamelijk antisemitische islamieten uit Noord-Afrika dus een risico voor een tweede holocaust.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Tja wat kun je anders verwachten van een meesteroplichter als Rutte en zn matties. Geen enkele schaamte om het keppeltje van de joden te gebruiken met als vals signaal: ik ben ook jood.

  Voor Rutte is het een petje voor joden een symbool!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat is dat toch met Nederlanders dat ze telkens na vele jaren de geschiedenis denkt te moeten herschrijven en wat heeft het voor zin je excuses aan te bieden voor iets waar je part nog deel van hebt uitgemaakt. Aan de Indonesiërs hebben we al excuus en betalingen aangeboden, natuurlijk zijn er tijdens de politionele acties doden gevallen, maar what about de slachtoffers tijdens de Bersiap-periode waarin de gevangenen in de Jappenkampen zelfs werd aangeraden in het kamp te blijven. De scharminkels die zich buiten waagden werden met bamboe speren vermoord. Waarom? Omdat ‘men’ de Europeanen weg wilde hebben, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
  Knap hoor om lopende geraamtes die ternauwernood de Jappenkampen hadden overleefd af te slachten, wat een helden ! Vrijheidsstrijders, me hoela !
  En nu dus de Jodenvervolging.
  In alle door de Duitsers bezette gebieden waren mensen die zich konden vinden in de nazi-ideologie, dat wil niet zeggen dat ze de Joden wilden vernietigen, in eerste instantie werden Joden en zigeuners naar werkkampen gestuurd, pas sinds eind 1942 werden ze daar ook vermoord, maar het heeft heel lang geduurd totdat die informatie ons überhaupt bereikte en dan alleen nog via geruchten, het was niet bepaald zo dat het in de media besproken werd, ook Duitsers hebben het lange tijd niet geweten.
  En nu dus excuses, aan wie eigenlijk, veruit de meeste overlevenden zijn al lang en breed begraven, net als trouwens de daders.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Islam is nationaal socialistische rassenwaan in het kwadraat. Het is dat ze de middelen niet hebben maar ze zouden de holocaust tot in de finale over doen zodra ze de kans kregen. De EU en de Obama administratie gaven die kans indirect middels een krakkemikkig (Bewust krakkemikkig? we mogen geen kwaad denken) atoom akkoord. Gelukkig keerde het tij maar Rutte en Co spelen de gemankeerde Joden beschermers slechts voor de vorm. Dat is ook prima want de Joden kunnen vandaag de dag gelukkig zichzelf beschermen dankzij de zegeningen van het land dat ze na 2000 jaar weer terug gekregen hebben. Nu alleen nog het palestijnen zooitje eruit schoppen niet persé het geknechte arabische deel maar zeker hun leiders. Schop ze de grens over naar Jordanië kunnen de arabieren die er wonen eindelijk aan een normaal leven toekomen dat ze van hun palestijnse leiders nooit gekregen hebben omdat ze als pionnen werden misbruikt voor de islam geaccordeerde Joden haat. Vraag aan Rutte of hij nog onder de tafel meebetaald aan de maandelijkse toelage voor palestijnse terroristen. ik denk het wel de smeerlappen.

  Geliked door 1 persoon

 5. van Colle zegt:

  Geweldig goed verwoord Het was zo schijnheilig zoals Rutte zijn praatje afdraaide wie daar intrapt is een eerste klas sufferd Nederland stemt in de VN tegen Israël bij de meest absurde resoluties De BDS staat hier voor het welzijn van het Joodse volksdeel

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  GADVERDAMME, WAT HEB IK TOCH EEN HEKEL AAN SMERIGE, BRUINE RATTEN!
  En ze vormen zo snel een ernstige plaag!

  https://www.anticimex.com/nl-be/ongedierte/knaagdieren-ander-ongedierte/ratten/bruine-rat-bestrijden/

  Like

 7. henk verhoef zegt:

  geeft nederland nu eindelijk en ook zonder verder procederen o de geroofden schatten en kunst aan de joodse families terug en de gejatte belastinggelden op bv hun huizen toen zij na verraden te zijn door de nederlanders aan de moffen in de gaskamers lagenm
  Wat een min volk zijn wij als nederlanders toch want ja wijk kpozen wel dat stelletje toern ern NU nog steeds
  Trots– waarop dan

  In de gouden eeuw kwamen veel moffen armoedzaaiers naar amsterdam ) zeg maar der huidige moslims) en hebben bv ook de grachten gegraven -=- zouden we de nazaten van die lui het verraad in de schoenen kunnen schuiven

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het is nog vele malen erger. Joden die de holocaust overleefd hadden en terug keerden naar hun Amsterdam kregen bij aankomst een rekening onder de neus gedrukt van een aantal jaren achterstallige huur. Dat terwijl hun woningen in de tussentijd toebeeld waren geweest aan NSB volk.

   Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Ik zag hem daar staan op tv met een keppeltje op, hoe durft ie trouwens, en dan nog excuses aanbieden ook. Ja zo’n excuusformulering is die gladjakker wel toevertrouwd al heeft ie er totaal geen gevoel bij, maar de Joodse gemeenschap schijnt het uit zijn mond toch te accepteren…

  De gek heeft niet eens door dat de genocide op het hele Nederlandse volk op schema ligt. Wekelijks krijgen we er 700 ‘nieuwe Nederlanders’ bij dmv laat-maar-binnen-wie-binnen-wil eruit zetten lukt ons toch niet. Een stad van 100.000 vreemdelingen per jaar erbij (inclusief hun familie).
  Stel je dat eens voor, om gek van te worden toch.
  Voor de clown Rutte echter geen probleem, kil gaat hij voort op het pad van de EU als de man zonder ruggengraat, een masochistische homo. Pennenlikker Rutte en zijn voorbeeld heette Eichmann.

  Geliked door 2 people

  • Een pm op gympen heeft ONS LANDJE verraden!! Homo/lesbies… maakt mij geen ruk uit, niemand heeft zichzelf gemaakt. Maar Rutte heeft wel bewust gekozen voor het huidige antisemitisme!! Je zag dit 45 jaar terug al aan komen!

   Like

 9. Een excuus richting de Joden over het huidige antisemitisme zal er wel nooit komen. Mark Rutte en zijn Kontelikkers gaan de boeken in als vijanden van de Joden / Christenen, Landverraders!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  De ooit zo vriendelijk en benaderbaar ogende Mark Rutte aan het begin van zijn carrière als premier blijkt na teveel jaren slaafse navolging van de EU een opportunist van het zuiverste water te zijn.
  Nederland gaat hem al lang niet meer aan het hart en ik denk ook niet dat hij echt wil opkomen voor de Joden in het algemeen, niet voor de Joden in Nederland, laat staan voor de Joodse gemeenschappen in de wereld en zeker ook niet voor Israël, het thuisland van het Joodse volk. Dat land wordt sinds haar oprichting in 1948 letterlijk naar het leven gestaan door de islamitische landen die om Israël heen liggen.
  Het6 treurige is dat Nederland onder regie van Rutte en zijn voorgangers steeds beter in de pas loopt in de EU politiek. Deze politiek benadrukte de nauwe band die er heet te bestaan tussen de EU en de islam.
  Die band wordt- dank zij het zegenrijke werk van Merkel – zeer versterkt door de massa import van hoofdzakelijk islamitische migranten. De islam heeft de Joden tot haar doodsvijanden verklaard.
  De EU-leiding doet aan grootschalige import van JODENHAAT.
  Aan deze import komt nog lang geen einde. Dat kan alleen maar een halt worden toeroepen wanneer in de meeste EU landen een heel andere politieke wind gaat waaien.

  Zolang dat niet gebeurt bedrijven alle EU landen Symbool politiek en spreken de vertegenwoordigers ervan woorden van bedroefdheid en herbezinning.
  Het dieptepunt daarvan zullen wij weer mee maken op vier mei.
  Iedereen zal besluiten dat er nooit meer zo’n vreselijke vervolging van Joden mag komen.
  Handige vertegenwoordigers van de islamitische gemeenschappen in Nederland willen dan wel eens suggereren dat het lot van de moslims kan worden vergeleken met het lot van de Joden in de Tweede Wereldoorlog..
  Dus : dat ”nooit weer vervolgen” slaat dan ook op de talloze verdrukte moslims die eeuwig worden gediscrimineerd (door ons) , zoals wij allemaal weten..

  Ik zou weer een beetje respect voor Rutten kunnen krijgen wanneer hij degenen die deze onacceptabele vergelijking tussen Joden en moslims in de mond durven te nemen luid zou toeschreeuwen:
  ”HOU ONMIDDELLIJK JULLIE HUICHELACHTIGE BEK!!!”
  Maar ja, wij willen graag niemand kwetsen, want tolerantie is zo’n groot goed.
  En in de verkiezingen wil niemand zetelverlies leiden.
  En dus blijven de kool en de geit ten eeuwigen dage gespaard: het kwaad zal voortwoekeren en onze maatschappij naar de knoppen helpen..

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s