Europa moet zich bevrijden van de EU en de asielinvasie!

Screenshot_154

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het zijn vreemde tijden waarin we leven. Tijden, waarin de vrijheid van meningsuiting wordt aangevallen door een opgedrongen mondiale ideologie waarin nog maar één mening mag klinken. In Frankrijk gaat de vrijheid van meningsuiting over naar onvoorwaardelijke overgave. Er is ophef over een meisje, Mila, dat haar mening gaf over de islam en die nu ondergedoken zit en politiebescherming heeft gekregen. De aanhangers van de “vredelievende” islam zijn naar haar op zoek en ze wordt bedreigd met de dood, verkrachting en het doorsnijden van haar keel. Tolerant weer, die islamaanhangers. In onderstaand artikel kunt u er alles over lezen met vele commentaren van verschillende kanten over deze zaak van Mila, die gewoon haar mening heeft gegeven en nu slachtoffer is van de islam…

Het verschil is altijd dat als je hetzelfde zou zeggen over het christendom of het Jodendom je dan niet alle ophef meemaakt die je wel ondervindt als je de islam bekritiseert. Dan krijg je niet alle christenen of Joden achter je aan, dan word je niet bedreigd en gezocht… Maar nu mag er schijnbaar geen enkele kritiek meer op dit “geloof” zijn.
www.gatestoneinstitute.org

In Duitsland wordt door de regering geprobeerd om illegaliteit legaal te maken en ze hebben een document opgesteld dat het beleid betreffende het overtreden van de asielwet moet “wassen”. Dit onthult, zo laat onderstaand artikel weten, opnieuw het revolutionaire nieuwe begrip van de rechtsstaat onder de Merkel Unie: je breekt eerst wetten – en verandert ze vervolgens op de juiste manier om jezelf gelijk te laten krijgen.
https://politikstube.com

De Nederlandse overheid, die de stikstofhysterie over ons land heeft uitgestrooid, iets waar vele boeren, bouwers en aannemers last van hebben, heeft deze maatregelen genomen op basis van onjuiste gegevens. Onderzoeker Evert Mouw heeft het onderzoeksrapport over het stikstofbeleid gepubliceerd op basis van de onlangs vrijgegeven RIVM-data en gebruikte registratiemethoden. Zijn conclusie: de emissiedata zijn ongeschikt voor het maken van goed beleid dat aan alle sectoren evenredig recht doet. Hij zegt: De overheid maakt beleid op basis van onjuiste gegevens. De emissiedata zijn niet juist, onvolledig en niet transparant.
www.melkvee.nl

Een stuk voor mensen die houden van cijfers. Daar waar de EU strooit met geld, gaan de mensen in de EU-lidstaten erop achteruit, dat is al heel lang duidelijk… Nivelleren van de lidstaten…
http://publications.europa.eu

Er wordt veel gezegd over 5G, maar de gevaren voor mens, dier en flora worden door politici en de voor de politiek werkende politiek correcte media zorgvuldig verzwegen. Hieronder een filmpje over 5G en de misschien bestaande connectie met het Coronavirus…

Anthony Steel heeft gedegen onderzoek gedaan naar de “5G-apparatuur” die op straatlantarens geplaatst wordt, heeft experts erbij gehaald, is naar de gemeente Gateshead gegaan en het is te bizar voor woorden dat de mensheid blootgesteld wordt aan 5G, oorspronkelijk een oorlogswapen.

Hij zegt o.a. dat 5G-verzekeringen door verzekeringsmaatschappijen geweigerd worden, dit zou te duur worden, en spoort mensen aan om naar hun gemeentes te gaan om te zorgen dat de uitrol van het 5G wapensysteem gestopt wordt. Ik raad u aan om meerder van zijn filmpjes te bekijken, vooral die waarin hij “het 5g systeem” uit elkaar haalt en laat zien wat er in zit, waaronder een 450 volt condensator…
https://youtu.be

Mondiaal wordt 5G uitgerold, maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die inzien dat het gestopt moet worden. Een groep medische wetenschappers, 268, heeft recent nog een waarschuwing naar de politiek gestuurd waarin ze nadrukkelijk oproept 5G te stoppen. Het zou onze zuurstofopname verstoren, de kans op kanker verhogen en verder weet niemand wat de kruising van de zeer hoge pulserende straling van 5G met andere velden doet zoals UMTS, Wi-Fi, GSM en digitale televisiesignalen. Wel kwam uit een Belgisch onderzoek met ratten naar voren dat GSM en Wi-Fi door elkaar meteen twee keer zoveel tumoren gaf…

Dr. Ulrich Warnke van de universiteit van Saarland toonde aan hoe elektrische straling een twaalftal zeer ernstige basisverstoringen in ons lichaam veroorzaakt, die zich uiten via nitrosatieve-oxidatieve stress, met klachten zoals moeheid, agressie, depressie, slapeloosheid, hoge bloeddruk, chronische grieperigheid, hoofdpijn, astma enz.…

Dit onderzoeksresultaat wordt ondersteund door meer dan 8300 wetenschappelijke studies, maar de gezondheidsraad, gemeenten, het antennebureau en politici ontkennen de gevaren van 5G. Verzekeraars schrappen massaal letsel door straling uit hun polissen en in 2002 heeft Remkes van de VVD, al jaren de meest corrupte partij van Nederland zo blijkt, een deal gesloten met Monet, waarin toen nog Telfort, KPN, T-Mobile en Vodafone verenigd waren, waardoor gemeentes buiten spel gezet werden.
https://stralingsbewust.info

In Schotland, waar in Glasgow de politie een islamitische grooming-gang heeft opgerold, ging het eigenlijk net zo mis als in Rotherham en werden meisjes die slachtoffer zijn geworden van de islamideologie door desinteresse of door slechte communicatie niet geclassificeerd als zijnde kwetsbaar. En ook in Schotland wordt door de media niets verteld (Marrakesh-verdrag) over de achtergrond of het ras van de daders, en totdat er nauwkeurige beschrijvingen in het nieuws komen van de islamitische pedofielen, zijn de media medeplichtig aan de verkrachting van jonge meisjes, zo laat het artikel terecht weten.
www.jihadwatch.org

In Ierland is een genocide aan de gang zo laat het bericht weten. Ierland heeft niet mega veel inwoners en krijgt net zoals alle dwaze “open grenzen” landen in Europa vele niet-westerlingen die zich, net zoals hier en in andere landen, misdragen, mensen bedreigen, verkrachten en vermoorden. Daardoor hebben ze, net zoals in Duitsland, Zweden en Frankrijk al scholen waarin nog maar een enkele autochtoon zit. De islamisering, de omvolking, de genocide van de Ieren is in volle gang. Een lang, maar interessant artikel.
https://whiteinternational.news.blog

Nederland zal zich uit deze mondiale globalistische wurggreep moeten bevrijden om uw vrijheid, veiligheid, westerse normen, waarden en onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities te waarborgen en de juiste politieke partij die dat voor ons, de Nederlanders, kan bewerkstelligen, is mijns inziens de PVV. Als je geconfronteerd wordt met extreme omstandigheden heb je ook een partij nodig die extreem eerlijk is over de grondoorzaken van die extreme omstandigheden.
https://indignatie.nl

Trap niet in de loze verkiezingsbeloftes van de kartelpartijen, ze hebben kansen genoeg gehad en zijn geenszins bereid om een andere koers te varen dan die van Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties die grotendeels dezelfde is als de Green Deal van de EU. Een agenda die de wereldbevolking drastisch wil verminderen, houd dat in gedachten.

Dit is ons land en wij, de Nederlandse bevolking, zouden zeggenschap moeten hebben over wat er met ons land gebeurt, nu wordt het beslist door de VN en de EU die het politieke kartel dirigeert die hun beleidsmaatregelen weer doorgeven aan de burgemeesters en beleidsmakers.

Dat wat ons het meest dierbaar is, wordt niet meer beschermd: onze gezondheid, onze veiligheid, onze kinderen, onze ouderen, onze normaliteit, realisme, onze normen en waarden, de pensioenen en ga zo maar door.

Welke visie heeft u voor ogen voor toekomstige Nederlandse generaties? Mega-slimme steden met 5G, voorgeproduceerd eten of heeft u liever dat uw kinderen nog naar de boer kunnen om daar te leren hoe ons verse voedsel gemaakt wordt? Wilt u dat uw kinderen in vrijheid kunnen leven of door een dictatoriale ideologie verplicht worden tot één levenswijze, één mening en in het gareel moeten lopen?

Dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders, en iedereen die zich aanpast, ons en ons land respecteert en zijn steentje bijdraagt. Een land waar een ander, een meer nationalistisch ingesteld, kabinet hoognodig is!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Europa moet zich bevrijden van de EU en de asielinvasie!

 1. Lars024 zegt:

  Glashelder en helaas maar al te ware column! Hier lezen wij wat de overheden (van lokaal via Den Haag & Brussel naar VN) níet willen dat wij weten. Dank je voor het vele speurwerk, mevr Nijmegegen. Een verademing naast het fake nieuws bij de lieg- en propaganda mainstream media! Spread the word, mensen.
  #Nexit #ExitVN

  Geliked door 3 people

 2. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/02/08/iraanse-vluchteling-wees-niet-zo-naief-doe-de-grenzen-dicht-jullie-halen-je-eigen-ondergang-binnen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Iraanse vluchteling: ‘Wees niet zo naïef. Doe de grenzen dicht. Jullie halen je eigen ondergang binnen’.

  “Iedere buitenlander kan jullie een mooi verhaal op de mouw spelden en jullie geloven het. Maar ik zie zogenaamde Iraanse vluchtelingen die in Nederland propaganda bedrijven voor het islamistische regime. Hoe kan dat?”

  En eerlijk, ik huil als ik zie wat er met het Nederlandse volk gebeurt. Als ik zie dat Nederlanders worden blootgesteld aan dezelfde gevaren als waar wij zo onder hebben geleden.”

  „Ik ben tegen immigratie uit moslimlanden”, zegt ze zonder omhaal. „Of het nou Iraniërs, Irakezen, Syriërs of Afghanen zijn, het merendeel van hen heeft geen enkele ervaring met open, vrije samenlevingen. Hoe kun je aan een Afghaanse man, die nog nooit een vrouw heeft gezien zonder hijab (hoofddoek – red.), uitleggen dat schaars geklede westerse vrouwen geen hoeren zijn? Die man heeft geen idee, die moet nog een hele ontwikkeling doormaken. Het is niet hun schuld, maar veel van die mensen komen nu eenmaal uit veel primitievere culturen, met normen en waarden die haaks staan op die in het Westen.

  Ik geloof niet in een gematigde, moderne islam, zoals die linkse mensen. Wat betekent dat dan? Dat je niet in de woorden van de profeet gelooft, dat je niet vast en bidt, dat je alcohol drinkt? Ik vind dat verhaal niet te verkopen.”

  Je mag al nauwelijks kritiek hebben op de islam, want dan ben je een islamofoob en een racist. En het wordt steeds erger, het lijkt wel een syndroom.”

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/jan-latten-immigratie-quotum-voor-nederland-want-landsbelang/

  Jan Latten: ‘Immigratie-quotum voor Nederland, want landsbelang’

  In een interview voor de Telegraaf spreekt Demograaf Jan Latten zijn zorgen uit over de snelle bevolkingsgroei. Voor hem zijn twee dingen duidelijk: immigratie moet worden begrensd en het Nederlandse belang dient voorop te staan.

  Met een jaarlijkse groei van 82.000 immigranten, is het een kwestie van tijd voor Nederland te krap wordt. Niet zozeer qua oppervlak, want het merendeel is weiland, maar wel qua druk op de maatschappij. En om die reden is het voor dhr. Latten overduidelijk dat de politiek nu maatregelen moet nemen.

  Like

 4. de wereldbevolking verminderen gaat niet samen met 30 miljoen moslims importeren in Europa; wat is hier mis?

  Like

  • henk verhoef zegt:

   de blanke is dom geworden net als de mossels

   weet de doorsnee jantje kaas met zij rosenmuller hbo yasser faras diplomaatje veel
   Je kan dan nog rekenen nog lezen enb nadenken door xtrc en zio helemaal niet

   Like

 5. Monica Van Raaij zegt:

  Dit is de waarheid mensen dus stem op de PVV van Geert Wilders anders is Nederland verloren

  Geliked door 4 people

 6. koddebeier zegt:

  Als ons niet bevrijden uit de EU/VN dictatuur en linkse onnozelheid gaat onze cultuur, vrijheid van mening uiting en samenleving ten onder !!

  Geliked door 3 people

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/09/deradicalization-of-terrorists-doesnt-work-says-ex-al-qaeda-member/

  Al-Qaeda Member Turned MI6 Spy: ‘Deradicalisation’ of Terrorists Doesn’t Work
  Al-Qaida-lid tegenwoordig MI6 Spy: ‘Deradicalisatie’ van terroristen werkt niet

  A former member of al-Qaeda turned MI6 spy said that there “is no such thing as a rehabilitated jihadist” and that efforts by the British authorities to deradicalise convicted terrorists will not work.
  Aimen Dean, who joined the Mujahideen at the age of fifteen and was later recruited into al-Qaeda by Khalid Sheikh Mohammed, who helped mastermind the September 11th terrorist attacks in New York, said that he doesn’t “believe in deradicalisation”.

  The former terrorist, who went on to work as a spy for the British intelligence service MI6, told The Telegraph that Islamist terrorists are “extremely treacherous” and that if they don’t confess and help to do “damage” to their jihadist cause of their own volition like he did, “you can’t trust them.”
  “The only way [a jihadist] can demonstrate that they’ve renounced violent extremism is if they have sung like a canary and provided damaging intelligence on the networks that recruited them,” said Dean.
  Dean is calling for longer prison sentences for convicted terrorists, as well as “harsher” conditions so that terrorists are unable to “congregate” while imprisoned. He says that the attempts by the British government to deradicalise terrorists “are riddled with naivety and a lack of understanding.”

  Nl
  Een voormalig lid van Al-Qaeda die MI6-spion was geworden, zei dat er “niet zoiets bestaat als een gerehabiliteerde jihadist” en dat de inspanningen van de Britse autoriteiten om veroordeelde terroristen te deradicaliseren niet werken.
  Aimen Dean, die op vijftienjarige leeftijd lid werd van de Mujahideen en later werd gerekruteerd in Al-Qaeda door Khalid Sheikh Mohammed, die hielp de terroristische aanslagen van 11 september in New York onder de knie te krijgen, zei dat hij niet “in deradicalisering gelooft”.

  De voormalige terrorist, die verder ging werken als spion voor de Britse inlichtingendienst MI6, vertelde The Telegraph dat islamistische terroristen “extreem verraderlijk” zijn en dat als ze niet bekennen en “schade” toebrengen aan hun jihadistische oorzaak van hun eigen wil zoals hij deed, “je kunt ze niet vertrouwen.”
  “De enige manier waarop [een jihadist] kan aantonen dat ze gewelddadig extremisme hebben opgegeven, is als ze als een kanarie hebben gezongen en schadelijke inlichtingen hebben verstrekt op de netwerken die hen hebben gerekruteerd,” zei Dean.
  Dean roept op tot langere gevangenisstraffen voor veroordeelde terroristen, evenals “hardere” omstandigheden zodat terroristen niet in staat zijn “samen te komen” terwijl ze gevangen zitten. Hij zegt dat de pogingen van de Britse regering om terroristen te deradicaliseren “vol met naïviteit en een gebrek aan begrip”.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5151859/live-hoorzittingen-islamisering-van-nederland/

  LIVE. Hoorzittingen islamisering van Nederland
  De Tweede Kamer die openlijk bespreekt hoe gevaarlijk de islam is, dat we dat nog mee mogen maken

  https://images.gscdn.nl/image/456f39da48_Screenshot_2020-02-10_at_10.52.55.png?w=600&s=8575cf39dfb190c46765a50ec2a2a3e2

  Like

 9. M. zegt:

  Waarom?
  De meeste Nederlanders vinden het toch fantastisch dat hun land en bewoners naar de verdommenis geholpen worden en dat hun kinderen straks in de hel mogen leven als ze al leven.
  Men kruipt en slijmt dat het een lieve lust is met alles wat hun land verkracht en deze mensen zijn nog gevaarlijker dan de mensen die ons land binnenkomen.
  Ze verraden hun eigen moer nog en uit lafhartigheid heulen ze met alles wat slecht is om een wit voetje te halen bij de slechten omdat ze zo denken hun zielige laffe reet te redden.
  Als er een nieuwe Nederlandse bewoner op de buurt komt is er geen ontvangst ploegje dat klaar staat om te slijmen dat ze het zo geweldig vinden die nieuwe bewoner op de buurt.
  Bij een buitenlander bieden ze als welkom nog net niet hun clitoris en voorhuid aan als welkom en loopt het slijm van het slijmen uit hun mond vandaan.
  Nog voor dat er sprake is van enige dreiging verraden ze hun eigen vlees en bloed al die slijmerige viespeuken.

  Mag ik een teiltje want ik moet kotsen van deze viespeuken.
  En niet zo zuinig ook.
  Wat een schijtvolk.

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/02/10/aivd-chef-dick-schoof-salafisten-richten-zich-op-vluchtelingen-en-kinderen/

  AIVD-chef Dick Schoof: Salafisten richten zich op vluchtelingen en kinderen
  ‘Daardoor ontstaat een parallelle samenleving’

  Volgens de baas van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) is er een groei te zien in het aantal ‘salafistische aanjagers’. Dit zijn ultraconservatieve aanhangers van de islam die via moskeeën en scholen anti-democratische denkbeelden verspreiden. Ze richten zich vooral op kwetsbare groepen als kinderen en vluchtelingen. Daardoor ontstaat een ‘parallelle samenleving’, die een grote bedreiging vormt voor de democratie, omdat mensen daardoor kunnen vervreemden van de Nederlandse maatschappij.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Elise Nijmegen; Hoe kunnen we ons in hemelsnaam nu bevrijden van de E.U. en de asielinvasie. De E.U. heeft een waterdicht systeem ontworpen en toegepast waarbij ieder verzet zinloos is. Nederland bestaat als staat al een tijdje niet meer (net als Belgie). Onze grondwet werd ondergeschikt gemaakt aan die misdadige regelgeving uit Brussel. Rutte is daardoor onschendbaar geworden en is de zetbaas van Ursula von der Leyen. Brussel ziet het liefste dat na iedere verkiezing links de scepter gaat zwaaien, wat niet moeilijk is nu de VVD ook al tot het ultra Groen Links kamp is toegetreden, evenals D66, nieuwkomer PvdA, CDA, Christen Unie, en mogelijk ook de SP. Ze kunnen bij de komende verkiezingen makkelijk EEN groot links front vormen en daarbij de PVV en het FVD gaan bashen. Dat was de politiek. De complete overheden, justitie, politie en rechtbanken zijn links en zijn pro islam en anti Nederlander. Alle media kanalen zijn ultra links en staan geen rechts geluid toe. Ja, de totale infrastructuur van Nederland is totaal verrot. Alleen een burgeroorlog zou nog uitkomst kunnen bieden, maar daar zijn die mietjes van Nederlanders totaal niet voor te porren. Ze hebben het bovendien veel te druk met hun mobieltje, The Voice of Holland en voetbal. Nederland heeft zijn doodvonnis al ondertekend (door Rutte c.s.) en zal naar de bliksem gaan, verkiezingen of niet….

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Ben bang dat je helemaal gelijk hebt BGJ.
   Ben heel benieuwd naar de aankomende verkiezingen.
   Als Rutte wint (en weer de trappen afstijgt als grote winnaar,terwijl alle grote steden nog geteld moeten worden) weten we genoeg.
   En juist die grote steden,waar alle ellende zich afspeelt waren belangrijk.
   Als er weer een cordon sanitaire om de PVV heen gebouwd wordt,en iedereen komt dan nog niet van de bank af,laat de slacht dan maar beginnen.
   Voor mij persoonlijk is deze verkiezing in 2021 (die schijnheilige christelijke partijen,houden m echt wel in het zadel) van doorslaggevende betekenis.
   Met nog vier jaar Rutte aan het roer,liggen we allemaal aan de cholera !

   Geliked door 2 people

   • Bagul zegt:

    Zie je, Tineke. Ik denk er gelukkig net zo over. Hoe vaak heb ik het al geschreven hier?! Wanneer het komt, ook ik weet het antwoord daarop niet. Maar dat het komt, is zeker. Het zal smerig worden. Het zal duivels worden. Het zal zijn weerga niet kennen. Het zal onvoorstelbaar in het voorstellingsvermogen zijn. We zullen teruggeworpen worden in de tijd. Als barbaren. Het voorproefje hebben we al gehad. Denk aan IS. Bereid je voor, mentaal. En nog maar eens een keer, ga op schietles. Hoe infantiel kan ik mij uitdrukken?! Ga op schietles. En, koop een mooi kaliber daarna.

    Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    Een like, want de link onder de berichten werkt weer eens niet bij mij.

    Like

 12. karton zegt:

  @ Bagul en @ Tineke.
  Helemaal met u beiden eens ! Om mijn gezin én mijzelf te verdedigen heb ik de benodigde middelen langere tijd geleden reeds aangeschaft (ten tijde van de problemen met de Molukkers), één van die middelen draag ik buitenshuis altijd bij me. Schietlessen heb ik jarenlang gevolgd.
  Dat de grootste ellende nog moet komen ? Ik vermoed het ook maar denk tegelijkertijd : Het kan NIET bestaan dat zovele échte Nederlanders dit land volledig naar de knoppen laten gaan door toedoen van Rutte en vazallen, ik verwacht dat velen van hen weer bij zinnen zullen komen en alsdan op een partij vóór échte Nederamders gaan stemmen. En anders…………..op de barricaden !!!!

  Geliked door 2 people

  • Bagul zegt:

   Stemmen? Partijen? Politiek? Beleidsmakers? We zijn over de top heen. Ongecontroleerde samenleving. Losgeslagen samenleving. Zieke samenleving. Egoïstische samenleving. Verwerpelijke samenleving. Het is afwachten. Gewoon leven. Meehobbelen. Ja knikken, nee doen. Prep. Sla op. Leer omgaan met wapens. Natuurlijk ga ik op vakantie. Vandaag naar de film. Ik ben niet gek hè?! Gewoon voorbereid. Vergeet niet, de schuldigen zullen bloeden.

   Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/11/jihadist-convicted-plotting-attacks-london-landmarks-buckingham-palace-sword/

  Buckingham Palace Swordsman Jihadist Convicted of Plotting Attacks on London Landmarks
  Jihadist van de zwaardaanval Buckingham Palace veroordeeld voor plotten van aanvallen op monumenten van Londen

  An Islamist has been convicted of plotting attacks on London landmarks, just one year after being cleared in a case in which he attacked police officers outside Buckingham Palace with a samurai sword.

  Mohiussunnath Chowdhury, 28, has been found guilty of plotting to attack tourist attractions in London such as Madam Tussauds, a double-decker tourist bus, and the Gay Pride Parade. In preparation for his planned attacks, the radical Islamist is said to have practised stabbing and beheading techniques and attended a shooting range training session in order to acquire a gun.

  The former Uber driver revealed his intentions to an undercover police officer, saying that the gay pride parade would be a good target because it has “piss-poor security… the way they march they are asking to get hit by some jihadist”, reports the BBC

  Chowdhury’s defence argued that he was a “pathetic little man” who “talks and talks, but doesn’t do”. However, in 2017 he attacked police officers outside Buckingham Palace with a samurai sword while shouting “Allah hu Akbar” (“Allah is greater [than your god]” in Arabic).

  The terrorist had written a suicide note before the attack that read: “The Queen and her soldiers will all be in the hellfire, they go to war with Muslims around the world and kill them without any mercy.

  Nl
  Een islamist is veroordeeld voor het plannen van aanvallen op Londense monumenten, slechts een jaar nadat hij was vrijgesproken in een zaak waarin hij politieagenten buiten Buckingham Palace aanviel met een samoeraienzwaard.

  Mohiussunnath Chowdhury, 28, is schuldig bevonden aan samenzwering om toeristische attracties in Londen aan te vallen, zoals mevrouw Tussauds, een dubbeldekker toeristenbus en de Gay Pride Parade. Ter voorbereiding op zijn geplande aanvallen zou de radicale islamist technieken hebben gebruikt om te steken en te onthoofden en een schietbaantraining bijgewoond om een ​​pistool te verwerven.

  De voormalige Uber-bestuurder onthulde zijn bedoelingen aan een undercover-politieagent en zei dat de gay pride-parade een goed doelwit zou zijn omdat het “piss-arme beveiliging … de manier waarop ze marcheren vragen of ze door een jihadist worden geraakt”, meldt de BBC

  De verdediging van Chowdhury beweerde dat hij een ‘zielige kleine man’ was die ‘praat en praat, maar dat niet doet’. In 2017 viel hij echter politieagenten buiten Buckingham Palace aan met een samoeraienzwaard terwijl hij “Allah hu Akbar” riep (“Allah is groter [dan uw god]” in het Arabisch).

  De terrorist had vóór de aanval een zelfmoordbrief geschreven met de tekst: “De koningin en haar soldaten zullen allemaal in het hellevuur zijn, ze gaan oorlog met moslims over de hele wereld en doden hen zonder enige genade.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s