Er kwam geen oorlog!

Screenshot_57

Logo van de Moslimbroederschap.

(Door: “bozeoudeman”)

Mensen, ik voel me zo gelukkig, ik ben echt zo opgelucht, zo blij, dat ik dit onmiddellijk met jullie allen wil delen. Na zoveel negatieve berichten van mij, die ik bij deze allemaal intrek; ik wist niet beter, ik was misleid, mijn geest was verduisterd, het spijt mij oprecht. Maar nu weet ik beter. Ik heb het licht gezien of liever gezegd ik heb het licht gelezen in de Verdieping van Trouw. (Speciaal voor taalkundige critici: zou dat kunnen ‘het licht lezen’?) Nou ja voor deze ene speciale keer dan, ouwe dombo!

Alle samenzweringstheorieën zijn in één keer ontkracht. Ik weet nu dat alles van die vreselijke Poetin afkomstig moet zijn. Of die bullebak Trump. Dat kan ook, maar leugens zijn het allemaal, ja echt waar, heus ik meen het! Lees verder, dan leg ik het kristalhelder uit.

Een manneke van pakweg half dertig of omtrent, een echte doctor bij de Universiteit Utrecht, heeft mij tot inzicht en inkeer gebracht. De goede man is een heuse islamoloog en kan dus weten hoe de islam in elkaar zit.

Laten we eerlijk zijn, lof wie lof toebehoort, om kennis te vergaren heeft deze geleerde man jarenlang in allerlei schoolklasjes gezeten, van kleuterschool tot echte heuse u-ni-ver-si-teit aan toe en is ook nog gepromoveerd van doctorandus naar doctor. Dus hij kan het weten! Ik buig in nederigheid mijn hoofd!

Om domme mensen als ik van die akelige islamfobie af te helpen, is hij naar het Midden-Oosten afgereisd om daar een interview te doen met een heuse echte baas van die enge zo gevreesde Moslimbroederschap.

En wat kwam daar uit? U kunt het geloven of niet: die gevreesde broederschap is helemaal niet op werelddominantie voor de islam uit! Dit is gewoon ‘genuanceerde flauwekul’, zo lees ik, wat deze blijkbare tegenstrijdigheid ook mag inhouden.

De baas van de Moslimbroeders, of een van de bazen, zegt het zelf. Nou dan, wat wilt u nog meer weten. Als deze man in een interview met deze hoogstaande intellectueel keihard stelt geen wereldoverheersing voor de islam te ambiëren, dan is er verder niets aan de hand en kunnen we toch eindelijk allemaal met gerust hart weer inslapen.

Net zoals de wereld rustig kon verder slapen nadat de ‘vredelievende’ heer Hitler heilig beloofde dat hij na de inlijving van Oostenrijk echt geen verdere expansiedrift had. Dus er kwam geen oorlog! Dat klopt toch! Nou dan, slaap lekker Dr. Joas Wagemakers!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Er kwam geen oorlog!

 1. Tom zegt:

  Ach, het kan altijd gekker. Bij de NOS hebben ze een knuffel-moslimboeder(schap) gevonden met een zielig verhaal:

  https://www.google.nl/amp/s/amp.nos.nl/artikel/2224271-verkiezingen-in-egypte-maar-waar-is-de-moslimbroederschap.html

  Meer info over deze lieverdjes:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Moslimbroederschap

  Overigens is Arafat (onze uber ‘palestijn’) geboren in Egypte (Caïro) en hij heeft zijn opleiding genoten bij… Juist! De moslimbroederschap!

  De ideologie van de moslimbroederschap is het volgende: Islamisme & antizionisme

  Ze zijn in beginsel dus tegen elke vorm van ‘een’ Joodse staat… Arafat werd vervolgens spontaan een ‘palestijn’ (wat dat ook moge zijn) en bond de strijd aan tegen de Joden…

  Hieronder het oorspronkelijke manifest van de plo (palestijnse beweging olv Arafat). Lees artikel 24 maar eens goed!

  Klik om toegang te krijgen tot Palestine-National-Charter-1964.pdf

  In de tijd van dit manifest (1964) werd de Westbank nog bezet door Jordanië. In 1968 is het manifest aangepast en toen wilden de ‘palestijnen’ wel spontaan een ‘eigen’ staat… rara!

  Geliked door 1 persoon

 2. Albert zegt:

  Ja oude baas, met zulke zuigelingen, welke constant bewust aan de verkeerde nippel zuigen, zit Nederland helemaal vol! Van politiek tot ambtenaren en van randdebielen tot psychopaten…..
  Ikzelf zie de toekomst vele malen donkerder in en figuren zoals Dr. Joas Wagemakers zullen zich t.z.t. in eigen persoon verbazen wat hem en zijn geliefden werkelijk te wachten staat.

  Beste brave Dr. Joas Wagemakers,
  Ik nodig u voor de huidige werkelijkheid uit om regelmatig deze site te bezoeken en/of de Duitse site van https://michael-mannheimer.net/

  Ik ben benieuwd of uw standpunt t.o.v. islam dan nog zoveel rozengeur & maneschijn is?

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  ISHAHALLALA dienende, laten wij allen hopen dat deze hoogopgeleide, zeer geleerde heer van de universiteit bij zijn praktische onderzoeken in de arabische woestenij
  de rechts onderste figuuur moge zijn, inplaats van de betweter, belerende LINKSE idioot…

  Geliked door 4 people

 4. Harry zegt:

  Als je een moslim op zijn woord gelooft , dan ben je een naïeve lulhannes of een te lang doorgestudeerde gek .
  Hoe goedgelovig kun je zijn ?
  Een ieder met een gezond verstand weet toch dat ze liegen dat het gedrukt staat .
  Dat zijn ze zelfs verplicht vanuit hun debiele ideologie .
  Hoe is het toch mogelijk dat iemand die goed kan leren te stom is om dat te snappen ?

  ( Ik heb ook zo’n halve zool in mijn omgeving , een Drs , hij kan fysiek helemaal niks , een spijker ergens inslaan lukt hem al niet .
  Iets schilderen is ook te moeilijk , dan moet zijn vrouw het weer helemaal opnieuw doen !
  Hij snapt niks van de gevaren die hem omringen en denkt ,
  dat de regering hem wel zal beschermen .
  Lachend loopt ie weg als je hem probeert op de risico’s te wijzen .
  Maar hij weet wél alles van vlinders en wandelende takken !
  Hartstikke belangrijk , natuurlijk .
  Iedere keer dat hij in zijn auto wegrijdt moet ie wéér zoeken hoe het licht aan moet !
  Hij vergeet ook regelmatig om de koppeling in te trappen …………
  Dát kaliber ).

  We hebben zelfs blanke Nederlanders , sommige heten zelfs Rutte ,
  die liegen dat het gedrukt staat .
  Zelfs je “eigen soort” kun je niet eens meer vertrouwen tegenwoordig .
  Laat staan een soort dat zich al vele eeuwen met diefstal , moord en doodslag , roof en barbaarse methoden overeind houdt .

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Liegen is een opdracht van Allah en een geheiligde plicht als de verspreiding van de islam wordt bevorderd. Voordat de “geleerde” naar het Midden Oosten afreisde wist hij al dat de uitkomst politiek correct moest zijn want anders………

  We is gevaarlijker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s