De Duitsers zijn nu écht krankzinnig geworden!

Screenshot_122

(Vertaling: E.J. Bron)

INSA-peiling: Wagenknecht staat gelijk met Merkel

De voormalige fractievoorzitter van “Die Linke” (opvolgster van de SED in de voormalige DDR)  in de Duitse Bondsdag, Sahra Wagenknecht, is nu even populair als bondskanselier Angela Merkel (CDU). Dat meldt het nieuwsblad “Focus” onder verwijzing naar een peiling door het instituut INSA.

Die Unbestechlichen

Volgens de peiling van deze week behaalt Wagenknecht een populariteit van 118 punten in de bevolking. Dat zijn elf punten meer dan vorige week (op een schaal van 300 punten) en net zoveel als Merkel deze week haalt (één punt meer dan vorige week). Beide politici staan zodoende bovenaan op de ranglijst, waarop in totaal 22 Duitse politici staan.

Op de daarna volgende plaatsen staan de chef van de Groenen, Robert Habeck, Friedrich Merz (CDU) en de cheffin van de Groenen, Annalena Baerbock. INSA enquêteerde in opdracht van “Focus” tussen 17 en 20 januari in totaal 2122 stemgerechtigden. De vraagstelling luidde: “Welke politicus/politica vertegenwoordigt het meest uw belangen?”

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, hersenspoeling, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op De Duitsers zijn nu écht krankzinnig geworden!

 1. andre zegt:

  En als je met de stemmers op straat praat is het allemaal AfD. De Duitsers zijn niet krankzinnig het is de linkse media die krankzinnig keihard staat te liegen net als in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Oneens. Ik ken Duitsland en de Duitsers tamelijk goed. Afgezien van het feit dat u gelijk hebt door te stellen dat de Duitse linkse media keihard staan te liegen, zijn er maar heel weinig Duitsers die hun nek durven uitsteken, zeer goed op de hoogte van de eventuele gevolgen: van “Berufsverbot” tot totale sociaal-maatschappelijke uitsluiting. Over het algemeen zit volgzaamheid en gehoorzaamheid diep in de Duitse volksaard verankerd. Op straat zijn de stemmers allemaal AfD, maar als puntje bij paaltje komt, stemmen ze toch weer op de gevestigde partijen.

   Geliked door 4 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Op straat zijn de stemmers allemaal AfD, maar als puntje bij paaltje komt, stemmen ze toch weer op de gevestigde partijen.”
    Zou het niet omgekeerd zijn, heer Bron? Dat ze op straat niet durven zeggen dat ze AfD stemmen, vanwege het door u genoemde Berufsverbot, maar dat in het stemhokje wel doen? Hoe komt anders die AfD zo groot (en groeiend)?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Ik denk het niet. Je zou toch denken dat na de toestanden in Thüringen de AfD bij eventuele nieuwe deelstaatverkiezingen een gigantische sprong naar voren zou maken. Echter . . . niets is minder waar. Volgens onderzoek zou de AfD er maar 1% bij winnen, de CDU zou 12% verliezen en “Die Linke” zou meer dan 10% winnen!

    Duitsers zijn en blijven blijkbaar nuttige idioten.

    Geliked door 7 people

   • koplampkapot zegt:

    Friedrich Merz is de enige met gezond verstand in dit lijstje. Wie zat er in de steekproef? Wie mij zou vragen welke voetballer, hardloopster of om het even welke sporter het beste is krijgt ook een antwoord zonder enige betekenis. Hopen we vooral dat dat hier ook het geval was.

    Geliked door 1 persoon

   • Mario zegt:

    Oneens.
    Mijn vrouw komt uit Oost Duitsland en dus ook haar familie.
    5 jaar geleden vroegen wij waarom ze geen AFD stemmen en werden we bijna uitgemaakt voor Nazi.
    In de afgelopen 5 jaar hebben ze gezien wat er in hun stadje gebeurt en krijgen we toch gelijk van hen.
    Ze stemmen nog net geen AFD, maar dat komt nog wel.
    AFD gaat erg groot worden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Gedeeltelijk eens. Het oosten van Duitsland mag u echter absoluut niet vergelijken met het westen! In het oosten van Duitsland herinnert men zich de onderdrukking door het socialisme/communisme nog heel goed. Men voelt dat het opnieuw die kant uitgaat. In het westen daarentegen is men dusdanig gehersenspoeld en geïndoctrineerd dat men zelf nauwelijks nog kan nadenken . . .

    Geliked door 7 people

   • henk verhoef zegt:

    net als jan kaas
    grote bek maar geen lef

    Geliked door 1 persoon

   • droevige mof zegt:

    Absoluut. Ik weet waar ik het over heb. Mijn lot zou worden bezegeld, als ik alles wat ik hier schrijf als de ‘droevige mof’ in de kantine of in de operatiekamer zou vertellen.
    Inclusief deze reactie. Het kan alleen maar laster zijn. Duitsland is immers een democratische rechtsstaat waarin de vrijheid van meningsuiting wordt beschermd door der grondwet.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Perfect!

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    …………..Duitsers zijn en blijven blijkbaar nuttige idioten……….
    / / /
    Toch niet leuk om zoiets te “moeten” schrijven van een land waarmee U toch bepaalde banden heeft.
    Maar het zal HELAAS wel waar zijn.
    Ik begrijp de mensheid niet meer, het is toch zo duidelijk als je b.v. leest wat die Iraanse vrouw weer schrijft in De Telegraaf als waarschuwing aan de Nederlanders..

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Het christelijk/traditionele Niedersachsen zweert nog bij Merkel.

    Op het platteland merken ze [nog] niets van de islam en wat je niet ziet, is er ook niet.

    ‘Wij vertrouwen op onze regering” is het credo en ‘alles zal wel blijven zoals het nu is’.

    Merkel had in 2015 zo’n 20.000 of 30.000 zielige vluchtelingen naar Duitsland gehaald en als de tijd daar is dan gaan die allemaal terug.

    Men erkende wel dat dit in de praktijk wat problemen oplevert.

    Op een nieuwjaarsbijeenkomst voor de burgerij werd het AFD zwart gemaakt en iedereen stemde daarmee in.

    Het is dat wij onze dochters en de kleinkinderen niet in de steek willen laten, anders hadden wij al lang en breed in GB gezeten.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Hier ben ik het wel mee eens, behalve dat laatste als ik me dus beperken moet tot de omgeving, plaats waar ik woon en plaatsen waar ik regelmatig kom. Nee, zelfs op straat zijn dus hier de stemmers zeer zeker niet AfD. Tussen de jeugdige kiezers, die hier regelmatig op bepaalde plaatsen en iedere avond bij elkaar samenkomen, omdat er hier anders niks voor ze te doen is, breken er regelmatig flinke knokpartijen uit als er al iemand het woord AfD in de mond durft te nemen.

    @ Wachteres, ja Niedersachsen plattelands gemeente, klein meestal. Ze zijn erg christelijk, traditioneel ds protestants (lutheraans, want Calvin hebben ze nog nooit gemoed). De mensen hier kletsen en roddelen, onder elkaar, dat wel, maar ze zullen je echter nooit ook maar iets vertellen, wij zijn buitenstaanders, dat geldt eveneens voor mensen die uit bijv. het Ruhrgebied hier naar toe zijn gekomen, die horen niks van al dat geroddel. Ze hebben er hier wel degelijk last van. Waarschijnlijk weet je het of misschien ook niet, iedere gemeente of dorp hoe klein ook, is verplicht per jaar een X aandeel vluchtelingen op te nemen en die komen er ook en die zijn er ook. Je ziet het gebeuren, op straat, bij de dokter, in de supermarkten en daar, dat scholen zoals kinderopvang/kleuterscholen regelmatig uitgebreid worden door er nog maar een lokaal bij aan te bouwen. In het grote geheel houden deze zogenaamde vluchtelingen zich redelijk koest omdat hier de sociale controle, iedereen kent iedereen, vele malen groter is. Als ze je zeggen er geen last van te hebben en wat je nog meer schreef, staan ze keihard in je gezicht te liegen, heel christelijk natuurlijk (sarc.) Dus vergis je maar niet. In de grotere en grote steden hier gaat het er wel wat harder aan toe, het stikt daar zo ongeveer van deze binnenkomers waar de mensen niet echt blij mee zijn, maar ze zullen het niet zeggen.

    Like

  • Lucky zegt:

   Noemt men ze één keer nazi….en ze lopen onmiddelijk weer over naar links.

   Geliked door 1 persoon

 2. koplampkapot zegt:

  Friedrich Merz is de enige met gezond verstand in dit lijstje. Wie zat er in de steekproef? Wie mij zou vragen welke voetballer, hardloopster of om het even welke sporter het beste is krijgt ook een antwoord zonder enige betekenis. Hopen we vooral dat dat hier ook het geval was.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Sarah Wagenknecht heeft een kleurrijk verleden. Ze is momenteel een linkse populistische salon-communiste, met een groot retorisch talent en een sex-appeal waar oudere mannen op reageren.
  Ze neemt voormalige linkse posities in voor autochtone Duitsers: hogere pensioenen voor de armen, bescherming tegen criminaliteit en ook minder migranten. Hiermee wil ze de kiezers van de AfD afsnoepen.
  In haar eigen partij Die Linke krijgt ze tegenwind. Maar dat kan ook deel uitmaken van de tactiek.

  Geliked door 1 persoon

 4. rottenpikwick zegt:

  Ik hoop dat we weer een zomertje krijgen met veel zwembadrellen in West-Europa. Dat de Kansenpareltjes die SufkuttenZooi weer flink te kakken zet! Kan niet wachten. Opdat de AfD én de PVV mogen floreren!

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Als ze klaar zijn met bijv overgrootmoeders te verkrachten…..gratis naar de hoeren!

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/08/german-sex-offenders-allowed-to-visit-brothels-for-therapy-reasons/

  German Sex Offenders Allowed to Visit Brothels For ‘Therapy Reasons’

  Duitse zedendelinquenten mogen bordelen bezoeken om ‘therapieredenen’

  Convicted sex offenders in the German state of North Rhine-Westphalia were granted permission to visit prostitutes in brothels as part of their “therapy”.

  The Landschaftsverband Westfalen-Lippe (LWL) confirmed reports from German media that patients of a psychiatry clinic in the penal system of Lippstadt-Eickelborn were allowed to visit brothels, although the prostitutes themselves were not informed of the programme, Kronen Zeitung reports.
  The visits were allegedly allowed in order for the sex offenders to gain experience with women and is not the first time such a policy has been implemented in Germany in the recent past.

  According to the paper, the Osnabrück penal system in Lower Saxony tried a similar method in 2001, inviting a prostitute to a psychiatric clinic as part of an experiment to allow intellectually impaired sex offenders practice sexual intercourse without violence.

  Both the Christian Democratic Union (CDU), the party of German Chancellor Angela Merkel, and the Green Party announced they would be submitting inquiries in Lower Saxony over the revelations.

  Nl
  Veroordeelde zedendelinquenten in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen kregen toestemming om prostituees in bordelen te bezoeken als onderdeel van hun ‘therapie’.

  Het Landschaftsverband Westfalen-Lippe (LWL) bevestigde rapporten van Duitse media dat patiënten van een psychiatrische kliniek in het strafsysteem van Lippstadt-Eickelborn bordeel mochten bezoeken, hoewel de prostituees zelf niet op de hoogte waren van het programma, meldt Kronen Zeitung.
  Naar verluidt waren de bezoeken toegestaan ​​om de zedendelinquenten ervaring met vrouwen op te laten doen en dit is niet de eerste keer dat een dergelijk beleid in het recente verleden in Duitsland is geïmplementeerd.

  Volgens de krant heeft het Osnabrück-strafsysteem in Nedersaksen in 2001 een vergelijkbare methode geprobeerd, waarbij een prostituee werd uitgenodigd voor een psychiatrische kliniek als onderdeel van een experiment om seksueel gehandicapte zedendelinquenten geslachtsgemeenschap zonder geweld toe te staan.

  Zowel de Christian Democratic Union (CDU), de partij van de Duitse bondskanselier Angela Merkel, als de Groene Partij kondigden aan dat ze navraag zouden doen naar de openbaringen in Nedersaksen.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Het strafsysteem in heel Europa is toe aan vervanging, het getuigt van een decadentie die werkelijk hemeltergend is.
   De schutter bij ’t Koetsiertje in Delft schoot in ’83 zes mensen dood, kreeg levenslang maar loopt al vele jaren vrij rond, hij is na zijn ‘straf’ zelfs getrouwd en woont buiten de gevangenis. ( zes mensen !!)
   Vandaag in de krant; de moeder van een vijftienjarig meisje dat door een twintigjarige jongen met twintig messteken werd afgeslacht krijgt na zeven jaar cel en een klein jaartje TBS zijn eerste verlof, moeder krijgt een briefje.
   Geen idee hoe dat briefje bedoeld is. “Moeder houd je andere kinderen binnen”?
   Zulke mensen horen niet terug te keren in de maatschappij, die sluit je op en je gooit de sleutel weg.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Je bent van de OUDE STEMPEL………………
    heel goed !

    Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    Tijl Uylenspiegel; De linkse politiek streeft naar moslim dominantie. Vandaar die rare toestanden. Je weet wel; als je bezwaar gaat maken tegen deze wantoestanden sta je al met een been in de gevangenis, of word je bestempeld als racist, islamofoob, of zelfs Nazi. Ook al goed om in aanvaring te komen met de justitie.

    Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Afgestompt idd en praktisch niet geinteresseerd in de politiek.Net als in de tijd dat Hitler aan de macht was. Men liep als een kip zonder kop achter dat figuur aan. Ook zonder nuance zonder nadenken. Het was maar een handjevol mensen, die de bui zagen hangen met Hitler aan de macht en moesten nog flink oppassen met wat ze los lieten daarover,omdat ze anders verraden werden door vrienden en vaak zelfs een familielid. Door het verraad van veel mensen kon de Gestapo vast grond aan de voeten krijgen. Net als de communisten als een kip zonder kop achter Stalin aanholden. Je ziet het weer gebeuren.
  De Oostbloklanden zit de onderdrukking ook nog vers in het geheugen en dat is te merken.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Veel van die linkse politici in Duitsland oogsten niettemin wat zij gezaaid hebben naar aanleiding van dit artikel:

   36 Duitse Bondsdagleden door politie beveiligd

   De Duitse politie beveiligt 36 (overwegend linkse) Bondsdagleden omdat ze worden bedreigd. Tien van hen hebben permanente beveiliging.
   In 2018 moest de politie zelfs 44 parlementariërs beschermen, waarvan 11 permanent. Dat laat het ministerie van Binnenlandse Zaken weten in antwoord op vragen van de FDP in het parlement. Lees meer bij Zeit Online

   In Duitsland is de bedreiging en bescherming van politici een veelbesproken onderwerp, zeker sinds in januari het kantoor van Bondsdaglid Karamba Diaby werd beschoten.
   Maar daar hebben ze het ook zelf naar gemaakt als je vreemden overbetutteld en je eigen volk constant verwaarloosd!

   Geliked door 1 persoon

 7. Wim zegt:

  Ik heb eerlijk gezegd meer waardering voor Wagenknecht dan voor Merkel. Wagenknecht is nu afgezien van de mensen van de AfD de enige politicus die zich tenminste kritisch over het immigratiebeleid durft te uiten. En ze ziet er ook een stuk beter uit dan die uitgezakte Merkel met haar zeurstem. Je vraagt je af of Merkel niet aan het dementeren is. Als ze niet zo volkomen uitgezakt kijkt, dan heeft ze de laatste tijd zo’n debiel lachje, net een mongooltje.

  En laten we wel wezen: we kunnen nu wel van de Duitsers zeggen dat ze nog steeds achter die oude partijen blijven lopen, maar hoe is het in Nederland? Ondanks alle virtuele zetelverlies en de eindeloze reeks corruptieschandalen staat de vvd nog steeds boven aan in de peilingen, dus zijn er nog talloze idioten die nog steeds op deze linkse partij stemmen, omdat die vroeger ooit de naam had liberaal te zijn, en die tegen verkiezingstijd een paar rechtse geluiden laat horen, waar de mensen toch maar altijd weer intrappen. Ik vrees dat bij de volgende verkiezingen de vvd weer de grootste wordt. Laten we dus maar niet te hoog van de toren blazen.

  De Duitse media zijn totaal gelijkgeschakeld, maar in Nederland is de situatie wat dat betreft nou ook niet zoveel beter, toch? Alle kranten zijn in handen van linkse Belgen. We moeten het van Internet hebben, en daar is op Duits gebied ook wel een en ander te vinden: PI-news, Junge Freiheit, Tichy’s Einblick, Achgut. En Die Welt Online heeft, naast de obligate linksartikelen, ook wel kritische artikelen, en de reacties zijn duidelijk genoeg. Ik ben daar ook nog nooit gecensureerd, terwijl ik toch duidelijk mijn mening geef.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s