Dáárom: Stem PVV!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Dáárom: Stem PVV!

 1. karton zegt:

  “Kwaliteit van zorg voor ouderen niet te handhaven” lees ik tot mijn verbijstering.
  Over welke kwaliteit heeft men het hier ? Die kwaliteit bestaat niet eens ! Laat u niks wijsmaken !
  En inderdaad……….als u nog iets Nederland wilt behouden stem dan op de PVV of FvD.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Niet de ‘vergrijzing’ is het probleem, maar de ‘verzwarting’: ontelbare mohammedaanse asielparasieten die wij aan de vreet moeten houden!

  Degenen die (hoog)bejaarde mensen het licht in de ogen niet gunnen en ons geld liever verspillen aan invasieve, ons hatende vreemdelingen, zouden ter plekke dood moeten neervallen.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   En met de verzwarting ook het ruttige samengeraapte regerinkje, die zomaar een kleine 20 miljard++++. uit de door ons, ja OOK de ouderen en niet zo weinig ook, STEELT en dat niet één keer, maar regel matig. Wie weet hoe lang dat al zo was voordat het ontdekt werd. In ieder geval sinds dat braakmiddel Hoogervorst dit systeem heeft ingevoerd.

   Geliked door 1 persoon

 3. Eppo zegt:

  Zekers weten PVV ,wat heeft die PvdA de Arbeider toch verraden zeg , en dat allemaal voor geimporteerd achterbuurt gespuis zonder toegevoegde waarde voor dit Land .
  Verpleeghuizen zijn er niet , Verzorgings huizen sluiten ze .
  En nu willen ze ook nog dat de mantelzorgers maar in de Verpleeghuizen mee moeten helpen .
  Dus allebei werken en vooral flink belasting betalen en je mag zelf je ouders ook nog eens gaan verzorgen in het Verpleeghuis. .
  Maar wel volop Sinterklazen naar en aan het Buitenland treinladingen vol Geld de grens over en vol retour opvreters en andere niks toevoegende voor dit Land retour.

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  De, wat men in NL noemt, de “zorg” [ kleine letters ! ] is blijkbaar weer duurder geworden.
  Onze inkomsten uit NL , AoW en pensioen zijn weer minder en dat komt alleen door de ingehouden zorgelijke bedragen.
  Nederlanders woonachtig in een ander EU-land betalen immers voor de kosten via het land waarvan daan hun inkomsten komen.
  ( geen EU-maatregel, want alleen NL doet dit in de prachige voor iedereen is gelijk gemeenschap ! )
  Hoe die zorg in NL is weet ik niet uit ervaring, want toen was ik nog jong, rond de 60 en maakte er niet veel gebruik van.
  Nu 20 jaar later maken we wel veel gebruik van de zorg hier in FR en in al die jaren heb ik nog nooit een NL-er hier er over horen klagen.
  Maar NIET de verzekeraar bepaald hier de behandeling, dat doen de artsen
  / / /

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Die Nederlandse buitenlanders, zoals ze die in het Haagje noemen, betalen inderdaad via Nederland de zorgkosten, maar wel naar Nederlandse regels en wetten, dus niet wat bijvoorbeeld het ziekenfonds of verzekering in dat buitenland hun zou kosten. Sommigen betalen zelfs dubbel, én de kosten van het woonland én de Nederlandse zorgkosten incl. inkomsten gerelateerde belasting afdracht.

   Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Veel mensen zullen, als gedwongen ‘mantelzorger’ (wat een mooi ‘warm’ woord, hè?) overspannen raken, wat natuurlijk niet geeft als het gaat om linkse ‘deugdwazen’. Die roepen alle ellende tenslotte over zichzelf af (EN OVER ONS!).

  Ik heb ervaren hoe zwaar het is (vooral emotioneel) om je ouders te zien veranderen in een hulpeloos kind, dat afhankelijk van je is.
  Dat trauma kom ik nooit meer te boven.

  Hoe kan de verraderlijke ‘elite’ nu mensen, die tot hun 70ste moeten werken en die zelf een gezin draaiende moeten houden, ook nog eens belasten met de zorg voor (hoog)bejaarde stakkers? Het is meer dan misdadig!

  De linkse ratten maken het leven voor ons echt ondraaglijk, wat uiteraard hun plan is. Wij moeten hoe dan ook lichamelijk en geestelijk kapot.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Met het opsouperen van onze sociale voorzieningen door niet integreerbare mensen die ook nog eens nergens voor op de vlucht zijn zullen de oudjes de lul zijn en de tien miljoen chronisch zieken en nog een niet te verwaarlozen aantal kankerpatiënten die allen in een horrorfilm terecht komen.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ohhh ja Tistochwat, daar kan ik hele aria’s van zingen, wij, mijn man en ik, zijn voor ons beiden aangewezen als mantelzorgers. Belachelijk ja en schandalig. Mijn man heeft kanker, zware hart patient, (met open hart operatie van bijna een hele dag) kan amper uit de voeten da alle adern totaal dicht en inoperabel, wat toch al niet meer mag vanwege hartzwakte volgens cardioloog, . Leeftijd 80 jaar nu. Mijn persoontje, ik weet niet of het zo bekend is, maar ik had een herseninfarct en verleden jaar 2x achter elkaar hartinfarct. Wat het nog prima doet zijn mijn hersenen, ik heb enorm veel geluk zei de neuroloog. Dus kom ook niet echt goed uit de voeten, van alle stres en zorgen 21 kg afgevallen, woog 62 kg normaal, Betalen ons blauw aan NL zorgkosten, en de zorg wordt door NL afgeschoven naar hier, die zeggen, goed doen we staat in verdrag, maar alleen het aller noodzakelijkste.
   Heel fijn

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Wij betalen totaal, dw.z. NL houdt een groot bedrag in en we moeten ons hier voor 30% verzekeren, ongeveer 7000 Euros voor beiden, alles bij elkaar.
    Nou moet ik erbij zeggen dat heel veel NL-ers als ze ’t over de zorg-premie hebben dikwijls alleen maar over het nominale bedrag hebben en blijkbaar niet weten dat dit slechts 1/3 van ’t totaal is.
    / / /
    …….dat de zorg door NL wordt afgeschoven naar hier…..( Dts-land neem ik aan ! ) klinkt niet erg positief.
    Hoe de zorg daar is weet ik niet, wel hier uiteraard en hebben al veel gevallen meegemaakt van NL-kennissen die ’t tijdelijke voor eeuwige gingen wisselen.
    Die konden naar verzorgings-huis of thuis blijven.
    Dat wordt dan “hospitalisation à domicile” genoemd; Het Ziekenhuis aan huis.
    Als we ’t er dan naderhand over hadden met weduwe/ wedunaar hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord wat betreft de zorg en hulp die ze kregen.
    Ook de niet-zieke kreeg allerlei hulp.

    ( je kunt ’t hier o.a. lezen. Weet niet of je Frans kunt lezen ? )
    hospitalisation à domicile

    Vérifié le 06 juin 2018 – Direction de l’information légale et administrative (Premier ministre)

    L’hospitalisation à domicile (HAD) est une forme d’hospitalisation. Elle permet d’assurer à votre domicile des soins médicaux et paramédicaux importants, pour une période limitée mais renouvelable en fonction de l’évolution de votre état de santé. L’HAD intervient exclusivement sur prescription médicale et avec l’accord de votre médecin traitant, qui assure la prise en charge médicale tout au long du séjour. Elle est prise en charge par l’Assurance maladie
    Bron:
    https://www.pour-les-personnes-agees.gouv.fr/actualites/comment-fonctionne-lhospitalisation-domicile

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Nemesis 30 januari 2020 om 19:46

    Ik leef oprecht met jullie mee.
    Wát een ellende en inderdaad: wát schandalig! 😥
    De volgevreten ‘elite’ zal er echter geen traan om laten.
    De gore schoften hebben al ONS geld nodig om onze toekomstige mohammedaanse moordenaars in de watten te leggen.
    Ik haat dit onrecht zó verschrikkelijk dat er geen woorden bestaan om uiting te geven aan mijn gevoelens.

    Wat hoor je de laatste tijd toch veel over herseninfarcten…
    Het kan je zomaar treffen en je letterlijk verlammen.
    En wat dan, in deze rotwereld?

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Herseninfarcten veroorzaakt door extreme stress toestanden. Inderdaad, ik was van kop tot teen verlamd, was wel 6 maanden in de revalidatie en die hebben me weer leren lopen, bewegen, eten, spreken etc. Het enige wat niet nodig was, mijn hersenen, die functioneerden voor de volle 100 %, daarom zei de neuroloog dat ik waanzinnig veel geluk heb gehad.

    Ben je met extreem veel wilskracht en toentertijd (2014) nog kerngezonde sport lichaam zo`n beetje boven Jan gekomen en nog steeds met behulp van fysio en ergo therapie aan het verbeteren, krijg je ook door alleen maar stress een blackout in de aoto, een ongeval, en 3 dagen later vond men mij bewusteloos in bed, ziekenhuis, IC, hartinfarct. Heeft me behoorlijk terug gegooid. Maar ik heb altijd nog mijn wilskracht en ik ben dus goed bezig. Maar er zijn dagen, dat ik niet in staat ben ook maar een pootje te verroeren. Ook nog de zorg voor mijn man, die niet goed werd, en als hij was gevallen, ik had hem niet kunnen oprapen, eerst hulp zoeken. Niet handig als het midden in de nacht gebeurt,

    Maar ik leef nog bij vol verstand.

    Wij betalen ieder onze ziektekostenbijdrage en zeker niet alleen de nominale premie, wel het volle pond we zijn immers nu ook al weer jaren belastingplichtig in het ruttige graai-landje. Waar de belastingdienst alle aangiften sinds verdragsverandering moet herberekenen en ons alle toelagen zoals ouderdomsaftrek en dit soort dingen laat terug betalen en bovendien heel brutaal, belasting heft over onroerend goed, dat staat in een ander land en ook is gekocht met het aldaar verdiende geld en waar we hier gewoon ook belasting over betaald en we nog nooit gebruik van hebben gemaakt van de NL hypotheekrente aftrek en dergelijke dingen meer. Hoezo stress???

    Like

   • Roeland zegt:

    Zoals jullie weten ben ik ook mantelzorger (zelf ruim 60+ ). Kom ook in verzorgingstehuizen. Wat ik daar allemaal te horen krijg…
    Nederland was wellicht ooit “sociaal” t.o.v. de oudere mens. Wat ik persoonlijk meemaak , daar word je niet vrolijk van. Maar ik zal jullie deze ellende besparen.
    Ik wil vooral Nemesis en Tistochwat, maar ook de andere sociaal voelenden op dit blog het allerbeste toewensen. We zitten allemaal in hetzelfde “schuitje”. Nederland is Nederland niet meer. Boven de 50 ben je afgeschreven. ( Zei mijn 94 jarige moeder vandaag nog). Sterkte lieve mensen! Laat ons bidden of hopen , dat die neoliberale egoistische kl**thommels en die rot EU, snel mogen verdwijnen, opdat wij weer een fatsoenlijk land mogen worden , waar het eigen Volk op de Eerste plaats komt! NEXIT !

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Dank je Roeland !

    Like

   • Lucky zegt:

    Nemesis, veel sterkte voor u en uw echtgenoot!
    Zeer vervelend deze situatie, is het misschien mogelijk dat de huisarts of een specialist u hulp geeft bij het verkrijgen van ondersteuning?
    Zelf heb ik een periode huishoudelijke hulp gekregen door tussenkomst van een revalidatiearts, maar de kosten voor die hulp waren voor ons bizar hoog.
    Wij betaalden destijds 500 euro per maand voor een paar uurtjes hulp, die kwalitatief zeer laag was, en na beëindiging kreeg ik óók nog een naheffing van 3000 euro.
    We hadden dus eigenlijk beter zelf een hulp kunnen regelen, die zwart zou werken.
    Mijn moeder heeft recht op huishoudelijke hulp, maar is moeten wisselen van organisatie nadat bleek dat ze systematisch bestolen werd (van antiek zilveren bestek tot zelfs flessen parfum). Bewijzen is onmogelijk gemaakt omdat er géén braak is, je de persoon zélf hebt binnengelaten én er ook geen ooggetuigen zijn.

    Misschien heeft u hier iets aan:
    https://www.antwoordop.nl/wmo/460421-ik-wil-hulp-bij-het-huishouden

    Daarnaast kunt u kijken of uw probleem opgelost kan worden met hulp van een mantelzorger. Doorgaans zijn mantelzorgers personen met wie u regelmatig contact houdt. De mantelzorger en u hoeven niet per se in één huis te wonen.

    Mantelzorg kan echter niet verplicht worden. Wanneer niemand mantelzorg wil of kan leveren, zal het college wel een maatwerkvoorziening moeten verstrekken. Alleen wanneer er wel mantelzorg beschikbaar is, kan het college bij het bepalen van de ondersteuning hier rekening mee houden

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Dank je wel !!!! Heb ik allemaal al geprobeerd, de huisarts én de specialist interesseert het geen biet en doen ook niks, stel je voor extra werk. Mantelzorgers hier zo goed als niet te krijgen. Soms iemand die wel wat boodschappen mil doen, maar daar moet ik echt om bedelen. Ze zijn er wel, maar die zorgen allemaal voor de eigen familie en moeten ook nog werken. Ze kunnen zich nu ook niet in vieren of zo delen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Lucky zegt:31 januari 2020 om 10:01

    We hadden dus eigenlijk beter zelf een hulp kunnen regelen, die zwart zou werken.

    Die mogelijkheid zal de ‘elite’ ons ook ontnemen zodra het contante geld is afgeschaft.
    Wat hebben die ‘oranjes’ toch een luizenleventje: ze barsten uit hun voegen van het ‘eigen’ vermogen en tóch worden hun ‘keuninklakke’ reten door lakeien afgeveegd op ONZE kosten!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Nemesis 31 januari 2020 om 16:56

    Als de harteloze, gewetenloze graaiers van de ‘overheid’ hun klauwen in je hebben geslagen, laten ze nooit meer los.
    De vuile schoften! Oude, weerloze mensen het leven zuur en ondraaglijk maken, en mohammedaanse asielparasieten in de watten leggen!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Het probleem is als je op een bepaalde leeftijd bent, je met de AOW en een eventueel bedrijfspensioentje naar huis gestuurd wordt (waar ze dat laatste ook hu smerige vingers hadden, denk maar van eindloonregeling naar midden loon) heb je niks meer, waarmee je ze onder druk kunt zetten.

    Like

   • Lucky zegt:

    Nou Tistochwat, ze leggen zichzelf óók lekker in de watten op de kosten van de belastingbetalers….650 miljoen lekker inpikken en cashen!
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/nieuw-schandaal-belastingdienst-met-gouden-handdruk-vertrokken-personeel-nu-weer-terug-in-dienst-mogen-geld-houden/

    Nieuw schandaal Belastingdienst: met gouden handdruk vertrokken personeel nu weer terug in dienst, mogen geld houden!

    Het is wéér raak bij de Belastingdienst. Dit keer gaat het om de veel te dure vertrekregeling voor medewerkers. Dit leverde uiteindelijk 5487 vertrekkende werknemers op, die voor meer dan 650 miljoen euro werden uitgekocht. Vijf van die werknemers zijn inmiddels weer terug bij de fiscus, want de einddatum van de vertrekregeling is verstreken. Het geld mogen ze dus houden!

    Dit is toch werkelijk ongelofelijk. Werknemers die een héle riante vertrekregeling kregen, kloppen nu doodleuk weer aan bij de Belastingdienst. Zouden ze voor een bepaalde datum weer in dienst treden, dan moesten zij de gehele vertrekpremie terugbetalen. Die termijn is dus nu verstreken en hop! Daar staan ze weer. Nul komma nul schaamte.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Ambtenaren, de regeling is riant, ze kunnen dus wachten op het juiste ogenblik om terug te komen.

    Schaamte: die kennen geen schaamte of ze zij de schaamte allang voorbij, heel lang geleden al.

    Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  @ Tistochwat op 30 jan. om 23,08 uur.
  Ik kan me helemaal in uw woorden vinden ! ’t Is schandalig wat er in Nederland gebeurt m.n. ten opzichte van ouderen, maar ook t.o.v. andere hulp-behoevenden.
  Ik heb enige tijd vrijwilligerswerk verricht in een Voedselbank……..ten hemel schreiend wat je ziet ! Ik ben er na een jaartje mee gestopt, kon er niet meer tegen, dat gevoel werd nog verergerd als er weer eens zo’n volgevreten “Haagse figuur” op de tv verklaarde hoe rijk dat landje wel zou zijn en dat dit landje overal mee voorop loopt in de wereld ! Verschrikkelijk !! Wát een smeerlappen,
  Dit land is door o.a. de “regeringen” Rutte totaal naar de knoppen gegaan, armoede alom, 100-duizenden gezinnen leven ónder de armoedegrens, alleen de “elite” leeft en feest er goed van, op ónze kosten. Geen goed woord voor over.
  Óók ik wens Nemesis veel sterkte !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   karton 31 januari 2020 om 09:19

   Rutte lacht zich het piemeltje uit de broek om al die vrijwilligers.
   Het ‘verzorgingstehuis’ waar mijn ouders (R.I.P.) hun troosteloze levenswinter hebben doorgebracht, draaide zowat op vrijwilligers.
   Dat ziet Rutte graag.
   Eigenlijk zou niemand vrijwilligerswerk moeten doen omdat een vrijwilliger geld bespaart voor Rutte.

   Vrijwilligerswerk en ‘mantelzorg’ moeten niet nodig zijn in een ‘rijk land’.
   Hetzelfde geldt voor het schooien met collectebussen aan de deur.
   We betalen al genoeg belasting.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Vrijwilligerswerk en ‘mantelzorg’ moeten niet nodig zijn in een ‘rijk land’.
    *****

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s