Raad van State: Gemeenteraad Westland kan hoog of laag springen; die islamitische school komt er gewoon

Screenshot_68

Raadsmeerderheid definitief buiten spel

De gemeente Westland kan de vestiging van een islamitische basisschool niet blijven dwarsbomen. In een laatste poging de komst van de school in Naaldwijk te voorkomen spande de gemeenteraad, waarin tegenstanders in de meerderheid zijn, een rechtszaak aan tegen het besluit waarmee minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) de oprichting vorig jaar mogelijk maakte. De Raad van State heeft de bezwaren van de gemeenteraad woensdag verworpen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Raad van State: Gemeenteraad Westland kan hoog of laag springen; die islamitische school komt er gewoon

 1. Cathja zegt:

  Ruim baan voor de vreemdelingen. De Nederlanders kunnen barsten.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Wat is dit voor een raar clubje die de regering en gemeentenbesturen tegenwerkt ??
  Ze zijn Pro islamisering en saboteren de democratie, zo snel mogelijk afschaften deze collaborateurs !

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat de Raad van State niet schijnt te beseffen is dat zij ten dienste van (niet in dienst van) het Nederlandse volk dienen te opereren. Een islamitische school in het Westland lijkt mij niet in het voordeel van het Nederlandse volk. Toch moet de Nederlandse belastingbetaler ervoor opdraaien. Net zo lang betalen totdat blijkt dat er inderdaad te weinig leerlingen voor die school zijn. Resultaat: school alsnog opheffen en een heleboel geld door het putje. Naar je zin, Slob? En Raad van State, met jullie notoire beetje domme voorzitter, zijn jullie nou blij?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Jan zegt:

  Christen Unie. ‘Ogenschijnlijk bezitten zij godsvrucht, maar de kracht daarvan verloochenen zij.’ 
  2 Timotheüs 3 vers 5 

   ‘Maar weet dit, dat er in de laatste dagen zware tijden zullen zijn; want de mensen zullen zelfzuchtig zijn, geldzuchtig, grootsprekers, hoogmoedigen, lasteraars, de ouders ongehoorzaam, ondankbaar, onheilig, liefdeloos, onverzoenlijk, kwaadsprekend, onbeheerst, ruw, zonder liefde tot het goede, verraders, roekeloos, opgeblazen, meer liefhebbers van genot dan liefhebbers van God’ 2 Timotheüs 3 vers 1-4

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Raging Ann Widdecombe blasts anti-Brexit MEP [Sophie in ’t Veld] in EU Parliament clash, explaining Boris’s success.

  Geliked door 2 people

 6. djanggo zegt:

  Waar is D66 en de klimaatorganisaties dan ???
  Hoe meer Islam…..Hoe meer stikstof !!!!

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Dat Raad van State is een links bolwerk!!
  Dus die zijn tegen het eigen land, en het eigen volk!!
  Thom de Graaf is DDR66 en bepaald hoe het daar aan toegaat!

  Like

  • karton zegt:

   @ Dr.Heinz.
   Thom de Graaf pleitte járenlang voor een gekózen burgemeester , toen een burgemeester voor Nijmegen werd gezocht stond de gluiperd vooraan met z’n sollicitatie én………hij werd benoemd óók nog; de smeerlap die tégen benoemde burgemeesters was !
   Het zijn anti-democraten van de bovenste plank, onbetrouwbaar tot op het bot.

   Geliked door 1 persoon

 8. Thom de Graaf D66 heeft een Poetin nodig die hem een geweldige schop onde de kont geeft.

  Like

 9. karton zegt:

  De Gemeenteraad van Westland moet het z.g. Bestemmingsplan ogenblikkelijk wijzigen en de plaats waar de school zou moeten komen wijzigen van Bouwgrond t.b.v. een school in Grond t.b.v. de bouw van een varkensstal.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een leuk weetje voor degenen die niet bekend zijn in het Westland.
  Gedurende de tachtiger jaren kon het openbaar (streek) vervoer het nauwelijks aan, complete wijken als Transvaal en de Schilderswijk stond ruim voor dag en dauw klaar om naar het Westland te gaan als werknemer in een van de vele tuinbouwbedrijven. In het Westland zelf woonde nauwelijks een allochtoon. Vele tientallen (overvolle) bussen waren nodig om de heren naar hun plaats van bestemming te brengen.
  Inmiddels zijn de Turken en Marokkanen een stuk minder in trek, hun plaats is ingenomen door Polen ! En dat terwijl er steeds meer allochtonen juist hun weg hadden gevonden naar de Westlandse huizenmarkt.
  Honselersdijk (dat tegen Naaldwijk aan ligt) was tot hun grote verdriet het eerste slachtoffer. Naaldwijk het tweede.
  Op de terreinen van de voormalige Proeftuinen is inmiddels een gigantische nieuwe scholencomplex gebouwd plus een nieuwe woonwijk en het protest was inmens toen bleek dat er tevens plannen voor een moskee waren.
  (om eerlijk te zijn weet ik niet of die er uiteindelijk tegen de wens van de bewoners alsnog gekomen is)

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nog een leuk weetje, de drukte in het openbaar vervoer nam in de negentiger jaren sterk af.
  Waarom ?
  De tuinders werden hoofdelijk aansprakelijk als er illegalen op hun bedrijf werden aangetroffen, gigantische boetes werden opgelegd, in antwoord daarop begonnen allochtonen allerhande malafide uitzendbureaus en die brachten hun mensen met busjes naar de bedrijven, vandaag was het uitzendbureau van Mohammed en zes maanden later van zijn neef Ali en zes maanden…. nou ja u begrijpt. En ja die kon de overheid wel boetes opleggen maar als ze dat deden dan was Mohammed of Ali of wie er op dat moment aansprakelijk was geheel toevallig net terug naar Turkije of Marokko, met natuurlijk z’n zakken gevuld met de winst….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s