Marokkaanse gemeenschap woedend: “Worden steeds vaker uitgemaakt voor NS-controleurs” (satire!)

Screenshot_44

(Door: “Nieuwspaal”)

De Marokkaanse gemeenschap is woedend op Thierry Baudet vanwege zijn tweet waarin hij een aantal NS-controleurs aanzag voor Marokkaanse hangjongeren.

Veel Marokkaanse jongeren hebben het effect hiervan meteen aan den lijve ondervonden. Zo ook Youssouf El-Khatabi: “Ik stapte vanochtend in de sprinter van Amsterdam naar Almere en mensen begonnen spontaan hun vervoersbewijzen te tonen. Ik heb me nog nooit zo vernederd gevoeld”.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Satire. Bookmark de permalink .

27 reacties op Marokkaanse gemeenschap woedend: “Worden steeds vaker uitgemaakt voor NS-controleurs” (satire!)

 1. Monalisa zegt:

  De politie zal het druk krijgen ligt er al aangifte, het OM wil hier een zaak van maken, liegen is anders dan de waarheid zeggen van minder mi…r

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Baudet maakte een foutje en word verweten de boel op te naaien en dan komt de NPO in beeld die vervolgens zelf de boel nog verder opnaaien door Jetten met zn stomme kop aan het woord te laten. Jetten maakte van alle marokkanen weer slachtoffers. Het is kennelijk zo dat alle marokkanen niet in staat zijn voor zichzelf op te komen en daarom gaat papa Jetten ze een handje helpen. Stemmetjesssssssssssssssssssssss Stemmetjesssssssssssssssssss Wat is het toch een idioot jonk. Scheiding in zn haar word op de centimeter nauwkeurig in de ochtend voor de spiegel gereed gemaakt. Vreselijk zulk soort ¨regeert¨

  Geliked door 2 people

  • Laura van der Storm zegt:

   Dit wil ik wel even kwijt!!! Baudet maakte geen foutje, Baudet was gewoon stom. Ik ben een aanhanger van het 1ste uur van de PVV en daar heb ik me altijd aan gehouden. Toen kwam Baudet met zijn fanfare, overal gestudeerd, alles beter wetende!! Vanaf het eerste uur dat hij in beeld was, wist ik wat voor vlees ik in de kuip had! Een bravour mannetje. Het ergste is nog dat, ondanks al zijn studies, hij niet in de gaten heeft waar de sociale media voor staat. In dit digitale tijdperk kan je je geen leugen of verzinsel meer veroorloven ! Hoe dom kan je zijn en verder zet hij zijn aanhangers voor paal!! Nogmaals, dit is geen foutje, dit is een hele stomme leugen van een hele domme man!

   Like

   • Laura lieve Ik had je hoger ingeschat.
    Het FVD is gewoon een VVD 2.0 oftewel een steunpartij van de VVD van de miskleun Rutte. Je hoeft niet ver te kijken meis Kijk alleen wat daar gestemd word en vul dan je eigen mening in

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Like

   • Rensk. zegt:

    O ddus Baudet maakte geen foutje,maar deed dom. Is dom doen dan geen foutje!!!!!!!

    Like

   • Laura van der Storm zegt:

    Henk, ik weet even niet wat jij bedoelt met jouw reactie. Ik heb het helemaal niet over het FVD.. Die club zal nooit mijn partij zijn. Ik reageerde alleen maar op de persoon van Thierry Baudet, die wederom bevestigt dat hij al met al een licht gewicht is . Met andere woorden….ik heb hem van begin af aan goed ingeschat ondanks zijn grote succes in het begin. Hij kan niet tippen aan Geert Wilders..

    Like

   • Had Ik je even verkeerd begrepen lieve.
    En eigenlijk had Ik vooraf mijn fout in de reactie in moeten zien.
    Hopelijk neem je me het niet kwalijk meis.
    Soms mag Ik mensen ook wel eens verkeerd begrijpen nietwaar.
    Maar als Ik er naast zit zal Ik altijd zo snel mogelijk mijn excuses aanbieden.
    Bij deze dus.

    Like

  • Joke zegt:

   Ja sinds jetten geen bril meer heeft word het al erger met 666 ipv D66

   Like

 3. hannah zegt:

  ze zijn overigens altijd beledigd …. misschien volgende keer die capuchon afzetten …. in de trein vriest het niet …

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Youssouf El-Khatabi liegt dat ie barst ! Hoe kan een Marokkaan zich nou vernederd voelen als hij wordt aangezien voor een personeelslid van NS ? Parasieten van zijn generatie hebben nog nóóit gewerkt en zéker niet bij de NS !

  Geliked door 2 people

 5. wakker blijven luitjes Er staat duidelijk SATIRE bij

  Geliked door 1 persoon

 6. Corné zegt:

  Wat een mocro gezeur. Zijn die gasten zo dom dat ze niet door hebben hoe het komt? Dat hun soortgenoten het er steeds weer naar maken? Discriminatie? Onzin. Terechte kritiek. Ze zijn nog trots op hun afkomst ook en daardoor veel te snel op hun tenen getrapt. Thierry Baudet is een held. Die twee vrouwen waren bang. Die controleurs arrogant tegen vrouwen. Geen wonder toch dat die vrouwen schrokken? Als je kijkt wat mocro’s steeds weer en overal voor ellende veroorzaken. Krijgen we een tweede rechtsgang? Die van Geert ook al over mocro’s is nog niet afgelopen of er is een nieuwe in de maak. Ongetwijfeld ook weer voorgedrukte aangifteformulieren en politiebureau’s langer open. En ook de minister van justitie zal wel weer in het geniep aandringen op een rechtszaak. Oerstom van de politici om olie op het vuur te gooien. Van dat clubje van Erdogan kan je dat verwachten. Maar van Jesse Klaver had ik toch wel meer terughoudendheid verwacht.

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  De gelaatsuitdrukkingen van de oriëntaalse en Noord-Afrikaanse buurtjes vertoond bijna altijd een moeilijk te doorgronden grimas van woede en de indruk dat men iets smerigs heeft geroken……

  Like

 8. Jackholland zegt:

  Een Marokkaanse treinconducteur is net zo iets als de voorzitter van pedoclub. Martijn directeur maken van een kinderopvang , is net zoiets een oud ss-er bewaker maken van een rustoord voor hoogbejaarde joden, is net zoiets, Als een bankrover bij een bank laten werken, is net zoiets als Hillary Clinton secretaresse van trump maken , is net zoiets als de paus voorzitter gaan maken in de moskee, is net zoiets als de vos het kippenhok laten bewaken . Foei ns denk nu eens na over je personeelsbeleid of was het zoiets als boeven vang je met boeven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/christenunie-kamerlid-geeft-baudet-deels-gelijk-plotseling-komen-5-conducteurs-binnen-heel-intimiderend/verkerk-baudet/

  ChristenUnie-Kamerlid geeft Baudet deels gelijk: ‘Plotseling komen 5 conducteurs binnen. Heel intimiderend!’

  Thierry Baudet is momenteel de meest eenzame politicus van het Binnenhof. Niemand durft hem te hulp te schieten nu hij ernstig heeft misgekleund over ‘Marokkanen in de trein’. Toch was er vanochtend een klein beetje bijval te beluisteren voor het flamboyante Kamerlid. Uit onverdachte hoek: van een senator van de ChristenUnie.

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Een NS-conducteur heeft – tenminste vroeger – een pak aan waaraan je hem kunt herkennen , een
  uniform.
  Denk je echt dat ik mijn kaartje aan de eerste de beste Mocro laat zien omdat hij daar naar
  vraagd ? Legitimeer je eens jongen zodat ik weet dat je me niet naait !
  In een normale maatschappij hebben beambten een UNIFORM , bezopen kutzooi .

  Like

 11. Lucky zegt:

  Vreemd hé, dat veel vrouwen angst hebben…?
  https://tpo.nl/2020/02/04/helft-van-vrouwen-lastiggevallen-in-lieve-stad/

  Helft van vrouwen lastiggevallen in Lieve Stad

  De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema treft maatregelen om de veiligheid van vrouwen en meisjes in de hoofdstad te verbeteren. Dit is nodig omdat zij volgens recente signalen steeds vaker te maken krijgen met seksuele intimidatie of geweld.

  Uit onderzoek blijkt dat 51 procent van de vrouwen in Amsterdam wel eens wordt lastiggevallen op straat. In de leeftijd 15-34 jaar is dit percentage 81 procent. Ook online hebben meisjes en vrouwen veelvuldig te maken met seksuele intimidatie. Voor een beperkte groep is de situatie echt alarmerend en bijna uitzichtloos, omdat ze in een negatieve spiraal zitten van misbruik en geweld, schrijft de burgemeester.

  De gemeente roept ook personeel van hotels, restaurants en nachtclubs op als ze zaken als misbruik en intimidatie zien, dat te melden.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Excuses, sorry… ooit?

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Kleine Mohammedje wil graag een echte Nederlander worden en vraagt zijn meester hoe hij dat moet doen.
  De meester vertelt hem dat hij dan goed moet leren en perfect de Nederlandse taal moet spreken.
  Mohammedje doet enorm z’n best en een paar maanden later vraagt hij de meester of hij al Nederlander kan worden. Noe en of, de meester zegt dat hij wat hem betreft Nederlander is en geeft hem een “diploma”.
  Mohammed komt thuis en laat trots z’n diploma aan z’n moeder zien.
  “Kijk moeder, ik ben nu een echte Nederlander.”
  “Wáát ?”, schreeuwt moeder, “Nederlander ? Niks ! Je bent Marokkaan.”
  Ietwat beduusd gaat Mohammedje toch ook maar naar z’n vader, in de hoop dat die wel trots op hem is.
  “Kijk vader, ik heb dit diploma gehaald en nu ben ik een echte Nederlander.”
  Vader ontsteekt in woede.
  “Nederlander ? nederlander,……… Je bent Marokkaan !!”
  En hij geeft kleine Mohammed een paar flinke draaien om zijn oren.
  Mohammed rent naar z’n kamer en knalt z’n deur dicht. “Tiepies”, denkt hij, “ik ben nog geen uur Nederlander en ik heb nu al ruzie met die kut-Marokkanen.”

  Like

 14. Lucky zegt:

  Clip/stukje uit de documentaire Femme de la rue
  Een vrouw die gewoon wandelt door Brussel en daar constant lastig gevallen wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s