Tweet van Geert . . .

Screenshot_145

In 2006 heb ik de PVV opgericht. Om onze vrijheid te verdedigen en de ideologie van onvrijheid + geweld te stoppen: de islam. Fatwa’s + politieke processen zullen mij niet stoppen. Ik ga altijd door. Maak de #PVV in 2021 groot, dan maken wij de islam klein.

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, PVV, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. andre zegt:

  DEAL!!

  Geliked door 4 people

 2. Har Depik zegt:

  Niet in ons land

  #stopgezever

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja hoor, als het kalf (ons landje) verdronken is…. Misschien spookt dit al jaren in haar hoofd rond, maar had ze de ballen niet om dit wereldkundig te maken. Met rugdekking van het het grote Telegraaf-onderzoek komt ze nu ‘uit de kast’. Te laat dame, NL is al naar de kloten! Met dank aan die WegkijkZooi op Het Binnenhof!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/staatssecretaris-mona-keijzer-wil-rem-op-immigratie/ar-BBZO0K1?ocid=mailsignout

  Geliked door 5 people

 4. raider zegt:

  De voorspellingen van wilder zijn van het begin toch uit gekomen of wij het nou leuk vinden of niet
  Tegen over de regering partijen verzwegen maar wij zitten er mee.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Tweet van Geert . . . | eunmask

 6. koosv8 zegt:

  Ik help het je hopen in ,, domme ganzen land,,
  Maar…..eerlijk is eerlijk, er zijn wel steeds meer mensen die het NIET meer eens zijn met de beleids manieren van deze nitwitten coalitie.
  Ik heb mij weleens laten vertellen dat de koppensnellers / menseneters vroeger gek waren op mensen zonder ruggengraat, nou daar hebben wij er heel veel van in onze beleids structuren.

  Geliked door 5 people

 7. Roy Ruby Strik zegt:

  Het wordt tijd voor de verandering. De communistenclubjes van Groen links en D66 die Nederland proberen te verzieken moeten weg. Deze hele regering die ruggengraatloos blijkt te zijn moet weg. Ook weg uit de EU. Een kostenverslindend groepje van graai idioten. Zie de reportage van Tom Staal over Brussel. Tevens moeten er weer mlitairen aan onze grenzen komen te staan zodat niet iedereen hier zo maar binnenkomt. Stem PVV

  Geliked door 4 people

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Arme Geert.
  Dit volk zijn jouw inspanningen niet waard.
  Ik en vele reaguurders van Bron zullen op je stemmen omdat wij gezond verstand hebben, maar de rest van Nederland doet het in de broek voor de islam en kiezen liever veilig maar levensgevaarlijk links.

  Geliked door 5 people

 10. Het wordt alleen nog maar minder in NL. Mensen blijven gewoon links stemmen omdat de gemiddelde Nederlander afhankelijk is van de overheid; huursubsidie, fokpremie, bijstand, toeslag zus / toeslag zo, AOW, WAO etc. Al dat volk wat zich niet zelf kan bedruipen, stemt nooit op een rechtse partij. De Ideale Landgenoot, ‘Kat in ’t bakkie’!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s