Racisme

Screenshot_58

(Door: “Bezige Bij”)

Ik kreeg als panellid van EenVandaag weer een uitnodiging om een enquête in te vullen over racisme in de voetbalwereld. Hoe dat aangepakt en bestraft moest worden. EenVandaag kan er zelf ook wat van. Aan het einde van de vragenlijst werd gevraagd wat voor huidskleur ik had. Alle kleuren werden beschreven, behalve de verboden blanke huidskleur. Dat werd “wit” genoemd. Nou, ik zie nergens witte lieden rondlopen dus heb ik politiek incorrect netjes bij overige “Blank” ingevuld. Ik zal nu ongetwijfeld nooit meer uitgenodigd worden. Over racisme en discriminatie gesproken. Daar maakt de publieke omroep zich ook op grove wijze schuldig aan…

 Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Hypocrisie, publieke omroep, Racisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Racisme

 1. Rini Stegeman zegt:

  Laat ik nou precies hetzelfde gekregen hebben! En ja, ik schrok er ook van welke huisdskleur ik had.En verder hebt ik vermeld dat die kleurlingen in de voetbalwereld ( en andere sporten ) het zelf over zich afroepen…….BEROEPSANTIRASCISTEN ZIJN HET.

  Geliked door 2 people

 2. Trucker zegt:

  Melk is wit, sneeuw is wit maar tot nader order ben ik nog altijd blank, niet maagdelijk blank maar gewoon blank.
  De eu wordt geregeerd door idiote knettergekke gelobotomiseerde amoebes die de waanzin verheffen tot kunst.
  We weten dat de mainstream media de spreekbuis is van de overheid en zo dus heb ik op radio1 van de openbare omroep BRT in Vlaanderen al meerdere keren “witte man” gehoord waar een blanke mee wordt geduid.
  Tja wat moeten we verwachten van SOORTEN die bij de islam(ieten) net niet in hun kont kruipen, die een snotneus van 16jaaar hoger inschatten als een man die Israël echt steunt en de ambassade van “zijn” natie verplaatst naar Jeruzalem (zoals hij beloofd had).
  Ik heb gelezen dat in alle stations in Vlaanderen (en het aanhangsel belgie) er “gender neutrale” (sla me dood maar ik weet niet wat dat is) toiletten komen waar ik wel weet dat er voor gehandicapten of thuisverpleging geen geld is.
  WEERZINWEKKENDE schoften die de echte noden negeren en hun aandacht richten naar lieden en bezigheden die contraproductief zijn in een fatsoenlijke normale samenleving.
  Anderzijds bekijk ik het van de positieve kant: het aardige van al deze waanzin is dat wij slapend rijk worden (ik Christelijk, conservatief, rechts, nationalistisch, anti islam/eu en uitgesproken pro samenleving gebaseerd op waarden en normen).

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Trucker, ik wist het ook niet, dacht dat het ietwat buitensporigs was. I heb gevraagd, maar nee hoor, het is een doodgewone ordinaire plee pot, zoals we wel bij allemaal in huis hebben met een wc bril en een deksel. Niks bijzonder. Ik kan dus ook zeggen ik heb een gender neutrale wc. Zo wordt je dus voor gek versleten door die abnormalen.

   Geliked door 2 people

 3. Lisa zegt:

  Haha ik ben ook panellid van eenvandaag!
  Op die laatste vraag heb ik geantwoord: ” anders nl ik ben BLANK ” want ik ben niet wit!!!
  Ik hoop dat meerdere mensen dit hebben geantwoord!!!!

  Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Zijn er nog steeds mensen die dat nog niet wisten?

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Bezige Bij, witte mensen bestaan,

  Like

 6. bezigebij63 zegt:

  Geschminkt in Afrika

  Like

 7. oudmarinier zegt:

  Ook ik heb die vragenlijst gekregen en uiteraard ook ingevuld dat ik BLANK ben.

  Geliked door 1 persoon

 8. Laura van der Storm zegt:

  Ik ben ook lid van het 1V panel, maar ik word niet goed van die Gijs Rademaker! Die is toch gewoon links georienteerd! Het feit dat het woord wit wordt genoemd ipv blank heb ik het helemaal gehad. Wat een k.t lui,. die Nederlanders. Kom gvd (sorry) eens een keer voor je land op!

  Geliked door 2 people

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Volgens mij worden de uitkomsten van het opiniepanel zodanig gemanipuleerd dat altijd de door links gewenste uitkomst op tv wordt gemeld. Ik ben daarom gestopt met dat zinloze invullen van gemanipuleerde vragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s