Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden tegen Duitse volk

 

(Door: “Danny”)

Duitsland. Het land waar inmiddels 25% van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft.

Vrouwen worden vlak over de grens in Limburg met samurai-zwaarden in elkaar gehakt, een moeder en kind in Frankfurt worden voor de trein gegooid en een nietsvermoedende burger die met zijn familie naar de kerstmarkt in Augsburg ging, werd zonder motief doodgeslagen.

Één op de vier mensen in Duitsland heeft dus een migratieachtergrond. Nu zou achtergrond niets uit moeten maken, ware het niet dat deze minderheid, als dank voor onze hulp, met stip op één staat in alle nare lijstjes van moorden tot doodslag en verkrachtingen tot andere geweldsdelicten. Dat verzin je niet, het zijn de cijfers. Wereldwijd.

Door hiervoor te waarschuwen, word je een racist genoemd en op die manier wordt het je onmogelijk gemaakt een duidelijke groep op hun gedrag aan te spreken. Al heeft het niets met ras te maken, het is er jarenlang bij ons ingepompt.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden tegen Duitse volk

 1. ze wijkt niet veel af van Rutte of Macron

  Like

 2. Jan zegt:

  Wortgeklingel 

  Like

 3. Door alleen het geweld van (extreem)rechts te noemen, laat deze Stoethaspel weer overduidelijk haar “leiderschap” zien! Merkel heeft niet alleen haar eigen land vernietigd, nee, heel West-Europa! Menigeen is voor veel minder op de brandstapel beland!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  En hoeveel van die 800.000 horen thuis onder de noemer islamiet?
  Persoonlijk denk ik dan aan 799.995….
  En het politiek gespuis blijft maar importeren en ons terroriseren.
  Wegstemmen is de enige redding die ons overblijft want wij zijn tegen geweld.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Ach die Merkel toch, nu weet al niet meer waarover zij ’t heeft, volkomen kierewiet !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen in Berlijn
  Antifa verwoest bloemen na kranslegging

  Like

  • droevige mof zegt:

   De politie kon het niet tegenhouden? Belachelijk. De Duitse politie zal elke stoet, elke demonstratie voorkomen. Als het nodig is, komen ze met honderden. Ze moeten echter wel een bevel hebben. En waarom zou het linkse stadsbestuur zo’n bevel geven…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s