VIDEO Jensen: “Koning Trump”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Jensen: “Koning Trump”

 1. Wachteres zegt:

  rump’s entire 2020 State of the Union address

  Like

 2. Republikein zegt:

  Critici van president Donald Trump gebruiken vaak het woord “kleptocratie” om zijn leiderschap, administratie en afdruk op het Amerikaanse beleid te beschrijven.

  Voor 2016 – voor de verkiezing en het presidentschap van Trump werden de veronderstellingen over het liberale democratische project van Amerika op zijn kop gezet – werd het woord, dat letterlijk “heerschappij van dieven” betekent, meestal alleen gebruikt door academici en buitenlandse beleidswinnaars.

  Dankzij de heerschappij van Trump heeft de “kleptocratie” echter een ongekend moment.

  https://www.vox.com/policy-and-politics/2020/2/3/21100092/us-trump-kleptocracy-corruption-tax-havens

  Like

 3. Philippine zegt:

  Geweldig die Jensen.
  Bedankt E.J.Bron.

  Like

 4. M. zegt:

  Het land is in een paar jaar goed achteruit geholpen door de linkse waanzin met een valse agenda, valse media, valse politiek en een valse wet.
  De linkse waanzinnigen die het racisme, de discriminatie en de criminalisering van ons land tot een hoogtepunt heeft gebracht door de eigen burgers te naaien en de criminelen die zich tegen de eigen bevolking keren naar het mondje te praten verdienen geen enkel excuus.
  De linkse vijanden van het volk zijn wel de laatste die over een excuus moeten beginnen.

  Die linkse waanzinnigen die elke vorm van ellende tegen het volk steunen door uit lafheid met de werkelijke racisten te heulen en aan werkelijke discriminatie te doen tegen hun eigen volk.
  De linkse waanzin staat de bevolking een klimaatzwendel op te dringen wat normaal gesproken gewoon georganiseerde misdaad zou zijn als men zichzelf zou willen verrijken door het oplichten van een compleet volk.

  Die linkse waanzin is de kinderen op school angst aan het aanjagen met zelfverzonnen problemen en van les geven is allang geen sprake meer want waar links de (Europese) kinderen kan vernachelen zal men het niet laten.
  Bescherm je kinderen tegen deze idioten. uw kinderen zullen u er dankbaar voor zijn.
  De leerplicht zal er voor zorgen dat uw kinderen verplicht getreiterd mogen worden op scholen waar men ook de vrede criminelen naar het mondje praat en daar de eigen kinderen voor laat verraden.

  Zoals die linkse lafheid overal hun eigen mensen verraad om te heulen met de waanzin die men zelf ons land binnenhaalt maar waartegen men te laf is om te spreken over hun misdragingen.
  Dus moeten ze hun eigen volk en vlees en bloed uit lafheid maar verraden, demoniseren of om een excuus vragen omdat ze de vijanden van het volk, waar ze mee heulen, niet willen afvallen die stakkers.

  Jensbaba…gooi de resolutie 1743 er in en laat iedereen zien hoe dat stuk vod een racistisch en discriminerend schrijven is tegen elke blanke Europeaan in zijn eigen land.
  Het vod laat ook goed zien hoe de media aan valse berichtgeving moet gaan doen om de uitwassen van hun volksvijandige beleid weg te poetsen.
  Velen zijn te lui om te lezen als het niet over neuken gaat dus je moet het ze een beetje voorkauwen in hapklare brokken.
  Kan iedereen gelijk zien dat we niets te stemmen hebben.
  Als je het gedrag van de valse politiek, de valse media, het valse lesgeven, en de valse wet naast de resolutie legt zullen velen ogen geopend worden.
  Zullen de mensen zien wie de werkelijke racisten zijn en wie werkelijk hele bevolkingen discrimineert.
  Zullen de mensen ook begrijpen waarom er politiek gezien geen moer veranderd voor de eigen burgers en niet zal veranderen zolang men regeert naar de officieel bekrachtigde anti Europeaan resolutie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s