De reactie op Thüringen laat zien: “De linksen hebben niets meer aan te bieden, behalve hun haat”

Screenshot_89

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De reactie van de linksen op de uitslag van de verkiezingen vandaag in Thüringen zal een nieuwe etappe in het rood-fascistische haatactivisme inluiden. De angst van de linkse fascisten dat de burgerlijk-conservatieven na een politieke ommekeer in Duitsland net zo met hen zouden kunnen omgaan als het links-groene systeem-Merkel jarenlang met andersdenkenden omgegaan is, zorgt bij hen voor angstzweet op het voorhoofd. Wie echter uit pure angst handelt om te overleven, wordt een echt gevaar.

philosophia perennis

Als er één ding is dat vandaag na de niet-verkiezing van Ramelow (Die Linke) tot minister-president van Thüringen is aangetoond, dan is het dit wel: “Linksen hebben niets meer aan te bieden, behalve hun haat.” (Dushan Wegner).

Wat de fractievoorzitter van “Die Linke”, Hennig-Wellsow, die de nieuw gekozen minister-president Kemmerich (FDP) een bos bloemen voor de voeten gooide, vandaag aan haat op onze democratische fundamentele orde en onze rechtsstaat heeft laten zien, zullen de komende weken heel veel kleine Henning-Wellsows op rood-fascistische manier op hun manier herhalen.

Infokraampje van de AfD aangevallen

En het begon al, toen het grootste denkbare ongeluk zich voor de opvolger van de muurmoordenaar partij SED in Erfurt aftekende: op de weekmarkt in Eicken werd woensdagmiddag een infokraampje van de AfD aangevallen.

Volgens de tot nu toe bekende informatie zijn tegen 12.30 uur drie vermomde personen, die zwarte kleding droegen, op de markt in Eicken rechtstreeks op de infokraam met drie AfD-leden afgestormd. Ze gooiden een tafel om waar reclamemateriaal op lag. Een van de vermomde personen sproeide traangas. Daarna vluchtten de aanvallers, vermoedelijk jonge mannen, over wie geen nadere persoonsomschrijvingen bekend zijn, over de markt van Eicken in richting Badenstraße.

Screenshot_87

Bij de aanval met traangas raakten twee onschuldige burgers – twee mannen van 69 en 68 jaar – licht gewond.

Het rechercheteam van de politie Mönchengladbach stelt een onderzoek in en vraagt tips van getuigen, die op de weekmarkt en vooral ook daar omheen verdachte dingen hebben gezien.

Met de naderbij komende terugkeer van Duitsland naar het burgerlijke midden zal de agressiviteit van de rode fascisten toenemen

Uiteraard zullen velen hier nu tegenin brengen dat zulke aanvallen al langer voorkomen. En dat ze ondertussen niet meer alleen maar de AfD, maar ook andere, niet links-radicale broeders betreffen.

Maar één ding lijkt zeker: de pure angst van de linkse fascisten dat de burgerlijk-conservatieven na een politieke ommekeer in Duitsland net zo met hen zouden kunnen omgaan als het links-groene systeem-Merkel jarenlang met andersdenkenden is omgegaan. Wie echter handelt uit pure angst om te overleven, wordt onberekenbaar en een echt gevaar.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Groenen, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De reactie op Thüringen laat zien: “De linksen hebben niets meer aan te bieden, behalve hun haat”

 1. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/walgelijk-afd-speelt-cruciale-rol-in-winst-premier-duitse-deelstaat-pro-eu-mastodonten-zien-hierin-direct-herleving-nazi-duitsland/

  Walgelijk! AFD speelt cruciale rol in winst premier Duitse deelstaat. Pro-EU mastodonten zien hierin direct herleving nazi-Duitsland

  Onze immer geliefde Guy Verhofstadt staat niet bekend om zijn intellect. Waar hij wel om bekend staat? Zijn zeer ‘creatieve’ en ‘ludieke’ pro-eu Godwins, en tsja met de uitslag in Thüringen was het wachten op deze eurofiel om de oorlog erbij te halen. Helaas was de boodschap van Verhofstadt nog onsmakelijker dan we hadden verwacht. Wat een walgelijke vent!

  Voor het eerst in de geschiedenis van de AFD hebben ze een doorslaggevende rol gespeeld bij de keuze van een deelstaat premier. Met een nipte overwinning – 45 om 44 – hielp de AFD de liberale kandidaat aan de meerderheid. Voor sommige EU mastodonten was dit hét teken dat de nazi’s terugkomen. En zo werd de ‘strijder van het kwaad’ naar het front geroepen. Hulde aan Verhofstadt – kuch, sarcasme.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Framing op zijn best. Dergelijke fotogalerijen kunnen naar believen worden gemaakt. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Nancy Pelosi Trump niet de hand wilde schudden.
   (Grapje)

   Geliked door 1 persoon

 2. Kraftavilqa zegt:

  Wat zijn ze toch overgevoelig die rooien en ze zien altijd overal fascisme behalve daar waar het welig tiert in eigen gelederen…

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2020/02/05/thuringen-krijgt-liberale-premier-dankzij-afd-liberaal-guy-verhofstadt-woedend-en-gooit-godwin/

  hüringen krijgt liberale premier dankzij AfD, liberaal Guy Verhofstadt woedend en gooit Godwin
  En die Godwin klopt ook nog eens voor geen meter

  Geliked door 1 persoon

 4. verwardeman zegt:

  Die walgelijke linkschen , dat rood – wit – zwart – zijn toch echt de kleurtjes van de
  nazi – de nationaal SOCIALISTEN – vlag………..
  Wat een ongelofelijk achterlijk , leugenachtig , walgelijk krapuul is het , dat ze eeuwig moge
  rotten , met die knuffel kut- moSSels van ze erbij !!!!!, vuile typhus lijers.
  Als ooit zo’n stuk stront een poot naar mij uitsteekt stamp ik zijn hele gore rotkop van zijn
  stinkromp , ik beuk je helemaal gaar , onthoud dat goed mocht een van jullie soort stiekem meelezen !
  Ik ruk je aan flarden , nazi-tuig !

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Zwart, wit, rood is de kleur van het Duitse Keiserrijk tot 1918, dan zwart, rood, goud tot 1933, dan de hakenkruisvlag tot 1945, dan voor een tijdje niets en vanaf 1948 weer zwart, rood, goud, in de DDR bovendien met hamer en kompas.
   De nationaal-socialisten hadden overigens een hekel aan de vlag van het Keiserrijk. Hun hakenkruisvlag was socialistisch bloedrood.
   Sommige vaderlandslievende Duitsers geven tegenwoordig de voorkeur aan zwart, wit, rood om duidelijk te laten zien dat ze geen nationaal-socialisten zijn.

   Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Natuurlijk , Adolf Verhofstadt heeft z’n bek meteen open getrokken, want dit vindt deze smeerlap toch wel erg vervelend : een partij die in de gaten heeft gekregen welke ziekelijke instelling de hele EU is en zich daarvan afkeert. Deze minkukel geeft hiermede ook duidelijk aan welk verachtelijk figuur hij zélf is, van hetzelfde kaliber als Fransje T. Ongelooflijke smeerpijpen zijn het, de kogel nog niet waard !
  Dat zootje is zo stom, dat ze niet in de gaten heeft dat ze hun graf aan ’t graven zijn, en das maar goed ook…….zo snel mogelijk begraven die zooi. Stelletje rioolratten !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Verhoftad,oorlog aanwakkeren in de Oekraine ,het is een loopjongen ,goedbetaald door Soros,
  walgelijke lui zitten in Brussel .

  Geliked door 1 persoon

 7. Tineke zegt:

  Hoe meer bewijs willen we hebben,links is in paniek en begint wild om zich heen te slaan!
  Je ziet het overal gebeuren.Stelletje janksmoelen !!

  I-LOVE-IT !!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   maar hoe groter hun paniek, desto groter hun haat en die zal zich inderdaad een uitweg zoeken in een voor ons levensgevaarlijke toestand, ze zijn dan helemaal niet meer toe rekening s vatbaar. Is geen verontschuldiging om ze dan maar niet onder de guillotine te leggen en de bijl te laten vallen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  CDU is knettergek geworden, wil met de SED, Hitler’s nakomelingen, samenwerken

  Regierungskrise in Thüringen Lieberknecht fordert CDU zur Wahl Ramelows auf
  “Sauberste Lösung”: Thüringens frühere CDU-Ministerpräsidentin Christine Lieberknecht steht nicht als Übergangslösung zur Verfügung und plädiert im SPIEGEL für eine Zusammenarbeit ihrer Partei mit der Linken.
  …..
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/thueringen-christine-lieberknecht-fordert-cdu-zur-wahl-bodo-ramelows-auf-a-5245bf76-56a5-470d-9acd-10308b32b631

  Like

 9. Jan zegt:

  Höcke: »Ramelow wordt door ons verder tegengehouden«

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s