FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Ik hoop dat ik het nog mag beleven, de totale ondergang van Frau Zittern und Freunde! Ze hebben niet alleen Die Heimat verkloot, nee, samen met haar Kontelikkers HEEL WEST-EUROPA!! Ik hoop dat de Verantwoordelijken naar een Tribunaal gesleept gaan worden! En hun dik verdiende loon krijgen!

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  De komende dagen zal blijken hoe het in Duitsland verder gaat. Zal Merkel de staatsrechtelijke normen kunnen blijven negeren of zal er een opstand komen binnen haar partij CDU tegen een DDR 2.0 ?
  In beide gevallen wordt het onrustig bij uw oosterburen.

  Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Een hele verbetering, dat kapsel.
  Het maakt haar jaren jonger.

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   op deze poster heeft ze hetzelfde haar als mijn jongste zus !!!

   ALLEEN DIE ZIT EROP ,

   OME BOB

   Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Wat interessant, heb jij een kale poes ! Dat doet mij denken aan die vrouw die met haar kat naar de dierenarts ging. Ze had de poes in een bech meegenomen en van buiten onzichtbaar onder haar stoel gezet. De bench was niet te zien. Toen zij aan de beurt was liep de dierenarts naar deze vrouw toe en vroeg wat hij voor haar kon betekenen. Ze zei; dokter, kunt u eens naar mijn poesje kijken want het heeft last van een onverklaarbare jeuk. De hele dag er aan zitten krabben weet u wel. En die dokter zag geen bench, hij liep rood aan en zette grote ogen op van verbazing en ging gauw naar een andere dierenbezitter toe.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    BigLJohn 12 februari 2020 om 22:00

    Wat interessant, heb jij een kale poes !

    Ja, en het is reuzehandig. Alleen de huid af en toe even invetten om deze lekker soepel te houden. Ze heeft ook geen last van vlooien.
    Mijn poes heeft zelfs een eigen luikje voor als ze naar buiten wil. Alleen als het niet regent, want ze heeft er een hekel aan om doorweekt te raken.

    Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Het streven van de E.U. is niet speciaal een Volksrepublik BRD, maar een Volksrepublik E.U. Alle nationale staten worden daarvoor opgeheven en alle Europeanen worden onderdanig gemaakt aan de dictator uit Brussel. Kim Jong Un(Oen) zou stik-jaloers zijn op dit alles. Na twee wereldoorlogen met wel 100 miljoen slachtoffers is dit onze toekomst. Een toekomst met wellicht alweer een massaslachting die zal worden veroorzaakt door moslims. Zal daarna Europa als inwoners alleen nog moslims en Afrikanen kennen ?

  Geliked door 3 people

 5. Bovenstaand Sujet is nóg erger dan haar Look-alike! Haar Look-alike beschermd zijn eigen land tenminste nog. Kun je van Merkel bepaalt niet zeggen!! Landverraadster-Plus!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s