Londen: terreurislamiet al eerder bestraft

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

 Man viel willekeurig voorbijgangers aan in Londen-Streatham

Eén slachtoffer verkeert nog in levensgevaar, het andere liep lichtere snijwonden op. Toen kon de politie ingrijpen. De jongste terreuraanslag in het Londen van Sadiq Khan schokt Europa. Zondag had een man in een drukke winkelstraat blindelings op voorbijgangers ingestoken. Naar nu blijkt,was hij al eerder bestraft. Ter bewaking van radicaalislamitische bedreigers ingezette ambtenaren waren ter plaatse.

Blick Oostenrijk

De dader, de 20-jarige Sudesh A., werd onlangs vervroegd uit de gevangenis vrijgelaten. Hij zat zijn oorspronkelijke 40 maanden gevangenisstraf uit voor het verbreiden van radicaalislamitische propaganda in het jaar 2018. Hij bekende destijds in alle 13 gevallen schuld. Onder de terroristische handleidingen die Sudesh destijds verdeelde, bevond zich ook een handboek voor mes-gevechten. Zondag 2 februari was hij alweer op vrije voeten en probeerde te moorden. Behalve een op een machete lijkend mes droeg hij de dummy van een bom-vest.

Stuurde onthoofdingsvideo´s aan vriendin

Tot het jaar 2018 deelde hij propagandamateriaal van de Islamitische Staat (ISIS) respectievelijk Al-Qaida uit aan vrienden en familieleden. Ook stuurde hij onthoofdingsvideo´s naar zijn vriendin en zei dat hij als martelaar zou willen sterven. Hij beschouwde Jezidische vrouwen als slavinnen, waarvan de koran zou toestaan hen te verkrachten. Hij schreef letterlijk: “Als je geen bom kunt maken, omdat de familie, vrienden of spionnen je in de gaten houden of verdenken, neem dan een mes, een Molotovcocktail, een alarmgranaat of een auto in de nacht en val de toeristen (kruisvaarders) aan, de politie en soldaten van de Taghut (vijanden van Mohammed) of westerse ambassades waar dan ook in de wereld. („If you can’t make a bomb because family, friends or spies are watching or suspecting you, take a knife, molotov, sound bombs or a car at night and attack the tourists (crusaders), police and soldiers of taghut, or Western embassies in every country you are in this planet.“)

Rechercheurs in burger waren ter plaatse

Op het tijdstip van de daad bevonden zich agenten in burger ter plaatse. In de Britse media wordt verschillende informatie gegeven over of zij de dader of een andere radicale islamiet bewaakten. In ieder geval was zo een snel ingrijpen mogelijk. De man werd ter plaatse door agenten in burger doodgeschoten. Op de sociale media circuleerden foto´s en video´s.

74 radicale islamieten vervroegd ontslagen

In Groot-Brittannië is nu een discussie over het vervroegd vrijlaten van radicaalislamitische misdadigers ontbrand. Volgens premier Boris Johnson zouden er al 74 gevallen van radicaalislamitische misdadigers zijn die voor het einde van hun straf werden ontslagen. De permanente bewaking van radicaalislamitische bedreigers plaatst de autoriteiten wat betreft personeel voor grote uitdagingen.

Identiteit van de dader snel bekendgemaakt

Ondertussen benadrukte de politie de zaak als geïsoleerde individuele daad te beschouwen. Zoals we uit het Engelstalige gebied meestal gewend zijn, werden de naam, de foto en de achtergrond van de dader spoedig na de daad gepubliceerd. Mogelijkerwijs draagt ook de Brexit ertoe bij om deze praktijk van volledige informatie aan het publiek te kunnen behouden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Londen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Londen: terreurislamiet al eerder bestraft

 1. Willem zegt:

  Een geisoleerde individuele daad, een apart incident etc. dat wordt overal elke keer gezegd. En wat hebben deze incidenten gemeen? Misschien de olifant in de kamer die niet genoemd mag worden? Radicale islam? Volgens erdogan is er maar 1 islam, dus.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Er wordt ( WERD ? ? ) toch altijd verkondigd dat islammige AANSLAG-PLEGERS hun daden plegen uit wanhoop voor hun benarde situatie ???????????????
  armoede, achterstelling, discriminatie etc,etc….

  SUDESH AMMAN WAS STUDENT AAN DE UNIVERSITEIT……….
  / / / /
  De moslim-aanslagpleger in Londen, Sudesh Amman, was al eerder veroordeeld voor terrorisme maar mocht eerder de gevangenis verlaten.

  De terrorist was 18 jaar in 2018 toen hij werd veroordeeld nadat hij van 13 terroristische daden was beschuldigd, volgens het dagblad “The Guardian”.
  Hij was toen STUDENT aan de Universiteit.

  Eerste Minister Boris Johnson beloofde om maandag, vandaag, fundamentele veranderingen aan te brengen in de Wetten wat betreft de daders van terroristische akties.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   De smerige klootzak heeft niettemin, dankzij zijn linkse vrienden en de softe rechters in Londen, niet erg lang van zijn.vrijheid genoten!
   Want de wijze politieagenten daar in Londen hebben het moslim-kreng, toen hij daar op mensen stak, godzijdank helemaal kapotgeschoten!

   Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Terroristische daden? Doodstraf. Het zijn altijd moslims en die zijn zelf voor de doodstraf. Dus waarom dan niet voor dit soort ook de doodstraf invoeren. Je kunt niet anders bij mensen, die een doodscultus aanhangen. Zij houden van de dood en daar kun je je alleen tegen wapenen door ze af te maken voordat ze nog meer onheil aanrichten. Alleen voor terrorisme,omdat dat duidelijke zaken zijn. Maar dan ook alleen voor terrorisme. Ben je er in ieder geval vanaf. Maar dat is denk (nog)een brug te ver. Ik weet trouwens zeker dat gegeven moment toch ingevoerd gaat worden. Bij andere mensen duurt het alleen wat langer voordat ze tot dat slotsom komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteress zegt:

  Tommy Robinson talking about the hypocrisy of Piers Morgan and the censorship of Katie Hopkins

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/islamitische-staat-eist-terroristische-mesaanval-in-londen-op~a7b5bd25/

  Islamitische Staat eist terroristische mesaanval in Londen op

  De jihadistische terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft vandaag de verantwoordelijkheid opgeëist voor de mesaanval in Londen van zondag, waarbij drie mensen gewond geraakten. Dat liet de terreurgroep weten via zijn propagandakanaal Amaq.

  Volgens het officiële persbureau Amaq van de terreurgroep was aanvaller Sudesh Amman een IS-strijder. “Hij voerde de aanval uit als reactie op de oproep om burgers van de landen die lid zijn van de internationale coalitie tegen IS te treffen”, klinkt het in het bericht. Al geeft de terreurgroep verder geen bewijs dat het contact had met de dader.

  Geliked door 2 people

 6. Wachteres zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7960603/Streatham-terrorist-Sudesh-Ammans-mother-disgusted-rampage.html

  Mother of Streatham terrorist reveals her ‘disgust’ at son’s attack, claims he was radicalised in Belmarsh – and how he asked for his favourite mutton biryani just hours before his knife rampage

  Haleema Khan, 41, has described her 20-year-old Streatham terrorist son Sudesh Amman as a ‘lovely boy’
  She is trying to get her son’s body from police to bury him after finding out on TV about his death in Streatham
  Amman lived with Mrs Khan and his five younger brothers in Harrow, but was jailed for terror offences in 2018
  One friend said Amman used to say ‘I am going to bomb you’ and ‘When I grow up I am going to be a terrorist’

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Keer op keer zal een moslim een aanslag plegen. Keer op keer zal men deze dader vervolgen en …. overgaan tot de orde van de dag.
  Het geniep zit in de ISLAM, in de KORAN.
  Om nog komende aanslagen of andere misdaden van de zijde van moslims te voorkomen moet de ISLAM verboden worden, inclusief het in het bezit hebben van de KORAN.
  De KORAN is erger en schadelijker dan Mein Kampf. Dat is wel verboden geweest. Neem een noodwet aan om korte metten te maken met dit gif op deze planeet. De ISLAM moet uitgeroeid worden.
  In het Midden Oosten voeren ze oorlog. Hier plegen ze dodelijke aanslagen. Wordt wakker en stop dit gevaar dat onze gehele bevolking bedreigt. Het is de plicht van regering en volksvertegenwoordiging het volk dat hen gekozen heeft te beschermen tegen dit duivels gevaar.

  Like

 8. Jozef Sleeckx zegt:

  Op de Vlaamse VRT zei de reporter n.a.v. de steekpartij in Londen: “de politie sluit niet uit dat het om een terroristische aanslag gaat.” Elk normaal denken mens weet na zo veel voorgaande gelijkaardige “incidenten” dat de dader een moslim moet zijn en dat hij handelt volgens zijn zgn. “geloof”. Dat is waar ik mij nu het meest aan stoor dat in de reguliere media men de feiten niet benoemd. Pas als men de waarheid echt niet meer kan verzwijgen dan pas kan men tussen de regels lezen dat de aanslagen gepleegd werden door terroristen en in het beste geval door geradicaliseerde terroristen. Geen woord over de overduidelijke conclusie, nl. systematische aanvallen van moslims tegen niet-moslims.

  Like

 9. John van antwerpen zegt:

  Gelukkig ruimen ze hem gelijk op en volgen zo het Franse voorbeeld.
  Wie aan de republiek komt zal door de Republiek vernietig worden.
  Dit was de Franse reactie na bloedige aanslagen. En Frankrijk elimineert niet alleen
  in Frankrijk zelf maar met hun dodenlijsten zijn ze hun eigen staatsburgers gaan doden
  in Syrie en Irak. Ook in de tweede wereld oorlog was het Franse verzet heftig en groots.
  En wat doet Nederland; die laten die tramschutter en de moordenaar op Theo van Gogh
  gewoon leven. Nederland schaam je en neem een voorbeeld aan Frankrijk.

  Like

 10. Jan zegt:

  Slechts 4 van de 71 moslim verkrachters veroordeeld

  Only 4 of Glasgow’s 71 Muslim Refugee Child Rapists Have Gone to Prison

  After a decade of investigations, no justice for the victims.
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/02/only-4-glasgows-71-muslim-refugee-child-rapists-daniel-greenfield/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s