Aangestuurd door NGO´s en smokkel-bendes: De grens van Hongarije dreigt opnieuw bestormd te worden

Screenshot_119

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals Hongaarse en Oostenrijkse media melden, zijn er gisteren ongeveer 500 migranten  aan de Hongaarse grens met Servië bij elkaar gekomen om deze te bestormen. Ze zijn vastbesloten om naar Duitsland te gaan en lijken goed georganiseerd te zijn.

philosophia perennis

Al dagenlang proberen illegale migranten bij Röszke het land binnen te komen door o.a. steeds opnieuw het grenshek te beschadigen of op andere, illegale manieren proberen zo snel mogelijk Hongarije binnen te komen. Om van daaruit verder te reizen naar Duitsland.

De grenspolitie had tijdens een kleinere bestorming eind januari al drie waarschuwingsschoten gelost, waarop enkele bestormers van de grens eerst naar Servië terug renden, vier werden gearresteerd en twee dagen later veroordeeld.

 

Kinderen naar het grenshek sturen

Vermoedelijk ging het destijds om een testactie. In Hongarije gaat men er van uit de eigenlijke grens-bestorming pas in de komende dagen gepland is en dat men met kinderen in de eerste rij zal proberen hoever men kan gaan. Journalisten uit Duitsland en NGO´s werden daarover van tevoren al geïnformeerd en geregeld, aldus Hongaarse media.

Hongarije heeft gisteren daarom zijn grens met Servië consequent gesloten. NGO´s, die vermoedelijk achter de georganiseerde grens-bestorming zitten, lijken echter vastbesloten om Hongarije op de knieën te dwingen: “Volgens insiders hebben ze juridische adviseurs en vakmensen voor public relations aan hun kant. Hongarije zou blijkbaar rekening houden met onlusten”, aldus de Oostenrijkse “Kurier”.

Smokkelaars en NGO´s coördineren de acties van migranten

Ondertussen ruikt de “vluchtelingenindustrie” hier opnieuw goede business. De “Kronen Zeitung” bericht:

“In plaats van via de gebruikelijke vluchtroute Bosnië-Herzegovina – Kroatië – Slovenië zouden de vluchtelingen via Servië naar de Hongaarse grens of naar de Hongaars-Servisch-Roemeense grensdriehoek komen. Ze zouden over verrassend goede informatie beschikken waar ze de grootste kans zouden hebben om de grens over te komen. Dit zou spreken voor activiteiten van smokkelaars, die het grensbewakingssysteem samen met de migranten zouden testen.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, migrantengeweld, NGO´s, provoceren, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aangestuurd door NGO´s en smokkel-bendes: De grens van Hongarije dreigt opnieuw bestormd te worden

 1. flo zegt:

  De door de EU geplande ondergang van de westerse beschaving gaat gewoon door….

  Like

 2. andre zegt:

  Testen is altijd kijken en proberen hoever je kan gaan maar hoever willen ze gaan? Schiet er 1 als test maar kapot. Dit heeft niets te maken met het vermoorden van mensen maar het treiteren en zuigen aan souvereine belangen. Soms moet alles kennelijk wel eens botsen om geestesziek en psychopaat links te stoppen. Hoeveel mensen zijn er wel niet het bochtje omgeholpen door links? De EU is gebouwd op 300 miljoen lijken!

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Schieten met scherp, liefst met een MG. Raak je er meer. Kijken of ze dan nog zo happig zijn, die zogenaamde vluchtelingen. Die burgeroorlog komt er toch wel in de EU. Maken een paar slachtoffers meer of minder ook niet meer uit. Als we dan toch zover zijn, eerst de NOG’s die dit hele vluchtelingencircus mogelijk maken en subsidiëren, ,ontdoen van hun leiders en hun financiële middelen. Wordt het vast een stuk rustiger aan de Hongaarse grens.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucia zegt:

  Ons totale bestaan wordt bedreigd door deze bendes, het klinkt hard maar gewoon schieten met scherp… in benen liefst, want dan gaan ze niet dood van maar kunnen niet meer lopen …problem solved

  Geliked door 1 persoon

 5. Sobieski zegt:

  Dit laat duidelijk zien dat de Turkije deal niet werkt, dus weggegooid belastinggeld is.
  Griekenland staat onmachtig tegenover de invasie die vanuit Turkijje georganiseerd wordt, en als straks Erdogan zijn zin krijgt, staat de deur helemaal wagenwijd open, niet alleen voor 80 miljoen Turken, maar ook nog eens voor heel Afghanistan, Irak, Iran, Syrie, Pakistan en…Afrika.
  Bulgarije en Macedonie bewaken hun zuidgrenzen goed, net als Hongarije en binnenkort hopelijk ook Italie weer. De eerste twee genoemden hebben zelfs het voordeel niet bij de EU te horen, dus kunnen ze Russische hulp betrekken, die graag verstrekt, want het is ok in Rusland’s belang die invasie tichting Europa te stoppen.
  De lek zit in de islam-gedomineerde Balkanstaten Albanie, Kosovo, en Bosnie, die uit “religieuze solidariteit” (die alleen voor de in-groep geldt) en stille haat tegen hun Christelijke buren, de invasoren doorlaten en zelfs steunen.
  Inmiddels zijn Slovenie en Kroatie ook begonnen hun grenzen beter te bewaken, en zelfs in het formeel islamitische Bosnie begint de bevolking genoeg te krijgen van die groepen primitieve jongemannen uit o.a. Afrika en Afghanistan.
  Ik hoop dat Hongarije de grenzen kan blijven verdedigen, desnoods met welkome hulp uit Polen, Tsjechie en Slowakije. met in de toekomst mogelijk ook hulp uit Oostenrijk, Italie en Rusland.
  De geschiedenis herhaalt zicht. We moeten wel van die Merkel, Macron, Rutten en EU af, willen we een kans maken.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik vind het verschrikkelijk als een soeverein land als Hongarije zich zó moet verdedigen! Indringers zijn indringers, en dit zijn beslist geen vluchtelingen maar gelukszoekers.
  Moeten er eerst doden vallen, voordat men begrijpt dat het Hongarije ernst is, en zij GEEN mensen willen binnen laten die op doorreis zijn, of misschien toch in Hongarije willen verblijven?

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  2 of 3 stuks 0.50 machine geweren opstellen en trek een streep.
  De eerste de beste die deze streep passeert dan zonder pardon dit gajes worden omleggen.
  Dit zijn geen mensen maar beesten of liever gezegd monsters.
  Hongarije heeft het recht zijn grenzen te verdedigen want dit gajes is een oorlogsverklaring.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  En ze zullen het uiteindelijk winnen, want de westerse beschaving met allerlei mensenrechten en regels is niet opgewassen tegen mensen, die zich niet aan die regels hoeven te houden. Want Onze rechten worden niet meer gewaarborgd door de heersende elite. De rechten van de migranten hebben de hoogste prioriteit.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Rensk, de invaders hebben al gewonnen omdat het brusselse politbureau met opzet weigert de grenzen te sluiten.. Den haag doet gedwee wat hen wordt bevolen. Dit gaat net zolang door tot onze maatschappij volledig vastloopt en dat er dan dictatoriale maatregelen nodig zijn om de boel weer vlot te trekken. Daar zitten rutte en zijn brusslese companen op te wachten. Als het uur U is aangebroken gaan gewapende troepen de straat op met de opdracht met scherp te schieten op de oproerkraaiers. Wordt ons spaargeld overgeheveld naar brussel. Worden onze bankrekeningen onteigend en de pensioenpotten eveneens naar brussel overgebracht. Wat rest is een situatie zoals in de hongerwinter van 1943/1944. Gaarkeukens in de wijken. Geen verwarming in de huizen . Kamp westerbork weer geopend als doorgangslager naar europese gevangenkampen, eufemistisch, resocialisatie-instellingen genoemd. De elites zullen aan elkaar herkenbaar zijn door hun partijinsigne, dat, net zoals in de voormalige ussr, grote voordelen biedt vanwege de luxe faciliteiten en voorzieningen die hen onderscheiden van het gepeupel. Een voorproefje daarvan kunnen we al zien. Alle eu-functionarissen dragen een insigne op de revers waarmee ze toegang hebben tot hun niveau van de europesche apenrots met de daaraan verboden emolumenten. Als we de organisatie van het derde rijk bekijken en ook naar de organisatie van de USSR ten tijde van de 2e wereldoorlog, zien we opvallende overeenkomsten, in de structuur van beide dictaturen. Diezelfde overeenkomsten zien we ook terug in de organisatie van de europesche unie.De EU.commissarissen geven dictaten aan de lidstaten, zoals bij voorbeeld timmermans die bevelen gaf aan de poolse regering betreffende hun rechterlijke organisatie en Hongarije met hun weigering vluchtelingen toe te laten Vluchtelingen die geen vluchtelingen zijn maar door de goedmensen van de NOG,betaald met europees geld, naar Europa worden gelokt. Diezelfde timmermans die nu nederland dreigt met maatregelen als niet stipt zijn milieuplan wordt gevolgd, dit met assistentie van de nieuwe fuhrer van de eu.milieustrijdkrachten, samsom.
   Er zullen veel mensen zijn die mijn mening in twijfel trekken en denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Ik hoop dat ze gelijk krijgen maar ik denk van niet. Ik heb één alles beïnvloedende factor nog niet genoemd en dat is het grootste gevaar van alles, de islamisering van Europa.

   Like

 9. Nemesis zegt:

  Inderdaad nu eens met scherp schieten, zonder pardon. En niet alleen maar in de benen. Dus machine geweren met de beste ammunitie en heel veel,
  Daar ze het inderdaad op de meest smerige laffe manier zullen proberen en dus kinderen in gaan zetten, moeten ze maar een stukje hoger instellen zodat het gajes gewoon dood geschoten wordt inclusief de helpers van de NGO’s die meelopen en helpen, zijn we daar dan ook vanaf.

  3 of 4 machine geweren, nou nee, neem een hele rij vol daarmee, tref je ze allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s