Antisemitisme en terreur in West-Europa toegenomen door de opkomst van de islam

Screenshot_78

(Door: “Balkanske priče”)

De meeste EU-leiders zijn zó humanistisch, dat ze vrijwillig de grenzen van hun land openstellen en standaard de soevereiniteit van de verschrikkelijke islam verwelkomen. Dagelijks worden we gewaar dat – via een omgekeerde kruistocht – de islamisering alsmede de zelf-islamisering en daarmee het antisemitisme in West-Europa vlot en vinnig toenemen. De rentree van de islam in Europa betekent de rentree van het antisemitisme en de terreur. Joodse scholen en synagogen zijn veranderd in bunkers, en dat is niet omdat de bruinhemden weer door de Europese straten marcheren. In Toulouse en Brussel zijn Joden doodgeschoten, gewoon omdat het Joden waren. In Amsterdam kun je met een keppeltje niet meer over straat, na een anti-Israël-demonstratie in de Haagse Schilderswijk zei een betoger tegen de Volkskrant-verslaggever: “Als alle moslims een front zouden vormen, dan hadden wij het Westen en de Joden allang verslagen.” Wat mij nog het meest verbaast, is het monsterverbond, dat schitterende huwelijk tussen islamo-fascisten, feministen en Antifa’s. Sylvana, Anja Meulenbelt, professor Wekker, Abou Jahjah, Sunny Bergman, Greetje Duisenberg, de broeders van DENK, Peter Breedveld en Joke Kaviaar staan gebroederlijk en gezusterlijk naast elkaar onder Hamas-vlaggen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Antisemitisme en terreur in West-Europa toegenomen door de opkomst van de islam

 1. koosv8 zegt:

  Als wij nu één Front zouden vormen, tegen de islam en de instemmende LINKSE utopische idioten. Dan is Europa weer van de volken die EUROPA TOT HET MOOISTE WERELDDEEL VAN DEZE AARBOL GEMAAKT HEBBEN. DIVERSITEIT TEN TOP, EN SAMEN DE EEG.
  NIET MEER EN NIET MINDER. ZONDER ISLAM.

  Geliked door 3 people

 2. Ronald B zegt:

  Het artikel zou als volgt moeten beginnen….De meeste EU-leiders zijn zo bang om hun baan (en veel te hoog loon!!!) te verliezen…

  Er is nl. niets humanistisch aan de meeste EU-leiders!!!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Wat mij betreft worden al die linkse EU-leiders, de politici en de moslimextremisten allemaal besmet met het coronavirus wat dan in hun ogen een straf van Allah is omdat ze ZIJN naam zo schandelijk hebben misbruikt!

   Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig worden ook in talloze Europese landen de rollen omgekeerd daar talloze autochtoonse burgers de moslims zo gaan haten dat ze die op dezelfde wijze terugpakken naar aanleiding van dit artikel uit Frankrijk:

  Islamofobie neemt in Frankrijk fors toe

  In 2019 waren er in Frankrijk 54 procent meer aanvallen op moslims. Dat meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken van dat land. Het Collectief tegen Islamofobie in Frankrijk (CCIF) reageert direct kritisch en stelt dat de echte cijfers nog veel hoger liggen.
  dat is zelfs niet Ens verwonderlijk omdat veel van die moslims natuurlijk geen aangifte doen!

  Het ministerie meldt dat het aantal gevallen van islamofobie (wat een kutwoord!) is gestegen van 100 in 2018 naar 154 in 2019. Het gaat daarbij om 63 daden van agressie en 91 bedreigingen richting moslims.
  Het ministerie spreekt van een relatief laag getal, ook al is de toename fors en vragen ze vast niet af hoe dit nou komt!.

  Het CCIF stelde maandag in een reactie dat ook een ‘relatief laag’ aantal gevallen al veel te veel is. Het orgaan heeft echter ook kritiek op de wijze waarop het ministerie de cijfers vaststelt. In 2018 registreerde het CCIF nog 676 gevallen van islamofobie, veel meer dus dan het ministerie.
  En dit aantal zal ook blijven stijgen als men die mom,ims blijft voortrekken en verkeerde dingen van hen gedoogd!

  Vorig jaar was ‘een extreem zwaar jaar’ voor moslims, stelt het CCIF. Vooral in reactie op de aanval op een Frans politiebureau in oktober, door een tot de islam bekeerde man, kwam er een golf aan ‘daden, opmerkingen, discriminatie, bedreigingen, geweld en aanvallen van islamofobe aard’.

  Verder beweert het collectief dat het ministerie van Binnenlandse Zaken ‘institutionele islamofobie’ negeert. Er zijn bijvoorbeeld islamitische politieagenten ontslagen op basis van verdenkingen gerelateerd aan hun geloof.
  Daarnaast is er altijd sprake van onderrapportage: het aantal meldingen is veel lager dan het werkelijke aantal gevallen. Wat kun je anders verwachten van linkse figuren die aan het ‘Stockholmsyndroom’ lijden!

  In maart komt het CCIF met haar eigen jaarlijkse onderzoek naar islamofobie.

  Like

 4. Anna zegt:

  Nog een tijdje en de islam “ pikt “ ons in de vorm van Turkije helemaal in. De “ voorhoede “ is er al.
  En Libië is hiervan het voorbeeld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moet tegenwoordig zo lachen als ik de naam van Peter Breedveld weer tegenkom, de fanatieke naaktloper van zijn site Frontaal Naakt waar meer dan de helft van de reacties onder een nickname van hemzelf waren.
  Hij ging volledig door het lint toen zijn geliefde Hassnae verbasterd werd tot Haatsnee door een reaguurder op GeenStijl !
  Niet heel lang daarna werd reageren op zijn site niet meer mogelijk en intussen heeft hij waarschijnlijk nog een stuk of tien lezers.
  Ik gun het de Oberfeldwebel van harte !!
  Ben wel benieuwd hoe het met zijn naaktloperij is gegaan, Haatsnee is een moslim en ja om nou met een hoofddoek op het naaktstrand te gaan lopen dat is ook zo wat…
  Daarbij heeft ze een baggerfiguur dus ze doet er niemand een plezier mee.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  we hebben geluk stel je voor dat het euro-parlement voor WO 2 had bestaan ze hadden de Duitsers met open armen ontvangen….islamieten zijn veel erger het zijn allemaal randdebielen en ze hebben er een god bijgesleurd…ik vrees om ze niet tegen het hoofd te stoten dat het eu-parlement Auschwitz terug zal openen om de vijanden van de islaaaam te vernietigen “ik” en Heer EJ zijn al twee personen waar die vervloekte islaaam nooit vat op zal krijgen……samen met vele tienduizenden….de Paus niet bijgerekend

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Nooit wordt de islam genoemd, maar altijd krijgt rechts-extremisme de schuld. Onder rechts-extremisme wordt door de politici en de correcte media de PVV en FvD gerekend. In Duitsland de AFD en ga zo maar door, al zal dat niet openlijk gezegd worden zo laf en geniepig is men nou ook weer wel.
  Het is de politiek en valse media die de bevolking tegen elkaar uitspeelt.

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Epidemie bestrijden met open grenzen en wat extra reisbewegingen om het risico wat te verhogen?
  Dat de mensen nog steeds in die leugens trappen is onbegrijpelijk.
  Omdat men zich zo druk maakt om uw gezondheid brengen ze die graag in gevaar met open grenzen en onbeperkte aanvoer met mensen?
  Kunnen ze de mensen straks ook ophokken en dwingen hun bagger te laten inspuiten omdat gezond verstand welke geen bagger wil laten injecteren als gevaar voor de volksgezondheid weg gezet zal worden, gelijk men met gezonde blanke kindertjes doet die niet gevaccineerd zijn.

  Like

 9. M. zegt:

  De meest achterlijke persoon kan nog bedenken dat met het binnenhalen van alle soorten haat alle soorten haat ook zullen toenemen.
  Behalve mensen die betaald worden om vooral geen oplossingen te bedenken zullen de simpele oplossing maar niet kunnen bedenken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s