Steun de boeren! Exit Rutte-III!

Screenshot_69

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zoals u misschien weet gaan de Fransen al ruim een jaar lang elke zaterdag de straten op om te protesteren tegen het beleid van Macron die net zoals Rutte buitenlanders voortrekt ten opzichte van de nationale bevolking en ook net als het politieke kartel hier de prijzen blijft verhogen. De moedige Fransen, al dan niet in een geel hesje, worden door de politietroepen en de speciale eenheden tot moes geslagen, met rubberen kogels beschoten, en overspoten met grote hoeveelheden traangas, en toch gaan ze keer op keer de straat weer op. Respect! Daar kunnen wij als Nederlanders een voorbeeld aan nemen.

Nu ging de brandweer ook de straat op in Frankrijk om te protesteren en wat deden de troepen van Macron? Precies hetzelfde; ze schoten op de brandweer, spoten traangas en vochten met de brandweermannen en -vrouwen, ze sloegen gepantserd met wapenstokken in op de brandweer en in het artikel zijn video’s. Het is echt een diepe schande wat er in opdracht van Macron in Frankrijk gebeurt. U kunt ook nog wat meer info daarover vinden op mijn Telegram Kanaal: t.me/EliseNijmegen
www.dagelijksestandaard.nl

Een klimaatneutrale EU is waar de Europese dictatoriale commissie naar streeft, een totaal krankzinnig en onrealistisch plan als je het mij vraagt, dat de burgers het geld uit de zak trekt en dus de welvaart herverdeelt van de burger naar de multinationals en regeringen. De CO2/klimaathysterie is echt zo onlogisch als het maar kan. Duitsland wil door de uitfasering van kolen in 2038 565 miljoen CO2 “besparen”. Wat Duitsland in 18 jaar “bespaart”, stoot China in 18 dagen uit…
https://politikstube.com

Dit Rutte-kabinet en de vorige Rutte-kabinetten hebben als doel “meer” gesteld; meer immigranten; dus meer betaling van zorgkosten die het rijk betaalt, meer uitkeringen uitgeven, meer globalisering, meer belastingen voor de hardwerkende Nederlanders, meer geld naar de EU en de VN en nog wat zogenaamde “noodfondsen”… en ga zo maar door. De boodschappen, verzekeringen, kapper, tijdschriften, en andere noodzakelijkheden zijn allemaal omhooggegaan onder deze Rutte-kabinetten en ook dit jaar blijft die stijgende lijn zich herhalen. De woonlasten gaan dit jaar ook weer fors omhoog, de grootste stijging in zeven jaar! Zeker 6,3%.
https://jdreport.com

Wie zich in de islamideologie heeft verdiept, weet dat de moslims vanuit de Koran niet mogen en niet willen integreren en dat die overal in de wereld de islamideologie willen implementeren  inclusief de sharia-wet en leefregels..

In Duitsland gaat de islamisering op scholen door. Een enquête wees uit dat een kwart van de moslimkinderen het eens is met de Koran en bijvoorbeeld gelooft dat de sharia-wetgeving en de zware straffen tegen homoseksuelen of overspeligen boven de Duitse wet staan. Een vijfde van de ondervraagde scholieren van 15-16 jaar is het ermee eens dat elke moslim, indien nodig met geweld, tegen alle ongelovigen (niet-moslims) moet vechten om de islam te verspreiden.

Mijns inziens denkt de moslimjeugd niet alleen in Duitsland zo, aangezien er in elk “open grenzen” land binnen de EU dezelfde problematiek te zien is met moslimjeugd…
www.tichyseinblick.de

Al die groene diversiteits- en verduurzamingsplannen zijn niet doordacht, niet op korte en lange termijn en kunnen in de meeste gevallen niet onderbouwd worden. Zoals de windmolens die, zo blijkt, toch al menige vogel gedood te hebben en daarnaast giftig SF6 gas lekken/uitstoten dat in de atmosfeer komt en daar heel erg lang blijft hangen.

Hoeveel windmolens heeft Duitsland eigenlijk nodig om “groen en klimaatvriendelijker” te gaan. Volgens onderstaand bericht zouden er, om in de totale behoefte te voorzien, zo’n 199.000 windmolens geplaatst moeten worden.

Omdat er veel gebieden zijn waar ze niet geplaatst mogen worden vanwege de natuurbescherming, dichtbevolkte gebieden enz. is er een beperkte ruimte beschikbaar. Hoeveel SF6 gas deze 199.000 windmolens gezamenlijk uitstoten/lekken zal wel nooit publiekelijk bekend worden…
www.eike-klima-energie.eu

Het is tijd voor een anti-globalistisch beleid, geen mega-grote “Smart-City’s” met het levensgevaarlijke 5G, de boeren gewoon op hun land en terug naar de basis. Laten we samen met de boeren in Den Haag gaan staan op 5 februari; iedereen die zich benadeeld voelt door dit Rutte-kabinet of de vorige Rutte-kabinetten.

Iedereen die uit de EU wil, die uit de VN wil, alle nog niet gecompenseerde Groningers, gediscrimineerde motorrijders, niet goed behandelde blokkeer-Friezen, iedereen die vindt dat Zwarte Piet moet blijven, alle vrachtwagenchauffeurs die de regels niet juist vinden, alle ZZP’ers, iedereen die het belachelijk vindt dat de pensioenen al meer dan 10 jaar niet geïndexeerd zijn, slachtoffers en nabestaanden van immigrantengeweld, mensen die vrijheid boven islam verkiezen, mensen die tegen de uitrol van 5G zijn, mensen die vinden dat de grenzen dicht moeten, leraren, bouwers, de zorg, mensen die de “klimaathysterie” niet geloven, mensen die hun vrijheid, Nederlandse cultuur, identiteit en tradities willen behouden voor toekomstige generaties Nederlanders.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Steun de boeren! Exit Rutte-III!

 1. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Wegwezen met die Bilderberg-trekpop!

  Geliked door 1 persoon

 2. henk verhoef zegt:

  kleine rectificatie
  Gele hesjes worden niet in elkaar geslagen door de fransen politie
  De linkse moslimverrijkers en zwart vermomden die met stenen n brandbaar/ploffend materiaal gooien en vechten met de politie en die alles vernielen en stelen– die worden — en terecht- goed in elkaar getimmerd– helaas te weinig van die gasten zijn om zeep geholpen
  Oh het zijn vaak ook nog illegalen
  oh er zijn meer politiemensen ge/verwond dan slopers

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet juist meneer Verhoef, het is wel degelijk de politie die het dus doet, en in hun kielzog het zwartvermomde tuig dat geen strobreed in de weg gelegd wordt. Het waren niet die zwart vermomden die de brandweer te ´lijf ging, het waren niet de zwart vermomden die de mensen levensgevaarlijk verwondden met hun rubberen (en ook met scherp schoten) kogels, die daardoor ogen verloren, of levenslang gehandicapt werde, en tenslotte er ook doden te betreuren zij, Dát was wel degelijk die politie. Veel te veel eer voor dat zwart vermomde reltuig, hoewel die ook meer als genoeg op hun geweten (dat ze niet bezitten) hebben.

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het komt er nu echt op aan. Elise heeft gelijk. We moeten er STAAN op 5 februari.
  Weg met dit ROTTE RUTTE- troepje in Den Haag.
  Ze hebben al genoeg verziekt.
  Tijd voor een PVV – FvD – regering.
  Kijk eens hoe we bedonderd zijn en worden door de rapport-vervalsers op Justitie.
  Kijk eens hoe de gepensioneerden in meer dan 10 jaar duizenden Euros zijn onthouden.
  Kijk eens hoe duizenden mensen zijn geschoffeerd door de belastingdienst.
  Kijk eens wat een idioterie met snelheidsbeperking.
  Kijk eens wat een idiote hoogmoed dat wij als kleine mensjes op welke manier dan ook invloed zouden kunnen uitoefenen op het klimaat. Het klimaat wordt cyclisch bepaald door zon en overige invloeden vanuit het heelal. Alle CO2, stikstof en andere maatregelen zijn zinloos.
  Nederland moet op de schop.
  Uit de EU en niet meer aan de leiband van de ECB. Rente voor je spaargeld.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s