Vluchteling: “Jullie halen je eigen ondergang binnen”

Screenshot_128

Katiana Kayvantash: „Moslims worden aan alle kanten verdedigd, maar waar is de steun voor andere allochtonen?”

(Door: Wierd Duk)

Eindhoven – Een groot deel van de niet-westerse allochtonen in Nederland (48%) pleit voor minder immigratie. Katiana Kayvantash, die vluchtte voor de Iraanse moellahs, waarschuwt: „Wees niet zo naïef. Doe de grenzen dicht. Jullie halen je eigen ondergang binnen.”

De Telegraaf

Katiana (57) arriveerde in 1987 in Nederland. Zij maakt zich zorgen over de toekomst. „Iedere buitenlander kan jullie een mooi verhaal op de mouw spelden en jullie geloven het. Maar ik zie zogenaamde Iraanse vluchtelingen die in Nederland propaganda bedrijven voor het islamistische regime. Hoe kan dat?”

Kayvantash doelt op recente demonstraties in Den Haag van Iraniërs tegen Israël en de Verenigde Staten na de uitschakeling van de Iraanse generaal Soleimani. „Hoe hebben die mensen zo makkelijk naar Nederland kunnen komen? Hoe bestaat het dat zij hier een terrorist als held ophemelen?”

“Elke dag ben ik Nederland dankbaar”

Katiana werd na de islamitische revolutie in Iran als jonge activiste gearresteerd en mishandeld. Ze week in 1984 uit naar Turkije en arriveerde drie jaar later in Nederland. Hier kreeg ze politiek asiel en bouwde een bestaan op. „Elke dag ben ik Nederland dankbaar”, zegt ze. „Als ik hier niet had kunnen schuilen, was ik nu dood geweest. En eerlijk, ik huil als ik zie wat er met het Nederlandse volk gebeurt. Als ik zie dat Nederlanders worden blootgesteld aan dezelfde gevaren als waar wij zo onder hebben geleden.”

Hoofddoek

Kayvantash is één van die niet-westerse allochtonen die pleiten voor een beperking van de immigratie naar ons land. „Ik ben tegen immigratie uit moslimlanden”, zegt ze zonder omhaal. „Of het nou Iraniërs, Irakezen, Syriërs of Afghanen zijn, het merendeel van hen heeft geen enkele ervaring met open, vrije samenlevingen. Hoe kun je aan een Afghaanse man, die nog nooit een vrouw heeft gezien zonder hidjab (hoofddoek – red.), uitleggen dat schaars geklede westerse vrouwen geen hoeren zijn? Die man heeft geen idee, die moet nog een hele ontwikkeling doormaken. Het is niet hun schuld, maar veel van die mensen komen nu eenmaal uit veel primitievere culturen, met normen en waarden die haaks staan op die in het Westen. Toen de sjah ooit werd gevraagd waarom hij zo streng optrad tegen islamisten en marxisten, antwoordde hij: ’Ik zal me gedragen als de koning van Zweden, als mijn mensen zich als Zweden gedragen’.”

“Ik ben tegen immigratie uit moslimlanden”

Overigens, vindt Kayvantash, moet Nederland wel asiel blijven geven aan ’echte politieke vluchtelingen’. „Maar veel immigranten komen hier binnen op oneigenlijke gronden. Dat verbaast me zo in Nederland, die welwillendheid is ongetwijfeld goedbedoeld, maar Nederlanders hebben vaak geen idee met wie ze te maken hebben.”

Katiana Kayvantash’ vader, een officier in het leger van de sjah, vluchtte eveneens, eerst naar Frankrijk; later kwam hij naar zijn dochter in Nederland, bij wie hij zou sterven. „Mijn moeder bleef in Iran, mijn oudere zuster is daar ook weer naar teruggegaan. Ik heb een heel diverse familie: ongelovigen, moslims.” Haar vader wilde in Nederland worden begraven. „Hij wilde niet naar Iran zolang de geestelijken daar aan de macht zijn. Mijn familie in Iran wilde dat ik hem terugstuurde. Ik zei: daar heb ik niks mee te maken, ik vervul zijn laatste wens. Sindsdien zijn ze boos op me en hebben we geen contact meer.”

“Ik ben niet bang”

Kayvantash ging in Nederland aan de slag als administratief medewerkster, groeide door als secretaresse en werd uiteindelijk integratieadviseur, trainer en coach. „Ik heb al die jaren met allochtonen gewerkt. Dus als mensen mij een racist of xenofoob noemen, moet ik lachen. Op mijn werk heb ik ze ook vaak ontmoet, islamitische mannen die nare dingen zeggen: ’Zuster, je bent toch moslima, waarom draag je geen hoofddoek?’ Dan antwoord ik: ’Ik ben een Perzische vrouw en ongelovig’. Ik ben niet bang om daarvoor uit te komen.”

“Ik geloof niet in een gematigde, moderne islam, zoals die linkse mensen”

Tegenwoordig schrijft ze columns, waarin ze regelmatig waarschuwt tegen wat zij ziet als een verbond tussen ’links en de islamisten’. „Ik geloof niet in een gematigde, moderne islam, zoals die linkse mensen. Wat betekent dat dan? Dat je niet in de woorden van de profeet gelooft, dat je niet vast en bidt, dat je alcohol drinkt? Ik vind dat verhaal niet te verkopen.”

Katiana Kayvantash vreest dat ze ooit ook Nederland zal moeten verlaten. „Je mag al nauwelijks kritiek hebben op de islam, want dan ben je een islamofoob en een racist. En het wordt steeds erger, het lijkt wel een syndroom. Moslims worden aan alle kanten verdedigd, maar waar is de steun voor andere allochtonen, voor christenen, afvalligen, Joden, ongelovigen? Daar hoor je nooit iemand over.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(Premium-artikel)

h/t W.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Vluchteling: “Jullie halen je eigen ondergang binnen”

 1. Rene zegt:

  En zo is het precies, het paard van Troje word binnengehaald maar je mag er niks van zeggen…!!

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Schrijfster bovenstaandes heeft natuurlijk wel gelijk. Dat geldt echter ook voor haar. Niemand er meer in en alles wat hier niet thuishoort, wegwezen.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  Ja ik weet precies hetzelfde verhaal van andere ook echte vluchtelingen uit Perzië uit diezelfde tijdsperiode. Maar bijna alle linkse oren zitten verstopt met selderij en hun ogen vol met stront. Reactionaire VVD en CDA types als De Boer zien enkel de centen nu, de langere termijn kan hen geen biet schelen, dan zien ze wel weer….

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Vluchteling: “Jullie halen je eigen ondergang binnen” | eunmask

 5. BigLJohn zegt:

  Het feit dat je geen kritiek mag hebben op de Islam verklaart eigenlijk alles. Namelijk; er word door de linkse politiek naar gestreefd om Nederland te transformeren naar een land waar moslims ons kunnen onderwerpen. In dit model wil de E.U. ons als slaaf gaan behandelen. Goed om de elite van veel geld te voorzien. Maar wat een fatale denkfout; door de voorliefde van links voor moslims, vergeet men eventjes dat er geen twee kapiteins op EEN schip passen. Als moslims eenmaal de macht gegrepen hebben is er geen plaats meer voor de E.U. (en hun trawanten elders) in Brussel, en ook niet voor die smerige nep-Paus in Rome. Ook hun koppen zullen gaan rollen.

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Het Europese Project is een synoniem voor de islamisering van Europa, en daar is het de Linksche Looney Brigade om te doen, want de Islam is nét zo intolerant en gewelddadig als de Extreemlinkse Socialisten in het Brusselse Bolwerk, alles voor hun ideologie dictatuur,…soort zoekt immers soort.

  Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Jullie halen je eigen ondergang binnen.””
  Katiana weet natuurlijk niet, dat het binnenhalen van onze eigen ondergang de bedoeling is.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 8. familiespoor zegt:

  Dit heb ik al eens gelezen, maanden geleden

  Like

 9. Sinyo zegt:

  Jaren geleden n.a.v. het toestaan van gezinshereniging las ik in een artikel (weet niet meer van wie) een waarschuwing over het aantal moslims. Zijn het er een paar dan zijn het vriendelijke mensen. Echter als het aantal sterk toeneemt en nog niet eens de meerderheid vormt, zal het aanpassen (aangestuurd door een kleine minderheid) in omgekeerde volgorde te bespeuren zijn. Niet zij aan ons, maar wij aan hen.
  Met het gedogen van de “schoonheidscommissie” voor plaatsen van schotelantennes werd al duidelijk dat integratie een illusie is. Het aantal is wel afgenomen, maar de signalen komen niet meer door de lucht maar via de kabel.
  Van de overheid zou je verwachten, dat de eigen burgers worden beschermd, maar in plaats daarvan worden diens vrijheden beperkt.
  Laat ik hier voorop stellen, dat het overgrote deel van de moslims ook menselijke trekjes heeft.
  (Opgegroeid in het land met het grootste aantal moslims).
  Maar als er agressie komt zullen zij jou wel willen beschermen, maar in de geest van hun “leer” dat simpelweg niet kunnen. . . . . uit eigen lijfsbehoud.

  Geliked door 1 persoon

 10. Eppo zegt:

  Heel dit Land hebben Ze naar de kalote geholpen die Haagse Hippies o.l.v. PvdA/VVD en overstrooid met Murkenmeuk .

  Like

 11. John Besseling zegt:

  Eindelijk iemand die zegt wat 15 miljoen Nederlanders ook denken. Nu Den Haag/Europa nog

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Nog een goed artikel van deze Iraanse heldin en ex moslima. Gematigde islam is een farce uitgevonden door progressieve junkies om hun mislukte agenda van een inclusieve fantasie wereld nog even in de lucht te houden.

  https://opiniez.com/2019/11/03/de-mythe-van-de-gematigde-moslim/kayvankat/

  Like

 13. M.Maseur zegt:

  De echte vluchtelingen moeten kunnen blijven maar zo lang als die politici met hun grote mond niet durven te zeggen wat er werkelijk aan de hand is komen we geen stap verder. Politici Zijn alleen maar bang om met wat dan Discriminatie heet de waarheid onder ogen te zien voor hun eigen gewin.. Nee Dan hebben we de nationale ombudsman die vindt dat uitgeprocedeerde te weinig privacy hebben. Ze zijn uitgeprocedeerd dus uitzetten die hap. Wat te denken van die moslim die op de TV zei dat Nederlanders die bij hem en de andere moslims in ONZE straat wonen zich maar aan moeten passen.Nou als dat niet de wereld op zijn kop is weet ik het niet meer. Wie ECHT moet vluchten is voor mij welkom maar wees dan ook bereidt je aan te passen..en je steentje bij te dragen zoals dus columniste heeft gedaan

  Geliked door 1 persoon

 14. Torsten Himmelstoss zegt:

  Katiana Kayvantash heeft groot gelijk.! Sterker nog: W.Duk en zijn redactiebazen hebben een
  dubbele agenda, omdat ze allang op de hoogte zijn van….
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html
  En Afshin Ellian heeft ook al veel eerder gewaarschuwd.
  Toen Hitler in 1933 aan de macht kwam, wilde niemand luisteren.
  Wat daarna gebeurde is geschiedenis.
  Maar dat dreigt zich te herhalen.
  Omdat de meeste inwoners van dit land het gewoon verdommen
  om te luisteren!

  Like

 15. debbie zegt:

  ik heb zelf een tijdje bij de IND gewerkt. Ik kwam tot de conclusie dat ongeveer 4% echt vluchteling was en de rest alleen maar kwam vanwege economische motieven. De echte vluchtelingen waren bijna allemaal in staat om de inburgeringscursus te doen, de rest niet. Ik vroeg me altijd af of dat kwam vanwege gebrek aan intelligentie of uit onwil. Immers, als je hier niet komt om te werken en je leven hier wilt opbouwen, is het ook niet nodig om je aan te passen en de taal te leren. Die uitkering krijg je toch wel. Ik had een keer een geval van iemand die alles bij elkaar had gelogen, zelfs zijn naam klopte niet, had meer dan 15 inbraken gepleegd (maar dat valt onder de “Kleine criminaliteit) en mocht gewoon in Nederland blijven. Ik vind ook dat men de termijn voor het aanvragen van Nederlandschap moet verlengen. Na 5 jaar kun je dat al aanvragen.

  Like

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  @Debbie, 10-2, 14:36
  Heb je HET PROJECT* goed gelezen?
  Wat hier naartoe komt en onze horizon met hoofddoeken en moskeeën verpest, komt hier alleen naartoe om ons de islam door de strot te persen, zelfs met GEWELD.
  Staat in de 26 infiltratie-instructies.(inflaming violence)
  *originele Engelse versie:
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  Wanneer zullen alle Nederlanders luisteren en waarschuwingen serieus nemen?
  Als niet snel en snoeihard wordt ingegrepen, gaat niet alleen dit land naar de
  bliksem maar ook de rest van de westerse wereld.
  Die allahschreeuwers willen maar één ding, nl. een wereldkalifaat + sharia..!!!

  Like

 17. Torsten Himmelstoss zegt:

  Hoog tijd voor RUGOP 2020….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s