CARTOON

Screenshot_57

“Waar zijn al die Europese kaffirs gebleven die voor ons werkten?” “Die zijn allemaal naar Paaseiland of Patagonië gevlucht…” “Nou… dan wordt het tijd voor ons om ook naar Paaseiland of Patagonië te vluchten!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

 1. droevige mof zegt:

  Duitsland is kapot en als je niet oplet en uiteindelijk wakker wordt, gebeurt in NL hetzelfde als hier beschreven.
  http://www.pi-news.net/2020/02/die-luft-wird-duenn-fuer-deutschland-eine-kritische-bestandsaufnahme/

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Even aandacht voor dit artikel van commonsense TV.

  Hier is alles meegezegd en trap vooral niet in de verkiezing praatjes die dit jaar uitgerold worden op de staats TV. Bovendien moet Baudet en alle andere populisten van welke partij ook wat minder snel in de twitter machine stappen want wat zullen ze smullen zij die het land de afgelopen 40 jaar naar de kloten geholpen hebben. Laat de realiteit voor zich spreken en de progressieve propaganda motor komt ook zonder ondoordachte twitter vol zand te zitten.

  https://commonsensetv.nl/dit-is-waarom-wij-een-hekel-hebben-aan-de-meeste-asielzoekers-en-politici/

  Like

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk
  https://www.tagesstimme.com/2020/02/03/frankreich-islamisten-uebernehmen-immer-mehr-stadtviertel/

  WELT Frankreich: Islamisten übernehmen immer mehr Stadtviertel

  WERELD Frankrijk: Islamisten nemen steeds meer districten over

  Derzeit sorgt ein Sammelband des renommierten Pariser Islam-Experten Bernard Rougier für Aufsehen. Er dokumentiert darin, wie Islamisten immer mehr Wohnviertel unter ihre Kontrolle bringen.

  Paris. – Wie die FAZ berichtet, führt Rougier, der Orientalistik an der berühmten Sorbonne lehrt, auf über 350 Seiten zahlreiche Belege über die „eroberten Territorien des Islamismus” ins Feld. Dabei schildert er die Vorgehensweise der religiösen Extremisten minutiös, zeichnet die Entstehung ganzer migrantischer Paralleluniversen auf, in denen die Regeln der Demokratie nicht mehr gelten.

  Pakt zwischen linken Parteien und Islamisten
  Diese Enthüllungen bestätigen, wovor Lehrer aus der Banlieue bereits in den 90ern warnten. Trotzdem galt die Debatte aus Sorge vor Wahlerfolgen rechter Parteien lange als Tabu. Aber die Recherchen legen auch andere brisante Seilschaften offen – denn in diversen französischen Städten bildete sich in den letzten Jahren eine Art Bündnis zwischen Islamisten und weit links stehenden Fraktionen. Die einen erhalten Posten und Mitspracherecht – die anderen bekommen Wählerstimmen.

  Salafismus in Vierteln quasi alternativlos
  Diese Pakte seien, so Rougier, ein Tabuthema in Frankreich: „Die französische Gesellschaft ist krank. Sie ist so zerrissen, dass wir uns nicht einmal auf die Diagnose verständigen können.“ Die Übernahme der migrantisch geprägten Viertel wiederum beginne mit der Anweisung, sich von sogenannten Ungläubigen abzugrenzen. Danach beginnt ein Leben der Gebote und Verbote, nach besonders strenger Koranauslegung. In Moscheen warnen Imame sogar vor öffentlichen Kindergärten – die Kleinen könnten ja „verdorben” werden.

  Nl
  Een verzameling werken van de beroemde Parijse islam-expert Bernard Rougier veroorzaakt momenteel een sensatie. Het documenteert hoe islamisten steeds meer woongebieden onder hun controle nemen.

  Parijs. – Zoals de FAZ meldt, biedt Rougier, die oosterse studies doceert aan de beroemde Sorbonne, talloze documenten op meer dan 350 pagina’s over de “veroverde gebieden van het islamisme”. Hij beschrijft de aanpak van de religieuze extremisten nauwgezet en registreert de opkomst van hele migrerende parallelle universums waarin de democratische regels niet langer van toepassing zijn.

  Pact tussen linkse partijen en islamisten
  Deze onthullingen bevestigen waar leraren uit de banlieue in de jaren 90 voor waarschuwden. Desalniettemin is het debat al lang taboe uit bezorgdheid voor rechtse partijen om te slagen. Maar het onderzoek onthult ook andere explosieve touwteams – omdat in verschillende Franse steden de afgelopen jaren een soort alliantie is gevormd tussen islamisten en extreem-linkse groepen. Sommigen krijgen posities en inspraakrecht – anderen krijgen stemmen.

  Er is vrijwel geen alternatief voor salafisme in buurten
  Volgens Rougier zijn deze pacten een taboe-onderwerp in Frankrijk: “De Franse samenleving is ziek. Het is zo gescheurd dat we het zelfs niet eens kunnen worden over de diagnose. Daarna begint een leven van do’s en don’ts, na een bijzonder strikte interpretatie van de Koran. In moskeeën waarschuwen imams zelfs voor openbare kleuterscholen – de kleintjes kunnen “verwend” worden.

  Like

 4. Lucia zegt:

  We moeten heel hard op de rem trappen, mijn hoop is gevestigd op een samengaan van PVV en FvD als een front/partij in de verkiezingen, ja er zijn verschillen, ego’s die botsen etc. en je kunt tot je dood vechten om futiele verschillen maar als je niet samen leert werken, voor datgene wat en echt de moeite waard is en bindt, zal je erachter komen dat er straks überhaupt niets meer is om voor te vechten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s