Tijd voor de VVD om ermee op te houden!

Screenshot_143

(Door: “Elise Nijmegen”)

Jawel, ze hebben het weer voor elkaar, de VVD! Ze zijn weer eerste geworden! De partij van premier Rutte is weer de partij met de meeste integriteitsschendingen. De partij, waarvan leden zich ook, zo blijkt, bemoeien met zaken waarover het recht zich moet uitspreken…
https://jdreport.com

Veel “groene” en “duurzame” ideeën zijn helemaal niet zo groen en duurzaam. Neem nu bijvoorbeeld de SF6 lekkende windmolens, de wieken daarvan, die langer kunnen zijn dan een vleugel van een Boeing 747, belanden, net zoals de zonnepanelen trouwens, op de vuilnisbelt. Ze kunnen er niets mee en het probleem wordt alleen maar groter… In de EU worden sommige wieken verbrand in ovens, maar daar komen vervuilende stoffen bij vrij…
https://jdreport.com

Even nog een realiteit check; de oceaan wordt niet warmer, maar kouder en de Noordpool heeft in geen jaren zoveel ijs gehad. Er is geen klimaat-noodsituatie, er is een extreme globalisten-organisatie actief en daarom is het van groot belang dat we onze soevereiniteit terugkrijgen en dat dictatoriale instituten niet langer beslissen over uw toekomst en die van uw kinderen. Nexit en exit VN!

Vele wetenschappers uit vele landen hebben met studies aangetoond, zo blijkt uit onderstaand bericht, dat de Aarde niet opwarmt maar afkoelt. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die inzien dat de berichten in de mainstream media niet geloofwaardig zijn als het gaat over de CO2-uistoot van de mens en het verzinsel dat dit een effect heeft op het klimaat en de Aarde opwarmt. Het is een verdienmodel waar de gewone normale burger de dupe van is…
https://jdreport.com

In onderstaand bericht leest u hoe ondemocratisch het EU-instituut is en hoe gevaarlijk. Kijk naar Frankrijk als de bevolking (populisme komt van het Latijnse woord “populus” dat volk betekent) tegen het dictatoriale beleid ingaat. De EU is bang voor het opkomende populisme dat als negatief wordt neergezet in de media, die grotendeels in handen is van Soros-gerelateerde bedrijven en dus pro-globalistisch nieuws brengen.

Mijns inziens is het toenemende populisme, de steeds sterker wordende stem van de bevolkingen van de landen in Europa, iets positiefs! Niet iets negatiefs. Maar ik snap de angst van de EU. De bevolkingen zijn met meer en ze willen, heel begrijpelijk, hun landidentiteiten, hun tradities, hun landcultuur en hun normen en waarden behouden.
https://sta-pal.nl

Volgende maand presenteert de EU-commissie de EU-klimaatwet, maar ook een “pact” met de burgers… Het klimaatpact wordt op 4 maart op een bijeenkomst met 500 burgemeesters in het Europese parlement gelanceerd… Misschien iets voor iedereen die erdoor benadeeld wordt om erbij te zijn, bij dit “heugelijke” feit… Daarnaast worden er overal in de EU bijeenkomsten gehouden met als doel zoveel mogelijk mensen en bedrijven bij de “klimaatneutraliteit” van de EU te betrekken…Volgens Diederik Samsom en Timmermans, die samen zo’n beetje aan het roer staan en die denken steun te krijgen van de al zwaar over betalende burgers, moet de transitie eerlijk zijn…

Ik hoop dat ze transitie bedoelen van Nederland die uit de EU stapt, terug naar gouden tijden zonder de EU, waarin tekorten opgevuld kunnen worden, salarisverhogingen gegeven kunnen worden, bejaardentehuizen heropend kunnen worden, éénrichting vluchten gegeven kunnen worden, de armoede bestreden kan worden, de grenzen kunnen sluiten en ga zo maar door. Het geld van de Nederlanders weer naar de Nederlanders!!!
https://jdreport.com

Boer Jos Bolk uit Aerdt, vertegenwoordiger van de Federatie van Vleesveestamboeken in het Landbouw collectief, vindt het met name stuitend dat de boeren worden getroffen door uitspraken die mogelijk gebaseerd zijn op verkeerde cijfers en wil druk op de ketel houden. Hij verwijst naar een onderzoek van landbouwjournalist Geesje Rotgers, https://www.v-focus.nl/author/grotgers/, die heeft onderzocht dat als alle koeien uit Nederlands weg zijn, er geen auto meer op de weg rijdt, elke fabriek is gesloten en er geen mensen meer wonen, dat dan nog de stikstofnormen in natuurgebieden worden overschreden. Het is krankzinnig!! De realiteitszin ontbreekt bij deze regering, dat mag overduidelijk zijn. Of zoals al eerder gezegd, ze implementeert Agenda 21 van Verenigde Naties.
https://zevenaar.nieuws.nl

Omdat het lijkt dat mondiaal is besloten dat ouderen niet meer zo belangrijk zijn, misschien zijn ze niet duurzaam of zo, maar dat terzijde, zijn er ook veel ouderen in Duitsland die financieel niet meer rond kunnen komen, hier in Nederland worden pensioenen al jaren niet geïndexeerd, en ouderen proberen op allerlei manieren om een klein beetje meer geld bij elkaar te sprokkelen. Een gepensioneerde vrouw van 71, Roswitha S. in Duitsland, verzamelde lege flessen voor statiegeld uit een container, een criminele handeling met als resultaat aangifte van huisvredebreuk en een boete van € 260,-.
https://ejbron.wordpress.com

Een professor die de uitgangspunten van Agenda 21 uit durft te spreken, is Patricia MacCormack, die zegt: “De enige oplossing voor klimaatverandering is het uitsterven van de mensheid.” Dwazen in mijn ogen, maar er zijn veel globalisten helaas, zoals Bill en Melinda Gates, die ook in deze ideologische globalistische onzin geloven.
www.cambridge-news.co.uk

Omdat er mijns inziens steeds meer mensen van een bepaalde, niet-westerse, ideologie in Europa aankomen die christenen (en andere anders gelovigen) zien als, zo staat het beschreven, vijanden, is het aantal aanvallen op christen in Europa omhoog geschoten en in onderstaand artikel staan een heleboel “incidenten” die door de media verzwegen worden, omdat dat het gehele immigratie/hervestingprogramma negatief zou belichten.
https://rmx.news

Het populisme wordt door de media, in opdracht van de politiek, als iets negatiefs gebracht. De stemmen van de bevolking zijn dus negatief, terwijl de mensen in de verschillende Europese landen alleen dat willen behouden wat de basis vormt van onze beschaafde en sociale samenleving, onze vrijheid, onze gelijke rechten, de vrijheid van meningsuiting, ons eigen land, cultuur en tradities. Diegenen die aankomen en hier willen wonen, behoren zich mijns inziens aan te passen, zouden moeten integreren en de geldende wetten, normen en waarden van het land, het gezag en de bevolking moeten respecteren.

Aangezien er nog veel mensen geloven wat er op de televisie wordt getoond, is het van belang dat de wakkere mensen de nog slapende mensen wakker maken. Het delen van berichten via mail, Whatsapp, Telegram, social media en sms helpt daarbij. U kunt ook, zoals iemand doet met mijn column, kan ook met die van iemand anders natuurlijk, die uitprinten en bij buren in de brievenbus stoppen…

In de aanloop naar de verkiezingen en met het oog op de komende weer loze beloftes van de kartelpartijen is het van belang dat de bevolking goed geïnformeerd is en ziet welke consequenties dit mondiale VN-klimaatbeleid, dat nationaal en lokaal wordt gestimuleerd en geïmplementeerd, heeft op de toekomst van ons en onze kinderen. Zogenaamde dictatoriale groene en duurzame plannen die over het algemeen zeer slecht zijn voor het milieu en de atmosfeer.

De mensen hebben het recht om te weten wat dit politieke klimaatbeleid betekent voor de gepensioneerden, die hebben gevochten voor ons land en onze vrijheid, wat het doet met ons sociale systeem, de welvaart, de boeren, de zorgkosten, die nu al de pan uitstijgen omdat de staat betaalt voor alle nieuwkomers.  En met het vooruitzicht op het levensgevaarlijke 5G, dat, zo zeggen vele wetenschappers en professoren, vele gezondheidsproblemen zal veroorzaken, zullen die kosten mijns inziens blijven stijgen.

Het overgrote deel van Nederland is klaar met het politieke wanbeleid en het is tijd dat Den Haag dat beseft en daar ook naar gaat handelen. Van mij persoonlijk mag de nu zeer waarschijnlijk grootste partij van Nederland, de PVV, het stokje overnemen, dan kunnen de grenzen dicht voor de algemene veiligheid en volksgezondheid van alle inwoners van Nederland.

Voor meer echt ongecensureerd nieuws, nationaal en internationaal, kunt u terecht op mijn Telegram-kanaal: t.me/EliseNijmegen Mocht u nog een informatief verjaardagscadeau nodig hebben, dan hier nog een paar boekentips: www.boekenbestellen.nl

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Tijd voor de VVD om ermee op te houden!

 1. Monalisa zegt:

  Was dat maar waar ze stoppen pas als Nederland kapot is.het CDA PvdA D’66 CU GL en de VVD heeft in een korte tijd Nederland naar de afgrond geholpen. Over een jaar mag u stemmen, stem nog maar eens 4 jaar op deze club en u gaat naar de bedelstaf.

  Geliked door 5 people

  • Ik ben bang Monalisa dat die schoften in Den Haag zullen proberen om in de grondwet vast te leggen dat we een ondeelbaar onderdeel van de EU zijn.
   Nou, dan weet je het verder wel.

   Geliked door 5 people

   • Monalisa zegt:

    Henk er komt nog een ander EU wet aan, die weet nog niemand, dit word stilgehouden. die luid als je tegen de EU bent, zoals hier vaak word beschreven bij Bert, kan Bussel die persoon op pakken en je tot de doodstraf geven Tja het Hitler tijdperk zijn we nog steeds niet voor bij.

    Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Maar wie zijn dan die verdomde VVD stemmers vraag ik me steeds af.
   Het kan niet anders dan dat de stemmen gemanipuleerd worden.

   Totaal off-topic:
   Mijn schutting ligt er net uit,en mijn tuinmeubelen liggen bij de buren.
   Het buldert hier als de pest.
   Komt door de opwarming van de aarde dat Ciara hier zo tekeer gaat natuurlijk.

   Geliked door 7 people

   • Yvonne zegt:

    we worden bedonderd gaat hier aardig op een bananen republiek lijken zijn zakkenvullers en de burger bekijkt het maar
    over de storm welk deel in dit gave land woont u? bij rotterdam begint het nu te waaien

    Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    Ik huis in Zuid-Holland.
    Aan de kust, onder de rook van…..

    Geliked door 1 persoon

   • Nee Tineke Ciara is boos op al die CO2 die hier hangt.
    Is Ciara nou allemaal weg aan het blazen. LOL

    Geliked door 5 people

   • Monalisa zegt:

    Dit is normaal voor de tijd van het jaar Tineke dus u schutting was verrot, nee het komt niet door de opwarming van de aarde of we moeten eens stopen met al raketten de lucht in te sturen de aard draait van zijn as weg. Tineke u had u tuinmeubelen op moeten pakken voor de winter, doen wij ook.

    Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Maar wie zijn dan die verdomde VVD stemmers vraag ik me steeds af. kijk om u heen de lippen met kouwe kak die bij u in de buurt wonen, denken niet na, net als die mensen in het gas gebied, ze blijven op de PVDA stemmen, maar er is een spreekwoord Sorry voor mijn uitspraak, hoe meer je naar het noorden gaat hoe dommer zijn ze, en dat is ook zo Tineke.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Monalisa 9 februari 2020 om 15:54

    hoe meer je naar het noorden gaat hoe dommer zijn ze

    Ze zijn daar wel zo rood als de pest en nog zwaar ‘koningsgezind’ ook.
    Dus dom? JA!

    Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat 👍👍👍👍👍

    Like

  • andre zegt:

   VVD is geen politieke partij maar de eerste veiligheidsring om het koningshuis. Rutte 4 staat al klaar in wat voor vorm dan ook.

   Geliked door 3 people

 2. Pietersen zegt:

  Zo denkt de VVD over asiel. Staat bol van de leugens. Als men werkelijk had gewild had men al veel eerder kunnen ingrijpen…wat zeg ik…ze kunnen vandaag al ingrijpen !
  Welnee, de asielstroom gaat gewoon door met 600 a 800 per week. De VVD durft of wil niet toegeven dat ze zichzelf in de houdgreep van de EU en de politieke correctheid hebben gemanoeuvreerd.
  Ondertussen wordt het domme kiezersvolk op de website voor de gek gehouden met verkiezingsretoriek. Er is een gapend gat tussen hoe de VVD doet en wat zij zogenaamd wil doen.
  https://www.vvd.nl/pijlers/immigratie/

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   @Gienekehado
   Misschien rotten die asielzoekers dan eindelijk op.

   Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Al meer dan twintig jaar geleden las ik dat de Conveyor Belt (Golfstroom) aan het verzwakken is en dat die uiteindelijk wel eens zou kunnen stoppen. Dan staat ons inderdaad een nieuwe ijstijd te wachten. Heeft iemand dat al aan Greta Thunberg meegedeeld? Zouden we niet beter meer CO2 produceren zodat we in de toekomst toch nog ergens op aarde voedsel kunnen produceren?

   Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Test..

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Test werkt, vooralsnog. “Van alles is weer waardeloos”, hetgeen zeker geldt voor mijn oude pc dat op software draait (Windows home Vista Premium). En dan flikkert Google je er ook nog uit.
  U hoort mogelijk nog van mij.
  MVG.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   niks bijzonders hoor Aegolius, Google flikkert me er ook vaak genoeg uit en ik draai gewoon op windows 10

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Hoi, Nemesis.
    Wat het maar zo makkelijk. Mijn internet zoekprogramma ligt er finaal uit. Gewoon een link naar mijn ziekenhuis o.i.d. krijg ik: deze pagina kan niet worden weergegeven.
    Waarom E.J. Bron nog werkt? Ook dat is me een volstrekt raadsel.
    Groetjes luitjes!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Hoi Aegolius cs,

    Nee is niet makkelijk, maar als je computer het aankan installeer windows 10.
    Wens je in ieder geval veel sterkte ermee en hoop voor je, dat alles het snel weer doet en functioneert zoals het hoort-

    E.J Bron werk nog, omdat hij het wil en kan en aar ben ik heel blij mee.
    Daar zijn beslist nog veel andere redenen te bedenken. Maar ik heb het idee om in mijn bed te kruipen. Ik ben moe en heb vandaag ook een bijzonder rottig bericht gekregen en nu zie ik, dat er nog iets op komst is waar ik helemaal niet blij mee ben.
    Wel te rusten Aegolius.

    Geliked door 1 persoon

   • aegolius cs zegt:

    Hallo Nemesis,
    Wellicht, naar ik hoop, zal het rottige bericht wat later in tijd wat kunnen meevallen.
    Dank voor je meedenken o.a. bij Windows 10. Mijn systeem is te oud en kan dat niet meer draaien. Maar kijk: Firefox (evenwel zonder ondersteuning!) zojuist geladen en dat werkt voorlopig nog wel.
    Probeer er het beste van te maken, Nemesis!

    Like

   • Nemesis zegt:

    super, dat Firefox nog werkt Aegolius.
    En betreffende dat bericht, het zijn er twee, allebei even dodelijk, serieus !!! Nog even afwachten,

    Like

 5. koddebeier zegt:

  De EU en z’n trawanten zijn ziek dood ziek !! Nederland uit de EU !
  En uit dat islamitisch bolwerk wat ze VN plachten te noemen !

  Geliked door 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  “De enige oplossing voor klimaatverandering is het uitsterven van de mensheid.”

  Laten degenen die dit kwaken, dan eerst maar het goede voorbeeld geven en zichzelf z.s.m. opknopen.
  Laat die negers eens minder gaan fokken!
  Blanke mensen zullen niet bijdragen aan de overbevolking; zij sterven juist uit c.q. worden langzaam maar zeker uitgeroeid door de ‘elite’, die wél mag blijven leven.
  Blanken staan bij wijze van spreken op de rode lijst.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gerrit zegt:

  Iedereen die niet op de regeringscoalitie gestemd heeft zal aangemerkt worden als een fascist en racist. Het is heerlijk om dat telkens tegen je politieke tegenstander te roepen. Het geeft ze een goed gevoel omdat ze dan kunnen tonen superieur te zijn over de ander.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucia zegt:

  Kan Clara die zak van een Rutte niet van zijn fietsje af laten waaien pas loslaten boven de zee tijdens haaiendiner.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Voor de meeste Nederlanders is het teveel moeite om zelf na te denken, “we kijken vanavond wel naar ’t NOS Journaal”.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s