Trump en Israël willen af van het fascisme van de ayatollahs in Iran

Screenshot_142

(Door: “Balkanske priče”)

Het regime dat in Iran zit, is verschrikkelijk. “Ayatollah Khomeini heeft ons land kapotgemaakt. Sinds de revolutie van 1979 heerst er een totalitair regime met de sharia als hoogste wet. Vier dagen nadat Khomeini de macht in handen had genomen, liet hij vier commandanten van de sjah veroordelen na een kort showproces in de kelder van zijn verblijf. De bloedige executie volgde onmiddellijk, op het dak van de woning, en Khomeini was er zelf bij. Daarna had hij de handen vrij om zich aan zijn belangrijkste taak te wijden: de onderdrukking van de vrouwen”, zei de Iraans-Belgische vrouwenrechtenactivist Darya Safai. Als vrouw ben je in Iran een halve man waard. Vrouwen moeten zich bedekken en dragen verplicht een hoofddoek, mannen en vrouwen zitten gescheiden van elkaar in de bus en alcohol is verboden in het openbaar, dansen op muziek kun je ook maar beter niet proberen. Publieke ophangingen, stenigingen, zweepslagen en oneerlijke processen zijn er genoeg in Iran…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Donald Trump, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Trump en Israël willen af van het fascisme van de ayatollahs in Iran

 1. Nou BalkanskeIk kan je vertellen dat 9 jaar geleden de Quds force ook in Oostende zijn slag wilde slaan.
  Ik kan er niet verder op in gaan, maar hier op deze site zijn nog wel mensen die weten hoe dat verhaal in elkaar stak.

  Geliked door 3 people

 2. Overigens Tis.
  Een blijk van mijn vertrouwen in jou.en nog een aantal mensen.

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Ik vind het verschrikkelijk allemaal, maar laten we EERST het,, EU FASCISTEN TEAM,, weg jagen. Zodat de soevereine staten met elkaar kunnen samenwerken op economisch gebied , maar ook op islam verjagend gebied. Wie daar weer zielig over gaat doen, mag met alle liefde mee naar islamitisch gebied. En maak er wat van voor hen, en voor jullie zelf, met dat betweterige LINKSE GELEUTER, en vergeet het milieu niet, laat het KLIMAAT in de woestijn maar zitten. MAAK ER ÉÉN GROENE KOELE OASE VAN. Maar dan moeten jullie de handjes uit de mouwen steken, maar dan ben je bij LINKS aan het verkeerde adres.

  Geliked door 3 people

 4. Erg goed en helaas geloven veel Nederlanders nog steeds wat de NOS hen voorschotelt… brainwashing.

  Geliked door 4 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb van het begin af aan met verbazing gekeken naar het voormalige Perzië en hoe onbegrijpelijk het ook voor mij is, ik denk toch dat de meerderheid dit islamitische geneuzel wil.
  Natuurlijk zijn er zo nu en dan groepen die het er niet mee eens zijn, maar duizenden betogers en een veelvoud daarvan aan stiekeme sympathisanten dat zegt feitelijk nog niks, het land is gigantisch en heeft maar liefst 82 miljoen inwoners.
  Wat wij te zien krijgen is Teheran en met 10 miljoen inwoners is dat belangrijk maar nog lang niet alles.
  Te vrezen valt dat in het achterlijke achterland de steun voor de geestelijken nog steeds ver in de meerderheid zijn.
  Nee het Westen heeft altijd nagelaten daar in te grijpen en misschien is dat maar goed ook. Wij kunnen hun niet onze maatstaven en cultuur opdringen, ze willen het niet en ze zijn er niet aan toe.
  Wat we wel kunnen is er een denkbeeldig hek omheen zetten en ze in hun vet laten gaar koken.
  Doe er geen handel mee, niet kopen niet verkopen, gewoon niks, en zie; binnen korte tijd liggen ze aan de geeuwhonger want ik geloof niet dat ze voldoende produceren om zelfvoorzienend te zijn. Laat ze al die olie en gas maar houden, we zijn er niet van afhankelijk, elders wordt meer dan genoeg geproduceerd en je zult zien; zonder de inkomsten daarvan is het heel snel met ze gedaan.
  Daartoe moet Poetin nog wel even overtuigd worden en dat zal nog niet meevallen, maar niet geschoten is altijd mis zei Johan Cruyff al.

  Geliked door 2 people

  • Ik weet Tijl dat de Iraanse bevolking spijt heeft als haren op het hooft dat ze die Mullahs ooit de kans hebben gegeven om aan de macht te komen.
   Nou komt inderdaad berouw altijd na de zonde maar toen de Iraniers door kregen wat ze binnen hadden gehaald daalde de euforie snel en werden de Mullahs veracht omdat de mensen daar wel zagen wat een hypocrite zooi het werkelijk isWat wij te zien krijgen aan pro regeringsdemonstraties is allemaal in elkaar gezet door het regime daar.
   De Basjiï worden opgeroepen om me te demonstreren en tegelijk in de gaten te houden dat de protesten lopen zoals ze moeten lopen.
   De mensen liggen daar al jaren aan de geeuwhonger en bij protesten worden mensen gelokt met gratis maaltijden.
   Ook deze zogenaamde anti Israel en antie Amerika protesten zijn allemaal fake.
   De gevangenissen zitten daar boordevol dissidenten die straffen krijgen waar we hier totaal geen benul van hebben.
   Geloof me de mensen daar leven onder een tirannie die niet veel onder doet voor de Noord Koreaanse tirannie.

   Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Alles MOET wijken, en over de kosten doen we ook niet moeilijk als het om allochtonen gaat.
  Het is inmiddels al zo erg, dat we straks (of eigenlijk nu al) een omgekeerde discriminatie krijgen.
  De haat tegen BLANK wordt steeds verder aangewakkerd door de “socialisten” in de hoop voor wat stemmen. (eigen bevolking moet maar wachten op een huis – krijgt niets gratis – is in de banen branche al tweede keus – mag nergens meer iets van zeggen – moet alles maar accepteren en/ of moet verdwijnen wat een ander niet bevalt)
  Het HELE land is inmiddels COMPLEET MAF geworden, omdat het NORMALE VERSTAND door alle indoctrinatie, chemtrails, (drinkwater) en dwingen van mensen geheel is verdwenen!!

  Geliked door 2 people

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. Jan zegt:

  De zieke geest van Bernie Sanders, ” samen komen wij er wel uit” in de Verennigde Nazis

  Bernie Sanders just called the killing of Soleimani an “assassination”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s