Coronavirus: 25.000 doden

Screenshot_102

(Door: “Tistochwat”)

Volgens Taiwan News is het Coronavirus heel wat gevaarlijker dan werd gedacht. Er is een sterk vermoeden dat er ruim 150.000 mensen besmet zijn en dat er al zo’n 25.000 mensen aan zijn overleden. De Chinese communisten censureren de berichtgeving en doen net alsof er niet zo heel veel aan de hand is. En de media in Nederland vertellen ons niet de waarheid; die liegen liever.

Lees verder>>> (Engelstalig)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, China, Communisme, Desinformatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, onwetendheid, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Coronavirus: 25.000 doden

 1. andre zegt:

  Het kan waar zijn maar ook niet waar zijn. Laat ik het zo zeggen, Taiwan is gejat door de Rothschild maffia. Het is de Rothschild maffia die China maarliefst 2x aan de opium heeft geholpen en daarna ons Nederlands talent Henk Sneevliet die vloeiend Chinees sprak via Surabaya de CPC heeft opgericht en massa moordenaar Mao in het zadel heeft geholpen. Taiwan News is hetzelfde als Rutte die zegt dat het fantastisch gaat op de voorkant van de Telegraaf. Of onze Frans Timmermans die de greendeal gaat verkopen……nee aan mij nog niet verkocht.

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Omdat het zo gevaarlijk is houden we de grens open anders kan ons land niet verder verneukt worden.
  Bij welke dreiging dan ook ..de grens blijft open om even te laten zien dat men helemaal niet begaan is met uw gezondheid.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Idd ik word steeds ongezonder wie weet wat ze in ons kraanwater doen
   De mensen gaan steeds vreemder doen en hebben vaak korte lijntjes
   We weten niet wat ze voor ons verborgen houden
   Het enige dat we weten dat onze Portemonnee steeds leger wordt door alle nieuwe regels

   Geliked door 2 people

   • Yvonne zegt:

    Lijntjes is lontjes excuus doet mijn tablet

    Like

   • M. zegt:

    In het buitenland weten ze het wel, dat het volk verzwakt word.
    Dat heeft heel Nederland de vorige verkiezingen kunnen horen toen er gezegd werd vanuit het buitenland wat we nou eigenlijk moesten met onze verzwakte bevolking.

    Maar de mensen kijken en zien niets en de mensen horen maar horen niets.

    Dat onze vrouwen onvruchtbaar gemaakt worden weten ze daar in het buitenland ook vandaar dat men speciaal zo begaan met de voortplantingsorganen van onze meiden en niet van buitenlandse meiden.

    Je kan de mensen zwart op wit laten zien wat er aan ons water word toegevoegd maar het boeit de meesten geen moer dat zij en hun geliefden ziek gemaakt worden.
    Slechts een enkeling is dankbaar voor de waarschuwingen.
    En doet er wat mee.
    Ziek gemaakt worden is makkelijker voor ze hoeven ze zich ook nergens in te verdiepen en nergens wat aan te doen en kan men op begrafenissen weer een wedstrijdje tranen laten zien van kijk mij eens veel van mijn medemens houden terwijl ze geen klap om hun medemens geven anders had men wel geluisterd en er naar gehandeld en zich er op zijn minst wel in verdiept.
    Je kan ze wijzen op het gif wat ze hun kinderen te drinken of te eten geven maar ze blijven het gewoon geven, zoveel geven ze om hun kinderen.
    Geen moer. het klinkt alleen leuk om te zeggen dat ze er om geven.

    De meeste zijn zo goedgelovig dat ze denken dat 10 miljoen chronisch zieke mensen er alleen maar zijn omdat de gezondheidszorg zo geweldig is en men het eerder vind en meer van die onzin.
    Van geneesmiddelen gingen we naar medicijnen en dat is een wereld van verschil maar ook dat boeit de meeste mensen niet want ondanks dat ze alle medicijnslikkers langzaam om zich heen zien afsterven wil men de waarheid niet horen terwijl een blinde kan zien dat ze alleen maar zieker worden.

    Men weet ook dat WIFI zeer schadelijk is voor met name kinderen waarom het ook verboden is in veel landen op scholen maar ook dat boeit de mensen niet want ze zeggen van hun kinderen te houden omdat dat leuk klinkt maar beschermen ho maar.
    WIFI werd in de 2e wo gebruikt om de vijand te verzwakken.
    De mensen die wel om hun kinderen en medemens geven worden kapot gemaakt door de meerderheid die geen moer om de kinderen en hun medemens geeft .
    De mensen laten zich ook liever wegrooien met chemo dan zich er eens in te verdiepen wat chemo eigenlijk werkelijk is.
    Dat er maar weinig chemo succes verhalen zijn doet er niet toe en dat er onsuccesvolle chemoverhalen in overvloed zijn ook niet en daarom kan men daar gewoon mee doorgaan.
    En dat is eigenlijk met alles zo Yvonne, omdat de meerderheid het allemaal niet boeit gaat alles naar de verdommenis.
    De mensen in de minderheid die wel hun kinderen willen beschermen omdat ze er om geven kunnen het verschil niet maken tegen zoveel onverschilligheid van de meerderheid.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat mensen steeds vreemder gaan doen, zie je aan Gordon (Goor), die was toch al zo gek als een deur, maar nu drinkt hij koeien urine. Waarvoor? Heb maar niet verder gelezen.

    Like

 3. Jules Vismale zegt:

  De natuur is nou rijkelijk aan het terugslaan met wat wij haar hebben aangedaan! En in veel Afrikaanse en Aziatische landen zijn het thans zwermen sprinkhanen die daar alles kaalvreten! Ik zou niettemin graag zien dat die sprinkhanen het voedsel van de radicale islamieten verslinden opdat die een keer bezwijken aan het coronavirus want met dat gore tuig hoef je absoluut GEEN medelijden te hebben!

  Like

 4. Steven zegt:

  ‘Als exponentiële toename niet afzwakt, dan zijn er a.s. zaterdag 600.000 besmettingen en 100.000 doden’ – ‘Gelekt Chinees lokaal overheidsdocument wijst op sterftepercentage van bijna 44%’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zware-beschuldiging-uit-taiwan-china-heeft-onze-evacues-met-opzet-besmet/

  Ik heb zo’n vaag vermoeden dat dit virus niet per ongeluk is opgedoken. Ik ging mij direct afvragen of dit niet het begin is van het decimeren van de wereldbevolking waar de rijkste elite zo graag naartoe willen….

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Ik snap er geen hol meer van. Griep geeft meer doden dan het het coronavirus zegt men van het RIVM, maar bij een gewone griep worden geen hele steden afgesloten. En bij dit coronavirus weer wel. Vliegtuigen, die niet meer die kant op gaan en een enorm land wat met mondkapjes gaat lopen. Is het hysterie of is er echt iets aan de knikker. De toekomstige tijd zal ons wel vertellen wat er nou precies aan de hand is.

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat betreft het coronavirus heb ik dat van het begin af aan gedacht, China gaat echt niet een hele regio met miljoenen mensen afsluiten als er slechts een paar honderd doden zijn, dan moet er echt wel wat anders aan de hand zijn.
  Er mag niks uit maar hoe doe je het met dingen die naar binnen moeten, hoe zorg je er voor dat ze straks niet met z’n allen aan de geeuwhonger liggen ? Dat ga je echt niet redden met een paar vrachtwagencolonnes, en zelfs dan, wat doe je dan als ze terug willen keren als ze terug willen ?
  Filmpjes op GeenStijl laten mensen zien die midden op straat zijn ingestort, maar ook van lijkenzakken die met spoed uit huizen worden gehaald en waarschijnlijk linea recta naar een crematorium rijden.
  Een compleet ziekenhuis dat binnen een paar dagen uit de grond wordt gestampt, dat doe je niet voor een griepepidemie, dan zijn ze écht bang.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Het nieuwe Corona-virus valt niet mee te spotten, maar de moslimas in de islamlanden hebben het dubbel zo moeilijk………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s