Woningnood . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Woningnood . . .

 1. M. zegt:

  Die men niet gaat oplossen voor de Nederlanders

  In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims alle ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.

  Zoals onze politiek doet:

  Op 27 oktober 2010 hebben de Kamerleden Femke Halsema (GL), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) een motie ingediend van de volgende strekking: “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”

  Het tegengaan van de Nederlander en cultuur is beleid.
  En zo gezien u heeft allang een islamitische regering ook al doen ze zich voor als uw vertegenwoordigers wat met de resolutie 1743 totaal onmogelijk is om de Nederlander te vertegenwoordigen met zo’n zwaar racistische en discriminerende resolutie 1743 tegen de Europeaan.

  De verdere politieke keus die u heeft, is ook een oud VVD’er.
  Die ook een beetje de boel bezig moet houden als is het maar om de geloofwaardigheid van het stemmen omhoog te houden, alsof er een andere politieke keus is tegen de resolutie in.

  Geliked door 1 persoon

 2. hannah zegt:

  in Eindhoven heeft het grootste gedeelte van de allochtonen in Turkije/Marokko een eigen woning in het thuisland en hier een sociale huurwoning, één keer per maand gaan ze met een goedkope vlucht hun huur innen …

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Er was/ is bestaat. toch nog een liedje(. Van Vader . Abraham). “ den U y l. ( PvdA)‘zat in den olie, etc. …van waaruit. een ‘voortvloeisel’? geheten , …’MOTIE. HALSEMA’,
   : ondersteund door bovenstaande MEDESTANDERS!……. Men mag dit. Ook. Onder ogen. brengen . op. de stemmers ( mekkeraars)van. deze. partijen, over e.e.a.~<~<~<~<~<~<

   Like

 3. Yvonne zegt:

  Er is hier voor een sociale huurwoning bijna niets te huren wachttijden van 12 jaar zijn normaal
  Er kan nog meer bij tralalala

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Las net NRC checkt 100% nieuw te gebouwde sociale huurwoningen gaan naar status houders.
  Dus de Nederlanders kunnen verrekken.
  Dat is dus de NEDERLANDSE OVERHEID die wel je geld opeist en je krijgt er niets voor terug behalve islamitisch en Afrikaans uitschot.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De gelijke woningverdeling tussen de parallelle bevolkingsgroepen moet niet in gevaar komen, maar hoe wil men de inkomensgelijkheid dan gaan herverdelen,…..de Nederlanders minder laten verdienen? daar zijn ze al druk mee bezig…..door de belastingdruk voor werkende mensen op te voeren……….zucht, wat een politieke teringzooi.

  Like

 6. Johan zegt:

  Er is geen woningnood in Nederland.
  er is wél een teveel aan glansparels, asielzoekers, arbeidsmigranten en allochtone profiteurs.
  Dit over-en uitschot wordt kunstmatig in stand gehouden doordat ieder jaar opnieuw 80 duizend nieuwe glansparels ons land binnendringen.
  Zouden we slechts 5 jaar de grenzen voor hen gesloten houden, dan zou de woningnood opgelost zijn.
  Jaarlijks is men in staat om maximaal 75 duizend woningen te bouwen in Nederland. Dat aantal is echter net genoeg om de binnendringende statushouders en glansparels met voorrang te kunnen blijven bedienen op de woningmarkt.
  Hierin zal ook de komende jaren geen verandering komen, als de grenzen niet rigoreus op slot gaan.
  Wat betekent voortzetting van het huidige beleid ?
  Dat betekent dat de autochtone Nederlander tot in lengte van dagen vergeefs op zijn betaalbare eigen woning kan blijven wachten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Uitzetting dreigt voor Poolse kraker: ‘Ik had me dit land veel progressiever voorgesteld’

  RHEDEN – Arbeidsmigrant Cesary Beresford uit Polen heeft al heel wat ellende meegemaakt. Nu moet hij misschien ook nog zijn appartement uit in Rheden, dat hij gekraakt heeft. Hij wil niet weg en zal zich verzetten als de politie komt, zegt hij.

  Omdat hij geen identiteitskaart had, kon hij later geen werk meer krijgen of een uitkering aanvragen. En moest hij wel uit stelen om te kunnen eten, zegt hij. Zes keer werd hij betrapt, waarbij hij drie keer een mes trok.
  ‘Nederland land met institutioneel racisme’

  ,,De agent heeft die kaart van me gestolen omdat ik een kleurtje heb”, zegt Beresford. ,,Nederland is een land met institutioneel racisme. Ik wil geen slaaf meer zijn van deze koloniale natie. Ik heb weer een paspoort en een uitkering, maar ik eis financiële compensatie voor de twee verloren jaren die ik door die diefstal heb gehad.”
  ….
  https://www.gelderlander.nl/rheden/uitzetting-dreigt-voor-poolse-kraker-ik-had-me-dit-land-veel-progressiever-voorgesteld~aac72ac7/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s