Grapperhaus stuurt documenten over Wilders naar Kamer

Screenshot_55

Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) heeft maandag een grote hoeveelheid documenten naar de Tweede Kamer gestuurd over de strafvervolging van PVV-leider Geert Wilders. Het gaat om alle communicatie tussen het ministerie en het Openbaar Ministerie tussen maart 2014 en december 2016 over de ‘minder Marokkanen’-uitspraak van Geert Wilders.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, Justitie, kwaadaardige opzet, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Grapperhaus stuurt documenten over Wilders naar Kamer

 1. Monalisa zegt:

  Nu afwachten wat er uitkomt zwarte blazijdes.

  Geliked door 1 persoon

 2. flo zegt:

  Wat is het toch een walgelijk zooitje daar in den haag.

  Geliked door 4 people

 3. Hovawart zegt:

  Een onderzoeksbureau van een multinational, gespecialiseerd in het gebruik van Red Tape deed een zoektocht naar staatsdocumenten, mocht er stront tegen de ventilator gaan vliegen dan is zo’n firma nooit te dagen voor welke commissie dan ook……..als corruptie toch eens verboden zou worden.

  Geliked door 3 people

 4. Nemesis zegt:

  Typisch weer zo’n smerige rotstreek om de boel te traineren., maar ik hoop dat de advocaten er toc uit komen en ook dat ze kunnen vast stellen, dat nu werkelijk alles boven water is, wat ik zo direkt niet kan geloven,

  Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  Uiteraard was er vertraging. en uiteraard komt het pas anderhalve dag voor de zitting boven tafel, zo kennen we het corrupte gajes weer…………..

  Geliked door 4 people

 6. vangie1206j zegt:

  Die verdomde Marokkaanse ratten zijn zijn bij justitie heilig verklaard zie maar de spastische reactie overal dat Harry Mens zondag het woord Marokkanen durfde te noemen.
  Het is schorem van de bovenste plank en Geert Wilders had 100% gelijk het zijn oproep.
  Elke dag hoor je ellende van die rif apen want anders kan ik ze niet noemen.

  Geliked door 4 people

 7. vangie1206j zegt:

  Meneer grappighuis zal wel even, een grapje van het (huis zeker binnenhof).

  Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Ik ben benieuwd en eigenlijk ook weer niet. Er wordt zoveel niet verteld. Er is ook een liedje dat al begint met,, is dit alles oehoehoehoe,, en dat laatste dat zal wel kloppen denk ik. Ziek lan, zieke managers, maar ook hele zieke STEMMERS!!!! al vele jaren. Maar O Zo CORRECT VINDEN ze zelf.

  Like

 9. karton zegt:

  Wát een godvergeten zootje daar in de Kamer. Kort vóór de zitting komen ze met de documenten, die, uiteraard, vast niet volledig zullen zijn. Ze blijven traineren en daar zullen ze dan vermoedelijk wel een “goede” reden voor hebben, stelletje achterbakse mensjes ! Is de z.g. rechterlijke macht al 6 jaren bezig over de woordjes “minder. minder, minder” uitgesproken door dhr. Wilders , maar tot heden blijkt dat dhr. Wilders volledig gelijk had én heeft ! Gisteravond zag ik héél even een vrouw op t.v., een vrouw van het negroïde ras (het woord “neger” mag niet meer, geloof ik) ze noemden haar Sylvana S. ik ken dat mens trouwens uit de strip van “Sjors & Sjimmy”. Het eerste woordje dat dat mens uitkraamde was “racisme” voor de rest niet te begrijpen. Ik vraag me af of zulke nietsnutten alleen op tv.v. komen omdat ze zwart, pikzwart, zijn, want er komt niks zinnigs uit.

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Anderhalve dag voor de zitting de stukken aanleveren is tactiek en ik moet nog zien of dit alles is.
  Ik geloof er niks van dat er belastende stukken bij zitten die Grapperhaus en consorten schade kunnen toe brengen.
  Ik verwacht niet anders dan dat van alle stukken die geleverd zijn, er niets bij zit dat Geert Wilders kan vrijpleiten.

  Dit hele politieke proces is een schande.
  Ten eerste heeft Wilders nooit de woorden zelf in de mond genomen en ten tweede heeft hij daar geen ras mee beledigd want Marokkanen zijn geen ras.
  Men spreekt van een ras als het bepaalde kenmerken heeft zoals, zelfde huidskleur, type haar of vorm van ogen en dat hebben zij niet, het is een samengeraapt zooitje lelijkerds.

  O, wacht ik weet er wel één!
  Ze zijn allemaal ACHTERLIJK..

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucia zegt:

  Als de rechtbank zijn werk serieus neemt en wil doen en tevens alle schijn van partijdigheid wil vermijden, dan moeten ze de zaak uitstellen, zowel voor de rechter en het OM.. maar ook voor de andere partij, n.l de hr Wilders en zijn team van advocaten, Iedere andere beslissing is uitermate verdacht en dient zeker de rechtsspraak niet, zelfs al denkt menige Nederlander dat die krom is.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/minister-sander-dekker-denkt-agressieproblemen-gevangenissen-op-te-lossen-door-gedetineerden-meer-vrijheid-te-geven/

  Minister Sander Dekker denkt agressieprobleem gevangenissen op te lossen door gedetineerden meer vrijheid te geven

  Meer vrijheid, ook wanneer je als veroordeelde zit opgesloten in een cel. Dat is de receptuur die minister Sander Dekker vandaag presenteerde om de agressie onder gedetineerden in de gevangenis te beteugelen. Ook zou het de werkdruk onder gevangenenpersoneel moeten doen verlagen.

  Binnenkort krijgen gevangenen in Nederland een klein beetje van hun vrijheid terug. Minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) heeft het namelijk voor elkaar gekregen dat de ‘boefjes des lands’ zich beter zullen gedragen binnen de gevangenis als ze beschikken over een eigen telefoon. Ook krijgen ze een persoonlijke sleutelbos waarmee ze zelf hun cel van buitenaf kunnen afsluiten.

  Like

 13. Peter zegt:

  Normaal nemen ze in Den Haag een dikke zwarte viltstift,nu komen ze met een stapel papier,op zich al vreemd omdat er eerst niks was,natuurlijk tot op de bodem uitgezocht ,,en de echte bewijsstukken zijn er uit gehaald . Wie dat zooitje nog serieus neemt daar ,mist iets in zijn bovenkamer .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s