Tijd voor een ander politiek beleid!

Screenshot_84

(Door: “Elise”)

Pisnijdig word ik altijd van berichten zoals het onderstaande. De kwaliteit van de zorg voor ouderen zou onbetaalbaar zijn… Weet u wat onbetaalbaar is? De immigranten die leven op onze kosten en het geld van de ouderen verbruiken!! De prioriteiten van dit Rutte-kabinet liggen duidelijk al jaren verkeerd. We zouden om zoveel redenen moeten stoppen met het opnemen van niet-westerlingen in ons mooie Nederland!!!
www.ad.nl

Nigel Farage heeft met zijn partij afscheid genomen van de EU! Respect! Hopelijk stapt Nederland ook gauw uit het dictatoriale EU. In de mooie speech die Farage gaf binnen de EU-gemeenschap werd met Engelse vlaggen vaarwel  gezegd en gezwaaid tegen de EU. Een schitterend moment dat helaas niet zo goed ontvangen werd, maar een kleinigheidje hou je toch…
https://jdreport.com/

In onderstaand artikel legt o.a. professor Curtis Bennett uit hoe draadloze technologie niet compatibel is met onze elektrische biologie, en hoe de pulserende stralingen onze organen en cellen negatief beïnvloeden. Levende bloedcellen worden plakkerig en klonteren samen (rouleaux-formatie) wanneer u een computer of telefoon gebruikt.  Meer dan 5000 studies tonen nu aan dat RF/MW-straling schadelijk is voor de menselijke biologie, dieren en planten. Acute en chronische blootstelling aan, zelfs bij lage straling, kan niet alleen leiden tot negatieve gezondheidseffecten maar kan ook calciumionenschade veroorzaken, en endotheliale cel disfunctie, stikstofmonoxide depletie, oxidatieve stress, verstoring van melatonine, bloed hersenbarrière lekkage, DNA-schade, spermaschade en meer…
https://wifithekillingfields.wordpress.com

Misschien bent u op de hoogte van Agenda 21 van de Verenigde Naties, die de wereldbevolking wil uitdunnen om dat dit duurzamer zou zijn. En niet alleen de levensgevaarlijke puls straling van 5G en niet geteste vaccinaties passen in dat Agendapunt, maar ook uitbraken van virussen… Ook de titel van onderstaand artikel zegt iets gelijks…”Hoe een virale pandemie de globalistische Agenda ten goede komt…” Een interessant artikel dat u een kijkje geeft in de mondiale wereldpolitiek.
www.activistpost.com

Bij de belastingen werkt het anders. Daar werden mensen met een gouden handdruk weggestuurd, 5487 mensen moesten weg, en dat kostte € 650 miljoen. Er zijn nu vijf van de weggestuurde mensen weer werkzaam bij de belastingdienst, maar het geld mogen ze houden… Dus je wordt uitgekocht, gaat weg, krijgt je baan terug en mag het geld houden… Heel vreemd wat er bij de belastingdienst gebeurt, het lijkt een beetje op de politieke baantjes carrousel…
https://ejbron.wordpress.com

Ondanks dat velen het ontkennen en de politiek er via achterkamertjespolitiek aan meewerkt, is het niet de eerste keer dat de islam, een veroveringsideologie, probeert Europa te islamiseren. En het is aan ons, de bevolking, om dat te voorkomen. Vrijheid, westerse normen en waarden, de gelijke rechten van vrouwen, en ons Europese continent zijn geen dingen waarover onderhandeld kan worden. In onderstaand filmpje van de partij die al jaren vecht voor het behoud van ons Nederland en ons ook al jaren waarschuwt voor de islam, en de EU, ziet u een korte terugblik.
https://youtu.be

Het Nederlandse politieke kartel, dat volgzaam de orders van de VN en de EU opvolgt en daarmee miljoenen Nederlanders negeert en belazert, heeft mijns inziens geen greintje gezond verstand meer. Het negeert problemen die er al jaren zijn en die blijven groeien, het luistert niet naar de Nederlanders, blijft eindeloos onderzoeken uitvoeren terwijl de resultaten nooit overeenkomen met de door haar gewenste resultaten, zodat er soms “aanpassingen” gedaan worden….

Het verdedigt de Nederlandse identiteit en cultuur niet, het wil de boeren “verduurzamen” oftewel laten verdwijnen, het wil megasteden met 5G, het heeft duidelijk haar prioriteiten niet op orde en weigert meer geld uit te trekken voor Nederlandse prioriteiten zoals de leraren, de zorg, de politie, de mariniers, de bouwers, Groningers en… Nou ja, wie is er eigenlijk niet gedupeerd door het politieke wanbeleid dat buitenlanders belangrijker vindt dan de rasechte gewone normale Nederlander!!! Het is een grove schande, dit regeringsbeleid!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tijd voor een ander politiek beleid!

 1. Rensk. zegt:

  En dan hebben ze een onderzoek gedaan waar de mensen zich het meest druk om maken en dan komt op 1 de zorg en dan de veiligheid en dan onderwijs en op de vierde plaats immigratie.

  Ik denk dan hoe doen ze in godsnaam die onderzoeken? Want als we nummer 4idd niet hadden dan was punt 1, 2 en 3 ook veel minder een punt.

  Zijn ze nou echt zo dom vraag ik me steeds af. Hoe kan iemand zo dom zijn. Kennelijk kan het echt en dan ook nog mensen vertellen hoe het allemaal zit. Verbijsterend. Steeds weer.

  Geliked door 4 people

 2. Tijd voor een ander politiek beleid.
  Inderdaad en dan gisteren nog uit de EU en eergisteren de VN buiten trappen.
  Een kopvod is voor Hennis niet meer genoeg.

  Op verscheidene websites zijn foto’s opgedoken waar voormalig liberaal Jeanine Hennis-Plasschaert naast foto’s van Iraanse terreur-CEO’s Qassem Soleimani en diens rechterhand Abu Mahdi al-Muhandis zetelt.

  https://www.geenstijl.nl/5151697/controversiele-vvd-politica-opnieuw-in-opspraak/

  Like

 3. Lucky zegt:

  Als de migranten het maar goed hebben…ouderen kunnen wel een pilletje nemen?

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/commissie-onderzoek-toont-aan-enorm-veel-behoefte-onder-ouderen-om-te-beschikken-over-zelfdodingsmiddel-sgp-ziet-de-bui-al-hangen/

  Commissie-onderzoek toont aan: ‘enorm veel behoefte onder ouderen om te beschikken over zelfdodingsmiddel’! SGP ziet de bui al hangen

  Commissie-onderzoek toont aan: ‘enorm veel behoefte onder ouderen om te beschikken over zelfdodingsmiddel’! SGP ziet de bui al hangen

  Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 76 duizend ouderen boven de 55 een ‘persisterende doodswens’ hebben. Opmerkelijk hoge cijfers die de overheid voor een nieuw dilemma zet. De SGP ziet direct problemen in de uitslag van dit onderzoek. Zij vinden dat dit geen taak van de overheid is, de overheid is er om het leven te beschermen!

  De cijfers komen van de commissie ‘Perspectieven op de doodswens’, het gaat om mensen die niet ernstig ziek zijn maar wel een zekere doodswens hebben. En wat blijkt, er is veel steun onder ouderen voor het concept ‘voltooid leven’.

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/d66-vist-achter-het-net-onderzoek-naar-wetsvoorstel-voltooid-leven-steunt-argumenten-christenunie/

   D66 vist achter het net, onderzoek naar wetsvoorstel ‘voltooid leven’ steunt argumenten ChristenUnie

   D66 hoopt al langere tijd op een wet die het mogelijk maakt je eigen leven te beëindigen (met een hoop mitsen en maren natuurlijk). Dat leverde spanning op tussen die partij en de ChristenUnie, die ook in het kabinet zit. Door onderzoek naar de mogelijkheden voor zo’n wetsvoorstel te doen, kon het hele idee vooruit worden geschoven. Maar het onderzoek is klaar en D66 vindt geen steun voor haar eigen plannen!

   D66 gaat nog verder en vindt zelfs dat niet-zieke ouderen, die hun leven als ‘af’ beschouwen, óók geholpen zouden moeten kunnen worden. Daarbij stellen ze een leeftijdsgrens van 75 jaar en ouder. En op dit punt fileert het rapport de argumentatie/wenselijkheid van zo’n wetsvoorstel.
   Ouderen van die leeftijd, waar bijvoorbeeld de partner allang van overleden is, zouden met zo’n wetsvoorstel geholpen moeten zijn. Het probleem is alleen dat heel veel ouderen die bijvoorbeeld eenzaam zijn, op een later moment juist weer heel vrolijk en vol levensenergie zijn. En dus helemaal niet dood willen.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Snel opgerut dus ! Nu een bevolking die is een keer hun hersens gebruiken als ze weer in het stemhokje staan…………………………………….Wat zou dat een verademing zijn !!

  Like

 5. Lucky zegt:

  Horror pipo…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/kijk-nonvaleur-bner-johnny-mol-vindt-dat-misdragende-vluchtelingen-onze-schuld-zijn-behandeld-als-dieren/

  KIJK! Nonvaleur-BN’er Johnny Mol vindt dat misdragende vluchtelingen onze schuld zijn: ‘Behandeld als dieren!’

  Dat vluchtelingen met enige regelmaat de criminele fout in gaan, is onze eigen schuld. Dat vindt Johnny de Mol. Terwijl Europa zo’n beetje de meest gastvrije en lakse immigratieregels van heel de wereld heeft, vindt de zoon van mediatycoon John de Mol alsnog dat wij ze als “dieren” behandelen en daarom is het ook ónze schuld als ze misdaden begaan. Dat zegt de omhooggevallen presentator bij 5 Uur Live.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.rt.com/news/479505-democracy-faith-level-drop/

  Democracy in meltdown: In almost every country, people’s faith in democratic systems is at rock-bottom levels

  Democratie in de put: in bijna elk land is het vertrouwen van mensen in democratische systemen op een dieptepunt

  A new study has delivered a huge reality shock to career politicians and liberal elites—that dissatisfaction with democracy has been rising for decades, and especially in the developed world is approaching an all-time global high.
  World leaders love to toot the horn of democracy. To take just three recent examples, Angela Merkel, Justin Trudeau and even Barack Obama have all weighed in on how great their country’s democracies are. This would be all very well, if only the people agreed.

  But according to research published this week by the Bennett Institute for Public Policy, a think tank based at the University of Cambridge, they do not. The findings were borne by asking citizens a simple question; whether they were satisfied or dissatisfied with democracy in their countries. Surveys conducted between 1973 and 2020 were analysed.

  In total, the question was posed to over 4 million people. By combining all of these sources they were able to outline the changing perceptions of democracy over the past 25 years worldwide, and over the past 50 years in Western Europe

  Rot setting in
  And the results were unequivocal. Wherever in the world you look, you will find democracy in a state of malaise.

  Overall, since the mid-1990s, the number of people who say they are “dissatisfied” with democracy has increased by almost 10 percentage points from 47.9% to 57.5%. That figure is the highest in the time taken in by the study, and 2019 is the year with the highest level of democratic discontent on record.

  In developing countries around half of people are dissatisfied with democracy in their countries—a huge figure, although this represents only a slight increase in the last 25 years. The authors believe that poorer countries received an injection of positivity from their brand new democracies, but as people see their countries slide back into crime and corruption it is beginning to wear off.

  Nl
  Een nieuwe studie heeft een enorme schok in de realiteit opgeleverd voor carrièrepolitici en liberale elites – dat de ontevredenheid over democratie al tientallen jaren toeneemt, en vooral in de ontwikkelde wereld nadert een wereldwijd hoogtepunt.
  Wereldleiders blazen graag de hoorn van de democratie. Om maar drie recente voorbeelden te nemen, Angela Merkel, Justin Trudeau en zelfs Barack Obama hebben allemaal gewogen hoe groot de democratieën van hun land zijn. Dit zou allemaal heel goed zijn, als de mensen het maar eens waren.

  Maar volgens onderzoek dat deze week is gepubliceerd door het Bennett Institute for Public Policy, een denktank aan de Universiteit van Cambridge, doen ze dat niet. De bevindingen werden gedragen door burgers een eenvoudige vraag te stellen; of ze tevreden of ontevreden waren over de democratie in hun land. Enquêtes uitgevoerd tussen 1973 en 2020 werden geanalyseerd.

  In totaal werd de vraag gesteld aan meer dan 4 miljoen mensen. Door al deze bronnen te combineren, konden ze de veranderende perceptie van democratie over de afgelopen 25 jaar wereldwijd en de afgelopen 50 jaar in West-Europa schetsen

  Rottingsproces
  En de resultaten waren ondubbelzinnig. Waar ter wereld u ook kijkt, u zult democratie vinden in een staat van malaise.

  Sinds het midden van de jaren negentig is het aantal mensen dat zegt ‘ontevreden’ te zijn met democratie met bijna 10 procentpunten gestegen van 47,9% tot 57,5%. Dat cijfer is het hoogste in de tijd die de studie in beslag heeft genomen, en 2019 is het jaar met het hoogste niveau van democratische ontevredenheid dat ooit is geregistreerd.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Ach ja BNers. Je kunt ze in feit niet meer voor vol aan zien.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De ouderenzorg is eerst tot op het bot uitgekleed, bejaardenhuizen massaal gesloten en personeel als oud vuil buiten gezet.
  En nu gaat men zeggen dat er kwaliteitsnormen bestaan. Waar waren die normen toen men besloot tot afbraak ?
  Het personeel dat destijds werd afgedankt heeft inmiddels hun weg gevonden naar andere banen, zonder onregelmatige diensten, zonder dat je door onderbezetting structureel moet overwerken.
  Die denken er niet aan om terug te komen, die vragen zich af waarom ze deze stap niet veel eerder hebben genomen !
  Maar geen nood, Pia Dijkstra (D66) heeft de oplossing al !
  Een pil zodat je bij “voltooid leven” er snel en pijnloos zelf een einde aan kunt maken, bijkomend voordeel is dat de NS dan makkelijker op tijd kan blijven rijden, al die zelfmoordenaars houden ontzettend op.
  Wel vooraf even aangeven dat nog werkende organen kunnen worden uitgenomen voor hergebruik.
  En dan durft men nog te beweren dat we een “kwaliteitsnorm voor ouderenzorg” hebben, dan moet je toch een plaat voor je kop hebben van gewapend beton !!

  Like

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen in de VS
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/democraten-akkoord-met-wetsvoorstel-voor-invoering-sociaal-puntensysteem-zoals-in-china/

  Democraten akkoord met wetsvoorstel voor invoering sociaal puntensysteem zoals in China

  Straks ook in EU en Nederland? Kredietwaardigheid gekoppeld aan politieke en/of religieuze standpunten en internetgedrag – Democratische politicus en voorzitter Klimaatcomité eist dat Google alle ‘klimaatontkenners’ van YouTube afhaalt – ‘Zo begint onderdrukking’

  Zo zijn de Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden akkoord gegaan met een wetsvoorstel waarmee in de VS een ‘social credit’ / puntensysteem zoals in China wordt ingevoerd. Als het voorstel door de Senaat komt, dan worden je politieke en religieuze standpunten en meningen ook in Amerika gekoppeld aan het al dan niet verkrijgen van een lening of hypotheek.

  De Republikeinen hadden een amendement ingediend om te voorkomen dat het Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) het recht krijgt om van kredietverstrekkers te eisen dat zij de kredietwaardigheid van mensen gaan evalueren en punten gaan geven aan de hand van hun religie, politieke voorkeur en andere aspecten.

  Like

 10. M. zegt:

  Dit is geen beleid wat er nu gevoerd word maar openlijke vijandigheid tegen het volk met de media als spreekbuis om elk gezond verstand wat het volk voortbrengt te demoniseren en te labelen met allerlei onzinnige woorden die men misbruikt om het volk de mond te snoeren.
  Deze zogenaamde politici waren in 2010 allemaal zeer content met het feit dat het tegengaan van Nederland en zijn cultuur tot beleid werd gemaakt.
  De politici die het daar niet mee eens zijn en Nederland en de cultuur niet willen tegen gaan sluit men gewoon buiten.
  Om alles te laten zoals het is kreeg u een potloodje………en een vuilnisbak.
  Een beetje fraudegevoeligheid is mooi meegenomen in een land waar het volk het helemaal zat is maar men de schijn ophoudt dat we allemaal zielsgelukkig zijn met de afbraak van onszelf en ons land omdat we daar …volgens het potloodje…zelf allemaal op zouden stemmen.

  Als u dat gelooft geloofd u ook vast nog in Sinterklaas.

  Like

 11. Frans Keulemans zegt:

  Deze buitenlanders horen niet thuis in Europa zijn gevaarlijk en krijgen geld van de belasting betalers schandalig is dat word wakker stop de belastingdienst deze misdadigers te betalen

  Like

 12. Frans Keulemans zegt:

  Deze buitenlanders horen niet thuis in Europa zijn gevaarlijk en krijgen geld van de belasting betalers schandalig is dat word wakker stop de belastingdienst deze misdadigers te betalen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s