Na succesvolle afweer van migranten: “De Hongaars-Servische grens staat permanent onder druk”

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

Na het succesvolle afweren van een grotere groep migranten aan de Hongaarse grens werden in de media meer details over het incident bekendgemaakt. Volgens de berichten volstonden drie waarschuwingsschoten van de Hongaarse grenspolitie om de groep van ongeveer 70 illegalen ervan af te houden Hongaars grondgebied te betreden. Ook het ministerie van Binnenlandse Zaken in Boedapest bevestigde de waarschuwingsschoten. Er zouden vier personen zijn gearresteerd. De anderen zouden “in alle windrichtingen” gevlucht zijn. De Hongaarse autoriteiten weten zeker dat het om een geplande en georganiseerde actie ging, wellicht ondersteund door mensensmokkelaars.

Duits - Zuerst

De uit ongeveer 70 personen bestaande groep heeft twee pogingen ondernomen om op Hongaars grondgebied terecht te komen.

Na controle van het grenshek werd deels grote schade vastgesteld. De barrière zou over een lengte van ongeveer tien meter kapotgemaakt zijn, deelde de politie mee. Nu wordt het hek langs een rijksweg verstevigd.

“De Hongaars-Servische grens staat permanent onder druk”, verklaarde György Bondi, de voor de binnenlandse veiligheid verantwoordelijke adviseur van minister-president Viktor Orbán, in het kader van een persconferentie over de gebeurtenissen. In januari probeerden volgens hem al meer dan 3000 personen illegaal de grens over te komen. De jongste “aanval op de grens” zou in twee golven hebben plaatsgevonden. Minister van Binnenlandse Zaken Sandor Pinter benadrukte dat de politie voorbereid en bereid zou zijn “Hongarije te beschermen”.

Het jongste incident maakte eens te meer duidelijk dat Duitsland ook direct profiteert van de Hongaarse grenscontroles. Het lukte een Hongaars televisieteam om een van de leden van de groep migranten aan de Servische kant van de grens op te sporen. De overwegend uit Egypte afkomstige jonge mannen gaven hun nachtelijke actie toe en verklaarden nadrukkelijk: “We worden steeds maar weer door de politie tegengehouden en naar de Servische kant van de grens gedrongen. Maar we geven het niet op. We willen naar Oostenrijk en verder naar Duitsland”, vertelde een van de mannen aan het televisieteam.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, asielwaanzin, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Moslims, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Servië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Na succesvolle afweer van migranten: “De Hongaars-Servische grens staat permanent onder druk”

 1. Pingback: Na succesvolle afweer van migranten: “De Hongaars-Servische grens staat permanent onder druk” | eunmask

 2. koddebeier zegt:

  Hongaren beschermen ten iminste hun grondgebied, Nederland is net de zoete inval, alles rent hier zomaar naar binnen tot en met het grootste tuig/moordenaars.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Wat heb ik aan de informatie dat er “maar drie waarschuwingsschoten nodig waren om de parasieten te verjagen” ? Al had men 17 waarschuwingsschoten en 8 gerichte, eventueel dodelijke, schoten nodig gehad om het eigen land te verdedigen, óók dan zou ik zeggen : “Zo hoort dat Hongaren, strijden voor je eigen land en bevolking”. Er zijn in ’t verleden teveel échte landgenoten gedood, ook Nederlanders, die hun vaderland verdedigden tegen indringers om de parasieten ongelimiteerd te laten binnenstromen. Als onze gedode voorouders zouden hebben geweten dat ze “voor niks” hun leven lieten, z.g. voor Volk en Vaderland , dan keerden zij zich in graf om.

  Like

 4. Lucia zegt:

  Goh kunnen we wat hongaarse ballen bestellen voor ons Haags tuig!!

  Like

 5. ildiko zegt:

  gisteren in Budapest ! grote demonstratie meer dan tienduizenden, voor Fidesz en Orban, en tegen eigen linkse democraten( als ze “”democratie”” betekenen dan geef mij maar dictatuur) https://www.facebook.com/groups/233311397210249/wp/593072984871207/

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  Misschien zijn de gewone hekken bij de Hongaars – Servische grens niet voldoende. Samen met de vlijmscherpe stekels moeten ook landmijnen worden gelegd, sensoren en wachttorens met schietgrage mitrailleurs. Alles op DDR-style.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s