Een bizarre dag in het Europees Parlement

Screenshot_166

(Door: Sid Lukkassen)

Onlangs werden een goede bekende en ik door de Europese Volkspartij gevraagd om uit naam van een Europarlementariër een conferentie te organiseren. Het onderwerp was NGO’s (non-governmental organisations) die criminelen onder het mom van ‘mensenrechten’ als politieke dissidenten presenteren. Diverse academici en journalisten waren als spreker uitgenodigd.

De loop van deze dag bood een ontluisterend kijkje in de in het Europees Parlement geldende gezagsverhoudingen. Terwijl de sprekers de kwade gevolgen van NGO’s bespraken werd namelijk duidelijk dat de Europarlementariër uit wiens naam de conferentie georganiseerd was, zich erg opwond. Er werden te veel voorbeelden van corrupte NGO’s genoemd.

Lees verder>>>
Ongehoord Nederland

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, NGO´s, political correctness, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een bizarre dag in het Europees Parlement

 1. Harry Willemse zegt:

  Dit soort van democratie willen de volksverraders van de EU het volk door de strot duwen. Het ergste is dat het publiek hier nooit over hoort want de NPO heeft wel wat beters te doen. Heel Holland bakt bijvoorbeeld of die lul van een Hazes die het met zijn grootmoeder doet.

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Met een vrouw die zijn grootmoeder had kunnen that is.

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  En wie was die Europarlementarïer dan wel ?

  Like

 4. bobzelf zegt:

  dr . Mengele ???? even over gevlogen ??

  Geliked door 1 persoon

 5. GISTEREN VERSCHENEN RAPPORT: ‘BOEREN DE KLOS DOOR SCHEVE BEREKENING STIKSTOF.’

  Gisteren publiceerde politicoloog en medisch informaticus Evert Mouw een rapport over de metingen van de uitstoot van stikstof, die in de discussie ‘stikstofemissie’ wordt genoemd.

  Er is nogal wat aan de hand.

  Op basis van de officiële vaststellingen over de uitstoot van stikstof wordt beleid gemaakt. Dat leidt tot harde beslissingen, zoals snelheidsbeperkingen voor auto’s, sterk beperkende maatregelen voor boeren, en een bouwstop. Zaken waarover de afgelopen tijd veel maatschappelijke onrust ontstond. Protesterende boeren, maar ook woede bij de bouwwereld en de bevolking omdat bijvoorbeeld de problemen met de woningnood zo weer niet dichter bij een oplossing kwamen.

  De belangrijke onderliggende vraag is dan natuurlijk: waar zijn de cijfers over stikstofuitstoot op gebaseerd, die tot zulke concrete en omstreden maatregelen hebben geleid? Want een open debat moet gebaseerd zijn op open bronnen.

  De instantie die de ‘feiten’ vaststelt is het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

  Is het terecht dat politiek beleid direct volgt uit wat het RIVM aanlevert? Evert Mouw heeft daar sterke twijfels over, alleen al op basis van wat het RIVM zelf stelt:

  Ofwel hoe Alle boeren vernacheld worden en heel Nederland op het verkeerde been werd gezet door het RIVM.

  Goed artikel van Joost Niemöller.

  https://www.ongehoordnederland.nl/gisteren-verschenen-rapport-boeren-de-klos-door-scheve-berekening-stikstof/?fbclid=IwAR08jXS0iAOoLYxdge4_DnsAQdi3pdHHAw4mhWAJTffeO_kUP5avBLsnfmU

  Like

  • karton zegt:

   @ Henk der Niederlánder.
   Het door u genoemde RIVM is, nét als bijv. het CBS en CPB, een verlengstuk van de overheid en zij zullen altijd publiceren wat de overheid, hun werkgever dus, dicteert.
   Wij worden al járenlang besodemieterd door dat soort instellingen, onder het mom van “wij zijn onpartijdig”! Niets is minder waar. Tijd om er met de fijne kam doorheen te gaan en dat zootje op te ruimen.

   Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    Het zijn de typische u vraagt wij draaien instituten en samen met de u vraagt wij draaien rechters, is fascisme ineens het lelijke tweelingzusje van democratie.

    Like

   • Ben Ik dan ook meer als 100% met je eens Karton.
    Dat is helemaal waar wat je daar schrijft.
    Regelmatig kijk Ik op sites naar “rapporten wat uit die hoeken vandaan komt en zoals veel reaguurders hier weten lees Ik ook altijd wat er niet geschreven staat.
    Dat maakt de zaken bijna in alle gevallen veel duidelijker.

    Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nu zijn er grote maatschappelijke consequenties en valt het naar ik mag aannemen niet klein te houden.
   Onder voorbehoud dan want het lijkt soms wel alsof het de Nederlander niet interesseert dat de overheid dingen doet die sterk doen denken aan georganiseerde criminaliteit.
   Zo was ik na het zien van de korte docu van Nova ervan overtuigd dat er flink stront aan de knikker zou komen nu bekend werd dat er twee grote binnenschepen per dag hun giftige en schadelijke lading “legaal” kwamen legen in een beschermd natuurgebied.
   Goedgekeurd door Rijkswaterstaat en het RIVM.
   Vele honderdduizenden tonnen zijn reeds gestort en goede kans dat het ‘gewoon’ doorgaat tot op de dag van vandaag.
   Het lijkt ook wel alsof “het Rijk” overal mee wegkomt, in Den Haag staat een mega-ministerie waar regelmatig straten voor moeten worden afgesloten, geen verkeer, geen voetgangers want er vallen bij wind gigantische ruiten van de gevel. De gedupeerde winkeliers krijgen gewoon te horen “oh u heeft een kleine advocaat in de arm genomen, nou daar maken we ons geen zorgen om want wij hebben een juridische afdeling met vele advocaten en daar gaan jullie het niet van winnen !

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Dat waar je het over hebt waren baggerschandaal docu’s volgens mij door Zembla een ging over het verontdiepen van alle plassen zo’n beetje met zeer giftig spul meerdere eigenlijk en de tweede die laatst op de tv was ging over een soort afval product van Granito of zo ook heel giftig spul in beide gevallen komt het gros van het vuil uit het buitenland/ België en wordt met toestemming van het RIJK erin gekieperd en over een poos wordt het er weer uitgebaggerd en verbrand, zodat er toch nog voldoende mensen aan long kanker overlijden. Overigens wordt Nederland hiervoor betaald voor het stortvuil, verdwijnt ook ergens in slinkse zakken, zelfde gebeurd met vuilverbranding wordt uit het buitenland gehaald krijgen ze ook voor betaald want Nederland heeft niet genoeg vuil om te verbranden voor de z.g. schone stadsverwarming, dat uw longen en planten roetzwart worden maakt niets uit voor de staat der schandalige Nederlanden. Daarvoor moesten dus de kolenverbranders op de schop zodat de vuilverbrandiers daarvan de plaats kunnen innemen en dan stel ik, je weet wat in de kolen zit en je weet helemaal niet wat er in het vuil zit en dan beginnen ze over filters die erop zitten, we hadden ook zo’n ding hier in de buurt, kwamen roetzwarte wolken uit dus ben ik het uit gaan zoeken Wie checkt de vuilverbranders, nou je raadt het… de vuilverbranders zelf geen enkel toezicht van buitenaf Overigens laatst kwam de viuilverbrander waar ik woon in het nieuws bleek jaren achterstallig oonderhoud en giga subsidies en onze longen tja pech gehad. Ophangen moeten ze dit tyfuszootje

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het doet me deugd dat er nog iemand is die zich hiervoor interesseert/hier druk om maakt.
    Het granuliet dat gestort is dat is heel fijn gruis dat overblijft bij de verwerking van graniet.
    Dat spil is dus heel fijn steen waar nog geen onkruid op kan groeien omdat er geen enkele voedingstof in zit, los daarvan wordt er iets aan toegevoegd zodat het niet wegwaait, het ligt namelijk in Amsterdam open en bloot opgeslagen, het toevoegsel is waarschijnlijk giftig maar daar is nog onvoldoende over bekend dus dan weet je het wel.
    In andere natuurgebieden is inderdaad vervuilde grond uit België gestort.
    En vergis je maar niet; dat gaat tot op de dag van vandaag gewoon door.
    Rijkswaterstaat is niks meer of minder dan een criminele organisatie en iedereen die zijn mond opentrekt wordt ontslagen en kan ervan op aan dat hij/zij voorlopig niet meer aan de bak komt.
    Wat er nu bekend is geworden is nog maar het topje van de ijsberg, Rijkswaterstaat kan dat niet zonder dat (top)ambtenaren op de ministeries hiervan weten en die vallen weer onder de ministeriële verantwoording, los van of de minister daarvan op de hoogte is of niet zou dat zeer ernstige consequenties kunnen hebben, tenzij…… ze net doen alsof hun neus bloed en het negeren, en dat is wat ze tot nu toe doen.
    De vraag is nu welke politieke partij dit op durft te pakken.

    Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Dat Europarlement zit vol met Soros dienaren, dus wat verwacht iemand daarvan? Je kan je net zo goed tot Soros zelf wenden en hem vertellen dat hij een schurk is, dat zal ook geen zin noch gevolg hebben. Met dat corrupte zooitje praten is tijdverspilling en zonde van je energie. Zij worden betaald om chaos te scheppen en dat doen ze dus ook, kijk naar de Democraten in de VS en weet wat ze willen:anarchie! Want de baas wil het! Daar kan hij nog meer miljarden mee verdienen, net als met mensensmokkel, en dat is alles waar het bij die totaal geschifte schooier om draait.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   bozeoudeman.Klopt,george soros heeft 226 parlementsleden omgekocht in de e.u..george soros is trouwens lid van de bilderberg groep.De e.u. is een uitvoerend kantoor van de bilderberg groep,alles voor een N.W.O.

   Geliked door 1 persoon

 7. jantjeuitnl zegt:

  Niet alleen in de EU helaas. Canada kan er ook wat van.
  https://www.rebelnews.com/jail-omar-khadr-petition

  Like

 8. Ondertussen; AfD doet aangifte tegen Angela Merkel (CDU), wegens machtsmisbruik! Zoek maar even op het WWW voor meer info. Ik hoop dat ze die ****Hoer nog eens te grazen nemen, met haar Kontelikkers er bij! Bijltjesdag!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s