De PvdA en Marokkanen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Marokkanen, PvdA. Bookmark de permalink .

9 reacties op De PvdA en Marokkanen . . .

 1. andre zegt:

  Als ik dan moet kiezen tussen dit uitschot of een Marokkaan is de keuze niet zo moeilijk. Het zijn psychopaten want als Baudet wat roept op feiten die hem op dat moment bekend zijn is het niet zo gek en dan is het ook heel correct om jezelf te corrigeren als het wat anders blijkt. Rutte 1,2 en 3 liegt keihard op feiten wat ons bakken met geld kost en er wordt niets gecorrigeerd laat staan gecompenseerd (ik wacht nog steeds op die 1000 euri net als jullie). Doe mij maar een Marokkaan!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Klik op
  [audio src="http://memotrip.nl/multicul/marokind.mp3" /]

  om de jongens zelf te laten vertellen
  (MP3-geluid) hoe normaal het is om te stelen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  ZIJ mochten dit allemaal zeggen……; ZIJ wel….!
  Ongestraft!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  En lees hier maar eens wat bepaalde poldermoslims in 2019 van plan waren via een petitie tijdens gymlessen:

  Poldermoslims tekenen massaal een petitie om meisjes op school in vol islamitisch gewaad te laten mee-gymmen: ‘Keuze!’

  Een groep zelfverklaarde ouders, docenten en oud-leerlingen van de Westlandse school ISW Hoogeland (dat zijn beslist curlingouders en helikopterouders) is boos op het schoolbestuur, omdat deze het momenteel niet toestaat om te gaan gymmen in jurken of lange broeken.
  De club – die zichzelf framet als ‘pro-keuze’ maar eigenlijk vooral ‘pro-islam’ is – is een drammerige petitie gestart om meisjes ook verkleed als Michelinmannetje te laten gymmen. Duizenden tekenden al.
  En hebben ze soms ook aan die meiden gevraagd of die het wel zo leuk vinden om in lange gewaden en sluiers te gaan gymmen? Ongetwijfeld NIET!

  Op een school in de Zuid-Hollandse gemeente Westland, welteverstaan, vanwege zoiets pietluttigs als het kledingbeleid tijdens de gymlessen. De school eist (waar halen ze trouwens het gore lef vandaan!) dat leerlingen in normale sportkleren gaan sporten, en dat vinden duizenden islamitische fundamentalisten in ons land namelijk heel gek: ze willen dat meisjes zichzelf van top tot teen bedekken en als wandelende rolmopsen meedoen aan hardlopen, verspringen, voetbal en ringzwaaien.
  Maar als je zulke lange gewaden draagt dan kun je bijna niet hardlopen, je gaat er enorm in transpireren, je kunt er zelfs niet in ver- of hoogspringen of voetballen en er hierdoor zelfs over kunnen struikelen of ergens achter blijven hangen!

  In een petitie (met inmiddels 3.500 ondertekenaars uit het hele land) klaagjanken ze:

  “Wij – Leerlingen, Docenten, Ouders, Oud-leerlingen, Kennissen van de leerlingen – constateren

  – Het schoolbestuur heeft met alle LO-docenten besloten dat iedereen tijdens de gymles een korte broek met korte mouwen draagt.
  – Een heleboel leerlingen zijn het hier niet mee eens.
  – Iedereen moet zich goed voelen tijdens de gymles, in de kleding die hij/zij draagt.
  en verzoeken
  – de keus om zelf te kiezen tussen een lange of korte broek en lange of korte mouwen.”
  De petitie krijgt steun van mensen die in het frame over keuzes trappen, maar het grootste gedeelte van de ondertekenaars lijkt toch vooral islamitische geloofsregels (als die meiden echter hierdoor ongelukken krijgen dan moeten ze alleen NIET gaan zitten janken omdat ze dat allemaal toch zo goed hadden bedoeld!) tot in de gymles dwingend te willen opleggen aan jonge meisjes. Onder wie ook ons aller Haagse salafist Arnoud van Doorn.

  Binnen de islamitische wereld zijn gymlessen al langer een heikel punt, ook omdat het gaat om lichamelijke beweging met jongens én meisjes die natuurlijk ook bedekt onder de douche moeten. Bij de islamitische Yunus Emre-scholengemeenschap in Den Haag hebben ze daarom maar besloten om de twee geslachten aparte lichamelijke opvoeding te geven. Dat zou meer in overeenstemming zijn met de moslimleer.
  Laten die moslim-idioten anders gewoon ZELF een keer allemaal in gewaden gekleed en met sluiers om aan sport gaan doen en daarna hierin zelfs gaan zwemmen en skiën! En dan zullen ze er HEEL snel achter komen dat gewaden ontzettend hinderlijk zijn om mee te sporten! Het zijn niets anders dan huilerige en aanstellerige dwazen die hun kinderen hiermee ontzettend veel schade gaan berokkenen!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Extreem links wordt achter de schermen gesteund door de bilderberg groep met denktanks,spindocters en gefinancierd door george soros om nederland van binnenuit te slopen.Politiek rechts is de vijand en moet kapotgemaakt worden.

  Geliked door 2 people

 6. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Een hele goeie en mensen vergeten zo helaas!

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Zeg heel duidelijk je woont in Nederland en als je onze regels niet zind dan direct opdonderen naar je islamitische trog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s