Emmanuel Macron heeft veel bloed aan zijn handen

(Door: “Danny”)

Het politiegeweld in naam van de globalistische Franse president verwoest levens door verminking en trauma´s en het kost burgers zelfs het leven. Alles wat hier wordt beschreven is terug te vinden in de video´s onderaan dit artikel.

Een demonstrant met een bebloed gezicht werd door de politie tegen de grond gedrukt. Hij wordt door de politie bespuugd en geslagen terwijl hij al op de grond ligt. De Franse ‘politie van de politie’ (INGPN) heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval.

Op 5 januari werd Frédéric Shouvean in zijn auto tot stilstaan gebracht door de Franse politie tijdens een routinecontrole. Hij zat bellend achter het stuur. Een woordenwisseling leidde tot een handgemeen met de politie. De 42-jarige Fransman, en vader van vijf kinderen, werd tegen de grond gewerkt en liep daarbij een gescheurd strottenhoofd op. Hij overleed daarna aan een hartaanval. De beelden gingen viraal op internet.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Emmanuel Macron heeft veel bloed aan zijn handen

 1. Lee zegt:

  Niet dat ik het geweld goed wil praten maar waarom een woordenwisseling? Betaal die boete gewoon en je bent er vanaf. Nu zitten 5 kinderen zonder vader. Triest.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Hoeveel Fransen zijn er wel niet die visioenen
  krijgen van ene Macron die wordt gearresteerd…………!

  en afgevoerd.

  Geliked door 2 people

 3. Trucker zegt:

  De dag dat ik die halve (of hele homo) president heet moet nog gemaakt worden.
  Die rechtop lopende postkaart is met zijn moeder getrouwd en ik heb de allergrootste moeite om hem zelfs maar vent te heten.
  Neuzelt er hier éne in zijn betoog “president Macron”
  Le Géneral was een president en nog een rits voor hem en enkele er na maar die drol Macron in die gallerij oplijsten laat me gewoon aan het verdere geschrijf voorbijgaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Emmanuel Macron denkt blijkbaar nog steeds dat hij Lodewijk XIV of Napoleon is maar ook hij is maar een gewone sterveling die eens rekenschap moet vragen over zijn wandaden!
   En dat klokkenluiders, gelijk naar profeten uit de Bijbel, constant worden verketterd is ook niet verwonderlijk want hoogmoedige figuren willen alleen maar goed nieuws horen en geen slecht nieuws waarmee ze niettemin zichzelf bedriegen, verloochenen en uiteindelijk vernietigen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s