“Islamisten”? Criminelen? In de Duitse deelstaat Niedersachsen wonen 7647 mensen met een onopgehelderde identiteit

Screenshot_117

Allemaal op naar Duitsland, daar wordt nauwelijks iemand gecontroleerd.

(Vertaling: E.J. Bron)

Verleden jaar al wees de voormalige chef van de Duitse Veiligheidsdienst (BND), August Manning, op een dramatisch veiligheidsrisico in Duitsland (“Jerusalem Post”, 16-09-2019). In Duitsland bevinden zich honderdduizenden immigranten met een onopgehelderde identiteit. In de deelstaat Niedersachsen zijn het er op dit moment 7647.

journalistenwatch

466 van hen hebben geen enkel verblijfsrecht. Dat bleek uit een interpellatie van de AfD-fractie in het parlement van Niedersachsen.

Dat hoge aantal schijnen de verantwoordelijken ook niet echt aangenaam te vinden. Het ministerie van Binnenlandse Zaken verwijst in zijn antwoord naar het bij de opnameautoriteit van de deelstaat geïnstalleerde “Ophelderingspunt voor de opheldering van de identiteit en de verwerving van paspoort vervangende documenten”. Op dit moment zou “een uitbreiding van personeel van dit ophelderingspunt zijn begonnen”.

Daarover verklaart de woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD in het parlement van Niedersachsen, Jens Ahrends: “Van meerdere duizend personen in Niedersachsen weet de staat nauwelijks iets. Zijn het ´islamisten´? Zijn het gezochte criminelen? Men kan er van uitgaan dat veel van deze personen niet voor niets hun identiteit versluieren.

Ze hebben iets te verbergen, en dat is een ondraaglijke toestand, waaraan met hoge druk een einde gemaakt moet worden. Bijvoorbeeld door mobiele telefoons uit te lezen om erachter te komen in welk land familieleden en vrienden wonen. Dat het ophelderingspunt meer medewerkers dient te krijgen, is toe te juichen. Dat moet echter snel en consequent gebeuren. Niet te vergeten: ons asielrecht wordt door deze mensen duidelijk misbruikt. Hun onderhoud kost ons elk jaar vele miljoenen euro´s.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Islamisten”? Criminelen? In de Duitse deelstaat Niedersachsen wonen 7647 mensen met een onopgehelderde identiteit

 1. Nemesis zegt:

  Gos, Niedersachsen maakt zich druk over onopgehelderde identiteiten van meer als 7000 Asylanten. Ja en ze gaan goed controleren, te beginnen bij die buitenlanders, die al meer dan 50 jaar in Duitsland wonen, doorgecheckt, nageplozen, uitgeplozen, vele malen geidentificeerd, honderden keren een kopie van paspoort moeten inleveren, en nog veel meer van dit soort geintjes meer. Na netjes zoals de wet het voorschrijft, je bij de verhuizing naar een ander dorp, je te hebben afgemeld oude gemeente aangemeld nieuwe gemeente, alle procedures al weer te hebben doorlopen, komt nu ook nog eens de “Kreisstad” een soort van hoofdstad van een bepaald gedeelte van het Bondsland, we moeten nu nog een keer paspoorten voor en achterkant in kopie inleveren, ieder twee nieuwe pasfoto’s inleveren, bewijzen dat je en, en waar verzekerd bent tegen ziektekosten etc. Een nieuw soort ongein dus. Graag voor ….. inleveren anders….! Ze wachten maar even tot ik zin heb mijn auto om te melden en daarheen te rijden.

  Like

 2. Pingback: “Islamisten”? Criminelen? In de Duitse deelstaat Niedersachsen wonen 7647 mensen met een onopgehelderde identiteit | eunmask

 3. Wachteres zegt:

  Ach en Niedersachsen maakt [nog zo’n veilige indruk.

  Een mens kan zich vergissen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  ♪♪ Hab ‘ne Tante aus Marokko,♪ hab ‘ne Tante aus Marokko,♪ hab ‘ne Tante aus Marokko, und die kommt. ♪Und sie kommt auf zwei Kamelen, wenn sie kommt .hoppeldihopp.♪♪ als touriste naar Deutschland, wohlstand, ein leben ohne sorgen en ze gaat nooit meer zurück …
  Hunderttausende Flüchtlinge kehren in ihre Heimat Syrien zurück, maar de EU-politici gijzelen de vluchtelingen liever in opvangcentra, die laten ze niet gaan, ondanks de conflicten, we zijn stapelgek dat we nog steeds geloven dat de asielzoekers hier vrijwillig verblijven…..Linksche Leugens.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het liedje van het Klein Orkest sprong gelijk voren, Harry jekkers zong het toen al in ‘Over de muur’, ♫”Zoveel Turken in Kreuzberg die amper kunnen bestaan” ♫…..nou dat weten we nu wel beter, het zijn er al miljoenen, waarvan er duizenden illegaal verblijven….

  Like

 6. Yvonne zegt:

  Stuur ze maar naar ons rutte zal ze met open armen ontvangen geeft bij binnenkomst gelijk huizen en de tutjes uit Apeldoorn zingen ze wel toe

  Like

 7. Jean zegt:

  Om het antwoord heel kort te houden, “wanneer wordt die illegale troep eindelijk verwijderd?” of moeten er eerst nog meer doden/moorden vallen?

  Like

 8. Lucia zegt:

  We wachten steeds tot de overheden deze problemen aanpakken maar ik ben bang dat wij ons toch echt zullen moeten organiseren en zelf deze mensen eruit zullen moeten gooien, liefst zonder geweld . Uiteindelijk worden onze politieke hoeren goed beschermd en wij niet , wie lijdt er dus onder , wij het volk.

  Like

 9. Eppo zegt:

  Als je hier je voordeur uitstapt in Nederstan waan je eigen gewoon in een Murkenmeuk.
  Belhuizen , shisha lounges , Murkenmeuk vreetzaken . soepjurk winkels . en gespuis ingevlogen door Links Politiek Nederstan.
  Ik ben gewoon vreemde in eigen Land geworden .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s