Coronavirus Wuhan

Screenshot_131

(Door: R.T.)

Deze video’s krijgen wij in de reguliere media niet te zien. Ze zijn in China in het geheim opgenomen en op Twitter gezet. Het is schokkend wat men daar ziet.

https://twitter.com/Rntk____/status/1225063278117654530?s=20

https://twitter.com/2020WorldNews/status/1225801523659247617?s=20 

https://twitter.com/chaddha_lal/status/1224862330007064576?s=20

https://twitter.com/Rntk____/status/1224666288280129539?s=20  

https://twitter.com/Rntk____/status/1223683343767621632?s=20 

https://twitter.com/Rntk____/status/1225440044741058562?s=20

https://twitter.com/Rntk____/status/1225832542751735808?s=20

Door:
R.T.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, China, Desinformatie, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Coronavirus Wuhan

 1. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/witte-huis-vraagt-wetenschappers-te-onderzoeken-of-coronavirus-biowapen-is/

  Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is

  Volgens de mainstream media was het een complottheorie, een hoax, nepnieuws, paniekzaaierij. De doorgaans betrouwbare, daarom door ons vaak geraadpleegde alternatieve nieuwssite Zero Hedge werd er zelf door Twitter om geband. Nu de corona pandemie inderdaad uit de hand dreigt te lopen, heeft het Witte Huis wetenschappers gevraagd om te onderzoeken of het virus inderdaad een biowapen is. Tal van onafhankelijke experts twijfelen daar al lang niet meer aan. Moet straks de hele wereld vechten tegen een gemanipuleerd virus dat speciaal is ontworpen om zoveel mogelijk mensen ziek te maken en te doden, en waar vooralsnog geen enkel medicijn tegen is?

  Geliked door 3 people

  • Het was op de social media al eerder bericht dat het een gemanipuleerd virus zou zijn.
   In ieder geval een goede zaak dat er nu verder onderzoek gedaan gaat worden, hoewel het niet zeker is dat het een gemaakt virus is.
   Na zo’n onderzoek zal een en ander meer duidelijk worden

   Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Arme man
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/02/06/chinese-klokkenluider-zelf-overleden-aan-coronavirus/

  Woede in China na dood van oogarts die waarschuwde voor coronavirus en door politie werd opgepakt

  De Chinese oogarts Li Wenliang, een van de klokkenluiders die rond de jaarwisseling waarschuwde voor het nieuwe coronavirus, is overleden aan het virus. Dat wordt nu ook officieel toegegeven. Het ziekenhuis waar de man werd verzorgd, ontkende eerst nog. Op social media in China heeft zijn dood een debat ontketend over vrije meningsuiting. Corona krijgt daardoor een politieke dimensie. Het Chinese anti-corruptiebureau opent een onderzoek over de zaak.

  Begin januari werd Li door de Chinese politie even opgepakt wegens “het verspreiden van geruchten”, maar nadien weer vrijgelaten onder voorwaarden (het tekenen van een document waarin hij toegaf leugens te hebben verteld die de openbare orde verstoorden). Zeven andere klokkenluiders werden om dezelfde reden door de politie in het oog gehouden. De lokale overheid verontschuldigde zich later wel bij Li.

  Geliked door 2 people

 3. Richard zegt:

  Ja, die Chinezen nemen geen halve maatregelen en het individu teld daar helemaal niet.
  Maar het koranvirus vind ik toch een groter probleem en die ziekte eist veel meer slachtoffers.
  Ik wenste dat we daar zo’n spuitkanon voor hadden.

  Geliked door 2 people

 4. paulzwueste zegt:

  Verschrikkelijk!

  Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  Ik heb eerder ergens gelezen dat het virus minder gevaarlijk is voor blanken dan voor oost-Aziaten, meer dan een verkoudheid of griepje zou het virus voor Europeanen niet veroorzaken.
  Ik kan het zo snel niet terug vinden, maar het zou, tenminste voor ons hier, een opluchting zijn als het idd waar is.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Het coronavirus heeft thans weer een slechte eigenschap bij talloze Europeanen, Aziaten, Amerikanen enz. teweeg gebracht en dat is een vreselijke haat tegen Chinezen die zij als dragers van het virus beschouwen, net zoals d ratten dat hadden met de pest! Nou proberen ze overal chinezen letterlek weg te pesten maar daar zul je het virus echt niet mee stoppen! En dat zelfs in Nederland deze vorm van racisme de kop opsteekt bewijst dit artikel:

   Nederlandse Aziaten zijn petitie gestart! Willen dat mensen stoppen met discrimineren vanwege coronavirus! ‘Wij zijn geen virus!’

   Zaterdag lanceerde een nieuwe petitie ‘Wij zijn geen virus‘, de actiegroep zet zich in tegen de discriminatie van Aziaten (vooral Chinezen) in Nederland. Discriminatie – en voornamelijk flauwe grappen – nemen flink toe sinds de uitbraak van het coronavirus in China. Van flauwe memes tot hysterische pesterijen in bussen of scholen, de grens moet ergens worden getrokken!
   En was dit trouwens ook gebeurd als bijvoorbeeld moslims, asielzoekers en vluchtelingen het gevreesde virus bij zich droegen wat niet ondenkbaar is?

   Inmiddels is de petitie al meer dan 20.000 keer ondertekend, de aanleiding voor de petitie was een nummer op Radio10. Omdat radio sowieso al een dood medium is probeerde ze daar grappig te zijn en dachten ze dat het wel leuk was om een satirisch liedje te maken (als dit bij moslims was gebeurd dan hadden ze ongetwijfeld niet zo hard gelachen!) over Chinezen en coronavirus. Nou dit schoot dus compleet in het verkeerde keelgat bij hen en volkomen terecht!

   “Genoeg is genoeg”, schrijven initiatiefnemers Vincent Yeers en Hui-Hui Pan. “Dagelijks worden wij geconfronteerd met zogenaamde ‘grapjes’ en uitlatingen die niet kunnen. Ook wij zijn gewoon mensen. Het is tijd dat wij de discussie aangaan. Dit treft niet alleen iedereen die Chinees is, maar ook alle Nederlanders met een Aziatische achtergrond. Een ziekte, een virus, daar maak je geen grapjes over. Zouden we ook lachen als het lied over kanker zou gaan?”

   Het is inderdaad te sneu voor woorden dat direct alle Aziaten (de pest komt helaas ook uit Azië) over één kam worden geschoren, het zou fijn zijn als mensen zich druk maken om het virus zelf of het vreselijke immigratiebeleid en niet direct de Nederlands-Aziatische gemeenschap tot zondebok verklaart.
   Links is gewoon weer lekker hypocriet bezig als het hier in Nederland om racisme, xenofobie en islamfobie gaat ofschoon die laatste benamingen me al danig de strot uitkomen!

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  China voorbeeld land van SP, Groenlinks en hun voormalige en huidige kopstukken. Groen, milieu en klimaat beleid is het nieuwe vehicle de communitische heilstaat te verwezenlijken.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Video shows interior of new Wuhan ‘hospital’ resembles prisonInterior of Communist China’s ballyhooed ‘hospital’ looks eerily similar to a prison

  ….
  the dissident organization Himalaya Global released a video on its Twitter page Monday which was apparently secretly filmed by a Chinese contractor inside the new facility. The video starts with the contractor introducing the Spartan interior of Ward 1.

  The man starts out by ominously saying, “Once you are in, you can’t get out.” He then asserts that patients would be better off staying at home than checking into the new compound.

  The camera then focuses on the tiny windows that he said would be used to serve food to patients. In the background, another man can be heard saying that “the dead will be removed from that door.”

  Incredibly, it is clear that each room has a small window with distinct vertical prison bars. The contractor says that those who do not recover “will be sent to the crematorium.”

  Netizens were shocked at the facility’s strong resemblance to a prison, with many speculating that it was made from prefabricated components for the internment camps in Xinjiang.

  “I knew it. It’s not so much a hospital as a “medical” internment camp.”

  ……
  https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3870468

  Geliked door 2 people

  • Ik vond het al zo’n raar verhaal Jan om in 10 dagen een compleet hospitaal te bouwen.
   Ik heb zelf heel lang in de bouwwereld gezeten en was verbaasd over dat artikelDus Ik ging eens verder zoeken hoe dat nou zat met dat bouwen en kwam er al vrij snel achter dat het zo iets als een militair hospitaal zou moeten worden (containers en zo)
   Maar nou blijken het achteraf dus containers te zijn die al klaar stonden om in geval van nood een groot gevangenis centrum te bouwen.
   Dus feitelijk is dat bouwkundig hoogstandje wel een heel erg laagstandje.
   Overigens zou het me niet echt verbazen als hier in Europa ook al een groot aantal van die containers opgeslagen zijn

   Geliked door 4 people

 8. Jan zegt:

  Totaal krankzinnig. Drones maken jacht op mensen

  https://www.dutchcowboys.nl/gadgets/china-zet-drones-in-bij-bestrijding-coronavirus

  Geliked door 1 persoon

 9. hslot4 zegt:

  Duitsland corona virus Belgie Corona virus Frankrijk Corona virus Engeland Corona virus Nederland niets aan de hand hoor de aanvankelijk verdachte besmettingen waren vals alarm en die Besmette Fransman is ook ineens niet via NL gevlogen en de aanvankelijk besmette verdachten werken nu vanaf thuis . Valt het kwartje al ? twee dagen later alle info weg van het net mooi man .

  Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Ik meen ergens gelezen te hebben dat o.a. Bill Gates en andere rijken der aarde iets te maken zouden hebben met het creëren van het coronavirus. Ik was er niet bij, dus ik kan niets bewijzen.

  Maar dat het zaakje ergens stinkt, heb ik al die tijd al gevoeld. Het coronavirus zou in elk geval een uitstekend wapen zijn om ons uit te roeien volgens het NWO-plan. Het zou me totaal niet verbazen indien de ‘elite’ in ieder geval al een ‘tegengif’ toegediend heeft gekregen.

  Ik schreef het al eerder: denk maar niet dat ene Timmermans, Merkel, Macron, Verhofstadt, Rutte, de ‘oranjes’ enz. ooit door het coronavirus te grazen worden genomen.

  Geliked door 4 people

 11. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2020/02/07/report-wuhan-coronavirus-patients-left-to-die-without-medical-care/

  Report: Wuhan Coronavirus Patients Left to Die Without Medical Care
  Rapport: Wuhan Coronavirus Patiënten achtergelaten om te sterven zonder medische zorg

  A report at the Epoch Times on Thursday found appalling conditions at the hotels in Wuhan, China, where coronavirus patients have been quarantined. Whistleblowing family members of the quarantined patients said they have been left to die without medical care.

  A woman with the surname Yang told the Epoch Times her mother died swiftly from the coronavirus after inadequate testing and a lack of treatment because hospital beds were scarce. Yang’s father was warehoused in one of the quarantine hotels soon afterward, where he found no one actively caring for the patients. Running a fever as high as 104 degrees, he eventually secured permission to leave the hotel and walked two miles to a medical center, which said he probably had the coronavirus but would not admit him because no beds were available. He walked all the way back to the quarantine hotel, where he remains in grave condition, able to communicate with his daughter only through a video chat system

  Nl
  Een rapport in de Epoch Times op donderdag vond verschrikkelijke omstandigheden in de hotels in Wuhan, China, waar coronaviruspatiënten in quarantaine zijn geplaatst. Klokkenluiders van familieleden van de in quarantaine geplaatste patiënten zeiden dat ze zonder medische hulp waren achtergelaten.

  Een vrouw met de achternaam Yang vertelde de Epoch Times dat haar moeder snel stierf aan het coronavirus na onvoldoende testen en een gebrek aan behandeling omdat ziekenhuisbedden schaars waren. De vader van Yang werd kort daarna ondergebracht in een van de quarantainehotels, waar hij niemand aantrof die actief voor de patiënten zorgde. Met koorts zo hoog als 104 graden, kreeg hij uiteindelijk toestemming om het hotel te verlaten en liep hij twee mijl naar een medisch centrum, dat zei dat hij waarschijnlijk het coronavirus had maar hem niet zou toelaten omdat er geen bedden beschikbaar waren. Hij liep helemaal terug naar het quarantaine-hotel, waar hij in ernstige toestand blijft en alleen met zijn dochter kan communiceren via een videochat-systeem

  Like

 12. Lucia zegt:

  Nou lijkt me als je besmet bent, kun je het beste geen hulp inroepen na het zien van de beelden van China, het zal hier echt niet beter gaan. Zolang het gaat om een paar gevallen, ja dan wordt je beter behandeld maar als het een nationale pandemie wordt, dan ben je de lul, waar je dan ook bent, beschaving is toch maar een dun laagje vernis en ook zaken als voedselvoorziening gaan een rol spelen als dit soort dingen gebeuren, want de economie komt ook op de rem hierdoor. Dit heeft uiteraard ook zijn implicaties en ethische vraagstukken, ga je mensen die ziek zijn redden als je ze niet kunt voeden of beperk je je dan wellicht tot het verdelen van voedsel aan de mensen die gezond zijn . Als er een medicijnen tekort is geef je ouderen dan ook meds of alleen jongeren.Pijnlijke zaken.

  Like

 13. vangie1206j zegt:

  Wat is er toch gaande met de wereld niets is meer normaal PFAS CO2 STIKSTOF GENDER NEUTRAAL LINKSE TERREUR en nu dat Corona virus.
  Verplichte invasie moslims en zwarte uit Afrika.
  Het lijkt wel het bijbelse einde van de wereld.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   vangie1206j 9 februari 2020 om 08:11

   Volgens de Bijbel moet het op aarde nog veel en véél verschrikkelijker worden.
   Ook moet eerst de ‘antichrist’ nog opstaan, die zogenaamd wereldvrede brengt en een verdrag met Israël sluit. De tempel moet ook nog herbouwd worden.
   Drieënhalf jaar na het opstaan van de ‘antichrist’ zal blijken dat deze charismatische ‘wereldvredebrenger’ de voorspelde antichrist is, en volgen de laatste afgrijselijke drieënhalf jaar, waarin hij zijn ware aard laat zien. Het ligt in de lijn der verwachting dat de ‘antichrist’ voortkomt uit de islam .

   Ik hoop toch zo dat het waar is dat het einde van deze rotwereld op het punt staat te beginnen.

   Geliked door 2 people

 14. Henk Azie zegt:

  China is een zwaar overbevolkt land. De steden dus ook. Met gemak zou de Chinese overheid de staat van beleg af kunnen roepen. Door de omvang van verdachte infecties hebben ze weinig keus dan beroepen op wat tot hun beschikking is. Als de bevolking mee zou werken zouden er geen klappen vallen zoals in een van de clips. Ook hebben de Chinezen een andere logica dan ons.
  Nogmaals de mensen zitten daar met miljoenen op elkaar dus moet je onprettige maatregelen nemen om ze toch trachten te beschermen. Let wel, de Chinese overheid kan deze epidemie heel niet hebben, de economie staat op instorten, dus we kunnen beter ipv negatief alles bezien emoties wegzetten en hopen dat de Chinese overheid dit probleem onder de knie krijgt.

  Geliked door 2 people

 15. hslot4 zegt:

  Geen zin in ver piss wedstrijden mensen kunnen prima zelf beslissen . https://youtu.be/ffeEmDY6xQ8 https://youtu.be/dYk5VINxxrw

  Like

 16. hslot4 zegt:

  Met opzet mensen besmetten ja hoe ziek kun je zijn https://twitter.com/i/status/1225374402608418817

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s