“Racismebestrijding” . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Racismebestrijding” . . .

 1. henk verhoef zegt:

  Nederland is een verloren natie
  Wel geld voor NIETs/niet presterende voetball;ers ( alle kleuren en maten) maar dat ALLE blanke vrouwen ( 60 pct blank wordt uitgescholden en belast en 40 pct migratie vrouwen natuurlijk niet)
  dat is noirmaal
  Oke als verdediging kan ik aanvoeren

  De moeders van die blanke vcrouwen gingen met open armen en benen naar oa griekenland om, die veriojkers te verwelkomen benb die vrouwen zelf kiezen /kozen massaal Jesse klaver– of is het nu yasser Faras- van groen links– die vertelkt dat die zwakl begaafden best wel gelkijke kansen moeten hebben en omdat ze niet succesvol zijn dat de schuld is van de blanke man
  Dus onder leiding van paul;tje lulletje rozewater van groen links ( en telg uit het rijkle v en d geslacht) is het onderwijs een klein beetje veel de vernieling in geholpen== zodat niet meer opvalt wie zwak of hoog begaafd is( op voetbal ve;ld nog wel – daar zie je duidelijk wie de ander verrot schopt en de andere de bal nog wel eens raakt) en die wel mnet nederlands pasport/uitkering wel voor zijn eigen afriokaans land wil spelen–
  \Die blanke vrouwen – die
  moeten gewoon accepteren– dat nederlandse tradities en koeltoer niet meer geldt en dxat zew gewoon oiok injhgepakt over straat moeten gawan
  \WQr;l eigen schuld-p-u ging mey dioe lievers naar bed en u moeder verwelkomde ze en u stemt
  U enigste kans is nog eccuus truus in een bedrijf– burgenmeesteres van vcropuw onvriendelijk m linkls amsterdam of 2e kamer lid vansp/ddr66/gl

  Maqar nederland– dat bestaat niet meer–

  helaas– eigen schuld – dikke bult– het volk koos

  Oh over die bevoikings groei– omdat rekenen niet meer onderwezen wordt door de vrouwen op de basis school( gebrek aan kennis) gaat het wel iets sneller dan nu voorgesteld== en zoals het verleden leerde

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Daar ben ik het helemaal me eens, zolang ze nog zulke dikke salarissen en in de tig miljoenen transfersommen kunnen betalen, ze ook nog subsidie krijgen middels dat wij op komen voor de politie bewaking vanwege re de rellen en ook nog eens al men weer eens een nieuw stadion nodig heeft, kan met dit bedrag inderdaad veel beter besteden aan bijvoorbeeld de ouderen- en jeugdzorg en het onderwijs.´bijvoorbeeld.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Er word de laatste dagen met miljoenen gestrooid hier 14 miljoen, boeren 500 miljoen Nederland blijkt veel geld te hebben??? of komt er zometeen weer een belasting verhoging er aan, btw naar 25%.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Nieuwsuur gisteravond. The daily comedy. Jan Dirk van der Zee, directeur/bestuurder amateurvoetbal bij KNVB vindt het jammer dat er drie blanke mannen voor het publiek staan om het anti-racisme programma aan te kondigen. (Hij heeft “blanke”gezegd. White supremacist. Dit is het bewijs.)
  Ja, er is een goede oplossing voor dat probleem: Mond houden.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Rascisme word enkel maar meer en meer. Ook mede door de migranten, die constant hier binnen komen en blijven. Net Mona Keijzer in WNL met een glimlach(die in normale gevallen op een vrouwelijk gezicht valt als ze een baby of leuk hondje ziet) naar Afshin Ellian kijken naar wat hij zegt over Immigratie. Gatverdamme. MIjn intuitie zegt dan weer: ze gaat mee praten, maar de ernst dringt totaal niet door tot deze vrouw. Bovendien kan ze weer roeptoeteren dat immigratie beperkt moet worden, maar de mongolen die de laatste jaren een puinhoop hebben gemaakt door internationale verdragen te tekenen zonder te beseffen wat dat op langere termijn gaat betekenen, ja dan kun je nog maar weinig anders doen dan uitstappen. Of Brussel direct voor het blok zetten en eisen te stellen dat de verdragen onder de loep genomen moeten wordencirca opgezegd. Het is juist nu een prachtig moment om eisen te stellen nu UK eruit is gestapt. Doet dit kabinet niet hoor. En Mona Keijzer al helemaal niet. Die gaat glimlachen naar de Brusselse top en zou met niks thuiskomen. Ik moet vrouwen niet die gaan glimlachen als er over zakelijke dingen word gesproken.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Wordt het niet eens tijd dat de “boven-ons-gestelden” [ en andere onnuttige idioten ], zich druk maken om de achterstelling van de eigen bevolking ?

  Geliked door 2 people

 7. Steven zegt:

  Alles MOET wijken, en over de kosten doen we ook niet moeilijk als het om allochtonen gaat.
  Het is inmiddels al zo erg, dat we straks (of eigenlijk nu al) een omgekeerde discriminatie krijgen.
  De haat tegen BLANK wordt steeds verder aangewakkerd door de “socialisten” in de hoop voor wat stemmen. (eigen bevolking moet maar wachten op een huis – krijgt niets gratis – is in de banen branche al tweede keus – mag nergens meer iets van zeggen – moet alles maar accepteren en/ of moet verdwijnen wat een ander niet bevalt)
  Het HELE land is inmiddels COMPLEET MAF geworden, omdat het NORMALE VERSTAND door alle indoctrinatie, chemtrails, (drinkwater) en dwingen van mensen geheel is verdwenen!!

  Geliked door 2 people

 8. Raak!! Het is natuurlijk (alweer) een zgn. maatschappelijk probleem en moet ook zodanig aangepakt worden! Weer op kosten van de spaarzame belastingbetaler! Net als veel andere zaken is het voetjeballen ook verkloot! Het is een miljardenbiznis geworden met maffiosi-invloeden. Zo nu en dan zie je nog een vrijnormale speler, verder veel over het paard getilde “sterren”. Onlangs zag ik een 13 jarige scheids in het Nieuws die ook al eens met de dood bedreigd was! Hoe ziek moet je dan wel niet zijn! Ook dat is Voetbal 2020. Jongens als Umet daar kunnen we wel meer van gebruiken!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Video
  ‘Gekleurde’ Racisten hebben lol, trappen oudere man van fiets
  https://www.skoften.net/skft/554141/triest-scooterkneuzen-trappen-oudere-man-al-lachend-van-zijn-fiets

  Triest: scooterkneuzen trappen oudere man al lachend van zijn fiets

  Twee laffe teckels op een scooter zien een oudere man op zijn fiets rijden en trappen hem al lachend naar de grond, want het is natuurlijk hilarisch als hij verkeerd terechtkomt en zijn schedel breekt.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Traumaheli was ter plaatse…
  https://tpook.nl/2020/02/10/twee-donkere-jongens-steken-minderjarige-scholiere-op-scooter-neer-jatten-scooter-in-almere/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Twee ‘donkere jongens’ steken minderjarige scholiere op scooter neer, jatten scooter, in Almere.

  “Een 16-jarig meisje is gewond geraakt. Volgens de Almeerse Scholengroep gaat het om een scholiere van het Buitenhout College.

  Het tweetal wilde haar scooter hebben. Toen ze die niet wilde geven hebben ze haar neergestoken.”

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/aivd-waarschuwt-ons-tijdens-verhoor-tweede-kamer-jonge-generatie-salafisten-enorme-bedreiging/

  AIVD waarschuwt ons tijdens verhoor Tweede Kamer: ‘Jonge generatie salafisten enorme bedreiging!’

  Zojuist bij het Kameronderzoek naar ‘ongewenste beïnvloeding van moskeeën’ kwam de AIVD met een belangrijke boodschap. We moeten de jonge generatie van salafistische aanjagers niet onderschatten, ze vormen een enorme dreiging. Op de lange termijn vreest de AIVD voor ondermijning van de rechtstaat. Laten we hopen dat Den Haag wat doet met deze boodschap!

  “Op dit moment zien we een tweede generatie ontstaan”, zegt Schoof. “Ze schrijven en spreken goed Nederlands. Ze kennen het rechtssysteem. Op sociale media domineren ze de markt, om het zo te noemen. Ze streven naar een parallelle samenleving waar de regels van de Nederlandse rechtstaat niet gelden.”

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/waarom-weigert-burgemeester-halsema-echte-daders-seksuele-intimidatie-81-jonge-vrouwen-te-noemen/

  ‘Waarom weigert burgemeester Halsema echte daders seksuele intimidatie 81% jonge vrouwen te noemen?’

  ‘De leiders van de stad Amsterdam zijn zeer bezorgd over de veiligheid van meisjes en vrouwen in Amsterdam,’ schrijft een journalist op FreeWestMedia, wat overgenomen werd door de bekende alternatieve nieuwssite Zero Hedge. ‘Maar de burgemeester wil niet dat de echte daders de schuld krijgen.’

  Meisjes en vrouwen zijn het vaakst slachtoffer rond het Centraal Station, bij de roze buurt, rond het Leidseplein, in de Bijlmer, de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein – ongetwijfeld slechts geheel ‘toevallig’ voornamelijk migrantenwijken, – buurten en -hangplekken. Ook online neemt de seksuele intimidatie en het geweld schrikbarend toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s