Na verkrachting van een 100-jarige: dader krijgt van Groene rechter alleen maar een taakstraf

Screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

Een onvoorstelbare daad en een nog ongelooflijker vonnis choqueren op dit moment de stad Gera in de Duitse deelstaat Thüringen. Daar heeft een inmiddels 19-jarige verleden jaar een 100-jarige bejaarde vrouw in haar woning verkracht. In het nu afgesloten proces werd de dader alleen maar tot een taakstraf en een voorwaardelijke straf veroordeeld.

ongecensureerd.at

De dader was de verpleger van de bejaarde vrouw

Bij de dader ging het om een verpleger van de ambulante verpleegdienst. Hij verzorgde het 100-jarige slachtoffer in haar woning. Toen hij de oude dame hielp bij het baden,viel hij over haar heen en verkrachtte haar.

De nationaliteit van de dader werd tot nu toe overigens in alle mediaberichten over de zaak achterwege gelaten.

Taakstraf voor verkrachting

Nu werd de verkrachter door de leken van een jeugdrechtbank slechts tot een jeugdstraf van 22 maanden voorwaardelijk veroordeeld.

Een bespotting van het slachtoffer veroorloofde de rechter zich echter met een verplichting bij de voorwaardelijke veroordeling, die zogenaamd pedagogisch moet werken: de verkrachter moet een taakstraf van 101 uur uitvoeren – één uur werken voor elk levensjaar van zijn nu 101-jarige slachtoffer.

De rechter is een voormalige Groene

Als je de levensbeschrijving van de rechter bekijkt, dan is het milde vonnis toch niet zo verwonderlijk. Het gaat om Eugen Weber, een voormalig gemeenteraadslid van de Groenen in Gera, die in het verleden juist tegen oudere Duitse medeburgers de volle hardheid van de wet liet heersen. Zo veroordeelde hij een bejaarde tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf, omdat die zwart had gereden.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Na verkrachting van een 100-jarige: dader krijgt van Groene rechter alleen maar een taakstraf

 1. Tistochwat zegt:

  De nationaliteit van de dader werd tot nu toe overigens in alle mediaberichten over de zaak achterwege gelaten.

  Dan zal het wel een mohammedaan(se negert) zijn, toch? Of niet?
  Wat denken jullie?
  Als het een blanke was geweest, had zijn gezicht toch overal op billboards gestaan?

  Het zal gloeiende, gloeiende je arme moedertje maar zijn… :cry;

  Ik weet zeker dat ik in dat geval de gore smeerlap (zwart, bruin, geel, rood, blank of pimpelpaars gestreept) zou hebben vermoord, als ik daartoe de kans had gekregen. Ik zou hem met een kettingzaag in schijfjes hebben gezaagd, te beginnen bij zijn zweetpoten. 👿

  Geliked door 4 people

 2. De gedachte van een Duitse rechter “kom niet aan een moslim, want dan kom je aan mij”

  Like

 3. Trucker zegt:

  kan je alleen maar bijtreden hoewel ik niet zo sadistisch ben, gewoon een gat in het hoofd, 9mm works fine (tot nader order) of de wonderen der natuur (wat geholpen door een mensenhand 🙂 ) men favoriet Brenneke 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 4 februari 2020 om 23:19

   Ik ben niet sadistisch, hoor. Integendeel. 🙂
   Maar als ik had gezien dat ze met hun gore poten en andere aanhangsels aan mijn vader (R.I.P.) of moeder (R.I.P.) hadden gezeten, had ik wraak genomen.

   Het mooie van de werkwijze met een kettingzaag is, dat het langer duurt voor zo’n smeerlap de pijp uit is, en een bijkomend voordeel is dat je zaag meteen lekker in het vet wordt gezet. Een kogel door hun kop is veel te genadig voor die viezeriken.

   Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Vuile teringboef![2x]

  Geliked door 2 people

 5. Ik hoop in elk geval dat er iemandin Gera rond loopt die zo’n vuilak af knalt en de rechter hetzelfde lot laat ondergaan.
  hoe ziek kan zo’n vieze commie zijn.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder.
   Ik hoop ook dat er zo iemand in Gera rondloopt; maar ik vrees met grote vrezen. Het zal verm. nét zo gaan als in ons landje ná de moord op dhr. Fortuyn, gepleegd door het laagste v.h. laagste der mensheid………….een linkse rioolrat. Veel mensen riepen toen : “Zodra Folkert weer vrij komt gaat hij eraan !”
   Er is niks gebeurd, de smeerlap heeft steeds meer vrijheden verkregen, verschaft door medeplichtige “rechters”.

   Geliked door 3 people

   • leo1 zegt:

    De smeerlap heeft geen vrijheden verkregen, maar afgedwongen.
    Als volkertje zijn zin niet krijgt, dan gaat ie praten, snap je ??

    Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  De “rechtspraak” bevind zich op een hellend vlak, het moet nodig op de schop !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Die schoft van een rechter zette eerder een 75 jarige, alleen maar voor zwartrijden, wél vast!!!

  https://www.bild.de/regional/thueringen/thueringen-aktuell/pfleger-aus-gera-vergewaltiger-18-von-100-jaehriger-bleibt-frei-68557138.bild.html

  Vergewaltiger (18) von 100-Jähriger bleibt frei
  Verkrachter (18) van 100 jarige blijft vrij

  Gera (Thüringen) – Es gibt Verbrechen, die sprachlos machen. Straftaten, die selbst erfahrene Richter erschaudern lassen. So wie diese, die sich vor fast einem Jahr im Landkreis Greiz ereignete und jetzt verhandelt wurde.

  Ein damals 18-jähriger Pflegehelfer, der für einen ambulanten Dienst arbeitete, hatte die Aufgabe, eine 100-Jährige in ihrer Wohnung zu betreuen. Als die Seniorin nach dem Baden aus der Wanne stieg, packte der Jugendliche die 100-Jährige, vergewaltigte sie!

  Richter am Jugendschöffengericht: Eugen Wagner, früherer Stadtrat der Grünen in Gera, der schon mal für Aufsehen sorgte, als er einen 73-jährigen Schwarzfahrer ohne Bewährung hinter Gitter steckte.

  Nl
  Gera (Thuringia) – Er zijn misdaden die je sprakeloos maken. Misdaden die zelfs ervaren rechters doen huiveren. Zoals deze, die bijna een jaar geleden plaatsvond in het Greiz-district en waarover nu wordt onderhandeld.

  Een toen 18-jarige verpleegassistent die voor een polikliniek werkte, had de taak om voor een 100-jarige in haar appartement te verzorgen. Toen de oudere vrouw na het baden uit het bad stapte, greep de jeugd de 100-jarige en verkrachtte haar!

  Rechter aan het hof van de junior magistraat: Eugen Wagner, voormalig gemeenteraadslid van de Groenen in Gera, die een sensatie veroorzaakte toen hij een 73-jarige zwartrijder achter de tralies zette zonder voorwaardelijke vrijlating.

  Like

 8. Lucky zegt:

  De rechter heet Eugen Weber!!! Niét Wagner
  Foto:

  https://19vierundachtzig.com/2020/02/02/gruener-richter-gibt-jungen-bewaehrung-der-eine-hundertjaehrige-vergewaltigte/

  Einen Vergewaltiger einer hundertjährigen Dame mit einer Bewährungsstrafe davonkommen zu lassen, das schürt Hass. Hass auf den Richter, die Richterin. In diesem Fall auf Eugen Weber, Richter am Jugendschöffengericht in Gera (Thüringen).

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  De strafzaak werd voor de jeugdrechtbank behandeld, omdat de beklaagde nog niet meerderjarig was op het moment van het misdrijf. Hij werd veroordeeld voor ernstige seksuele intimidatie, omdat er geen sprake zou zijn geweest van verkrachting.
  Toch is de strafmaat ongewoon laag.
  Het vonnis zorgde voor grote verontwaarding en als een bewijs van politiek getinte justitie in de deelstaat Thüringen. Juist daarom wordt van het Openbaar Ministerie verwacht dat het in hoger beroep doe gaat.

  Geliked door 2 people

 10. Peter zegt:

  Rechter?? Past precies in het plaatje van Merkel, liever hadden ze dat ouwe mens veroordeeld voor 5 jaar .

  Geliked door 2 people

 11. Lucky zegt:

  Seks met een meisje van 15, met “het verstand van een kind tussen de twee en vier”,

  https://www.geenstijl.nl/5151774/youness-ouaali-krijgt-47-dagen-cel-wegens-seks-met-verstandelijk-beperkte-minderjarige/

  Youness Ouaali krijgt 47 dagen cel wegens seks met verstandelijk beperkte minderjarige
  Én een taakstraf van 200 uur, alsof die jongen nog niet genoeg meegemaakt heeft.

  Weer een opiniemaker de mond gesnoerd door de roverheid!! Ditmaal vriend van de show Youness Ouaali. Het OM eiste een celstraf van 730 dagen, maar de rechter oordeelde dat “240 dagen cel waarvan 193 dagen voorwaardelijk” eigenlijk ook wel genoeg is. 47 dagen celstraf dus, want “De rechtbank in Lelystad achtte dinsdag bewezen dat de man in september 2018 seks had met een meisje van vijftien uit Nijmegen. Ook had hij een filmpje in bezit waarop zij naakt te zien is, waardoor ook het bezit van kinderpornografisch materiaal bewezen is”. Dat meisje van 15 had trouwens “het verstand van een kind tussen de twee en vier”, maar toch dacht Youness dat ze 23 was. Nou, 23 kilo misschien, want in een getapt telefoongesprek zei hij “te hopen dat ze meerderjarig is, „anders heb ik een probleem.” Enfin, dat probleem heeft-ie gekregen.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Het oordeel in de beschreven verkrachtingszaak valt onder de categorie ”zeer ernstige wanprestaties in de linkse rechtspraak”.
  Elke straf die in geen enkele verhouding staat met het gepleegde misdrijf holt de rechtsstaat wat uit. Wanneer zoiets zich steeds herhaalt, dan houdt de rechtsstaat uiteindelijk werkelijk op te bestaan.
  Het fenomeen dat rechters met een politiek correcte bril op misdadigers met een bepaalde achtergrond duidelijk ontziet, is helaas een internationaal verschijnsel geworden in de EU.

  Officieel heten in de westerse rechtspraak de rechters onpartijdig en onafhankelijk te zijn, maar dat is helaas allang niet meer het geval. De rechters stellen weliswaar zelf de strafmaat vast, maar in verschillende lidstaten van de EU klinken In de uitspraken van die rechters meer en meer opvattingen door, die aan politiek denken zijn ontleend. Het percentage rechters dat lid is van een politiek correcte partij is hoog. Dat geldt bijvoorbeeld in Nederland, In Duitsland en zeker ook in Zweden. Overal waar zij met een partijpolitieke bril op naar hun strafwetten kijken verwordt het de rechtsspraak tot een farce.

  Er is recent een absurde uitspraak in het EU rechtssysteem opgenomen die de gelijkheid voor de wet , zoals die heet te bestaan voor alle burgers in de EU, teniet zal doen :
  DE BESCHERMING VAN DE islamitische ACHTERGROND VAN MENSEN ( DIE MET DE WET IN AANRAKING KOMEN),WEEGT ZWAARDER DAN HET RECHT OP VRIJE MENINGSUITING.

  Dit officiële EU uitgangspunt brengt een BLIJVENDE tweedeling in de maatschappij teweeg. Moslims krijgen een beschermde status. Niet-moslims staan op achterstand in de rechtspraak.
  In zekere zin haalt ,door haar beslissing, de EU onaanvaardbare elementen van de Sharia binnen. De Sharia is bij uitstek HET middel om de moslims blijvend in een bevoorrechte rechts positie te brengen
  Dat zal zeker doorwerken in de strafvorderingen tegen islamitische wetsovertreders en (zware) criminelen.
  Zoals gewoonlijk zullen de elites dit gegeven niet bepaald breed uitmeten in de verslaggeving in de media.
  Wat niet weet, dat niet deert!

  Ik wijs de lezer erop dat van oorsprong,bij het opstellen van het Wetboek van Strafrecht,de juristen puur uitgingen van de aard van het misdrijf OP ZICH! Voor elk misdrijf stond een duidelijk aangegeven strafmaat. .
  De bedoeling van dit systeem was dat het strafrecht voor ELKE burger zou gelden, ongeacht diens afkomst of status.. Vandaar dat Vrouw Justitia met een blinddoek wordt afgebeeld..
  In de loop der jaren vond men dit uitgangspunt te rigide en ontstond er voor advocaten de mogelijkheid om wat verzachtende omstandigheden voor de daders in te brengen. Hun eventueel humaan bedoelde intenties konden er toe leiden dat de straffen (iets) werden verzacht.

  De kentering die echt tot ontwrichting van ons strafrecht systeem zou gaan leiden, diende zich al enkele decennia geleden aan, toen het aantal inwoners met een islamitische achtergrond snel door migratie was toegenomen

  Zo’n 15 jaar geleden werd ik tezamen met politieke geest verwanten uitgenodigd voor een gesprek met de redactie van de NOS nieuwsdienst.
  Het panel dat verantwoordelijk was voor de berichten die ons via de NOS bereiken, legde ons een onschuldig lijkende vraag voor. Men wilde weten wat wij vonden van het niet meer noemen van de etnische achtergrond van schenders van de wet..
  Ik wees de NOS mensen er destijds op dat men geen enkele terughoudendheid kende toen zeer baldadige jongelui uit de Kop van Noord Holland zich schuldig maakten aan het vernielen van de interieurs van bussen en treinen.
  Vanwaar het plan van de NOS om de etnische achtergronden van daders niet meer expliciet te noemen? Daar gaf de NOS geen antwoord op.
  Wij vonden dat de benadering van ontsporingen waar de NOS verslag zou willen doen, feitelijk helemaal niet ingewikkeld was!!
  Men hoeft maar één regel te hanteren om een oordeel te vellen in de geest van het Wetboek van Strafrecht:
  -Is hier duidelijk sprake van een eenmalige ontsporing, dan is vermelding van de achtergrond niet perse noodzakelijk;
  -Indien er regelmatig sprake zou zijn van (zeer) ontspoord gedrag, waarbij het opvalt dat het om daders met dezelfde etnische achtergrond gaat, dan zit er in bedoelde etnische groep structureel iets heel erg mis en dan moet die achtergrond ZEKER in de berichtgeving worden vermeld. Een probleem dat men niet wenst te benoemen kan namelijk niet verholpen worden..

  De mensen van de NOS spraken dit niet tegen en er werd verder niet over dat onderwerp gesproken met ons..
  Maar ondertussen blijkt dat toen al de intentie bij de NOS bestond om neveneffecten die de opmars van islam vergezellen, buiten zicht van het volk te houden.

  Waar politiek correct aan de macht is wordt de ware toedracht van zaken die de machtspositie en geloofwaardigheid van deze organisatie ernstig ondermijnen, ontkend, verdraaid en zodanig weergegeven dat de critici van de EU de schuld ervan moeiteloos in de schoenen krijgen geschoven. Het zogenaamde rechtse extremisme is ALTIJD schuldig aan elk falen van de plannen van de EU. De EU KENT GEEN SCHULDGEVOEL, wanneer het om de uitvoering van de eigen plannen gaat. RECHTS heeft ALTIJD schuld..
  Bracht de EU vrede? Democratie? Een rijkgeschakeerde vreedzame samenleving waarin het voor alle inwoners goed toeven was?. Bracht de EU een stabiele welvaart met een gezonde eigen munt? De voorstanders van blijven in de steeds waanzinniger wordende EU leven in een droomwereld en zij sluiten zich af voor de barre werkelijkheid die goddank tot het merendeel van de Britten doordrong .Zij gebruikten hun gezonde verstand en herinnerden weer wat ze ‘’dank zij de EU’’ inmiddels hadden verloren : hun eigenheid, hun recht op zelfbeschikking. Wat een verademing Brexit voor de Britse ziel zal dat hebben betekend!

  Wanneer wij zouden blijven in dit mislukte experiment dat de EU is geworden, wacht ons niets meer positiefs. Wij zullen wonen in een land dat wij niet meer als het onze zullen herkennen. Wij zullen onvrije, tweederangs burgers worden in ons ooit zo succesvolle, sociale, tolerante , ruimdenkende, hoogontwikkelde land. Onverantwoordelijke linkse lieden hebben er in toegestemd dat onze welvaart wordt weggezogen naar regio’s elders in de EU die daar wel raad mee weten. Onze rechtspraak zal zijn opgenomen in de sharia.
  Wij zullen de slachtoffers zijn van onbeschrijfelijk groot verraad. Van binnen uit!
  Iedereen die op politiek correcte partijen blijft stemmen zal de bewerkstelliger zijn van ONZE ondergang.
  Het is de hoogste tijd dat onze ogen opengaan. Het kabinet ‘’Rutte III ‘’, plus alle partijen die daar mee samenwerken beschouw ik helaas als het dieptepunt in onze parlementaire geschiedenis. Zij laten zien hoe verblindheid een land totaal onbeduidend kan maken.
  Het niet kunnen of willen inzien welke gevaren ons land en onze bevolking bedreigen is een teken van om zich heen grijpende infantiele achterlijkheid.
  Uiteraard krijgen wij de schuld van de teloorgang, maar sinds wanneer is de boodschapper van slechte berichten schuldig aan datgene waarover hij of zij bericht?
  Wij weten wat we zien en wij zullen de waarheid blijven verkondigen. Geliefd zullen wij niet worden, misschien, maar wanneer wij het ingedutte volk van Nederland bij de les kunnen krijgen dat is ons dat voldoende.

  Geliked door 4 people

 13. karton zegt:

  Eigenlijk mag de 100-jarige dame van geluk spreken dat ze niet is vervolgd wegens uitlokking ! Van dat knotsgekke zootje in de rechterlijke macht én het O.M. kun je álles verwachten, zowel in Duitsland als in Nederland.

  Geliked door 2 people

 14. Tineke zegt:

  Geweldige reactie Henk.

  ”maar wanneer wij het ingedutte volk van Nederland bij de les kunnen krijgen dat is ons dan voldoende”

  Het valt mij op Henk als je de reacties op you- tube en andere kanalen leest,dat er toch een hoop mensen aan het wakker worden zijn,al gaat het mij niet snel genoeg.
  Heel veel mensen zijn het spuugzat.We gaan het zien in 2021.
  Dan moet de grote kentering komen,zoniet,en er komt een Rutte IIII dan zie ik het zeer somber in.
  De gladjakker heeft Nederland al aan de afgrond gebracht.
  Laat hem geen vier jaar meer krijgen voor het laatste zetje.

  En wij? Let s keep up the good spirit !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s