Rutte III is uitgeregeerd

Screenshot_80

(Door: Johannes Vervloed)

Wat rest is symptoombestrijding en symboolpolitiek

Terwijl je met een beetje goede wil nog kon zeggen dat Rutte I (en in mindere mate Rutte II) beleid voerde – de economische crisis werd aangepakt – is daar bij Rutte III weinig meer van te merken. Problemen worden niet opgelost en nieuw beleid wordt niet meer gemaakt. Het kabinet beperkt zich tot symptoombestrijding en symboolpolitiek.

Het karwei – om met oud-premier Lubbers te spreken – is af, althans in de eigen perceptie. Het doel dat de kabinetten onder Rutte zich hadden gesteld is bereikt. De economische crisis is bezworen. De president van De Nederlandse Bank, Klaas Knot, gaf recentelijk in Buitenhof de economie zelfs een negen.

Maar de bomen blijven niet tot in de hemel groeien. Knot waarschuwde dat de hoogconjunctuur niet eeuwig duurt. Er doen zich al capaciteitsproblemen voor in de industrie en de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Het is zaak voorbereidingen te treffen voor slechter weer.

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Rutte III is uitgeregeerd

 1. Frauke zegt:

  Een grote vieze stinkende wond… waarbij slechts amputatie soelaas biedt !

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Uitgeregeerd of niet, ik blijf erbij dat we deze griezel (Rutte) volgend jaar weer terugzien in een Rutte 4 kabinet. Het vreselijke karwei (ons ten gronde richten) moet immers worden afgemaakt door The NWO c.q. Brussel, terwijl geen middel zal worden geschuwd om het beoogde doel te verwezenlijken. Valse polls om het volk op het verkeerde been te zetten. Stembusfraude en het bashen van de PVV, en mogelijk ook van het FVD, behoren tot de standaarduitrusting van links. Bijna alle politieke partijen zullen als EEN blok bij elkaar kruipen om rechts monddood te kunnen maken. De PvdA is ook weer volop terug. De complete tweede kamer, uitgezonderd de PVV en het FVD is van radicaal linkse snit. Het is toch niet moeilijk meer voor te stellen dat er een Rutte 4 aankomt….

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucia zegt:

  Ze zijn op alle mogelijke en schier onmogelijke manieren bezig om je op te lichten, een aantal door mij gesignaleerde nieuwe oplichterijen, De Bah-lastingen wil voortaan, je aan het begin van het lopende bah-lastingjaar laten betalen i.p.v. achteraf met meerekenen van je aftrekposten , Ze maken nu een inschatting en sturen je doodleuk een brief dat je moet betalen zonder een beroepsclausule erin, desgevraagd werd mij medegedeeld dat je er niet tegen in beroep kunt gaan, hetgeen absoluut indruist tegen alle regels want normaal kun je tegen iedere beslissing van een overheidsorgaan in beroep gaan of het je wat oplevert is punt 2.Andere zaak de bemmente Amsterdam heeft de volgende oplichterij bedacht,m er wordt gedreigd de erfpacht gigantisch te verhogen maar je hebt een kans om die voorgoed af te kopen en dat is goedkoper9 Je moet dat wel doen via een notaris en het kost je een paar duizend euro)
  Dit deed me denken aan oude maffiafilms waarin iemand een zaak opent ijssalon b.v. en dan komen er een paar maffia boys een ijsje eten en zeggen tegen de nieuwe eigenaar… goh wat doe je als er mensen binnen komen en je zaak vernielen, de man zegt natuurlijk… ben ik voor verzekerd en dan zegt zo’n vent… wat als het daarna nog een paar keer gebeurd, krijg je dan nog geld van je verzekering, hier is mijn kaartje of telefoonnummer “wij beschermen je wel “. Om een lang verhaal kort te maken of je laat je beschermen of diezelfde mensen die je bescherming bieden, komen de zaak kort en klein slaan. Dat is nu anno 2020 Roverheidsbeleid geworden. Overigens ik ben het niet met de schrijver van dit stuk eens, dat Rutte 1 en 2 redelijk beleid hebben gevoerd , we zijn volledig uitgeknepen en kapot bezuinigd, met een heleboel huidige problemen als gevolg, ons sociaal vangnet is nog verder afgebouwd (waar we als werkgevers en werknemers voor betalen maar wat om totaal onbegrijpelijke redenen door de overheid beheert wordt en deze zelfde overheid de regelgeving hieromtrent bepaald, ook ten tijde toen het nog door de bedrijfsverenigingen beheerd werd). We zijn altijd opgefokt en geknecht in Nederland door de overheid, ons probleem is dat we zelden over de landsgrenzen heen kijken , zelfs in de hogere echelons, gelukkig gebeurd dat nu wat meer dankzij het internet maar de doorsnee Nederlander, weet een aardig mondje talen te spreken wel vrij beperkt maar dat daarbuiten een grote wereld is en het zeker de moeite waard is, dat je Engels net zo goed is als je Nederlands beseffen maar weinigen.
  Bovendien, terugkomend op het Rutte verhaal, ik heb uit zeer goede bron vernomen dat de EU een soort rad van fortuin werking heeft d.w.z. dat je het volk van je land 8 a 10 jaar laat bloeien z.g. om de economie te redden lees grote inzamelingsactie richting EU en dan wordt er aan het rad gedraaid en zie daar u heeft een economische bloei van 2 a 3 jaar waarbij niet u maar de bedrijven voornamelijk rijk van worden u mag flexwerker worden voor een armetierig loontje maar u mag werken. En dit spelletje wordt in den treure gespeeld , de landen worden wel afgewisseld maar het komt er in feite op neer dat u altijd meer magere jaren heeft en heel weinig vette in beide gevallen bent u de lul, in de erg magere jaren wordt u maximaal uitgeknepen en in de z.g. vette krijgt u met de linkerhand een duppie ter compensatie terwijl ze u met de rechterhand een kwartje afpikken . Probleem is wij pikken dat.en zolang we de straat niet opgaan, dan blijft alles bij het oude.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  citaat uit artikel:
  “” Knot waarschuwde dat de hoogconjunctuur niet eeuwig duurt. Er doen zich al capaciteitsproblemen voor in de industrie en de krapte op de arbeidsmarkt neemt toe.””
  Hoe kan dat nu met al die hoogopgeleide, vakbekwame nieuwe Nederlanders uit de landen in het Midden Oosten en Afrika????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s