Windmolens zijn een middel ter herverdeling van de welvaart!

Screenshot_107

(Door: “Elise Nijmegen”)

De windmolens zijn een veelbesproken onderwerp de laatste tijd en dat is maar goed ook, aangezien het allemaal niet echt draait om groen, duurzaam en klimaatneutraliteit… In onderstaand stuk leest u waar het wel om gaat: om geld, gebakken lucht, macht en waar het uiteindelijk naar terug te herleiden is, zoals zo vaak, is naar Agenda 21/2030, de zogenaamde verduurzaamheid-agenda van de VN, waarin staat dat de welvaart herverdeeld zou moeten worden. In de praktijk: van uw portemonnee naar die van multinationals en miljardairs…

Hoe meer gesubsidieerde windmolenparken er komen, hoe meer uitbreidingsruimte multinationals op de CO2-markt kunnen kopen. Windmolens, die trouwens SF6-gas lekken, worden dus niet gebouwd voor energie, maar voor “windhandel”!

In 2018 leverde die handel in gebakken lucht (op papier vermeden tonnen CO2) al € 144 miljard op. Een ton papieren CO2 is nu € 20,- waard op de emissiemarkt. Een bedrag van € 16 miljoen per jaar in de broekzak van een “integere” groene bankier zoals Shell, die steeds meer CO2-stoeltjes opkoopt…

Een interessant en leerzaam artikel dat de “groene” klimaatwaanzin weer eens blootlegt en waar de goedwillende burger de dupe van is. “Dankzij de Nederlandse en Europese klimaatwet wordt een ton CO2 op papier namelijk steeds meer geld waard voor bedrijven die willen blijven groeien. Daarnaast haalde de dictatoriale Europese Commissie het overschot papieren CO2-ruimte in 2019 van de markt, om de prijs per ton CO2 kunstmatig hoog te houden”….
https://interessantetijden.nl

Rijkswaterstaat is ook echt bizar bezig. Die hebben gewoon een ernstig milieudelict gepleegd volgens deskundigen… Ze heeft de afgelopen maanden een half miljoen ton granuliet gestort in de plas van zandgebied Over de Maas bij Alphen. Het gebeurde tegen het advies in van de verantwoordelijke ambtenaren van Rijkswaterstaat, maar alweer was er “druk van boven” die de ambtenaren aanspoorde om de vergunningen tegen hun zin in af te geven. Welke “topambtenaar of toppoliticus” zal het deze keer zijn?…
www.ad.nl

Als u bedenkt dat de elektromagnetische straling, en helemaal met de continuerende puls straling van 5G, door vele wetenschappers, professoren en onderzoekers, onderbouwd met vele honderden studies, als gevaarlijk en schadelijk voor de gezondheid van mens, dier en flora wordt beschouwd, dan zal het product in onderstaand bericht deze negatieve stralingsverschijnselen alleen maar verergeren lijkt me.

Onderzoekers van het “MIT Computer Science en Artificial Intelligence Lab” hebben een nieuw soort behang uitgevonden, een “smart behangpapier”, dat tot tien keer het WiFi-signaal in huis of kantoor kan stimuleren en nog kleinere apparaten met internetverbinding mogelijk maakt. Het heeft geen stroom of bedrading nodig om te werken, omdat het alleen signalen reflecteert en  het signaal tot 10 keer meer versterkt. De technologie maakt gebruik van software om duizenden kleine draadloze antennes te besturen die in het slimme oppervlak zijn ingebouwd.
www.dailymail.co.uk

Toch moet het even gezegd worden dat, aangezien het feiten zijn, het in boeken, waar vele mensen naar leven en in geloven, beschreven staat, mijns inziens het toenemende geweld en intimidatie tegen vrouwen in Nederland en andere “open grenzen” landen komt door islamitische mensen die denken dat vrouwen minderwaardig zijn aan de man en je ze daarom, ook dat staat beschreven, “anders”, minder menswaardig, moet behandelen.

In Amsterdam bijvoorbeeld, en we hebben ook zulke berichtgevingen uit Rotterdam en Den Haag gehad geloof ik, wordt meer dan de helft van de vrouwen op straat lastiggevallen. In de leeftijdscategorie 15-34 jaar is dat 81%.
https://jdreport.com

Briefje van Jan aan alle mannen.
www.briefjevanjan.nl

Omdat deze zaak een voorbeeld is van onwettigheden door politici, topambtenaren die zich tot in detail hebben bemoeid met o.a. de aansturing van de rechtszaak tegen hun politieke opponent, iemand die met zijn partij de stemmen van vele realistische, genegeerde, vaderlandslievende en gediscrimineerde Nederlanders vertegenwoordigt, zal tot in detail uitgezocht moeten worden welke ministers er bij deze politieke beïnvloeding van de rechtszaak tegen Dhr. Wilders van de PVV betrokken zijn geweest. De onderste steen, en in dit geval echt, zou boven moeten komen.

Hieronder hoort u Dhr. Wilders in de rechtbank, die duidelijk verwoordt wat er aan de hand is. Mijns inziens staat de verkeerde politicus in de rechtbank en zouden die topambtenaren en alle andere betrokkenen in de rechtbank moeten staan om uit te leggen waarom er zo gehandeld is én in opdracht van wie! Van het Nederlandse politieke kartel? Het Europese? Het mondiale? Diegenen verantwoordelijk zouden aangeklaagd moeten worden…
https://youtu.be

Nu past het WildersGate verhaal wel precies weer in het plaatje van de EU (en VN), die de stemmen van de nationale bevolking, het steeds groter wordende zogenaamde populisme wat mijns inziens vol zit met een gezonde dosis aan realisme,tot zwijgen wil brengen. Dictatoriale instituties die vaderlandsliefde uit het woordenboek willen schrappen, landidentiteit- en cultuur ook en de vrijheid van meningsuiting willen inperken tot een éénzijdig geaccepteerde mondiale ideologische gedachte.

Verdiep uzelf in Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties; één van de punten is dat zelfredzaamheid wordt vervangen door afhankelijkheid van de staat, dat boeren niet duurzaam zijn, te veel mensen ook niet, mega-grote voedsel fabrieken van multinationals daarentegen wel natuurlijk en dat de VN de wereldbevolking zal dicteren/leiden…

De boeren vechten voor hun voortbestaan, dat wordt bedreigd door krankzinnige ideeën die voorkomen uit de zogenaamde mondiale verduurzaamheid-agenda en die door het Nederlandse politieke kartel worden geïmplementeerd.

Steun de boeren in hun protesten die komen als de regering niet luistert naar het geluid van het gezonde realistische boerenverstand en doorgaat met het politieke wanbeleid dat de welvaart herverdeelt!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Windmolens zijn een middel ter herverdeling van de welvaart!

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Iedere regelmatige bezoeker weet dat Elise niet bepaald mijn favoriete columnist is maar dat neemt niet weg dat haar link naar het AD waardevol is.
  Zelf had ik elders al een link geplaatst naar de uitzending van Nova van vanavond en de uitkomsten zijn ronduit overweldigend.
  Rijkswaterstaat ontmaskerd als criminele organisatie en dan niet met peanuts maar big time.
  Deskundigen werd het zwijgen opgelegd, ambtenaren die bezwaar hadden werden opzij geschoven, het is nauwelijks anders denkbaar dan dat hier koppen gaan rollen, en dan bedoel ik inclusief gevangenisstraffen voor de verantwoordelijken.
  Te beginnen met directeur-generaal mevrouw Blom die dit persoonlijk heeft doorgezet en alle regels en wetten naast zich neer heeft gelegd.
  ( In de uitzending kwam ik er ook achter dat Halbe Zijlstra ook goed terecht is gekomen na zijn gedwongen aftreden, hij is tegenwoordig CEO van Volker-Wessels en beurt waarschijnlijk een salaris dat vele malen groter is dan hij als politicus ooit gekregen zou kunnen hebben)

  Like

 2. droevige mof zegt:

  In Duitsland zijn er meer dan 30 000 windmolens met een maximale levensduur van 20 jaar. De rotorbladen moeten vaak eerder worden vervangen. Deze rotorbladen bevatten niet-recyclebare materialen die gevaarlijk afval zijn. Dus hetzelfde probleem als met de splijtstofstaven van de kerncentrales.
  Dit toont duidelijk de leugens van de vermeende duurzame energieproductie aan. Gevaarlijk en schadelijk van begin tot eind, voor dieren en mensen. En bovendien inefficiënt en duur.
  https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/knauss-kontert/windkraftanlagen-rotoren-als-sondermuell-der-zukunft/

  Geliked door 5 people

 3. henk verhoef zegt:

  die lastig gevallen vrouwen kiezen massaal gl en d66 en andere progressive partijtjes
  Ja dus niet zeiken trutten– je vraagt er toch om, en vader/moeder/broer/vriend/homootje van die princesjes is top ambtenaar– of gewoon ambtenaar ( overheden hebben een 2 milloen werknemers/ruivenvreters — dus verrotheid van de ambtenarij zit in dehaarwortels vanb de samenleving

  De toeslagen of die cbr/justitie ambtenaren– dat zijn de ]hondekoppenm maar wel uw eigen familie

  g5 – De gemiddelde nederlander /europeaan is nog te dom om te poepen of te slapen / kindertjes te maken(viagra) zonder pilletje- en toch wil hij G5 en zo gsmetje en die lul betaalt er voor
  Ja net als ongezond vreten– de hoogopgeleide– koopt het– vergeet antidepri of xtc niet anders komt men de dag niet door

  u heeft de keus– opwarming aarde of sharia staat en men kiest beide want ja hetr wordt tofh zo mooi voorgfespiegelt

  goed he

  oh Greta die zegt– hoe durft u mij toekomst te verzieken– terwijl dat autistje zelf niet meer naar school gaat-0 dus diplomaatje– ach- die krijg je in nederland nu reeds gratis bij inenten tegen hersen gebruik

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/hoppa-fvd-legt-klimaatpaus-frans-timmermans-vuur-aan-de-schenen-we-moeten-e11000-miljard-betalen-desastreus/

  Hoppa! FVD legt “klimaatpaus” Frans Timmermans vuur aan de schenen: ‘We moeten €11000 miljard betalen, desastreus!’

  Of Forum voor Democratie er iets aan kan doen dat Frans Timmermans ons land straks voor honderden miljarden laat bloeden voor zijn prestigeproject ‘Green Deal’, valt nog te bezien. Maar de grootste oppositiepartij in de Eerste Kamer was in ieder geval niet van plan om het lijdzaam te ondergaan. Ze sturen een brandbrief vol dringende vragen naar de Europese Commissie, die Timmermans en zijn vrienden nog voor de zomer dienen te beantwoorden.

  De kosten voor de klimaatverandering die Brussel en de Brusselse klimaatchef Frans Timmermans voor ogen heeft worden geraamd op €11000 miljard euro. Inderdaad: elf-dui-zend mil-jard. Een astronomisch bedrag, en iets dat zeker gevoeld zal gaan worden in de portemonnee van burgers in de unie. Bepaalde wat meer dan anderen. Want Nederland is een rijk land, dus een veel groter deel van de rekening van deze vergroening zal terechtkomen op keukentafels in Hoorn en Venray dan in Bratislava of Napels.

  Geliked door 4 people

 5. windmolens zijn massamoordenaars van insecten en vogels; kost veel miljarden euro subsidies

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Gisteren stond ook in meerdere media te lezen dat het aantal in het wild levende dieren was gehalveerd, toevallig tegelijkertijd stond er op GeenStijl een aantal foto’s van de groei van steden waarbij een aantal dat in omvang zo ongeveer verdrievoudigd waren (Alkmaar, Rozendaal, Eindhoven).
   Dat in het wild levende dieren dus afnemen is niet zo gek als wij overal betonwoestijnen creëren, gek genoeg werd er geen letter gewijd aan de rond windmolens gevonden dode vogels.

   Geliked door 1 persoon

 6. Kees zegt:

  Het klimaat is helemaal gekaapt door links. Neem Extinction Rebellian, gewone CPN praat, maar anders verpakt, net als Greenpeace, GL enz. En communistisch klinkt niet goed meer, terecht, onder uiterst links zijn de vorige eeuw zo veel doden gevallen, neem Stalin, Pol Pot, Mao enz, allen veel gevaarlijker dan welke klimaat verandering dan ook.

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  Wanneer ontwaakt de rest van het Nederlandse volk ???
  Wanneer zien zij in dat we al jaren door de meeste politieke partijen belazerd worden ???

  Geliked door 2 people

  • Ivanneau zegt:

   Ze gaan het nog niet geloven als ze gedwongen klaar zijn met hun leven. Het huidige Europese volk is het domste volk ooit dat op aarde heeft rondgestruind. Het gaat generaties duren om weer voldoende hersencellen te kweken. Het Sovjet tijdperk heeft ook generaties nodig gehad om uit hun coma te ontwaken.

   Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte misbruikt het klimaat,milieu,groen,immigratie om het door hun zo gehate kapitalisme te slopen,dit alles voor hun gedroomde communistische totalitaire dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Off topic?
  Erg leuke commercial

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  Gemiddeld laat iedereen 14 keer een windje of scheet per dag, met in totaal een uitstoot van een halve liter tot meer dan 2 liter gas over een periode van 24 uur, en windjes bestaan voor ongeveer 20 tot 90 procent uit stikstof. Daarnaast bestaat een scheet uit ​​koolstofdioxide (ongeveer 10 tot 30 procent) zuurstof (tot 10 procent), methaan (ongeveer 10 procent) en waterstof (ongeveer 10 procent tot 50 procent). Methaan en waterstof zijn eigenlijk beide lichte en ontvlambare gassen…..de ongebreidelde bevolkingsgroei zorgt ervoor dat de aarde continu gemarineerd word in darmgassen, en het is daarom niet vreemd dat de atmosfeer verandert, deze vorm van globale jetlag is een natuurlijk verschijnsel, een toenemende concentratie van broeikasgassen, waar de bijna acht miljard mensen op aarde allemaal aan bijdragen……….ik voorzie dat de politiek ons binnenkort wel een vorm van milieubelasting zal gaan opleggen, om de milieubelasting door het winden te verlagen……..Ik weet dat het als pure waanzin klinkt, maar het is precies hoe de Linksche Looney Brigade de huidige klimaatgekte misbruikt, pure idioterie…..totdat het Groen-Socialistische duo Samsom&Timmermans hun stinkende best gaan doen en ermee aan de slag gaan, geen mislukt Green Dealtje, maar een kopie van een oud idee uit Nieuw-Zeeland, the “fart tax” may rise again under a new name as New Zealand struggles to reduce its greenhouse gas emissions.
  Mensen zijn gestoord, en worden steeds maller.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s