Klimaatprofeten . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Karen PVV“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Klimaatprofeten . . .

 1. henk verhoef zegt:

  en nog minder deed/doet het de kiezer nadenken
  En hij blijft die voorspellers steunen en weet u waarom

  het is een goed nieuw verdienmodel en je hoeft niet bang te zijn dat de kiezer moeilijke vragen stelt– hij is namelijk te dom
  Voorbeeld — kijk even maar het domme gelul van robothomojetje bij murieltje( gisterenavond nieuwsuur)

  Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Vanwege de verminderde luchtvervuiling moet er helaas een ademhaalbelasting worden ingevoerd, kan niet anders, sorry , ik wil het zelf ook niet, maar moet… En oh ja, vanwege de toename aan soja consumptie een extra verhoging van de btw belasting op etenswaren. Kan niet anders, sorry!
  Uw geliefde grootse leider,
  M. Rutte mede namens zijn EU baas kabouter Timmeraar

  Geliked door 5 people

 3. Hovawart zegt:

  Een alsmaar groeiend aantal linkse parasieten met een groen schuldcomplex, omdat zij zelf steeds verderaf staan van de natuur……..maar anderen daar graag de schuld van willen geven, ze laten bloeden voor hun instellingen en opvattingen…..anderen zijn altijd de oorzaak, nooit zijzelf.
  De Linksche Looney Brigade is als een kwaadaardig gezwel, een plaatselijk overmatige weefselgroei dat zich meestal manifesteert in de politieke cultuur, een woekerend socialistisch zelfbestuur dat alle andere organen aantast en ongeneeslijk verziekt, hun verziekende opvattingen hebben gemeen dat ze de ontwikkeling en vernieuwing tegenhouden en zelfs schaden. De democratie draagt het gevaar in zich dat de meerderheid te weinig oog heeft voor de desastreuze invloed van de linkse minderheid, terwijl de symptomen zich verder uitspreiden. Het vertrouwen in de politiek is al weg, men doet immers in de politieke cultuur net alsof iedereen overal verstand van heeft, terwijl de kwaliteit in de politieke organisatie er eigenlijk niet meer toe doet…….als een dodelijk virus dat op zoek is naar een gastheer met een kwetsbare en fragiele gezondheid, een politiek parasitisme.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:


  There is NO climate emergency

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.climategate.nl/2019/12/clintel-klimaatcrisis-is-nep-en-kost-ons-onze-welvaart/

  CLINTEL: Klimaatcrisis is nep en kost ons onze welvaart

  Hun slogan “Er is geen crisis“, hun mededeling “CO2 is heilzaam” en hun missie “Aanpassen aan klimaatverandering in plaats van te bestrijden”: de wetenschappers van CLINTEL waarschuwen voor klimaatalarmisme en het overhaasten van dure politieke klimaatbeslissingen. EIFELON sprak met de Nederlandse mede-oprichter professor Guus Berkhout over zijn motivatie.

  De nieuwe Duitse EU-president Ursula von der Leyen wil een biljoen euro uitgeven om de klimaatverandering te bestrijden en roept de klimaat-noodtoestand uit. Aangezien ze geen geldpers bezit, noch een winstgevend bedrijf runt, zal zij de geschatte 1.000 miljard euro van ons burgers opeisen. Ze baseert haar acties op gepolitiseerde wetenschappelijke verklaringen van het IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), dat mensen vanwege hun CO2-uitstoot verantwoordelijk zouden zijn voor klimaatverandering en opwarming van de aarde. De voorgestelde maatregelen zullen verstrekkende gevolgen hebben voor onze activa, onze economie, onze energievoorziening, onze rechten en onze democratische vrijheden.

  Het rommelt enorm onder de meer nuchtere wetenschappers die zich met het klimaat bezig houden. Eén van deze kritische stemmen is de Climate Intelligence Foundation (CLINTEL), een wereldwijde vereniging van meer dan 800 wetenschappers, waaronder een Nobelprijswinnaar. Ze richten een duidelijke boodschap tot de EU, de VN en de regeringen van de wereld: er is geen klimaatcrisis. Stop met het vernietigen van miljarden euro’s en complete economische systemen om klimaatverandering te bestrijden, waarvan we nog steeds niet weten hoe groot het door de mens veroorzaakte aandeel is, en of andere factoren zoals zonnestraling, wolkenvorming, oceaanfluctuaties en vulkaanuitbarstingen tezamen een veel grotere rol spelen

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   De naam IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) zegt eigenlijk al alles, ze vragen zich niet af óf er sprake is van Climate Change maar voeren het aan als een voldongen feit.
   En gaan ervan uit dat menselijk handelen daar verandering in zou kunnen brengen terwijl zelfs in de meest optimistische schatting de opbrengst van alle geldverslindende maatregelen samen nauwelijks meetbaar is.
   Baudet verkondigt het keer op keer; 0,00007 graad is minder dan niks.

   Like

 6. sir piet zegt:

  Helaas Waar!

  Like

 7. danny zegt:

  De bregman klimaat hoax: binnen 10-20 jr staan; republiek mokum, Rotterdam en Den Haag onder water volgens ‘klimaat goeroe’ bregman.

  Zijn prul boekje zal goed branden in menig open haard.

  Oh maar dat mag natuurlijk niet, al die co 2 in de lucht. Bregman toch. ; ))) denk aan de toekomst van de jeugd met dat millieu vervuilend boekje .

  Het groene boekje van bregman. pffffffffffff . de klimaat hippie.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Freda110 zegt:

  Het hele z.g klimaatprobleem is in en enkele zin samen te vatten;
  Kapitaal gaat boven Moraal !!

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Ik word dit jaar zeventig lentes jong. Heb het allemaal zien voorbij komen. Maar wat we vandaag meemaken is alle onschuld voorbij. Nu wordt het menens. Erop of eronder.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Mensen begrijp het toch de klimaat waan werd in de wereld gezet om het globalisme te verwezenlijken en de banken (de motor van het globalisme) te redden. De banken zijn de facto failliet. Het systeem is failliet. De verzonnen en gepropageerde klimaat crisis moet het glabalistisch systeem redden en niet het klimaat. Het klimaat hoeft niet gered te worden het klimaat redt zichzelf dat doet het al sinds de het begin van de aarde.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Hoe belazeren ze het volk…….zo dus en iedere keer trapt het stemvee er weer in !

  Like

 13. Kuu zegt:

  Ik les net dat er een groep is die de rokers aansprakelijk wil stellen voor veroorzaakt schade…. Hoe zit het ook al weer met de drugs? Moet kunnen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s