Al Jazeera journalist noemt Israël het meest succesvolle project in 120 jaar

Screenshot_159

(Door: “Brabosh”)

Een vurige Arabische tv-presentator noemde Israël het meest succesvolle project van de 20ste en 21ste eeuw in een Arabische tweet op zaterdag, wat een intens debat ontketende over de Joodse staat op sociale media.

Faisal al-Qassem, de gastheer van Al Jazeera’s The Opposite Direction, een bekende debatshow, twitterde:

Voor de meeste Arabieren, als ze je willen vervloeken, zullen ze je beschrijven als een ‘zionist’, ook al weten ze dat het meest succesvolle project in de huidige en vorige eeuw het zionistische project is,  terwijl alle projecten van de Arabieren, met name het Arabische nationalisme, hebben gefaald. Hiervoor, mijn beste, voordat je het woord zionist als belediging gebruikt, moet je eerst de glanzende schoen van het zionisme bereiken en je dan kunnen we praten.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Arabische wereld, demoniseren, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Zionisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Al Jazeera journalist noemt Israël het meest succesvolle project in 120 jaar

 1. Waaruit blijkt dat zelfs bij Al Jazeera ook nog mensen zitten die hun verstand beter weten te gebruiken dan het gross van het spul wat hier in de MSM dagelijks een partij bagger over de mensen uit strooit.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   De hele Arabische wereld weet dat Israël en het Jodendom superieur is. Dat is juist de grote pijn. Door het bestaan van Israël wordt de islam en de koran en de gehele Arabische wereld te kakken gezet. In plaats dat ze israël voorbij willen streven (dat ze niet kunnen) willen ze haar vernietigen om hun eigen mislukking op alle denkbare terreinen niet te hoeven erkennen.

   Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Ik heb ’t hele artikel nog niet gelezen, maar ’t eerste wat ik me afvroeg: “leeft de man nog ? “

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Is wel zo. Ik heb met alle fouten die Israel net als alle andere landen ook heeft heel veel bewondering voor dat land. Omgeven met buren, die je liefst morsdood onder de grond zien en een droge kutwoestijn met hard werken vruchtbaar maken en dat in de meest moeilijke omstandigheden. Ja ik maak een diepe buiging voor dit volk.

  Geliked door 3 people

 4. Harry zegt:

  Arabieren – en moslims in het algemeen – worden verteerd door haat en jaloezie , als het om anderen gaat .
  Zowel Joden als blanken .
  Daar zit wel een zekere logica in .
  Als je zelf niks kunt , te stom bent om ook maar iéts tot stand te brengen , dan beperk je je tot het bestelen van de ander , of opiaten als Arabier en neger .

  Slavernij , handel in drugs en gestolen goederen bij voorbeeld .
  Tot het vervaardigen van enigerlei zinnige producten zijn ze niet in staat .
  Dus beperk je je dan tot het stelen van zaken en producten waar ánderen wél toe in staat zijn .

  Vroeger tijdens de reizen door de woestijn , waar ze een beetje Perzische tapijten en aardewerk rotzooi van hot naar her versjouwden , beroofden ze altijd steevast kleinere karavanen .
  Het zit in hun cultuur , in hun genen .
  Wie denkt dat ze hun leven beteren of veranderen is een onnozele idioot .

  Waarom staat het linkse gedeelte van de burgerij op de bres om dat tuig te beschermen ?
  Omdat ze zelf ook niks kunnen ?
  Behalve dan andermans geld verbrassen ?

  Geliked door 4 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Laten we gewoon zeggen zoals het is. De complete islamitische wereld is een flop en dat al 1400 jaar. Dat gaat niet verbeteren omdat de islam zelf constructie fouten heeft. Het is een onvrije ideologie die veel facetten gemeenschappelijk heeft met het communisme. Zoals de wereld suprematie en het elimineren van anders denkenden. Geen scheiding van machten (is in Nederland ook niet meer het geval) want de religieus leider is naast wetgever ook rechter, bestuurder en oorlog voerend generaal. De economie is onderhevig aan de islamitische wetten en alles dat niet islamitisch is moet verdwijnen. Precies als het communisme is de islam ook kampioen in demoniseren en het uitoefenen van terreur. Het communisme is oplossing voor alle maatschappelijke problemen en de islam heeft dezelfde hoogmoed. Dan zijn we het fanatisme van de volgers vergeten te benoemen dus bij deze zowel de islam als het communisme zijn verantwordelijk voor het fanatiek ondermijnen van bestaande maatschappijvormen. Kortom het was niks, het is niks en het wordt niks.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Arabische ‘leraar’: Wij rukken de milt en de lever uit de Joden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s